Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ya asil sen moralini bozma. Bünyeyle alakalidir kesin. Bir diyetisyene gitmeyi dusundun mu?
Ben suan deniyorum. Eger veremessem diiyetisyene gtmek isterm. Ama suan bakiyorm kendme , galiba veriyorum. Midem kuculuyor en azindan.

Kizlar, aksam esime kizrtma yaptim. Yaninda oturdum, eslik etmk icin ... evet sadece oturdum. Yaniii, bn kizartma yemedim. Canim yemegi azcik cektii... ama ciksss dedm kararliyim. Eşim sen yemicekmisin dedi, dedm ciksss yemiceem. Suratinda şok bir ifade vardi. Kizartmayi cok sevdigimi bilir. Zayifliyorsun farkindaym dedii.. bana iltifat etse bu kdr sewinmezdimmmm

Neyse pasam bi saat once uyudu.
Bende mutfaaga gectim,
Kizartma yapinca eee dogal olrk ocak battii.
Bulasklari yikadim, ocagi sildim.
Şuan bi kase yogurt, ve 1tane salatalik yiyorm..
Aksam yemegm sadece buu..
Bitsin , bisiklt surucemm.. 20dk

Herkese iyi gecelerr..

Ya asil sen moralini bozma. Bünyeyle alakalidir kesin. Bir diyetisyene gitmeyi dusundun mu?
Ben suan deniyorum. Eger veremessem diiyetisyene gtmek isterm. Ama suan bakiyorm kendme , galiba veriyorum. Midem kuculuyor en azindan.

ben hiç diyetisyene gitmeyi düşünmedim. onların verdiği listeye uyamam. çalışıyorum. ve öğle yemeği için bir kaç alternatif yerim var. ancak onları yiyorum. diyetisyenin verdiği listeye uyamazsam daha çok gerilirm biliyorum.
haftaya akşam yemeklerini çok hafif geçiştireceğim. pek yemek yemeden salata yoğurt yemeyi planlıyorum. eğer o zaman da veremezsem hormon testi yaptırıcam.
sporumu yaptım kızlar ve 4 haftayı tamamladım. yarın mola verip cumartes 5. haftaya başlarım. cumartesi foro da çekicem. azcık fark olsa da moarlim düzelse bari..

Kizlar iyi geceler
Reglime az kaldi doymak bilmiyorum aklimda hep cislarr var niye boyle oldum ben yaaa.
Umarim yuruyuste basarili olurumda kilo vermeye baslarim yarin cuma diye yemekten sonra birsey yemedim sabah tartiya cikmaya cok korkuyorum.
Hkmet tebrik ederim seni insanin sevdigi birseye hayir diyebilmesi guctur bunu ben bir zamanlar cok iyi basariyodum ama kendime gelemedim bi turlu 7 8 kilo vermem gerek tabi bogazimi tutabilirsem
Papatyacim sen kendini cok hirpaliyosun bak ne zamandan beri beraberiz ne yersin icersin herseyini biliyorum sahsi gorusum sen diyetle uyuyup diyetle uyaniyosun gordugun yiyecege kilo yapar mi ne kadar yesem acaba diye bakiyosum yanlissam duzelt beni ben her zaman soyluyorum sana senin cikardigin menuyu ben cikarsam cibik kraker olurdum ve kilo da korurdum.
Ama bi isin psikolojik boyutu seni engelleyen
Ozaman da demistim bi ihtimal sorun hormonlarinda olabilir ya da insulin direnci olmustur bunlar etkileyebilir ya da tamamen psikolojik beynin
Senle guzel bi oyun oynuyor:44:

Calisinca zor oluyordur haklisin arkadasim.
Dikkt edersin ya, sıkma canini

Son düzenleme:
özgecim aslında haklısn. özellikle yaz döneminde kilo almayı hiç beklemiyordum. kilo birden olunca demoralize oldum işte. aslında çok kafaya takmıyorum. belki de ben öyle sanıyorum. bilinç altıma yerleştirdim.
ben zaten eskiden beri çok abur cubur yiyen bir insan değilim. günlerde çikolata tatlı yemesem aklıma gelmez. sadece kısır, mercimek köftesi gibi şeyleri severim. bunları da sık sık bulamıyorum sonuçta. eskiden beri çok meyve yerim.
dediğim gibi bakıcam bir kaç hafta daha veremezsem bir doktora gideceği. gerçi konuşmak için erken. yarın görücez belki de vermişimdir.
hkmt umarım dediğin gibi olur..çalışınca gerçekten zor oluyor. çantamda meyve taşıyorum sürekli.

Sehra yine delürmüş
Hawarım,geçmiş olsun yavruna aman dikkat et.
Papatyam,bu sefer hem spor hem diyet için baya kararlı ve azimli gördüm seni
Özgecim,erken kalkıp yürümene çok sevindim.Devamı gelir inş. Cimcime nasıl iyileşti mi?
Btlkbra,kaşar çok kalorli haberin ola.Proftrol mantı hepsi aynı günde olmamış.Ama yarın daha güzel olacağını biliyorum.Sanki kendim harika menüler çıkartıyorumda
Hkmt,yanlış yazmadım adını umarım.Senin menülerinde iyi canım.Aktif olamana sevindim.Tekrar aramıza hoş geldin:13:
Mevcanım ,inş. yarın tartı yüzünü güldürür.

