- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.561
Canim bende sukur her sey yolu da.kizlarla ugrasiyorum.sen nasilsin.hamilelik nasil geçiyor. Diger bebisler nasilM maviduvar1ebruli1820 wisdom01 nazlma hadeka
@banusultan [USER=300815]@areser kızlar napiyorsunuz nerelerdesiniz[/USER]
Cok sevindim iyi olmaniza canim yaa.. Küçük 3u annemde kaldı gece. Taşındık. Ev almıştık okula uzak diye taşınmak istemiyordum ama alt kattakiyle çok problem çıktı. Gürültü gelmeden sopayla yukarı vurmaya başlamıştı. Bi de mahkemeye vermiş. Ben de sevmiyordum zaten orayı. Ani bi kararla taşındık. Evi firmaya temizlettik ama adamlar ayakkabılarla girdiler her yer pis. Ondan bıraktım küçükleri.Canim bende sukur her sey yolu da.kizlarla ugrasiyorum.sen nasilsin.hamilelik nasil geçiyor. Diger bebisler nasil
Sevindim canım iyi olun hep :) Bu zamanlarını ararsın dicem ama çok klişe olacak. Gerçekten öyle. Evet küçük çocukla uğraşmak zor ama büyüdükçe de o hallerini özlüyorsun. Ne tatlı olmuştur şimdi oğlun. İnsan onu bi öpünce bütün yorgunluğu gider. Bende de sürekli bebek özlemi oluyor mesela. En tatlı zamanı 6 ay 3 yaş arası benim için. Sonra büyümüş oluyor. Ama en zor zamanları da onlar ne yazık ki. O yüzden artık pes ettim. Başka çocuk istemiyorum şimdilik:)
Canim Ben burdayimmm.diger kizlar gelse keske.tablo filan yapsaknasılsınız nerdesinşz kızlar ? 56 larda gidip geliyorum .Ama kaynımın dügününde giydigim elbiseyi giyicem bir ay sonra.Ama o zaman 53 kiloydum.3 kilo dikkat edip sıkılaşıp vermem lazım.Akşmları mekik suguat ve ip atlamaya başlıycam.Eee tatilede gidicem sıkılaşmak şart.Herkes gayet iyisin diyor ama daha önce 52 oldum yine olabilirim takıntısı oldu bende sanırım.Hadi yaglarınız fışkırmadan hadi yaza fit girin eşinizin gözüne hiatp edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?