- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.581
Biz iyiyiz sen nasılsın canım? Verirsin sen yine hiç merak etme. Ya of yaz geldiğinde duba gibi olucam ben. Artık sonbahara kaldı umutlar :) bu arada cinsiyeti öğrendim 3.kız geliyor inşallah. Dua edin bana da çok kilo almıyımnasılsınız nerdesinşz kızlar ? 56 larda gidip geliyorum .Ama kaynımın dügününde giydigim elbiseyi giyicem bir ay sonra.Ama o zaman 53 kiloydum.3 kilo dikkat edip sıkılaşıp vermem lazım.Akşmları mekik suguat ve ip atlamaya başlıycam.Eee tatilede gidicem sıkılaşmak şart.Herkes gayet iyisin diyor ama daha önce 52 oldum yine olabilirim takıntısı oldu bende sanırım.Hadi yaglarınız fışkırmadan hadi yaza fit girin eşinizin gözüne hiatp edin
Nasılsın canim iyisin inşallahCanim Ben burdayimmm.diger kizlar gelse keske.tablo filan yapsak
Cok sukur canim iyiyiz.cok sevindim MasaAllah saglikla kucagina al kizini.bir arkadasiminda 3 kizi 3 oglu var.cok guzel hediyye . Rabbim saglik sihhat guc versin.uzulme kiloya gider elbet.suan en onemlisi sen ve bebisBiz iyiyiz sen nasılsın canım? Verirsin sen yine hiç merak etme. Ya of yaz geldiğinde duba gibi olucam ben. Artık sonbahara kaldı umutlar :) bu arada cinsiyeti öğrendim 3.kız geliyor inşallah. Dua edin bana da çok kilo almıyım
Nasılsın canim iyisin inşallah
Dünyada evlat tan daha değerli bi hediye yok gerçekten. Bi gülüşüne dünyaları değişmeyiz. Ben çok sevindim kızım olacağına. Amin canım Allah razı olsun. Sana ve ailene de mutluluk huzur sağlık afiyet versin Rabbim.Cok sukur canim iyiyiz.cok sevindim MasaAllah saglikla kucagina al kizini.bir arkadasiminda 3 kizi 3 oglu var.cok guzel hediyye . Rabbim saglik sihhat guc versin.uzulme kiloya gider elbet.suan en onemlisi sen ve bebis
İyiyim canım çok şükür. Çocuklar da iyi. Cuma doğum yaptım. 9 günlük şimdi ufaklık :) koca bi karnım var hala Annem hacca gitti. Kaldım bi başıma. Sen nasılsın kızların falan İyisiniz inşallah.
Ay hayırlı ugurlu olsun minik prenses.gule gule buyutun.aminnn.Allah kolaylik versin canim.kiloya takmaya.daha 10 gunluk bebis.verirsin elbet yavas yavas.iyiyiz bizde cok şükür.İyiyim canım çok şükür. Çocuklar da iyi. Cuma doğum yaptım. 9 günlük şimdi ufaklık :) koca bi karnım var hala Annem hacca gitti. Kaldım bi başıma. Sen nasılsın kızların falan İyisiniz inşallah.
Allah razı olsun. Hepimize kolaylık versin inşallah bir çocuk da zor iki de 6 da :)Ay hayırlı ugurlu olsun minik prenses.gule gule buyutun.aminnn.Allah kolaylik versin canim.kiloya takmaya.daha 10 gunluk bebis.verirsin elbet yavas yavas.iyiyiz bizde cok şükür.
Hey kimler var burda..
Ben de burdayım kızlar. Topik ne zaman canlanacak diye bekliyorumben varım tabi ki de....
Ayırdılar vicdansızlar bizı. kim bilir ne zamana kadar iletişimi engelicek ler. napiyosun bakim. Diğer kızları da.çağırdım gelen olacak mı .
ayyy buraya nasıl yazıyorduk ne kadar ayrıntı veriyorduk...Ayırdılar vicdansızlar bizı. kim bilir ne zamana kadar iletişimi engelicek ler. napiyosun bakim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?