- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.841
Günaydın araser hoşgeldin aynen olur benim için fark etmez tarti günü pazartesi olabilirGünaydın kızlarrrr Ramazan Bayram derken yeme düzenimiz bozuldu şimdi toparlama zamanı başlasın o zaman
Başlangıç : 54.300
Hedef : 52.00
Aslında bakarsanız çok bi kilo fazlam Yok ama sporu ve yeme düzenimi bozduğum için yavaş yavaş almaya başladım sıkılaşan kollarım ve bacaklarım yumuşamaya başladılar bileeee verdiğim kiloları geri almak istemiyorum burdaki amacım kendimi yemek düzenine alıştırma sıkılaşma ve sağlıklı beslenme olacak
Tartı günlerinin Pazartesi olmasından yanayım çünkü Cuma günü olunca en çok kaçamak yapma zamanı haftasonu yapmaya meğilli oluyoruz. Pazartesi olursa haftasonu da dikkat etmiş oluruz derim ben tabii herkes onaylarsa
Ben kendimi tanıtıyım 38 yaşında 14 yaşında bir kızım 11 yaşında da bir oğlum var daha önce bu topikte güzel kilolar vermiştim 68 kilodan 51 kiloya düştümm
Yaparsın canımAynen canım daha iki ay olacak eşim alalı gergin bi saat koşup gergin bi de bı pilates yapabilsem çok güzellik olur da inşallah ☺
Ooo hemde çok güzel bı kahvaltı valla afiyet olsun
Aynen cnm ekmeği az tuketebilirmissin olsun can yarın daha az tuketirsin ben de azaltmaya hatta hiç yememeye çalışıyorum ama hemen olmuyor maalesef ya şekeri bırakırken yeminle bu kadar zorlanmadimGünün menüsü gelsin
Sabah
1 yumurta 1 peynir domates, yeşillik 7 zeytin 2 dilin tahıllı ekmek
Öğlen
1 dlm ekmek 4 kaşık semizotu 1 kase yogurt
Ara 3 kayısı 1 avuç kiraz
Akşam :
1 kase paça çorbası
2 dolma biber
2 dlm ekmek
2,5 lt su içildi
Spor bugun maalesef Yok
Bugünün özeti ekmeği daha az tüketebilirdim
Bende öyle şeker çikolata tatlıyla işim Yok ama ekmeksiz çok zor geliyor yemek yemek doymuyorum sankiAynen cnm ekmeği az tuketebilirmissin olsun can yarın daha az tuketirsin ben de azaltmaya hatta hiç yememeye çalışıyorum ama hemen olmuyor maalesef ya şekeri bırakırken yeminle bu kadar zorlanmadim
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineEki Görüntüle 2277469
Günaydın kizlarrrrrrr bitki cayı ile güne başlıyorum. Faranjit günlerdir mahvediyor resmen beni.
Ahh ah aynen can spor için bı enerji sanki bı işaret lazım:)spora daha başlayamadım yaa. Ne bilim bisey dürtmesi gerek sanırım beni. Halbuki aynaya bakmak yeterli de pofff
Olsun hiç yapmamaktan iyidir aldıgın kalorinin hepsini değilde bir kısmını yakmışsındır hiç yakmamaktan iyidirBugünki menümü yazsam mi yazmasam mi bilemedim:)
bugun okuldan arkadaslarla ve ogretmenimizle topladık yedim fazlasıyla yazim gene de :)
sabah
haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
iki dilim ekmek
oglen
bi poğaça
bi kete
makarna salatası
Kıbrıs tatlısı ve profiterol yedim
aksak da
bi kase mercimek çorbası
Ne kadar yesemde
ebrum la pilates yaptım 40 dk:) ne kadar faydası olursa artık:))
Ekmek bu sefer daha az tuketmissinMenüm
Sabah
1 büyük bardak ılık limonlu su
1 yumurta ile omlet
Domates, yeşillik
3 kare kaşar peynir
Kepek ekmeğin köşesi
Ara : 2 kayısı
Öğlen : çok saçma oldu
bir parça ekmek kaşar domates
Akşam
2 köfte 1 dolma 2 servis kaşığı makarna
4-5 kaşık yoğurt
Akşam cayın yanında (kızımın yaptığı yemesem olmazdı ) sütlü tatlı
2 litre su 1,5 litresi detoks suyu şeklinde (limon maydonoz taze nane)
Spor maalesef Yok yürüşe çıkacaktım misafir gelince kaldı
Aynen canım dedim yapım az çok fark etmez koşu bandında yürüyüş yapacaktım halim kalmadı kaldı öyleOlsun hiç yapmamaktan iyidir aldıgın kalorinin hepsini değilde bir kısmını yakmışsındır hiç yakmamaktan iyidir
Afiyet olsun canım senin bıcırık ne kadarlıkEki Görüntüle 2277469
Günaydın kizlarrrrrrr bitki cayı ile güne başlıyorum. Faranjit günlerdir mahvediyor resmen beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?