Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar toplanalim yine.ne guzel kilolar vermisdik.

Kızlar nasılsınız ne var ne yok salmayın kendinizi benim gibi. Benim diyet yine yalan oldu bebis geliyor

MasaAllah canim 6 bebismi.Allah bagislasin.
Evet canım 6 oldu. Amin. Dua edin bana. Gözüm korkmaya başladım artık çok hastayım neredeyse 1 aydır kafamı yataktan kaldıramıyorum. Bünyem çok zayıfladı. Dr a bile gidecek halim yok. Tahlil yaptırdım sonuçlar kaldı.

Canim benim cok gecmis olsun . tahmin ediyorum ne kadar zor oldugunu . annen filan yanindami yardim edecek.diger bebisler kac yaslarinda . Benimde 2 kizim var.5 yasinda buyuk.kucuk nisanda 3 olucak.cok zor gercekten yetismek.ben erken evlendim 17 yasinda.9 senelik evliyim.

88 li naptınz canım öyle ya. Ben ikinci cocuga korkuyla yaklaşıyorum. Allah yardım etsin. Dinlenmeye çalış.

Bizim 9 bitti canım 18de evlendim ben de. 8 7 5 3 1 yaşındalar. Annem yakın ama biraz problem oluyor aramızda yardımcı tutmayı düşünüyoruz şimdi.

88 li naptınz canım öyle ya. Ben ikinci cocuga korkuyla yaklaşıyorum. Allah yardım etsin. Dinlenmeye çalış.
Hayırlısı olsun canım. Amin. Vakit kalmıyor dinlenmek için dinlensem biraz toparlarım da...

Slm kizlar kilolarim aldi basini gitti.
Okulum degisti. Ikinci donem yeni okuluma baslayacagim. Kilolu bir ogretmen olmak istemiyorum.
60 kgyum suan.
Kilo vermek istedikce aldim.
Allahin izni ile bi toparlansam.
Hastalik vitamin ilac derken....

88li Allah kolaylik versin. Ailen kizmiyor mu
Benim annem 3. Cocuk olsa ne guzel olur dedigimde bile cok sinirleniyorlar.
Ve bakicisi kresi okulu ihtiyaclarina da yardim etmediklerihalde.

Kizlarrrr tutun beni.
Nazli canim yaza kalmamak icin geldim. Hadi basaralim.

Annemden mümkün olduğu kadar uzaklaştım şu an. Yakında daha uzağa taşıyacağız. Bi yardımcı tutarım olur biter. Ayda yılda bi görüşürüz belki.. bıktırdı beni. Mecbur kaldım eşim hastaneye yattı benim final haftamdi (küçük ikisi disinda) çocuklara kötü davranıyor sürekli bağırıyor kızıyor ceza veriyor aç bırakıyor say say bitmez. Eşim de çıkınca bağırdı bunlar daha çocuk adam öldürseler günahı yok ne yapmaya çalışıyorsun diye. Annem bana kızıyor bunu niye benim evime getiriyorsun diye. Ben de patladım açmasaydın kapıyı ben napiyim dedim. Yaptıklarına çok kızıyorum da mecburum deyip sesimi çıkarmıyordum. Eşim de kızınca gitti bana araba aldı bi de yardımcı tutarız ne çekiyorsun bu kadını dedi. Şimdi de ev teslim oldu Allah izin verirse oraya gecicez çocukları ben götürüp getircem artık. Ay ben de ne dolmusum.

Ya annem bana bi kere kızım deyip sarıldı mı bi kere ağlayınca başımı okşadı mi hatırlamıyorum. Şimdi eşime çocuklara da surat beş karış. Çocuklar ondayken arasa korkuyorum panikliyorum ne dicem diye. Eşim de farkındaydı sinirlendi bağırdı çağırdı. Haklı da yani ama ben yapamıyordum annem diye. Neyse şimdi aramıyorum bi haftadır falan. Bi kaç haftaya gelir de muhtemelen taşınmış oluruz. Görmek istemiyorum daha ya. Anca ayda yılda bi gider bi saat oturup çıkarım. Çocuklar üzülmesin psikolojisi bozulmasın diye bizim ödümüz kopuyor annem iyice bozdu bu aralar. Eskiden böyle değildi de yaşı mı geçti çocuklar büyüdü diye mi bilmiyorum sürekli kızıyor yaa. Büyüdü dediklerim de 5 7 8 yaşında yani. Her neyse görüşmemek en iyisi Di mi kizlar

88li üzüldüm gerçekten.
Annen iyiydi. Bakıyordu sorunsuz cocuk larına. Şaşırdım gerçekten. Ama annedir sen yine de arayıp sormamazlık yapma.
Sende annesin sonucta. Onda da vardır birşeyler de öyle davranıyordur.
Evinize de Güle güle oturun.

Hadeka bende geldim . Sen gel dersin de ben gelmezmiyim.

Ben 74.5 kilo dayım. Burdan uzaklaşınca hepimiz aldık sanırım. Tamam artık bitti artık burdayız. Gidicek gr lar.

Oglana kek ve kurabiye yaptım.
Bir dilim kek ince ydi ama.
Bir tane de kurabiye yedim.

Akşama menüyü yazarım.

Hadi kızlar gelin bakim canlansın topik

Heyoooooooooooo Bende burdayım Tam gaz devam sıkılaşmak istiyorum spor yapmak istiyorum deli gibi.Bizim evin orda spor salonu ile görüşücem bakalım fiyatlar nedir.Dün ki menümü yazayım pek iyi olmadı sou ama olsun bir yerden başlamak lazım.

