Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Tunaydın cıtır hanımlar

Gecen hafta pazar gunu tartılmıştım : 68.200
Bugun : 68.00
Giden : 200
Aslında daha cok bekliyordum ama regli olmak üzereyim her tarafım şiş bir vaziyette dolaşıyorum...kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum....

Btlkübra hawar ebru araser şekerleblebi hepinizi tebrik ediyorum. Bu hsfta guzel kılolar verilmiş.
Sekerleblrbi daha yolun başındasın aceleetme.
Ebrum ne guzel vücudunu tanımışsın. Dünkü haline de çok üzüldüm.

Papatyam canım kalorili şeyler yediğin için vermemiş olabilirsin.

Hikmet nerelerde
Hawarcım nazar değmesin güzel kilo vermişsin.

Bir haftayı daha bitirdik. Hawa gzel olsa da yarın gezsek

Hikommmmmmm nerdesin?
Hadekam sağol canım ben eve gelince ayaklarımı ısıttım peki dışarıdakiler evsizler
Özgem sen hedef gününe kadar bildirim yapmıycan tartılmıycan dimi dogrumu anladım?
Arser regldendir canım haftaya şişlik inince gör bak böyle devm edersen daha çok verirsin

Sbh yulaf kepeği ve nir yumurtadan omlet dört zeytin. Bi banımlık bal. Ikı çayal peynir.

Ara yeşil çay incir iki tane

Bir bardak süt

Öğle
Bir dlm ekmk bir kase tarhans bir tabak karnıbahar biraz salata. şekersiz türk kahvesi.

Ara 1 incir
Ewe gelince iki irmikli top

Akşam 1 dlm ekmek hamsi salata

Menum
sabah
1 dilim tambugday
kk peynir 2 zeytin 3 banim recel 2 catal nutella
2 catsl yumurta roka maydanoz cay
ara
Sutlu sekersiz nescafe
5 yulafli 2 bitter
aksam
2 kepce tarhana
1 kare firinda ispinak kabak mucver gibi kabak yerine ispanak konuyo
sonra 4 diyet biskuvi sekersiz cay
saat basi su icmeye devam
500 ip atladim bugun

Hadeks canim menun guzel ben saat 7 de fermuari cektim 6 7 den sonra birsey yemeyince acayip farkediyo reglim 2 hafta gecikti nasi sistim karnim ustune su da icmiyodum
simdi havasi kacmis balon gibi kuculdum karnim rahatladim
ebrucum dedigin gibi insanin kendine neyin yarayip yaramadigini bilmesi gerek mesela senin baklagilleri oglen yemen gerek ozamn benim diyetimde de en onemli sey ekmek ve su ekmek bans cok kilo aldiriyo ve su cok az ictigimde kilo veremiyorum
bi arada kan gurubuna gore beslnmeyi incelemistim 0 pozitifim ben et sut yogurt ve peynir benim cok tuketmemem gerekmis mesela et yerken yaninda ayran icmemem gerekmis benim de et yogurt ve peynir vazgecilmexim meyve ve sebzeyle aram yok pek

Bugün:
sabaheynirli sandiviç yaptım(kepekli eşime beyaz bana gelmiş poşetler karışmış sabah evde :)
ögle: 1 kase çorba,mevsim salata,1 servis kaşıgı haşlanmış sebze,2 yk yogurt
ara:5 tam bugdaylı bisküvi
akşam:1 tabak mantı

Malum temilzik akşamım bitti şükür.Oglumla oynadım yıkadım 22.30 uyudu tv net oyalandım.Yatıcam birazdan çm asayım gözlerim kapanıyor

Merhaba kızlar
Misafirlerim vardı biraz önce gittiler, bide yatılı misafirim var kaynın ve oğlu yine habersiz ama eşime kızdım eşimde diyor o bana geçen hafta söyledi ben sana söylemeyi unuttum

Bu gün dikkat ermedim kızlar hatta daha yeni 1 avuç Fıstık hüplettim
Sporda yok , hafta sonuda misafir var yapamam

hadeka , ebruli1820 kızlar sağ olun ama bu kilonun bir kısmı regldendi sanrım, yani 2 hafta önce 62 yi görmüştüm sonra yedim 64,5 gördüm iki haftadır ANCA bu kiloya geldim

Merhqba kizlqr
Off cok sıkildim ya ne kilomu biliyorum ne diyet yapiyorum verdigim kilolari birer birer aliyorum ama farkindayim.. eve gidince yogun bi tempo beni bekliyor ve diyet de tabi.. esim bugun gelecekti bizi almaya ama havalardan dolayi bi kac gun erteledi yollar kotuymus kaza tehlikesi falan Allah korusun.. ilk defa ben eve gitmek istiyorum ama zorunlu olarak tatilim uzuyor..
Sizleri de ozledim ugrayamiyorum fazla zaten ugrasam da yazacak ne menum var ne sporum
Ebrum dunku haline uzuldum yorulmus usumussun baya ama dedigin gibi biz donup dolasip eve geliyor isiniyor karnimi doyuruyorum ya evsizler, yakacagi yiyecegi olmayanlar Allah yardim etsin onlara da...
Papatyam sana ozelden anlattim bizdeki durumlari
Hawar super vermissin hatta benim kiloma gelmissin nerdeyse hos ben simdi kacim bilmiyorum ama
Seker leblebi hosgeldin baslangic icin 200 iyidir canim devami gelir ins

zzuuuzuumm yarım kilo gezmelere ragmen süper :)
Lajobam geç gelsin sagsaglim gelsin yollar berbat!Bende sıkıldım nisana ne kaldı ? Bahar yüzünü gösterecek benim göbek kollar bıngıl bıngıl Özledim seni gel hadi motivasyonumuzu toplayalım hep beraber
hawar eşlerimizin huyu anı hayır diyemiyorlarrrrrrrrr Günah sanada yaHaklısın hep döngü içindeyiz kıralım artık şu sayıları ya
hadekam özgem menüleriniz güzelmiş

