- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.821
Kızlar meraba nasılsınız bakalım öyle bi selam vereyim dedim arada da sohbetinize katılırım isterseniz
Merhaba cnm hoş geldinKızlar meraba nasılsınız bakalım öyle bi selam vereyim dedim arada da sohbetinize katılırım isterseniz
Çok iyi can kilo almamak
Tamam kızlar bende burdayım o zaman size kendimi anlatayım da biraz motive olsun
30 yaşındayım 2 kızım var büyük 12 yaşında küçük cadı 9 aylık ....60 kilo ile hamile kaldım 82.5 la doğuma girdim,,,,
74 kilo ile buradaki zayıflama takımına girdim 3.5 ay gibi bi süre 14,5 kilo ya yakın verdim şuanda 59 kiloyum
Eki Görüntüle 2276895 evett buda benim kilom
Evet canım güzel verdimÇok iyi kilo vermişsin. Şuan fazlan varmı ki. 59 kıloyum diyorsun ya.
Maşallah cnm ya nasıl verdin spor fln yaptın miEvet canım güzel verdimşuna fazlam yok ama 55 olsam fena olmaz ama şuanda zor yazın pek kilo veremiyorum
Hedef 60 inşallah sonra 55Hadi bismillah kevo hedef kac
Canım öncelikle emziriyordum çok fazla yediklerimden kısmadım ama hiç kaçamak yapmadım,,,,Maşallah cnm ya nasıl verdin spor fln yaptın mi
Maşallah canım ya inşallah biz de basaririz benim de kosu bandım var gergin bi saat binmeye çalışıyorum ekmeği azaltmayi hamur işleri asitli içecekleri bende azaltmaya çalışıyorum inşallah hedeflerimize ulaştırızCanım öncelikle emziriyordum çok fazla yediklerimden kısmadım ama hiç kaçamak yapmadım,,,,
Hamur işi tatlı asitli içecekler içmedim,,, spor da kızımdan fırsat buldukça Leslie yaptım gerçekten çok faydalı,,,,,
Canım koşu bandın varsa çok iyi hergün mutlaka 1 saat kullan yaparsın ya biz kadınlar istedikten sonra geleyi başarırız,,, inan ki ben kendime her hafta zayıflarsam diye ödül katıyordumn tartıdaki eksileri görünce mutlu olup ödülden vazgeçiyordum başarabilirsinMaşallah canım ya inşallah biz de basaririz benim de kosu bandım var gergin bi saat binmeye çalışıyorum ekmeği azaltmayi hamur işleri asitli içecekleri bende azaltmaya çalışıyorum inşallah hedeflerimize ulaştırız
Afiyet olsun canım süt Mısır biraz kalorili ama her zaman yenmedikten sonra sıkıntı olmazEvett bugün ki menumu yazimmm
İki sigara böreği
5 kaşık menemen
Zeytin
Az da kaşar
Öğlen
Yarım simit
Çorba
Birtane süt mısır
Akşam
Bı tabak ciğer yemeği
Salata
6 kaşık bulgur pilavı
Aynen canım daha iki ay olacak eşim alalı gergin bi saat koşup gergin bi de bı pilates yapabilsem çok güzellik olur da inşallahCanım koşu bandın varsa çok iyi hergün mutlaka 1 saat kullan yaparsın ya biz kadınlar istedikten sonra geleyi başarırız,,, inan ki ben kendime her hafta zayıflarsam diye ödül katıyordumn tartıdaki eksileri görünce mutlu olup ödülden vazgeçiyordum başarabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?