- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.641
Canım moralini bozmak istemem ama ben hiç kilo veremedim üstelik aldım. 64.8 ile başladım. En az 62.2 yi gördüm. Yazın kilo aldım. Şimdi yeniden 67.2 ile başladım.
Kilo verme konusunda pek başarılı değilim. Kızlardan ayrılamadığım için buradayım
Ya asil sen moralini bozma. Bünyeyle alakalidir kesin. Bir diyetisyene gitmeyi dusundun mu?
Ben suan deniyorum. Eger veremessem diiyetisyene gtmek isterm. Ama suan bakiyorm kendme , galiba veriyorum. Midem kuculuyor en azindan.
ben hiç diyetisyene gitmeyi düşünmedim. onların verdiği listeye uyamam. çalışıyorum. ve öğle yemeği için bir kaç alternatif yerim var. ancak onları yiyorum. diyetisyenin verdiği listeye uyamazsam daha çok gerilirm biliyorum.
haftaya akşam yemeklerini çok hafif geçiştireceğim. pek yemek yemeden salata yoğurt yemeyi planlıyorum. eğer o zaman da veremezsem hormon testi yaptırıcam.
sporumu yaptım kızlar ve 4 haftayı tamamladım. yarın mola verip cumartes 5. haftaya başlarım. cumartesi foro da çekicem. azcık fark olsa da moarlim düzelse bari..
Kizlar ne guzel yuruyus yapiyordum marketteki abla aradi esime ulasamiyormus( tlf sessizde uyuyor kendisi) onemli uyandirirmisin dedi yuruyusu birakip eve ciktim 15 20 dl yurusumdur bugunluk boyle oldu ama olsun kalkip gittigim icin sevincliyim 100 gr veririm demistim yavalla aynen oyle olmus gitmeden tartilmistim gelince de tartildim 100 gr gitmis
Mevcancim aksamlari hafif kapatmanin meyvelerini topluyorsun cok sevindim ve imrendim sana ben bogazimi tuttugum gun rshat zayiflamaya baslarim zten
Kilo bildirimi
Baslangic:59
Gecen hafta:58.100
Bu hafta:58.100
3 haftadir ayni kilodayim yiyorum cunku bakalim yuruyuse devam edersem tartiya yansicakmi
Sukrancim ssenden ozur diliyorum ben buraz vermis olsaydim 1. Olurduk ama hic veremedim
Mevcan çok tebrik. Ederim. Bu hafta ben de akşamı hafif kaoatıcam . Özge bazen kilo almamak da başarı.
Kızkar tartıldım çok memnun değilim durumdan ama olsun. Gram da olsa gitsin.
Haftaya salı regl olucam belki onun da etkisi var
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 66.8
Bu hafta: 66.4
Giden 400 gram
Gelen yok
Haftaya hedefim 66.0
Hedef 60
Günaydın kızlar erkenden topiğe damlamışsınız sevindim. Özgecim canını sıkma, önemli değil.
Kilo bildirimi
Başlangıç 67
Geçen hafta 61.3
Bu sabah Eki Görüntüle 808252
59.9
Giden 1. 400
Hedef kilo 55
Çok şükür kızlar ucundan kıyısından da olsa 50' li rakamları gördüm.
Kilo veren veya koruyan herkese tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?