- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.521
evet toplanaımmmmmmmmmmmKizlar toplanalim yine.ne guzel kilolar vermisdik.
Kızlar nasılsınız ne var ne yok salmayın kendinizi benim gibi. Benim diyet yine yalan oldu bebis geliyor
Sorma canım bu da supriz yaptı. Benim hamile olmadan ya da emzirmeden bi günüm daha olacak mı merak ediyorumneeeeeeeee 6 . mı
Herkes yaz gelince gelicek kesinevet toplanaımmmmmmmmmmm
neeeeeeeee 6 . mı
MasaAllah canim 6 bebismi.Allah bagislasin.Sorma canım bu da supriz yaptı. Benim hamile olmadan ya da emzirmeden bi günüm daha olacak mı merak ediyorum
Evet canım 6 oldu. Amin. Dua edin bana. Gözüm korkmaya başladım artık çok hastayım neredeyse 1 aydır kafamı yataktan kaldıramıyorum. Bünyem çok zayıfladı. Dr a bile gidecek halim yok. Tahlil yaptırdım sonuçlar kaldı.MasaAllah canim 6 bebismi.Allah bagislasin.
Canim benim cok gecmis olsun . tahmin ediyorum ne kadar zor oldugunu . annen filan yanindami yardim edecek.diger bebisler kac yaslarinda . Benimde 2 kizim var.5 yasinda buyuk.kucuk nisanda 3 olucak.cok zor gercekten yetismek.ben erken evlendim 17 yasinda.9 senelik evliyim.Evet canım 6 oldu. Amin. Dua edin bana. Gözüm korkmaya başladım artık çok hastayım neredeyse 1 aydır kafamı yataktan kaldıramıyorum. Bünyem çok zayıfladı. Dr a bile gidecek halim yok. Tahlil yaptırdım sonuçlar kaldı.
Bizim 9 bitti canım 18de evlendim ben de. 8 7 5 3 1 yaşındalar. Annem yakın ama biraz problem oluyor aramızda yardımcı tutmayı düşünüyoruz şimdi.Canim benim cok gecmis olsun . tahmin ediyorum ne kadar zor oldugunu . annen filan yanindami yardim edecek.diger bebisler kac yaslarinda . Benimde 2 kizim var.5 yasinda buyuk.kucuk nisanda 3 olucak.cok zor gercekten yetismek.ben erken evlendim 17 yasinda.9 senelik evliyim.
Hayırlısı olsun canım. Amin. Vakit kalmıyor dinlenmek için dinlensem biraz toparlarım da...88 li naptınz canım öyle ya. Ben ikinci cocuga korkuyla yaklaşıyorum. Allah yardım etsin. Dinlenmeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?