- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.661
Papatyacım tebrikler canım 400 gr iyi vermişsin bence, devamı gelir inş.Mevcan çok tebrik. Ederim. Bu hafta ben de akşamı hafif kaoatıcam . Özge bazen kilo almamak da başarı.
Kızkar tartıldım çok memnun değilim durumdan ama olsun. Gram da olsa gitsin.
Haftaya salı regl olucam belki onun da etkisi var
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 66.8
Bu hafta: 66.4
Giden 400 gram
Gelen yok
Haftaya hedefim 66.0
Hedef 60
Elffcim moralini bozma bu hafta olmazsa haftaya verebilirsin canım. Ben de annemlerdeyken ipin ucunu kaçırıyorum bazen biliyosun, yazıyorum kaçamaklarımı.kızlar günaydınn...
bu hafta pek i değildi zaten anne yemekleri kendini gösterdı :)) birde vücutumda şişkinlik var regl olucam ...
kilo bildirimi.
geçen hafta:64.3
bu hafta:64.9
giden yok:
gelen:600gr
((((((((((((((((
Mevcanım maşallah sen de iyi vermişsin, hedefine az kaldı, devamAnkara trafiğinden sevgilerle :))). Kilo bildirmi yapıyorummmmm. Geçen hafta ; 60.8. Sabah : 59.7. Giden 1.1 kilocuk. Ortimmm ben fotomu paylaştım sıra sende bebeğim,papatyam bende merakla bekliyorum vermişsindir eminim,ösgemm sabahları seni görmek ne güzel sporun zamanla faydasını fazlası ile görüceksin,hmkt menülerin gayet iyiydi kilonu merak ediyorum,sehraaa delüsü kilonu görek gelde :))))
şükran tebrik ederim. maşallah...
mevcancım gerçekten sıkılmıyorum. benim için asıl bildirim günü yarın. yarın sabah kalkınca 4 hafta önce çektiğim fotolardaki elbisemi giyip tekrar foto çekicem. bakalım fark var mı. kilodan daha önemli. inşallah faydası olmuştur. sporla beraber yağın kasa dönüştüğünü ve kasın daha ağır olduğunu biliyorum. kilomdan çok görüntüme önem veriyorum aslında. eeee tabi 60 olup bir de sıkı olsam süper olur da ben göremem o günleri...
yarın spor da 5. haftama başlıcam...
Sukrancm supersin canim yaasenle gurur duydum inan
ahhh ahhh ortagimin kiymetini bilemedim
Mevcancim sizler boyle kilo verdikce yavas yavas gaza geliyorum neden ben de vermeyeyim ki diyorum benim de kilit noktam aksam cok yiyor olmam
İnan baskasi benim yerimde olsa 100 kilo olmustu bunyem yakiyo ama aksama cok yuklenince de kilo almak kacinilmaz oluyo ilk adim yuruyuse baslamakti ikinci adim aksami hafif kapatmak olcak adim adim duzelticem yanlislarimi
Papatyacm 400 gr diye takilma sen spora basladigin haftalar + bile cikmistin bir iki haftaya daha cok vererek gidersin kaldi ki her hafta 1 kilo vercez diye birsey yok onemli olan az az da olsa gitsin ve geri gelmesin mumkunse
Elffcm ahh tatlim uzme kendini reglden dolayidir o suan annenin evindesin ayrica bi kendi evine gec hepsini verirsin
Sehra yine delürmüş
Hawarım,geçmiş olsun yavruna aman dikkat et.
Papatyam,bu sefer hem spor hem diyet için baya kararlı ve azimli gördüm seni
Özgecim,erken kalkıp yürümene çok sevindim.Devamı gelir inş. Cimcime nasıl iyileşti mi?
Btlkbra,kaşar çok kalorli haberin ola.Proftrol mantı hepsi aynı günde olmamış.Ama yarın daha güzel olacağını biliyorum.Sanki kendim harika menüler çıkartıyorumda
Hkmt,yanlış yazmadım adını umarım.Senin menülerinde iyi canım.Aktif olamana sevindim.Tekrar aramıza hoş geldin:13:
Mevcanım ,inş. yarın tartı yüzünü güldürür.
Db,elff,zuzuum kızlar nerdesinz?
