- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.641
Kizlar tüyoya ihtiyacim var
74 kilo boy 1,62.Durum nedir suan
74 kilo boy 1,62.acikinca halsizlik ve kendini tutamama
Kızlar ben de geldim aranıza kilo vermek istiyorum ama çok aldım. Çok yiyorum bu aralar bayramdan beri. Bana da yardımcı olun. Boyum 1.72 kilom 67. Normalim 61'di ama ramazan ayında ulaştım sonra tekrar hop arttı.
Krew hoşgeldin.. Bende bilgi çok da uygulama konusunda sıkıntı var malesef.
Bu günlük sayesinde 89 dan 70 lere dusmustum. geçmişe bakarsan görürsün ne güzel gitmistı gr lar. burayı bıraktım sonra.hooooppp geri geldi
bi de bi ara kan ilaçları kullandım +7 kattı bana. off off isyanım başım da ağrıyor zaten
Teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi bekleyeceğim. Ben diyet falan bilmem. Hiç yapmadım ama artık bana yardımcı olursanız sevinirim. Sabah 2 yumurta yedim. Braz ekmek. 1 bardak çay. Ama ekmeksiz doymuyorum...Ne yapsam bilemedim.
Çekilin yoldan 7 ay önce doğum yapmış 82.850 gr olan davul göbekli bir anne geliyor yaş 25 boy 1.70 kocası tarafından begenilmeyen istediği kıyafetlere giremeyen veee en önemlisi artık zayıflamak isteyen bir anne :)))
Kızlar selamm benide zayıflatın nolurrrr 68 kilo olmam lazım fakat emziriyorum azar azar vermem gerek yinede diyet listem var fakat spor yok ayrıca yeni bugün başladım diyete.. 70 le hamile kalıp 102 kiloyla doğum yaptımzayıflamak için aranıza katılmak istiyorummm
Mekik cekemiyorum canm spiral var bende doktor kayabilir dedi ama oğlumu bebek arabına koyup yürüyordum oda havalar sogudu yok artık.. ancak evde tüm gün kolumda ona bakıyorum bişi yapamıyorumm sürekli ilgi istiyor ancak diyete başladım yemeği kıstım emzirdiğim için sütümde azalma vs olmazsa vakit bulup bişeklde oğlum uyuyunca iç bacak sguat calışabilirim.. amacım yavas kilo vermek oğlum emdiği için :))Hoşgeldin canım.
Spor olarak yürüyüş mekik..
Günün nasil geçiyor. kısa bilgi ver napabiliriz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?