Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bakalım hayırlısı. yatak odasına giriştim çok eşya çok kıyafet toparlanaaamiyooorrrmmmmm
3 kişisiniz toparlanır hemen. Ya ben napiyim eşya alıyorum dolap alıyorum eşya alıyorum dolap alıyorum. Sonra bu ev bana yetmiyor büyük ev al diyorum eşime

Bugün cuma ya öyle yorgun hissediyorum ki kendimi.
Yatsam uyurum da daha çok erken.
8 88li 8 kişilik Bi yaşam alanı. Ben hayal bile edemiyorum. Maşallah

3 kişisiniz toparlanır hemen. Ya ben napiyim eşya alıyorum dolap alıyorum eşya alıyorum dolap alıyorum. Sonra bu ev bana yetmiyor büyük ev al diyorum eşime

Kuzu eşim hicbiseyini atmaz yada birine vermez. halbuki giymiyor. bak önümde 4yillik kotu war bi kere giymedi. bizim ev küçük 80 90 m2 falandır. eşyalar sigmiyor. ıvır zıvır biblo vs off.Aticam hepsini

Bugün cuma ya öyle yorgun hissediyorum ki kendimi.
Yatsam uyurum da daha çok erken.
8 88li 8 kişilik Bi yaşam alanı. Ben hayal bile edemiyorum. Maşallah
Göründüğü kadar kalabalık değil ya...
Birisi yatak odasında emiyor. Bi büyüğü uyuyor ondan büyük ikisi beraber etkinlik yapıyor. Diğer ikisi de ders başında. Eşim abdest alıyor. Ev acayip sessiz şu an...

Kuzu eşim hicbiseyini atmaz yada birine vermez. halbuki giymiyor. bak önümde 4yillik kotu war bi kere giymedi. bizim ev küçük 80 90 m2 falandır. eşyalar sigmiyor. ıvır zıvır biblo vs off.Aticam hepsini
Bana senede bir iki geliyorlar veriyorum sağa sola bütün fazlalıkları :)

canlar nasilsiniz.cok özledim hepinizi.dagildiniz hepiniz yaaa

canlar sagolun bende iyiyim.kizlar tatildeydi bu hafta.onlarlaydim butun hafta.pazarertesinden kres aciliyor.
evet gercekten bende sizden ayrildim.diet filan yalan oldu.ne kadarda zorladiysam.sizinle beraber verdiyim kilolar motivasyon bambaskaydi.

Chia tohumlu su içtim
Bi koca bardak sirkeli su
Cm yıkanıyor bitmesine az kaldı
Onu da Serim
Önce leslie sonra egzersiz bisikleti surcem
inssssss
Madem böyle spor yapıyorsun ne ara aldın o kadar kiloyu. Hadi ben hamileydim mazeretim var 96 olmuştum yaa

canlar sagolun bende iyiyim.kizlar tatildeydi bu hafta.onlarlaydim butun hafta.pazarertesinden kres aciliyor.
evet gercekten bende sizden ayrildim.diet filan yalan oldu.ne kadarda zorladiysam.sizinle beraber verdiyim kilolar motivasyon bambaskaydi.
Yine başla canım dikkat et kendine bırakma hic yoksa kötü oluyor yaa...

nelson kevsersoylu diger kizlar hepsi aklimda.onlar nasillar?haberiniz varmi
Onlar çok uzun zamandır yoklar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…