Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Dün iş çıkışı arkadaşa gittik.Oğlum çok mutlu oynadılar.Bizde dertleştk hasret giderdik .Başım agırıdı akşam eve dönerken yine samimi arkadaşım ağlıyor .ugrıycaz dediler başım agrıyo diyemedim.1 oldu oglum uykusuzluktan durmuyor kusura bakmayın çok geçe kaldı uyutucam dedim.uyuttken sızmışım

Uyandırıp trip attı birde töbe ya .mutfagı evi topla 2:30 yattım baş agrısıyla.9:30 oglum kalktı bende baş agrısıyla.4 kap yemek yapıp tiyatroya gittik .oglum tavada uyudu bende hap içip yattım yanına.iyi geldi ama balım tuttu yine anneme geçtim Oglumla başım çatlıyor.Dizide kadın kızını kaybediyor ağla ağla Dahada başım ağrıdı şimdi eve geçicem

Papatyam spor senin avantajın.İnşallah menünüde yarın tekrar düzene koyarsan oldu bu iş.
Özgem bak babanla çocuklarla dinlenmişsin.Eşin gezip görüp begendigi yerlere mekanlara tecrübe edinip senide gezdirir.Menünü begendim harika bir başlangıç olmuş.
Lajoba
Btlkbraaaaaaaaaaaa nerdesin canımmmm
Zuuzuummmm yoksun sende
Hawarım ne güzel kilolar veriyorsun yemeyelim artık
Hikomm kuşumm noldu sana yarın herkes pür dikat ve cuma salmakta yok

Ben çay kahve bitki çayları soda bunları yazmıyorum.Hepsi şekersiz kremasız sade içildiginde 0 kalori oldugu iin.Kalorili olan şeyleri yazıyorum.Özgemin dedigi gibi ödül günü diye bişi yok.Hafta sonu regl malum tatlı istiyordum ama alıp yiyesim gelmedi ama perşembe tatlı krizine giriyorum.O yüzden h içi h sonu şatlandırmadan canımın istedigi şeyleri azıcık yiycem.
Yarın spor yapıcam uykusuz kalsamda.Oglanı uyut bm yerleştir çm as digerlerini katla size bak ve yatakkkkk

Kizlar gunaydin
bos mideyle uyanmayali uzuuuunnn zaman olmus gidip tartilasim var ama yapmiycam o gun tartiya ciktigimda 5li rakamlari gormenin hazzini yasamam gerek
papatyacim dun kilo vermeyle ilgili cok uzun bi yazi okudum kk da bi bayan asiri kilolu insanlar olur ya herkes donup birdaha bakar iste oyleymis ve 45 kilo vermis tabi ilk denrmede degil diyet yapmis defalarca verememis ve en son sunu anlmia diyet diye birsey yok diyet diyette sunu yapiyoruz tum yemek istediklerimizi canimizin istedigini resmen yeme durtumuzu bastiriyoruz zayiflayincs tekrar hortluyo artik yiyebilirim rahatim deyip basliyoruz az az yrmeye dururmuyuz hizimizi alamiyoruz
kadin diyo ki kilo vermek yemeklw icmwklw degil BEYINLE ilgili beynimize dogru komutu vericez sen kilo almaktan korktukca ( bilincalti) az da yesen cokta yesen alirsin ben 3 kere denemede bulundum dogumdan sonra hep yarida kesildi neden en derinde veremiycem korkusu vardi
ams cok kilo verdigim donum hep hayal ettim incecik oldugumu herkesten iltifat aldigimi s ve 4 5 ay gibi bi surede verdim 15 kiloyu
kadin diyoki herseyden yedim yedikleriniz degil yediginizin miktari kilo aldirir sen de cigkofte canin cekince seni yiyemem kilo aldirirsin diyosun sonra noluyo bastirdigin duygun su yuzunw cikiuo binip arabaya gidip alip yiyosun yiyceklerden korkmayin diyor cigkofte sana kilo aldirmaz canin mi cekti ye 2 adet tamam de nefsimi doyurdum cigkofte kacmiyo tekrar canim istediginde yine yiyebilirim konu ne yedigimi degil MIKTARi yoksa bi kisir donguyu hep yasiycaz kilo verirkn kactigimiz hersey koruma doneminde yiycez vr geri alicaz
senin en onemli avantajin spor bunu artiya kullan beynini dogru yonlendir o vucut senin kilo alman durdu artik ok az az istesigib herseyden yiyebilirsin sporda yapiuosun niye alasin ki
buna en canli ornek ebeu salli kadin kek pasta cikolata hastaai ama cok zayif ve saglikli cunku az yiyor bi kek yaptiginda gelip gidip yemiyor nefsini doyuruyor
cok yiyince aldigimiz haz degil ki ofkemizi hirsimizi cikariyoruz yemekten 1 lokmayla 1 dlm arasindaki fark ne ayni haz ayni tat basarabiliriz hanimlar haudiii
ebrucum arkadasina gitmn iyi olmus degisiklik olmustur sans ams eve geln arkadasin calismiyosa seni anlamasi cok zor
menuni begendim canim bundan boyle menulerimiz cok guzel olsun herkes hedefine ulassin

