Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Wisdom Ev yemekleri yapıyorlar burda. Farkındayım sıkıntının da iki gün kaldı inşallah. En azından şu iki bütü geçmem lazım. Pazartesi de sonuncu var. İnşallah geçerim hayırlısıyla yoksa çocuklarla bi sene daha çok zor

Dün: aç karınla elma sirkeli suyum
Sabah: yarım yağsız peynirli tost
Ara: beyaz çay ,3 dl ayva
Ögle : 1 tabak çorba ,2 dl ekmek ,3 biber turşusu
Ara: Türk kahvesi
Akşam:1 tabak çorba bol kış salatası
Ara:1 dl kek

Dün : aç karınla elma sirkeli suyum
Sabah : 1.5 dl ekmek, 5 çatal omlet,1 dl peynir ,5 zeytin,3 çay kaşıgı reçel
Ara: beyaz çay
Akşam

Ezogelin ıspanak sevzeli bulgur acı biber
Ara: beyaz çay

Selam canlar . Nasilsiniz? Benim kizlar yine hastalandilar.ates oksuruk hepsi karisti.ne zormus.benim 2 kizim rekor kiriyor hastalik konusunda.ozellikle buyuk kizim.
Tabiiki diyet filan yapamiyorum.aslinda ac geziyorum.cocuklar hastayken bogazdan bir sey gecmiyor bilirsiniz.

88 lim sağol canım spora bir başlasam ip aldım atlıyroum hipo alıcam.Mekik şart zaten .
nazlma çok geçmiş olsun canım.Beb 9 gün oglum 4-5 gün ne çektik.İlk kez ben böyle çok serum yedim.Bu kış salgın kolay geçmiyor mikrop virüs çok agır geçiuyor demişti.Allah şifa versin tüm hastalara

Bir bakayım dedim oku oku bitmedi. Göçmen kuşlar geri dönmüş bizim. .
Ben kilo korumadayım artık çıtırlar. .
62 kiloya sabitledim..ne vereyim ne alayım modundayim..hayırlısı. .

Iyi aksamlar canlarim
Menu 2 pisi
1 tabak roka
1 dilim beyaz peynir 1. Zeytin

Ara 1 gun kurusu 3 findik

Ogle 2 servis kasigibulgur uzerine 1 kepce nohut yaninda koca bir tabak salata
Maden suyu

Aksam 1 servis k bugur 1 kepce nohut 1 kepce kadar yogurtlu kereviz ve normal salata

Ara 1 hurma 10 findik biraz da dut kurusu yesil cay ile

Bol su icmeye calisiyorum. Bu sbh 59.3tum

Iyi aksamlar canlarim
Menu 2 pisi
1 tabak roka
1 dilim beyaz peynir 1. Zeytin

Ara 1 gun kurusu 3 findik

Ogle 2 servis kasigibulgur uzerine 1 kepce nohut yaninda koca bir tabak salata
Maden suyu

Aksam 1 servis k bugur 1 kepce nohut 1 kepce kadar yogurtlu kereviz ve normal salata

Ara 1 hurma 10 findik biraz da dut kurusu yesil cay ile

Bol su icmeye calisiyorum. Bu sbh 59.3tum

Kızlar ben geldim.

11:00 gibi

15:30 süttozlu şekersiz Nescafe
Yarım parça Hindistan cevizli çiko

18:00
Bir bucuk tabak kıymalı yeşil mercimek yemegi Yogurt

Oglanı uyutuyorum. Gündüz uyumadı gı için.
Light kola ile eşim kestane almış ondan yicem.

Bir kaç saat sonra yeşil çay içebilirim.

Su cok içemedim. Bu saatten sonra 1.5lt anca içerim.
Spor yok o da olacak elbet. Belli mi olur ilerleyen saatler de Leslie yapabilirim.

Mutlu hafta sonları kızlar şimdiden

Menü

Sabah 3 sigara böregi
4 yeşil zeytin
Biraz domates
1 yumurta

Akşam 1tabak y mercimek yemeği
1 bardak light kola

Şimdi 6 tane kestane 1 bardak meyve suyu

Daha da birşey yemem.

2 saat markete gidiş geliş yürüyüş oldu

Canim bende sukur her sey yolu da.kizlarla ugrasiyorum.sen nasilsin.hamilelik nasil geçiyor. Diger bebisler nasil
Cok sevindim iyi olmaniza canim yaa.. Küçük 3u annemde kaldı gece. Taşındık. Ev almıştık okula uzak diye taşınmak istemiyordum ama alt kattakiyle çok problem çıktı. Gürültü gelmeden sopayla yukarı vurmaya başlamıştı. Bi de mahkemeye vermiş. Ben de sevmiyordum zaten orayı. Ani bi kararla taşındık. Evi firmaya temizlettik ama adamlar ayakkabılarla girdiler her yer pis. Ondan bıraktım küçükleri.

Bana gelince başımda inanılmaz bi ağrı var geçmiyor. Nörolojiye gittim sadece ağrı kesici verdi bebek var diye başka birşey yapamayız dedi ama öyle kötü bi ağrı ki hiç normal değil. Doğumda bile sesim çıkmayan ben baş ağrısından ağlıyorum. Bebek için de pazartesi gidicem Dr a inşallah. Devlette çok iyi bi dr um var özele gitmek istemiyorum muayene için. Bakalım cinsiyeti belli olmuş mu çok merak ediyorum. Bi kız daha olsun istiyoruz bakalım hayırlı sağlıklı olsun da :)

8 88li herşey yolunda canım iyiyiz cok şükür. Oglan la uğraşıyorum bende büyüdükçe istekleri de bitmiyor. Akşama kadar dön dur evin içinde.
Baş Ağrısı kötü yaa. Migren olabilir.
Eviniz hayırlı uğurlu olsun.
Bebegin de saglıklı sıhatli olsun.

Sevindim canım iyi olun hep :) Bu zamanlarını ararsın dicem ama çok klişe olacak. Gerçekten öyle. Evet küçük çocukla uğraşmak zor ama büyüdükçe de o hallerini özlüyorsun. Ne tatlı olmuştur şimdi oğlun. İnsan onu bi öpünce bütün yorgunluğu gider. Bende de sürekli bebek özlemi oluyor mesela. En tatlı zamanı 6 ay 3 yaş arası benim için. Sonra büyümüş oluyor. Ama en zor zamanları da onlar ne yazık ki. O yüzden artık pes ettim. Başka çocuk istemiyorum şimdilik:)

88lim iyiyiz canım.bAŞ AGRINI ihmal etme.Gönlüne göre olsun herşey inş.Kızlar beni soran oldu mu bilmiyorum ama ben başka bir grup açtım yeni dogum yapan yeni moralsiz annleri zayıflatıyorum biz saten zayıfladık dimi ama.Onların daha çok ihtiyacı var inanın.Ama burayı unutmam imkansız fırsat buldukça yazarım yine.Öpüyorum hepinizi

nasılsınız nerdesinşz kızlar ? 56 larda gidip geliyorum .Ama kaynımın dügününde giydigim elbiseyi giyicem bir ay sonra.Ama o zaman 53 kiloydum.3 kilo dikkat edip sıkılaşıp vermem lazım.Akşmları mekik suguat ve ip atlamaya başlıycam.Eee tatilede gidicem sıkılaşmak şart.Herkes gayet iyisin diyor ama daha önce 52 oldum yine olabilirim takıntısı oldu bende sanırım.Hadi yaglarınız fışkırmadan hadi yaza fit girin eşinizin gözüne hiatp edin

Canim Ben burdayimmm.diger kizlar gelse keske.tablo filan yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…