Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sirkeli su içsen sütüne etkisi olurum ki bilmiyorum. benDe. De spiral war. doktor bi süre dikkat et.demişti. ama mekik çeksen kaymasi olur mu ki.
Emzirdigin için yeşil çay vs şeyleri öneremiyor um inan bilmediğimden
Benim oğlum 4yasinda

Biz kızlar çok aktiftik. Sonra başka. Bi yerden iletişim kurmaya başladık.
Yazan bi papatya war aramızdan bi ben.
Bende daha yeni yeni başladım yazmaya

Menü

Aç karnına chia tohumlu su
elma sirkeli su
Şekersiz türk kahvesi

Kahvaltı=
2 yumrta cirpilms pişirdm
Yarım dilim ekmek
1 domates, salatalık

Ara orman meyveli kefir

Öğle akşam arası
1.5 tabak kıymalı taze fasulye
Turşu biraz
4Kasik mercimek çorba
Chia.tohumlu su

Ara 2 mandalina
Sirkeli su
Yeşil çay 89 kalorilik çıko

Sabah 20dk bisiklet
15dk leslie
Markete.gidis geliş 40 dk yürüyüş

Öğle 15dk pilates (oğlus uyandı izin vermedi)

Şimdi bisiklet sürüyorum. 20dk yi hedefliyorum.
Sonra kol calisicam

İnşallah bizim kızlar da aktif olurlar. burası çok başka benim için. bura sayesinde çok kilolar vermiştim. bu sene 10 kilo yu geri aldım
bu halimden memnun değilim. 70 leri me geri inmek istiyorum ve yapicam

wisdom01 eskisi gibi yiyemediğimi farkettim. Şimdi de zencefilli ballı tarçınlı su içiyorum. Yarın daha iyi olup spora gidebilmeliyim

Canm sirkeli su süte etki eder malesef.. birde annemde yıllar önce mekik cekerek spiralini kaydrmış ve en son kii kardeşimiz dünyaya gelmiş :) velhasıl bana göre değil şimdilik sadece diyetle başladm bir ay boyunca kilo verimime bakıcam sütüme bakıcam ona göre spor ekliycem listeme.. bugün yediklerim ise şöyleydi
Sabah 2 dilim t.buğday ekmeği kibrit kutusu peynir iki ceviz domates yeşillik
Ara öğünde dereotlu salatalıklı küçük kase yoğurt
Öğlen 4 kaşık z.yağlı taze fasulye büyük kase salata 2 dilim t.buğday ekmeği
Ara öğün 1 tane aktivia kayısılı ( tatlı krizi geldi aslında yoksa elma yicektim)
Akşam 4 kaşık sebze yemeği 2 parca tavuk fırında ızgara. Bol salata iki dilim ekmek.. akşamüstü 1 meyve 1 bardak light süt.. size göre benim yediklerim fazla ama hem sütümü korumak amaçlı hemde sağlıklı beslenme amaçlı böyle zaten diyetsyende en fazla bu şekil de diyet olurdemiş arkadaşıma..

askbahcem menünü beğendim aslında. akşam ekmekleri yemesen daha iyi olurmuş. akşam ekmek yemeyi bırak bence. Çok su iç. hem sütüne hem sana fayda.
Mekik konusunda gözüm korkmadı değil. zorlamadan yaparim. Bende 1 aylık squat 1.aylık mekik Prog başladım.

Ama ekmek yemesemde çok aç kalırım gece benim oğlan sık sık emmeye kalkıyor acıksamda yemiyorum bişey bari akşam ya pilav bulgur falan olsun ya ekmek ikiside aynı ama hangisi sence bu arada squatı bende öteki ay eklycem listeye ama önce braz basenlerim erisin istiyorum..

Günaydın kızlar
Bu sabah daha kötüyüm. Gidip iğne yaptıracağım.
askbahcem ekmek, pilav ve makarna seni doyurmaz. O tamamen psikolojik. Karbonhidrat oldukları için aksine çabuk acıktırır. Bi akşam yemeğinde hiç ekmek yemeden bol salata ğle yemeğini ye. Ne demek istediğimi anlayacaksın

Denerim canım dediğini.. senin neyin var geçmiş olsun hastamısın

Bulgur pilavı da olabilir. Ama bi küçük kase kadar. Açıkirsan süt iç. Kuru kayısı incir ye. Dün bacak basen çalıştım. Gece ağrıdan duramadım.

M maviduvar1 canım cok geçmiş olsun. İğne rahatlatır seni.
Papatyanın dediği gibi akşam Öğle salata ye. Acıktıramaz seni..

Şekersiz türk
Ceviz suyu
Elma sirke limon az bal suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…