Günaydın kızlar
Özgecim yerden göğe kadar haklısın canım.
Yiyeceklere öcüymüş gini Bakıyoruz. Sonra da saldırıyoruz.
Son 2 haftadır yemekhanedeki yemekler güzel değildi. Hep dışarı çıktık. Biraz da onun için aldım bu kiloları

Dün akşam yoğurt limon kürüne başladım.
Sabah da limonlu suyumu içip kuru Kayısı yedim.
Sıkı değil ama eskisi gibi normal bir diyete başlıyorum inşallah

Disardaki yemeklerin yagi bile kilo aldirir ayni fast food gibi bunu birkac gun tekrarlarsan tartida artiyi gormn dogal canim
dun bahsettigim yaziyi okumadan once nutella kavanozuyla goz goz gldik ve resmn bilincaltim dedi ki simdi degil biraz kilo vereyim yiycem seni birseyden ne kadad kacarsak bizi gelir bulur ve amacina ulasir
yedirir kndini yiyeceklere ocu gibi baktikca
daha da buyutuyoruz iciizde artik rahatim
herseyden yiyebilirim yasak yok nefsimi
korelteyim yeter
gecE uyumadan yenen sanirim yogurt limon pulbiberde konuyo duymustum
evet cnm biyrrden basla kontrol hep sende olsun

Evet Özgecim bir kaç gün dılarda yiyince bile farkediyor.
Dün akşam yemekhanenin bu haftalık menüsüne baktım. 2 gün dışında güzel. O 2 gün de idare ederim artık.
Evet pul biber de konuyor yoğurdun içine.

merhaba arkadaşlar

akşamı iyi kapattım cuma ile aynıyım bu sabah
ebruli1820 canım yine koşturmuşsun, senin baş ağrın çok sık tutuyor sanki yoksa bana mı öyle geliyor, yada soğuktan mı oluyor

osge1989 canım çok güzel yazmışsın nutella ile olan muhabbetin aynısını ben yaşadım bir hafta önce aldım dedim hafta sonu yerim sonra hafta sonu kızım kahvaltı yapmak istemyince bende çıkarmadım başka şeyler yesin di,ye amam kendime sürekli istediğim kiloya gelince bol bol yerim diyorum aslında o zamanda bol bol yersem geri kilo alırım demi,
o zaman az az yemeyi öğrenmek lazımm

M maviduvar1 dışarıda yediğimizde porsiyonları biz ayarlıyamıyoruz, bide yağı fazla oluyor genelde, çok sık yediğimizde sorun olabiliyor , dışarıda yiyince genell de ızgara tercih et canım

Kızlar merhabalar.
Ben ve göbeğim ve yanlarım sizlere geldik:)
Iyi genişliyorum. Bugün engel oldum kendime. Geçen sene ne güzeldi yemiyor yemiyor yemiyor dum. Kuş olup ucuyordum. Şimdi durağan değil kilo alıyorum. Yani bugün yeter dedim. Sogan corbası yaptım.
11 gibi
1 ymrta ile omlet yaptım. 1 tane sıkma, 2 yeşil, 2 siyah zeytin yedim.

