Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hawarcim menun guzel canim
ben de 50 mekik cektim ip atliyorum ara ara sezerysndan snra ilk mekigim acimadi acir sanmistim
hikmetcim ahh o skmayi bir kez komsuda yedim icinde yanilmiyossm ispanak vardi boyle bi tat o la maz
ayrintili tarif istiyorum senden

Sabah : kepekli sandiviçim
Ögle :4 yk z.tzse fasulye,4 yk yogurt,Akdeniz salata
Ara : 1 tulumba,1 popkek
Akşam: 1 kepçe çorba,4 yk köfteli bezelye ,4 yk yogurt ,4 cin biber
Ara :2 çilek

Spor : slim in 6 yapıldı.
Oglumla d günü kürdanlarını yaptık oynadık, yemekler kaldı ek pilav yaptım, çm astım, oğlana kitap okurken uyudu 23:00 .spor ve duş. Çok iyi hissediyorum spor yaptıgım için. Eşim ruffles yiyiyor. Biraz tırtıklıycam :/ regl pastalar waffle gözüme geliyor napim tulumba dağıttılar kek te yedim yemek güzel yağsız az yiyiyorum ama 12 den akşama kadarki rda canım hep bişi yemek istiyor

Hadekam geçmiş olsun canım baş tuttumu kafası kalkmıyor insanın
Hawar menün htika ve 3 milde yapmışsın alkış sana
Özgem menün seninde harika acımadıysa fırsat buldukça mekik çekersin artık canım
Papatyam menün harika Özge gibi erken kapatmışsınız ne güzel

Hatamı biliyorum ama 12den 7 :30 çok uzun zaman var tekim canım sıkılıyor işte. Yogurt vs yiyemiyırum

Kızlar menüler guzel olmuş bugun beğendim menülerinizi
Benimde sabah kahvaltıdan sonra ki menülerim

öğlen : bir kutu lıgt dardanel ton, 1 buyuk bardak ayran, 3 sivri biber, 2 dilim lıgt ekmek

Ara : 4 kuru kayısı

Aksam : 2 dilim lıgt ekmek, 1 tabak sulu köfte, 1 bardak ayran

Ara : 3 kayısı

Gunaydin kizlarr ben yine yogun gunler geciriyorum cumartesi gunu misafirim vardi aksamda kvlere indim pazar annemlere gittim dun sabah kahve icmeye gittim arkadasa ordan ablamda akraba oturmamiz vardi oraya gittim bugun esimin teyzesine gidicez kizi digum yapti yarin kuzenime gidicem dogum yapti yarin aksam diger kuzenime oturmaya gidicem baya yogunum anlicaginiz kizlar diyete devam ediyorum ugrayamazsam da cuma gunu tartilio bildircem muhakkak

Ayy okurken ben yoruldum bu kadar gezmeye diyete devam masallah sana....

günaydın kızlar
betülcüm maşallah bu nedir böyle ya...
yaşadığım yerde hiç akrabam yok. bi kv var. onunla da mümkün olduğunca görüşmüyorum.
ondan dolayı evden okula okuldan eve şeklinde bi hayatım var.
tartı çok kötü şeyler söyledi sabah yine...

Gunaydınlar canım sen o tartıya bakma o hep arada bir böyle seyler yapar ona inat moralini bozma herseye rağmen yoluna devam et canım....

AYYYYYYYYYYYY 54.99999999999 ÇıldırıcammmmmmmmmmŞükür ki 2 sene öncek gördügüm 54 ü ucundan da olsa gördüm.Çokkkk mutluyummmmmmmmmmm

Araser menünü begendim Canım böyle devam edersen kolaylıkla verirsin.
Btlkbra 5 dk vaktinde mi yokBu ne yogunluk canıım ya ve oturmalarda diyete devam ediyor olmanda harika bu arada
Hikom güne harika başlaısınArkadaşınla alışveriş demek hım pek keyifli olur degişiklik olur sana hem
papatyam çözemedim ben senin vücudu yaaaaÇiko kaçamak yapmıyon ,menün gayet saglıklı ee sporda var ,erkende kapatıyorsun

ebrucum çok sevindim senin adına...
ben 60 ı hiç göremedim ya hiç. belki bi gün görürüm.
nasıl anlatayım. gaz var. sanki wc ye çıkmam gerekiyor gibi hissediyorum ama sonuç yok. biraz açık oldu ama kusura bakmayın artık...
öğlen dışarı gidiyoruz yemeğe bakalım nasıl döneceğim ben

Ebruşuuumm pek harika uyandıgım söylenemez. Ogluş dün öksürük krizine girdi. Ayak altına viks sürdüm. Öyle geçti öksürüğü. 2 de uyudu 9bucukda kalktı. Sinir etti beni. Öglen e kadar uyur diyordum.
Mutlu haber şu dün dikkat ettim. 74 lerden 73 e indim. Bel cevrem genişliyor. Üzülüyorum.

Veeee Tebriklerrrrrr. .
Bende 69 u görim korumaya geçicem.

Slm kızlar btlkübra cidden o ne yoğunluk
Ebrum çok sevindim
Papatyam o gaz var gibi his ve şiş dolaşma durumu bende de var

Hikom lesliye başlamışsın. Maşallah dikkat edince hemen fark ediyor sende
Araser gezmeler ve menü güzel
Hawarım menü güzel
Özgem neden ağrısın ki karnın mekikle. Ben de sezeryan oldum ikisibde de . Çok şükür bş sıkıntı olmuyor. Bol sporlu günlerin olsun. Eşin seni incecik bulsun asık olsun yine yeniden

Sinüzite faranjit de eklendi. Sesim çıkmıyor ders anlatıyorum. Şimdi öğle yemeğine çıktık.
Sürekli ılık su ve yeşil çay içtim. Boğazımın agrısı geçsin diye.

Ebruş tulumba ve topkek mı verdirdi kız kıloyu?
Yanına fındık badem kuru kayısı ceviz ve paket süt al. Bunlarla ara yap. 7 Saat çok fazla tabiKi.
Ben şimdi bir poşet zula yaptım. Belirli zamanlarda tüketiyorum. Sağlık için de yeme şunları.

Özgem sıkma peynirli olur. Bir de patatesli
Ispanaklı D börek şeklinde yaparız.

Sıkma içi tarifi:
Peynir miktarına göre sogan dogra. Yağda kavur bir güzel. Içine az pul biber karabiber biras da maydanoz dogra.

Hamur tarifi:
un miktarını sen ayarla. Içine biraz tuz at. Dolapta biraz hamuru beklet.

Sonra işte
Bu büyüklükte aç hamurları.
Benim yaptığım gibi dört beş tane aç . Çünkü Tavayı yüksek ateşte olacak.
Hem açıp hem pişirip hem içini peynirle doldurmak cok zor.

Tavayı büyük ocakta aç iyice ısınsın.
Sonra hamuru tavaya koy.
Arka lı önlü pişir.

Pişirdikten sonra margarin le pişmiş hamurun içini yağla. Peynir harcını koy. Sonra böyle sar.

Mutlaka bir büyük bez ört üstüne. Kuruyabilir cünkü.

Inşallah anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…