Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İnşallah hayırlı sağlıklı güzel bi kızım olur (hepimizde kız diye bi his var hayırlısı bakalim)

Bu sefer de oğlan tek kalmasın diye bi tane daha benim öyle oldu 2.kız diye 5.oldu. sonuncu piyangodan çıktı
Benim hamileliklerim asiri kotu geçiyor.2 ay hastanede kaldim her kizimda.serumsuz duramiyordum.gunde 20 kere filan cikariyordum.o yuzden cok korkuyorum..ama cocuklari esimde bende çok seviyoruz.

Benim hamileliklerim asiri kotu geçiyor.2 ay hastanede kaldim her kizimda.serumsuz duramiyordum.gunde 20 kere filan cikariyordum.o yuzden cok korkuyorum..ama cocuklari esimde bende çok seviyoruz.
Geçmiş olsun canım yaa. Benim ilk ikisinde hiç sorun yoktu da sonraları 5 6.aydan sonra kipirdayamiyordum. Şimdi daha iki aylık sanki 9 aylıkmış gibi yürüyorum. Çok canım yanıyor. 7ay daha nasıl geçecek Allah bilir. İsim zor

Günaydın kızlar.
Güne Türk Kahvesi ile başladım.
Malesef kek yedim.
Akşama dogru anneme gidicem. Ve iki gün kalayim diyorum. Yememem gerek.
Artı ile dönemem annemden.
Neyse biraz kitap okuyim sonra dünden kalan enkazı toplayim mutfaktan.
Öpüldünüz

Kızlar bugün bütünleme sınavım var kitap yüzü açmadım açamadım. Başım öyle kötü ki kaldıramıyorum yerinden. Hoca 5 puan daha verse kalmayacaktım. Hele bi tanesi sırf vizem yüksek diye finalden 5 vermiş. Yoksa 90 aldığım sınavdan 5 almamın imkanı yok. Aklı sıra bütte yükseltilir diye düşünmüş. Kimse beni düşünmüyor. Çok hastayım yorgunum yaa

Kızlar akşam kv bizde yedi.Bina olarak eşimin yegeni çagırımıştı çaya gittik.Gelince ip atladım mekik çektim.Bu akşamda eşimin arkadaşı balık yapıcakmış çagırdı.Oraya gidicez.Balıgı kolasız yiyemiyorum 1 bardak kola malesef içerim.Helva mutlak tabiki.Bu sabah -300 ile uyandım.Yegeninde bir halley yedim tabak doluydu yemedim gelincede spor yaptım o yüzden.
DÜN:Aç karınla ılık elma sirkeli suyum
SABAH:.çeyrek yagsız tostum
ögle: 1 kepçe bulgur pilavı,izmir köfte(2 köfte 2 dl patatesinden),1 ayran
ara:1 kaşık kahve,3 kare bitter
akşam:1 tabak bezelye,3 yk pilav,yeşillik salatası
ara:çay,1 halley

spor: 150 yarım mekik
70 ip atlama
ip aldım ya akşam atlıycam artık sürekli :)

Nazlm yetiş bize ...
hadekam ondan işte arıyorum alıcam bulursam.Bana gönderecegine kıvır kıvr başla sende yapmayaMenün güzel ama ekmegi azaltıp siyah ekmek tüketmeliyizBenimde almam lazım badem ceviz kuru dur kuru incir felan
hikom kahve afiyet olsun .Annelerden alınmadan dönülmüyor .Ye istedigniz ama ölüçü ve erken satte

88 lim Allah yardımcın olsun .Hadi temilizk yapma varsayalım ama yemek şart canım.Çocuklarında seninde sulu yemek vitaminli şeyler çorbalar yemeniz lazım.Yemek yapılmayan ev ev degildir bence.O yemek kokusu kek börek kokusu olucak mutfakta

Sabah iyi basladigim menu artarak devam etti
Anasinifi gosterisine gittim. Orada yemedim. Veliye yemege gittim. O da ogretmen arkadasim oldugu icin gittim. Döktürmüs. Azicik yedim . trilice yemeseydim iyiydi.
Aksam da sade salata yogurt yiyecegim.
Aksam menusu de kabarikcunku

hadekam hayat akışı gün gezme tabi olucak .Ama az ve ölçülü olarak.Ve akşamı yogurt salata ile kapatarak dengeleyebiliriz canım.

1 dlm ekmek 1 has. Yumurta 2 zeytin cay

Ara 2 sekerli nescafe

Ogle kofte salata corba trilice

Ara 1 ceviz 2 parca brokoli 1 kase yogurt

Aksam kirmizi et salata yogurt

Suan cay faslina gececegiz . cok uykum car halsizim. Kar yagiyor izmirde. Hava buzzz

Ebrum yapamıyorum. Yemek yaptığım gün mutfak savaş alanına dönüyor. Hemen hergün dışardan yiyoruz mecbur. Biraz maliyetli oluyor ama yardımcı tutana kadar napiyim mecbur....

88li canım hergün dışardan yemek ne kadar dogru .. cocuklar için ne kadar sağlıklı..
Cok şaşırdım inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…