Dün 74.4 bugün 73.8 i gördüm. Yarına kesin 72 ti görücem . Kararlıyım ..

Özgem ne güzel yazmışsın. Uygulicam artık dur demezsem kendime 80 i görmem yakındır. Ben Nutella yı eve sokmuyorm walla.

Ebruş bugün bende baş agrısıyla uyandım. Hala da sarsıntısı var.

Papatyam öglen ye de akşamı hafif kapat bence

Hawarım nasıl gidio kızlarn nasıl

Selam kızlar haftasonu pek giremiyorum beni mazur görün haftasonunda menülerim ister istemez diyet gibi olmuyor ama daha dikkatli yiyorumm bu sabah uyumusum kahvaltımı geç yaptım
Kalkınca buyuk bardak ılık limonlu su
1 haslanmış yumurta
4 zeytin
1 parça beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 kupa 2 si 1 arada nescafe
Aksama diğer öğünlerimi yazarım
Hepimize guzel bir hafta olsun...,

Hawar son 2 aydır baş agrılarım özellikle pazar günleri çok olur oldu.Eşim panik ama çekup yaptırdıgımız için bşi yoktur diyor.Ama benim regl dönemi ilk günü agrır sonra geçerdi.Şimdi duş alıp çıkıca pazar erken kalkın pazar geç kalkınca ....anlayamıyorum
Hikom sıkma bu muydu hep merak ediyordum sen yazınca.Akıtma deriz bizde buna dogrumu?Baş agrıryınca gözü bişi görmüyor insnaın herşeyin başı saglıksen 65 lere ineceksin gibi bir his var içimde bu yaz için
Özgem çok güzel çok dogru söylemiş kim dediyse.Yemiycem dedikçe en az sevdigim şeyi bile yemek için yiyiyorum bazen.Tülin şahin çikosuz durmaz krize girrmiş başka kalorili tatlı yememk için gün içinde bir tablet bitter yermiş.
Araser güne iyi başlamışsın iyi kapaman dilegiyle
Papatyam dışarıdan çorba kepek ekmet et salata gibi en hafifini seçmeye çalış canım.

Netten yine kitap okumaya krar verdim kızlar.Evde malum zaman yok.Kitap tavisyelerini alabiliriim .

ebruli1820 canım duş alıp çıkıyorsan saçlarda iyi kurumuyorsa sünüzite çevirir oda çok ağrı yapar azıcık rüzgar soğuk gördümü çok ağrır aman dikkat et

areser hafta sonu çoğumuz öyleyiz canım ev halkı gelen giden derlken ipin ucu kaçıyor

wisdom01 canım maşallah sana ben hayatta hamur açmayı beceremem, bazen uğraşayım diyorum sonra aman yapamazsın diyorum bırakıyorum bende denesem mi acep, bide tavada mı pişiriyorsun yoksa şacın mı var

Ebrucum hadekacim gecmis olsun bas agrisi cok kotudur agri kesici alip uyumaya calisin tabi calistiginiz icin pek mumkun olmucak ama ins aksam erkn uyuyabilirsiniz
menum
9.30
yarim simit
kk peynir
1 banim recel
1 tane elmali kurabiye
roka cay
12.00
yarim simit kk peynir cay
14.00
Sade turk kahvesi 2 bitter
16.30
2 tahta kasik pilav
2 kepce suyundan almadim etli kurufasulye
cacik
19.00
cay
1 avuc beyaz leblebi
kurufasilye pilavi erkn yedim o yuzden sorun etmedim pilavi
Papatya menuni begendim canim

hadeka canım geçmiş olsun
osge1989 menüni beğendim
M maviduvar1 senin menünde güzel
wisdom01 tamam canım yapacağım zaman sana sorarım usta sensin

Menümü yazayım
Sabah 2 dilim çavdar, 1 yumurta, 5 zeytin, çökelek, domates, salatalık, 1 ceviz
Ara 1 ayva, yarım elma
Akşam 1'5 kase ezogelin, 2 yk mantar sote tavuklu, bolca salata
Ara 1 avuç beyaz leblebi

3 mil Leslie , aslında 5 mil yapacaktım kızım erken uyandı 3. Milde bıraktım 35 dk sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…