Ne kadar cok kilo vermissin. Tebrik ederim.Ankara trafiğinden sevgilerle :))). Kilo bildirmi yapıyorummmmm. Geçen hafta ; 60.8. Sabah : 59.7. Giden 1.1 kilocuk. Ortimmm ben fotomu paylaştım sıra sende bebeğim,papatyam bende merakla bekliyorum vermişsindir eminim,ösgemm sabahları seni görmek ne güzel sporun zamanla faydasını fazlası ile görüceksin,hmkt menülerin gayet iyiydi kilonu merak ediyorum,sehraaa delüsü kilonu görek gelde :))))
Iyiyim cnm. Topladim kendimi. Kilo da vermeye basladim. Ben de gece ac yatiyorum. Bir de adim sayar aldim. Cok adim atmaya calisiyorum.Bugünde geç kalmazsam iyidir,zuzu nelson,kubra,elff,db ,bebişli hawar iyisinizdir umarım,bugün cuma kızlarrrr,
Oooooo kiloya bak. Masallah.Günaydın kızlar erkenden topiğe damlamışsınız sevindim. Özgecim canını sıkma, önemli değil.
Kilo bildirimi
Başlangıç 67
Geçen hafta 61.3
Bu sabah Eki Görüntüle 808252
59.9
Giden 1. 400
Hedef kilo 55
Çok şükür kızlar ucundan kıyısından da olsa 50' li rakamları gördüm.
Kilo veren veya koruyan herkese tebrikler.
Nelsonum geçmiş olsun. Regl günün mü yaklaştı kasık ağrısı ondan olabilir mi? Ondan değilse aşırı üşütmekten de olur. Malum havalar soğudu. Dikkat et kendine.ortağım elif canım kilo veremedim.. gerçi diyet yaptımmıki kilo vereyim...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum... maşallahhhh ,,
bu arada akşam kasık ağrısından kıvrandım resmen.. hatta ağladım.. sebebinide anlamadım.. buğün de ağrım devam ediyor ama akşamki kadar şiddetli değil...
gelelim bana.. aldığım kilolaraaa,,,
Kilo bildirim
Başlama :59,9
Geçen hafta :58.8
Buhafta :59.1
Giden : yok
Gelen :300 gram
Hedef : 55
buğü akşam ğünüm var onuda atlatayım da...
cumartesi akşamı menü paylaşacağım,, diyetisyenimin diyet listesini bu hafta uygulamaya çalışacağımmm
Kübracım o kilo ne öyle maşallah bi haftada yaaaGunaydin kizlar kilo bildirimim
Baslangic 83.600
Gecen hafta 84.400
Bu hafta 82.600
Giden 1.800
Gelen yok cok sukur
Kizlar biraz daha dikkat etseydim biraz daha verebilirdim belki bide spora baslasam cok guzel olur :)
Canım menülerin iyi gidiyo böyle devam et sakın daha az yeme, bak başın dönmeye de başlamış. Bebişin var senin. Sık sık yersen başın dönmez ama sağlık ocağına gittiğin için yemek saatin gecikmiş sonuçta, Bi yere giderken yanında yiyecek bişeyler bulundur.Kizlar, bebegmi bugn aşiya göturdum. Kahvlti bu saate kaldi.
1brdk süt
Bi tabak salata
Kbrit kutusu byklgunde peynir
4tane zeytiiinnn
Bi yumurtaaaa
Ohoo dha ne olsun hii bi de 1dilim kepek ekmegi..
Smdi mideme indiricem bunlari. Dun aksamda yemek yemedm diye azcik basim dönüyordu.
İyi günler kizlar
gelelim kilo bildirimine, kızlar inanaın diyet yapsam bu kadar veremezdim, ama canım birşey yemek istemiyor ağzımın tadı yokk bir yandan vijdan azabıçekiyorum bir yandanda midem bulanıyor süt falan hiç içemiyorumm, ilk hamileleiğimdede böyleydi ama daha zorluyordum kendimi o zaman hamile kalınca kilo vermemiştim, ama ,ilk 2 ay hiç alamamıştımm
neyse gelelim bildirime
başlangıç: 66.6
geçen hafta: 65.1
bu hafat: 64.7
giden:400
toplam giden: 1.9
bide dr ilacın troid ilacının dozunu arttırdı ya oda etkili sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?