- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.661
Mekik cekemiyorum canm spiral var bende doktor kayabilir dedi ama oğlumu bebek arabına koyup yürüyordum oda havalar sogudu yok artık.. ancak evde tüm gün kolumda ona bakıyorum bişi yapamıyorumm sürekli ilgi istiyor ancak diyete başladım yemeği kıstım emzirdiğim için sütümde azalma vs olmazsa vakit bulup bişeklde oğlum uyuyunca iç bacak sguat calışabilirim.. amacım yavas kilo vermek oğlum emdiği için :))
Ben çok hastayım. Malesef spora gidemedim bugün.
Akşam da oğluma verdiğim söz gereği iskender yemeye gittik. Sadece etlerini yedim
wisdom01 eskisi gibi yiyemediğimi farkettim. Şimdi de zencefilli ballı tarçınlı su içiyorum. Yarın daha iyi olup spora gidebilmeliyim
Canm sirkeli su süte etki eder malesef.. birde annemde yıllar önce mekik cekerek spiralini kaydrmış ve en son kii kardeşimiz dünyaya gelmiş :) velhasıl bana göre değil şimdilik sadece diyetle başladm bir ay boyunca kilo verimime bakıcam sütüme bakıcam ona göre spor ekliycem listeme.. bugün yediklerim ise şöyleydiSirkeli su içsen sütüne etkisi olurum ki bilmiyorum. benDe. De spiral war. doktor bi süre dikkat et.demişti. ama mekik çeksen kaymasi olur mu ki.
Emzirdigin için yeşil çay vs şeyleri öneremiyor um inan bilmediğimden
Benim oğlum 4yasinda
Biz kızlar çok aktiftik. Sonra başka. Bi yerden iletişim kurmaya başladık.
Yazan bi papatya war aramızdan bi ben.
Bende daha yeni yeni başladım yazmaya
Ama ekmek yemesemde çok aç kalırım gece benim oğlan sık sık emmeye kalkıyor acıksamda yemiyorum bişey bari akşam ya pilav bulgur falan olsun ya ekmek ikiside aynı ama hangisi senceaskbahcem menünü beğendim aslında. akşam ekmekleri yemesen daha iyi olurmuş. akşam ekmek yemeyi bırak bence. Çok su iç. hem sütüne hem sana fayda.
Mekik konusunda gözüm korkmadı değil. zorlamadan yaparim. Bende 1 aylık squat 1.aylık mekik Prog başladım.
Denerim canım dediğini.. senin neyin var geçmiş olsun hastamısınGünaydın kızlar
Bu sabah daha kötüyüm. Gidip iğne yaptıracağım.
askbahcem ekmek, pilav ve makarna seni doyurmaz. O tamamen psikolojik. Karbonhidrat oldukları için aksine çabuk acıktırır. Bi akşam yemeğinde hiç ekmek yemeden bol salata ğle yemeğini ye. Ne demek istediğimi anlayacaksın
Mutlaka dene. Çok şaşıracaksınDenerim canım dediğini.. senin neyin var geçmiş olsun hastamısın
Ama ekmek yemesemde çok aç kalırım gece benim oğlan sık sık emmeye kalkıyor acıksamda yemiyorum bişey bari akşam ya pilav bulgur falan olsun ya ekmek ikiside aynı ama hangisi sencebu arada squatı bende öteki ay eklycem listeye ama önce braz basenlerim erisin istiyorum..
Rahatlarsın mutlaka yinede zencefil ıhlamur bal limon içMutlaka dene. Çok şaşıracaksın
Evet üşütmüşüm. Hastaneye gittim az önce. Bi iğne yaptırdım. Rahatlarım sanırım
Tamam kızlar akşam ekmeği kesiyorum o halde bikaç kasık bulgur pilavı yerim..Bulgur pilavı da olabilir. Ama bi küçük kase kadar. Açıkirsan süt iç. Kuru kayısı incir ye. Dün bacak basen çalıştım. Gece ağrıdan duramadım.
Tamam kızlar akşam ekmeği kesiyorum o halde bikaç kasık bulgur pilavı yerim..
3 kaşığı gecmez canm..Çok da yeme lütfen. salata yoğurt ye kalorisi az olanından özellikle akşamları. sütun içinde bol maydanoz dere.otu tüket kahvaltıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?