Ben gece yorulunca uyuyamadıgım için yine aynı oldu.Kaçta uyudum kıpır kıpır yatakta bilmiyorum.İş yogundu bugün.Eşim oglanı alıp gelicek işte bekliyorum.Nöbetçi bir arkadaşla beraber oturuyorum .Bugün iyi gelicek hem ogluma hem bana.Eve gitsem camlara girişirdim herhalde güneş var kar topluyor.Ve ben artık haftanın 4 günü belirliycem kendimi slim in 6 ve diger üç gün mutlaka uykusuz kalsamda 100 mekik çekicem.Akşam yemekten spnra pis bogazımı bol bitki çaylarıyla suluycamBhar geliyor ve ben hep bir döngü 300 ver 500 alVe c .tesi balık günümü perşembe olarak degiştiriyorum.Evde yapamıyorum hep dışardan söyleyemem ama tonbalıgı olarak yeriz bizde.Ödül günü yok canımın istedigi bişeyi bir gün erken saatte 1 adet olarak yiycvem.Gece girerim artık hepinizi seviyorum hadi kızlar 500 üstü grlar vermeye artık son haftalar

Lajoba csnim bikac gun gec olsun kazasiz belasiz olsun benim esim dinlemedi beni 2 ucagida iptal oldu yine inat etti otobuske gitti tlf bana birsey demedi ama varincs dedi ki cok korktum adim adim gittik kardi yollar hep diye
simdi ukraynada geziyor kendileri azcik gicik olmuyo degilim ben de orda olup gezmek isterdim cok guzelmis senle de geliriz birgun dedi nasip artik
ebrucum aynen canim yazdiklarina katiliyorum biz cok ciddiye alsak olayi bunca surede tas gibi karni baklava baklava hatunlar olurduk
6 gun bir dunya kacamak dolu menu cikariyoz 500 gr verine de 1 gun odul gunu yapiyoz gorende 2 kilo verdik sanir
bence odule odaklanmanin alemi yok olurda onumuze cikarsa tadimlik aliriz bu da bi odul biz su icmeye spor yapmaya odaklanalim hafta sonu ne yicegimize degil
Kendimize hedef belirlersek daha sistemli yol aliriz ahh birde tablomuz olaydi haftalik spor verilen kilolar faln cok iyi olurdu

Berbat otesi menum
sabah
yarim simit
kk peynir
2 catal recel
cay
Ara
yarim simit
kk peynir cay
ara
turk khvesi
2 bitter
1 dlm kek
aksam
Yuvarlak actim kusbasili pide evde yaptim
cay
cok tokum cok pismanim off

Ebruu

Osgecim ins eslerimize kazasiz belasiz kavusuruz.. aman canim simdi iki cocukla sen de gitsen gittigine pisman olurdun, esin tek basina gordu ya simdi oralar guzel seninle gitmek icin hevesi artar emin ol.. gecen yil benim de esim arkadaslariyla bi is icin gitti hem de bi kac gun gezdiler bensiz gittigi icin kiziyordum ama hala diyor seninlede gidicez bu yaz cok guzeldi oralar diye dusun yani o kadar borcumuz var adam hala onun planini yapiyor

merhaba arkadaşlar misafirlerim gitti, yemeği de kaçırdım biraz aslında akşamaı hafif kapattım ama gün içinde tatlıyı biraz kaçırınca artıdayım malesef bu sabah da kaçırdım ama şuandan itibaren ipleri elime alıyorum tekrar

@lojoba özledik seni, havalar düzelsin de sende evine dön, insan çok rahat bir yerde de olsa evini özlüyor kendi düzenini arıyor hele çocuk olunca dahada farkına varıyor insan bu durumun

osge1989 sende bu gün tekrara başla canım, yoksa bu kısır döngüyü kıramıyacağızz

wisdom01 canım insan kendini çok sıkınca sonra birden saldırıyor herşeye sen sporunu yap akşamı hafif kapat çok rahat korursun kilonu

Gunaydin kizlar haftasonu topik sessiz
hawarcim ipler elimde bol su iciyorum pazartesi ya ds salidan itibaren slim in start ilebasliycam 1 hafta onu yapicam sonra daha agir leveline gecerim ip atlicsm bi yandan da hazian 1dekilolarim verilmis kilo korumaya gecmis olmaliyim hedefim 50 51 arasi internetten bol bol kilo vermis bayan fotolarina bakiyorum benim 2 katim bayanlar gobekleri nasi sarkikmis dumduz yapmislar tabi sporla
esim yarin gece donuyor benim tatil de son buluyor bu sayede ben de ufaktan tatil yaptim babam cocuklarla oynadi pelini yedirdi ben emzirmeden emzirmeye aldim cocugu kucagima dadi mi tutsam ne

Menum
sabah
2 i ce dlm tambugday
Az lor
2 catal yumurta
roka
1 catal ciko
cay
ara
turk kahvesi 3 bitter
oglen yarim etli pide
aksam
Bol yesillikli az yagli salata
1 ince dlm ekmek
ars yaparsam 1 avuc beyaz leblebi yerim cayla
su iciyorum devam
birde spor yaparsam tam super olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…