- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.541
Olsun canim .Bebis saglikla dogsun once.Geç kalma nazlı bak yaz geliyor kızlar tutuştu. Ben yaza koca bi karınla merhaba demek zorundayım. Hedef diğer yaza artık
In SA Allah kalbindeki olur canim.digerlerinin cinsiyeti neİnşallah hayırlı sağlıklı güzel bi kızım olur (hepimizde kız diye bi his var hayırlısı bakalim)
Ne guzel masallah.Allah bagislasin hepsini . bende 1 oglus isterim.kizlar buyusun belki kismet olur))2 kız 3 erkek. Esitlenmiş olur kız olursa dedik☺
Bu sefer de oğlan tek kalmasın diye bi tane daha benim öyle oldu 2.kız diye 5.oldu. sonuncu piyangodan çıktıNe guzel masallah.Allah bagislasin hepsini . bende 1 oglus isterim.kizlar buyusun belki kismet olur))
Benim hamileliklerim asiri kotu geçiyor.2 ay hastanede kaldim her kizimda.serumsuz duramiyordum.gunde 20 kere filan cikariyordum.o yuzden cok korkuyorum..ama cocuklari esimde bende çok seviyoruz.Bu sefer de oğlan tek kalmasın diye bi tane daha benim öyle oldu 2.kız diye 5.oldu. sonuncu piyangodan çıktı
Geçmiş olsun canım yaa. Benim ilk ikisinde hiç sorun yoktu da sonraları 5 6.aydan sonra kipirdayamiyordum. Şimdi daha iki aylık sanki 9 aylıkmış gibi yürüyorum. Çok canım yanıyor. 7ay daha nasıl geçecek Allah bilir. İsim zorBenim hamileliklerim asiri kotu geçiyor.2 ay hastanede kaldim her kizimda.serumsuz duramiyordum.gunde 20 kere filan cikariyordum.o yuzden cok korkuyorum..ama cocuklari esimde bende çok seviyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?