Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Biz iyiyiz sen nasılsın canım? Verirsin sen yine hiç merak etme. Ya of yaz geldiğinde duba gibi olucam ben. Artık sonbahara kaldı umutlar :) bu arada cinsiyeti öğrendim 3.kız geliyor inşallah. Dua edin bana da çok kilo almıyım

Canim Ben burdayimmm.diger kizlar gelse keske.tablo filan yapsak
Nasılsın canim iyisin inşallah

Cok sukur canim iyiyiz.cok sevindim MasaAllah saglikla kucagina al kizini.bir arkadasiminda 3 kizi 3 oglu var.cok guzel hediyye . Rabbim saglik sihhat guc versin.uzulme kiloya gider elbet.suan en onemlisi sen ve bebis

Cok sukur canim iyiyiz.cok sevindim MasaAllah saglikla kucagina al kizini.bir arkadasiminda 3 kizi 3 oglu var.cok guzel hediyye . Rabbim saglik sihhat guc versin.uzulme kiloya gider elbet.suan en onemlisi sen ve bebis
Dünyada evlat tan daha değerli bi hediye yok gerçekten. Bi gülüşüne dünyaları değişmeyiz. Ben çok sevindim kızım olacağına. Amin canım Allah razı olsun. Sana ve ailene de mutluluk huzur sağlık afiyet versin Rabbim.

Kizlar nasilsiniz nerelerdesiniz?herkes iyidir umarım. 8 88li sen nasilsin canim.cocuklar nasil.kucuk kızın ne kadarlık

Kizlar nasilsiniz nerelerdesiniz?herkes iyidir umarım. 8 88li sen nasilsin canim.cocuklar nasil.kucuk kızın ne kadarlık
İyiyim canım çok şükür. Çocuklar da iyi. Cuma doğum yaptım. 9 günlük şimdi ufaklık :) koca bi karnım var hala Annem hacca gitti. Kaldım bi başıma. Sen nasılsın kızların falan İyisiniz inşallah.

Ay hayırlı ugurlu olsun minik prenses.gule gule buyutun.aminnn.Allah kolaylik versin canim.kiloya takmaya.daha 10 gunluk bebis.verirsin elbet yavas yavas.iyiyiz bizde cok şükür.

Ay hayırlı ugurlu olsun minik prenses.gule gule buyutun.aminnn.Allah kolaylik versin canim.kiloya takmaya.daha 10 gunluk bebis.verirsin elbet yavas yavas.iyiyiz bizde cok şükür.
Allah razı olsun. Hepimize kolaylık versin inşallah bir çocuk da zor iki de 6 da :)

Ayırdılar vicdansızlar bizı. kim bilir ne zamana kadar iletişimi engelicek ler. napiyosun bakim.
ayyy buraya nasıl yazıyorduk ne kadar ayrıntı veriyorduk...
işteyim canım. dışarıdan yemek söyledim. burada çıkan yemeği beğenmedim bugün.
yapabilirsem biraz erken çıkıp spora gitmeyi planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…