Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ne söyledin bakim.. ben yarım saat once kahvaltı yaptım. Üstüne kahve içtim. git git spora en güzeli. sıkılaş iyice. bizde bugün avm ye gidicez. ya pilates lastiğini alıcam ya da tam setini.

ne söyledin bakim.. ben yarım saat once kahvaltı yaptım. Üstüne kahve içtim. git git spora en güzeli. sıkılaş iyice. bizde bugün avm ye gidicez. ya pilates lastiğini alıcam ya da tam setini.
şiş köfte söyledim.
olur di mi??? o da gelmedi hala. valla öldüm açlıktan...

8 88li sanırım bugün burası canlanır..

M maviduvar1 el mahkum buraya kaldık
Canlansın canım yaa özledim herkesi

Benim de bugün geldi pilates lastiği ve topu.

Ekmeksiz olur canım.. ben öğlene ne yesem. offf canım çok sıkılıyor. kilom için biseler yapmam gerek. kk ya bagliyken daha mı iyiydik biz ya
Kaç kilosun simdi
Selam kızlar..bizimkiler illa yazisir bir yerden dedim ve bildim..
Keyifler nasıl..
Selam canım iyiyiz bizde çocuklar çocuklar çocuklar. .. sen nasılsın

ayyy yedim valla...
biraz nette oyalanıp gideceğim.
wisdom01 al al canım. spor yapmak lazım
8 88li nasıl gidiyor hayat canım. allah kolaylık versin.
İyi papatya nasıl olsun iki küçük kızla bi başıma kalmış gibi hissediyorum diğerleri okulda. Onun dışında bir de ders çalışıyorum arada idari hakimlik için. Biraz bosta kalmış hissediyorum çocuklar okulda diye. Ama küçükler var diye de spora falan gidemiyorum. Öyle işte. ..

Çekilin ben geldim ay ne güzel smileyler yapılmış Burası nedendir bilmem ama eşim istemiyordu yazmamı bende yazmıyordum bayadır.Bir bakayım dedim.Diger yerden yazışmaya devam kızlar ....

8 88li valla 81 kusurdum dün. bu sabah tartılmadm iyice kilo aldım malesef. cücük lerin büyüyor demek. maşallah onlara. pilates topu ise yarar ama.lastiği de lazım. ben eskiden lastik yerine kalım kilotlu çorabı kullanıyordum. ebru şallı 3k yi yap. senin kilon ne durumda.

M maviduvar1 iyi sporlar şimdiden

ebruli1820 diğer yer ne zaman gelir kim bilir

aynı canım ben de 82ydim artık tartılmıyorum pek. büyüyorlar valla. 4ü okula gidiyor işte. lastiği de aldım zaten o da 9.99 du. daha ucuza geldi. ikisi 30 lira işte. setler 65 falandı almadım. ipim de vardı evde gerek görmedim. herşey tam da bi ben eksiğim yani :)

Vakit olması gerek işte. sende çocuklardan fırsat bulamiyorsundur. ben gidip lastigı alıcam avm den bakalım nerde.bulucam

Spordan geldim. Bir tane cennet elması yedim.
Bu kadar güzel bir meyve olabilir mi ya

kartsız olmuyor ki :/ belki birinin kartından sipariş verip nakit ödeyebilirsin. ilk zamanlar öyle yapıyorduk biz sonra şart oldu :)

Yok yok kredi kartı olmassss. başkasından da.isteyemem ki. avm ye bakim de bir. annemler geldi
oturuyoruz gitsin ler de gideriz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…