Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Tamam kızlar bende burdayım o zaman size kendimi anlatayım da biraz motive olsun

30 yaşındayım 2 kızım var büyük 12 yaşında küçük cadı 9 aylık ....60 kilo ile hamile kaldım 82.5 la doğuma girdim,,,,
74 kilo ile buradaki zayıflama takımına girdim 3.5 ay gibi bi süre 14,5 kilo ya yakın verdim şuanda 59 kiloyum

Çok iyi kilo vermişsin. Şuan fazlan varmı ki. 59 kıloyum diyorsun ya.

Maşallah cnm ya nasıl verdin spor fln yaptın mi
Canım öncelikle emziriyordum çok fazla yediklerimden kısmadım ama hiç kaçamak yapmadım,,,,
Hamur işi tatlı asitli içecekler içmedim,,, spor da kızımdan fırsat buldukça Leslie yaptım gerçekten çok faydalı,,,,,

Maşallah canım ya inşallah biz de basaririz benim de kosu bandım var gergin bi saat binmeye çalışıyorum ekmeği azaltmayi hamur işleri asitli içecekleri bende azaltmaya çalışıyorum inşallah hedeflerimize ulaştırız

Evett bugün ki menumu yazimmm

İki sigara böreği
5 kaşık menemen
Zeytin
Az da kaşar

Öğlen
Yarım simit
Çorba
Birtane süt mısır

Akşam
Bı tabak ciğer yemeği
Salata
6 kaşık bulgur pilavı

Canım koşu bandın varsa çok iyi hergün mutlaka 1 saat kullan yaparsın ya biz kadınlar istedikten sonra geleyi başarırız,,, inan ki ben kendime her hafta zayıflarsam diye ödül katıyordumn tartıdaki eksileri görünce mutlu olup ödülden vazgeçiyordum başarabilirsin

Evett bugün ki menumu yazimmm

İki sigara böreği
5 kaşık menemen
Zeytin
Az da kaşar

Öğlen
Yarım simit
Çorba
Birtane süt mısır

Akşam
Bı tabak ciğer yemeği
Salata
6 kaşık bulgur pilavı
Afiyet olsun canım süt Mısır biraz kalorili ama her zaman yenmedikten sonra sıkıntı olmaz

Günaydın kızlarrrr Ramazan Bayram derken yeme düzenimiz bozuldu şimdi toparlama zamanı başlasın o zaman
Başlangıç : 54.300
Hedef : 52.00

Aslında bakarsanız çok bi kilo fazlam Yok ama sporu ve yeme düzenimi bozduğum için yavaş yavaş almaya başladım sıkılaşan kollarım ve bacaklarım yumuşamaya başladılar bileeee verdiğim kiloları geri almak istemiyorum burdaki amacım kendimi yemek düzenine alıştırma sıkılaşma ve sağlıklı beslenme olacak

Tartı günlerinin Pazartesi olmasından yanayım çünkü Cuma günü olunca en çok kaçamak yapma zamanı haftasonu yapmaya meğilli oluyoruz. Pazartesi olursa haftasonu da dikkat etmiş oluruz derim ben tabii herkes onaylarsa

Ben kendimi tanıtıyım 38 yaşında 14 yaşında bir kızım 11 yaşında da bir oğlum var daha önce bu topikte güzel kilolar vermiştim 68 kilodan 51 kiloya düştümm

Aynen canım daha iki ay olacak eşim alalı gergin bi saat koşup gergin bi de bı pilates yapabilsem çok güzellik olur da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…