Db,elff,zuzuum kızlar nerdesinz?

Günaydın az sonr tartılacağım ama ancak işe gidince yazarım sonuc . Heyecan yaptım.

Kizlar gunaydin
Yuruyuse geldim eve donuste tartilcam belki 100 gr vermis olurum
Papatyacim ins. Tartida iyi bir sonuc gorursun ben de merak ediyorum ne cikacagini

Ebrucum kinanin iyi gecmesine sevindim fotolari meralla bekliyorum
Kizim ilac kullandigi icin biraz daha iyi ins. Tamamen de gecicek

Ankara trafiğinden sevgilerle :))). Kilo bildirmi yapıyorummmmm. Geçen hafta ; 60.8. Sabah : 59.7. Giden 1.1 kilocuk. Ortimmm ben fotomu paylaştım sıra sende bebeğim,papatyam bende merakla bekliyorum vermişsindir eminim,ösgemm sabahları seni görmek ne güzel sporun zamanla faydasını fazlası ile görüceksin,hmkt menülerin gayet iyiydi kilonu merak ediyorum,sehraaa delüsü kilonu görek gelde :))))

Kizlar ne guzel yuruyus yapiyordum marketteki abla aradi esime ulasamiyormus( tlf sessizde uyuyor kendisi) onemli uyandirirmisin dedi yuruyusu birakip eve ciktim 15 20 dl yurusumdur bugunluk boyle oldu ama olsun kalkip gittigim icin sevincliyim 100 gr veririm demistim ya valla aynen oyle olmus gitmeden tartilmistim gelince de tartildim 100 gr gitmis
Mevcancim aksamlari hafif kapatmanin meyvelerini topluyorsun cok sevindim ve imrendim sana ben bogazimi tuttugum gun rshat zayiflamaya baslarim zten
Kilo bildirimi
Baslangic:59
Gecen hafta:58.100
Bu hafta:58.100
3 haftadir ayni kilodayim yiyorum cunku bakalim yuruyuse devam edersem tartiya yansicakmi
Sukrancim ssenden ozur diliyorum ben buraz vermis olsaydim 1. Olurduk ama hic veremedim

Mevcan çok tebrik. Ederim. Bu hafta ben de akşamı hafif kaoatıcam . Özge bazen kilo almamak da başarı.
Kızkar tartıldım çok memnun değilim durumdan ama olsun. Gram da olsa gitsin.
Haftaya salı regl olucam belki onun da etkisi var
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 66.8
Bu hafta: 66.4
Giden 400 gram
Gelen yok
Haftaya hedefim 66.0
Hedef 60

Son düzenleme:
Günaydın kızlar erkenden topiğe damlamışsınız sevindim. Özgecim canını sıkma, önemli değil.
Kilo bildirimi
Başlangıç 67
Geçen hafta 61.3
Bu sabah

59.9

Giden 1. 400
Hedef kilo 55
Çok şükür kızlar ucundan kıyısından da olsa 50' li rakamları gördüm.
Kilo veren veya koruyan herkese tebrikler.

ösgemm buraya defalarcada yazmıştım,vücudum olması gereken en iyi kiloya indi,daha fazlası için farklı şeyler yapmam gerekiyordu ve biliyorumki o farklı şey akşam yemeğinden geçiyor,bak geçen cumadan beri akşamları sadece yoğurt,salata yada meyve yedim hep yatağa aç girdim,gündüzleri kaçamak yaptım abartmadan ve sonucunu gördüm,şu lanet boğazımı bu hafta yaptığım gibi 1 ay kapasam 56 kilo olmuştum ama olmayınca olmuyor,bu istikrarımı bozmamam lazım sadece 1 ay yeter bana
ve senide tebrik ederim kilo korumakta büyük bir başarı

tebrik ederim papatyacım,400 gramı hiçte küçümseme,deli gibi spor yapıp gram veremediğim günleri biliyorum ben o yüzden tebrikler

süpersin beybi,kocaman kocaman tebrik benden sana

kızlar günaydınn...
bu hafta pek i değildi zaten anne yemekleri kendini gösterdı :)) birde vücutumda şişkinlik var regl olucam ...
kilo bildirimi.
geçen hafta:64.3
bu hafta:64.9
giden yok:
gelen:600gr
((((((((((((((((

şükran tebrik ederim. maşallah...
mevcancım gerçekten sıkılmıyorum. benim için asıl bildirim günü yarın. yarın sabah kalkınca 4 hafta önce çektiğim fotolardaki elbisemi giyip tekrar foto çekicem. bakalım fark var mı. kilodan daha önemli. inşallah faydası olmuştur. sporla beraber yağın kasa dönüştüğünü ve kasın daha ağır olduğunu biliyorum. kilomdan çok görüntüme önem veriyorum aslında. eeee tabi 60 olup bir de sıkı olsam süper olur da ben göremem o günleri...
yarın spor da 5. haftama başlıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…