- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #23.881
Gunaydin kizlarr ben yine yogun gunler geciriyorum cumartesi gunu misafirim vardi aksamda kvlere indim pazar annemlere gittim dun sabah kahve icmeye gittim arkadasa ordan ablamda akraba oturmamiz vardi oraya gittim bugun esimin teyzesine gidicez kizi digum yapti yarin kuzenime gidicem dogum yapti yarin aksam diger kuzenime oturmaya gidicem baya yogunum anlicaginiz kizlar diyete devam ediyorum ugrayamazsam da cuma gunu tartilio bildircem muhakkak
Gunaydınlar canım sen o tartıya bakma o hep arada bir böyle seyler yapar ona inat moralini bozma herseye rağmen yoluna devam et canım....günaydın kızlar
betülcüm maşallah bu nedir böyle ya...
yaşadığım yerde hiç akrabam yok. bi kv var. onunla da mümkün olduğunca görüşmüyorum.
ondan dolayı evden okula okuldan eve şeklinde bi hayatım var.
tartı çok kötü şeyler söyledi sabah yine...
ebrucum çok sevindim senin adına...AYYYYYYYYYYYY 54.99999999999 ÇıldırıcammmmmmmmmmŞükür ki 2 sene öncek gördügüm 54 ü ucundan da olsa gördüm.Çokkkk mutluyummmmmmmmmmm
Araser menünü begendimCanım böyle devam edersen kolaylıkla verirsin.
Btlkbra 5 dk vaktinde mi yokBu ne yogunluk canıım ya ve oturmalarda diyete devam ediyor olmanda harika bu arada
Hikom güne harika başlaısınArkadaşınla alışveriş demek hım pek keyifli olur degişiklik olur sana hem
papatyam çözemedim ben senin vücudu yaaaaÇiko kaçamak yapmıyon ,menün gayet saglıklı ee sporda var ,erkende kapatıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?