- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.801
Hiç yabancı gelmedin ammeee du bakımmm hayırlıyacagım bir yerlerdenareser bu arada ben ben kimim ben
Hiç yabancı gelmedin ammeee du bakımmm hayırlıyacagım bir yerlerdenhemen tanıdım tabiliiii ki deee
Aynen cano bende pazartesi baslicam inşallahkewo ptesi net başlıyorum ben. Inş yediklerimi de paylaşırım. Biz yazalım motive olalım. Gelen olur mutlak
Merhaba hoşgeldin istemez olur muyuz :)cnm her gün menü yazılacak bide yaptığın sporlar cuma günü de tartı günü olucakHerkese merhaba ben de 2 prens annesiyim:) 2. Bebeğim 6 aylık ve artık diyet yapmalıyım diye düşünüyorum. Su an güncel kilom 58 yaşım 30 hedefim 50 boyum 1.58 cnkü. Kurallar nedir tam olarak ben de katılmak istiyorum eğer isterseniz siz de :)
O zaman anlaştık :) menüleri akşamları mı yazıcaz bu arada sabah kilom 58,5 olmuş sanrm regl öncesi dönemim oldupu için ödem yüzünden 58 i geçtimMerhaba hoşgeldin istemez olur muyuz :)cnm her gün menü yazılacak bide yaptığın sporlar cuma günü de tartı günü olucak
Herkese merhaba ben de 2 prens annesiyim:) 2. Bebeğim 6 aylık ve artık diyet yapmalıyım diye düşünüyorum. Su an güncel kilom 58 yaşım 30 hedefim 50 boyum 1.58 cnkü. Kurallar nedir tam olarak ben de katılmak istiyorum eğer isterseniz siz de :)
Ben varimmmm canım başlayım tabiiPazartesi değil yarın başlıyorum.
yeni başlangıçlar güzeldir..
var mi katılmak isteyen????
2014 yılında 1sene içinde 24.kilo vermiştim. Yine yapabilirim. Buranın büyüsüne inanıyorum.
Kilomu sabah tartılıp yazarım. Kısaca kendimden bahsedim 31 yaşında 2cocuk annesiyim. Kızım doğalı 6ay olacak. Yani loğusa döneminden sonra çok aldım. Malesef. 10 kilo aldım hamileligimde.
Neyse sabah bakalım kaç kıloyum. 90 larda olmam gerekiyor. Boyum 1.75.
Sevgiler..
|
|
Eşim gececi ya işten geldi uyandım şimdi kızlar da uyandı :))
Ayyy şanslı seni . Sen niye uyandınnnn
Eşim gececi ya işten geldi uyandım şimdi kızlar da uyandı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?