Dün:
sabah:çeyrek yagsız tost
ögle:1 kase çorba,1 kase yeşillik saalata,1 kepçe barbunya
Akşam:1 tabak bamya,4 yk yogurt
ara: yeşilçay,2 kurabiye

kurabiyeleri buzluga attım.Azıcık bamyam kaldı onu yerim pilav ve bezelye yaptım gece ama tabi pilav yemiycem.Akşam pilav makarna yok ekmek var sadece .Bu akşam zumba yapmak istiyorum bakalım.Şimdilik iyi gidiyorum akşam menü spor yazarım. Bol bol bitki çayı içiyorum.

88 li annen sonuçta silemezsin canım.Onunda nedenleri vardır.Yanlış anlama ben bile anneme gidince oglan çok şımarıyor kaç saat kadına yetiyor .Seninki yaşı var hem onca çok çocuk yemek vs normaldir bence.Ama çok bunaltmamak lazım.Sen sürekli bırakıyordun.Arada misafir gibi gider kalkarsın çocuklarınala .Araban hayırlı olsun canım .

Teşekkür ederim ebrumama sonra bi senedir neredeyse hiç bırakmadım eşim istemiyordu zaten dini bilgisi bi tuhaf annemin aynı şeylere inanmıyoruz ayet hadis yalanlıyor bazen. Çocukların kafasını bulandırıyor diye kestik gidip gelmeyi. Vizeler için bile bırakmadım eşim işe gitmedi evde kaldı baktı çocuklara. Finalde de bakıyordu hastaneye yattı adam hava da soğuk diye mecbur kaldım. Bizim çocuklara yemek ver kendi kendilerine dururlar zaten ama çocuk yani hoplar zıplar kavga eder. Okul olmasa evde yalnız bile kalıŕlardı. Ama okul saati beslenme bi de anahtar vermem gerekecekti olmadı. Ondan bıraktım. Ama 8 yaşındaki çocuk ödevini okuldan gelince değil de akşam yaptı diye aç bırakılmaz ki ona kızıyorum. Bi de tek çocuğum ben. Başka cocugu torunu yok kocası yok. Ne bu sinir. 53 yaşında daha. Yaşlı da değil ki. Kaldı ki dışarıdaki insanlara bi guleryuz bi samimiyet. Kardeşleri dünyanın yanlışını yapsa görmez benim 10 sene önceki hatamı her seferinde yüzüme vurur. Yoruldum ben de. Surekli kendi kendime anneme kiziyorum soyleniyorum ona birşey demiyorum. Neyse ya öyle işte.

Arabayı aldık da sürmeyi bilmiyorum ki ☺ 3.5 sene oldu ehliyeti alalı. Dün ilk defa direksiyonu aldım elime test suruşu yaptım trafikte. Basin ekpresin yaninda hyundai varya orada ara sokakta. Ödüm koptu resmen ama kazasız bıraktım arabayı. Şimdi 1 2 ders almayı düşünüyorum hoca bulursam. O zamana kadar araba kapıyı beklicek.

hula hop alıcam akşama bulurum inş kızlar.Spor bölümünde gördüm .Dzi izlerkende yaparım ve ip alıp atlıycam

88 lim öyle öyle ögrenirsin canım sürmeyi merak etme.Bak ben usta şöfer oldum Bizde sattık daha yeni ama bir kaç ay sonra alırız belki.Çok alışmışım arabasız zor geliyor Her anne anne her baba baba olmuyor malesef canım.Rabbim hayırlı anneler olmayı nasip etsin bizlere.Eşin yardımcı tutacak madem destekçin sende misafir olup bir saat arada gidersin özlemiş olur o da

Allah eşimden razı olsun zaten. Hayattaki tek destekçim. 6.bebeği öğrenince biraz şaşırdım korktum endişelendim. Çalışmayı düşünüyordum sonuçta. Sonra başladı ben sana araba alırım yardımcı tutarım demeye pek ciddiye almamıştım 2 3 hafta oldu işte dün gittik aldık. Hatta tucson vardı iki katı fiyatı sen istiyorsan onu alıyım diyor. Yok dedim bir kaç sene daha yatırım falan yapalım şimdi yazık günah sonra alırız vazgeçti. Yardımcı için de taşınmayı bekliyoruz. Hayırlısı bakalım evi temizleyip yemek yapacak birine çok ihtiyacım var. Hiç içimden gelmiyor artık yemek ev işi.

Ebrum sen de çok hizli başladın maşallah. Benim üstümde öyle bi yorgunluk var ki kılımı kipirdatamiyorum. Doğumdan sonra yetişirim size insallah

Wisdom, ebruli
Gelin kizlar baslayalim

Bugun 61.1 gordum sisko bennnnn
Sbh 1 dilim tam tahilli ekm ile yumurta ve 3 zeytin

Ara gofret
Nescafe

Ogle yogurt ve menemen ve 2 dlm beyaz ekmk

Ara 3 ceviz 2 incir

Aksam 1 dlm tam tahilli ekm ve yogurtlu ispanak

1.5 lt su

Simdi biraz daha su icerim. Yuruyus yapayim dedim esim tas koyuyor. Kp var. O varken boswer diyor.

Simdi namaz kilayim. Holihop var bende ebrulimm sana gondereyim

Kurabiyeli kekli gun olmus wisdom afiyet olsun canimcim.

Ben bi turk kahve yapayim.
Bundan sonra her gece yazacagim.
Yanimda ceviz badrm findik incir tasiyacagim insallahhhh.
Her gun 30 dk yuruyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…