- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.621
Tamam canım yalnız dikkat et 75 cm lik al. Benimki o kadar, tam oldu
Doğru ben de hoşlanmıyorum hafta sonu gitmekten. Hayırlısı olsun. Pazartesi alırsın artıkGidemedik ki. oğlanı uyutuyorm. kimbilir ne zamana alırız. hafta sonu da.avm ye gitmez.eşim kalabalık oluyor diye.
Doğru ben de hoşlanmıyorum hafta sonu gitmekten. Hayırlısı olsun. Pazartesi alırsın artık
3 kişisiniz toparlanır hemen. Ya ben napiyim eşya alıyorum dolap alıyorum eşya alıyorum dolap alıyorum. Sonra bu ev bana yetmiyor büyük ev al diyorum eşimeBakalım hayırlısı. yatak odasına giriştim çok eşya çok kıyafet toparlanaaamiyooorrrmmmmm
3 kişisiniz toparlanır hemen. Ya ben napiyim eşya alıyorum dolap alıyorum eşya alıyorum dolap alıyorum. Sonra bu ev bana yetmiyor büyük ev al diyorum eşime
Göründüğü kadar kalabalık değil ya...
Bana senede bir iki geliyorlar veriyorum sağa sola bütün fazlalıkları :)Kuzu eşim hicbiseyini atmaz yada birine vermez. halbuki giymiyor. bak önümde 4yillik kotu war bi kere giymedi. bizim ev küçük 80 90 m2 falandır. eşyalar sigmiyor. ıvır zıvır biblo vs off.Aticam hepsini
At da kurtul canım
Biz iyiyiz çok şükür canim. Sen nasılsın?canlar nasilsiniz.cok özledim hepinizi.dagildiniz hepiniz yaaa
Günaydın kızlar
Kahvaltımı ettim. Bugün spora akşam gideceğim inşallah Bi aksilik çıkmazsa
Madem böyle spor yapıyorsun ne ara aldın o kadar kiloyu. Hadi ben hamileydim mazeretim var 96 olmuştum yaaChia tohumlu su içtim
Bi koca bardak sirkeli su
Cm yıkanıyor bitmesine az kaldı
Onu da Serim
Önce leslie sonra egzersiz bisikleti surcem
inssssss
Yine başla canım dikkat et kendine bırakma hic yoksa kötü oluyor yaa...canlar sagolun bende iyiyim.kizlar tatildeydi bu hafta.onlarlaydim butun hafta.pazarertesinden kres aciliyor.
evet gercekten bende sizden ayrildim.diet filan yalan oldu.ne kadarda zorladiysam.sizinle beraber verdiyim kilolar motivasyon bambaskaydi.
Onlar çok uzun zamandır yoklar canım.nelson kevsersoylu diger kizlar hepsi aklimda.onlar nasillar?haberiniz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?