Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sukrancm supersin canim yaa senle gurur duydum inan
ahhh ahhh ortagimin kiymetini bilemedim
Mevcancim sizler boyle kilo verdikce yavas yavas gaza geliyorum neden ben de vermeyeyim ki diyorum benim de kilit noktam aksam cok yiyor olmam
İnan baskasi benim yerimde olsa 100 kilo olmustu bunyem yakiyo ama aksama cok yuklenince de kilo almak kacinilmaz oluyo ilk adim yuruyuse baslamakti ikinci adim aksami hafif kapatmak olcak adim adim duzelticem yanlislarimi
Papatyacm 400 gr diye takilma sen spora basladigin haftalar + bile cikmistin bir iki haftaya daha cok vererek gidersin kaldi ki her hafta 1 kilo vercez diye birsey yok onemli olan az az da olsa gitsin ve geri gelmesin mumkunse
Elffcm ahh tatlim uzme kendini reglden dolayidir o suan annenin evindesin ayrica bi kendi evine gec hepsini verirsin

Papatyacım tebrikler canım 400 gr iyi vermişsin bence, devamı gelir inş.

kızlar günaydınn...
bu hafta pek i değildi zaten anne yemekleri kendini gösterdı :)) birde vücutumda şişkinlik var regl olucam ...
kilo bildirimi.
geçen hafta:64.3
bu hafta:64.9
giden yok:
gelen:600gr
((((((((((((((((
Elffcim moralini bozma bu hafta olmazsa haftaya verebilirsin canım. Ben de annemlerdeyken ipin ucunu kaçırıyorum bazen biliyosun, yazıyorum kaçamaklarımı.

Mevcanım maşallah sen de iyi vermişsin, hedefine az kaldı, devam

papatyam bende spora ne zaman ara verip tekrar başlasam hep tartıda fazla gelirim,bak şu an 60 kiloyum ama fotolarımı görüyorsun gayet normal duruyorum,bunun tek sebebide spor yapıyor olmam,çok haklısın kilodan ziyade spor yaparak vücudu inceltip sıkılaştırmak daha akıllıca,

ha spor derken 3 aydır yürümüyorum ama iş yerinde sürekli merdiven in çık halindeyim,evi zaten biliyorsun dün 3 kere peşpeşe o 9 katı inip çıktım

şükrancım hedefime çok az kaldı ama şu koca boğazımı tutmazsam kalan 4 kiloyu 4 yılda anca veririm ben,4 aydır 59-60 arası gidip geliyorum hafta sonu kaçamak yapmamam lazımmmm,

ösgemm kilit nokta spor+akşam yemekleri,spora başladın tempolu yarım saat bile yeter sana,akşamlarıda saat en geç 7 de çorba+salata bitti,önemli olan yatağa aç girmek

Sağol canım, herkes bildirimini yapsın, belki de 1. yizdir. Dünkü 2 saatlik yürüyüşe bağlyorum ben bunu. Ben de geceleri çok yiyen biriydim biliyosun yazıyodum, özellikle çiko, yarım ekmek arası peynir, helva, hazır meyve suları filan. Kolay olmadı gece yemeyi kesmek ama sizlerin önerileri sayesinde çok acıksam bile gece süt, yoğurt veya nesfit yiyorum. İnş sen de verirsin cnm, yürüyüşlerine devam et.

ortağım elif canım kilo veremedim.. gerçi diyet yaptımmıki kilo vereyim...

kilo veren herkesi tebrik ediyorum... maşallahhhh ,,

bu arada akşam kasık ağrısından kıvrandım resmen.. hatta ağladım.. sebebinide anlamadım.. buğün de ağrım devam ediyor ama akşamki kadar şiddetli değil...

gelelim bana.. aldığım kilolaraaa,,,

Kilo bildirim
Başlama :59,9
Geçen hafta :58.8
Buhafta :59.1
Giden : yok
Gelen :300 gram
Hedef : 55

buğü akşam ğünüm var onuda atlatayım da...

cumartesi akşamı menü paylaşacağım,, diyetisyenimin diyet listesini bu hafta uygulamaya çalışacağımmm

Gunaydin kizlar kilo bildirimim
Baslangic 83.600
Gecen hafta 84.400
Bu hafta 82.600
Giden 1.800
Gelen yok cok sukur
Kizlar biraz daha dikkat etseydim biraz daha verebilirdim belki bide spora baslasam cok guzel olur :)

Kizlar, bebegmi bugn aşiya göturdum. Kahvlti bu saate kaldi.
1brdk süt
Bi tabak salata
Kbrit kutusu byklgunde peynir
4tane zeytiiinnn
Bi yumurtaaaa

Ohoo dha ne olsun hii bi de 1dilim kepek ekmegi..

Smdi mideme indiricem bunlari. Dun aksamda yemek yemedm diye azcik basim dönüyordu.

İyi günler kizlar

Hosbulduuukk... aktifimm aktifff

Mevcan ya bugun saglik ocaginda tartildim da ,

Hassas tarti da tartildm 88.5 mişimm..
Ustmde kot ve ayagmda convers le tartildm ama.

Annemdeki tartida 84gösteriyordu. Demekki tarti bozukmş.
Ewe tarti almam gerekk kesinlikle.

arkidişlerrr merhabalarrr
mevcan, şükran,kübra, papatya, ösge çok iyisiniz gözümden kaçan olduysa kusura bakmayınnn tebrik ederim
nelson, elf sizlerde üzmeyin kendimizi hepimiz biliyoruz ki bazen atrı bazen eksi bu işler böylee

kızımı dün dr götürdük cierden az hırıltı geliyor dedi dr, antibiyotik vermedin evde ventolin uygulayın kötüleşirse getirin dedi, akşam ve sabah iyiydi, biraz önce bakıcıyı aradım, öksürüyor arada ama keyfi yerinde dedi

papatya merakla bekliyorumm fotolarını, mevcan ben göremedim resimlerini

gelelim kilo bildirimine, kızlar inanaın diyet yapsam bu kadar veremezdim, ama canım birşey yemek istemiyor ağzımın tadı yokk bir yandan vijdan azabıçekiyorum bir yandanda midem bulanıyor süt falan hiç içemiyorumm, ilk hamileleiğimdede böyleydi ama daha zorluyordum kendimi o zaman hamile kalınca kilo vermemiştim, ama ,ilk 2 ay hiç alamamıştımm

neyse gelelim bildirime
başlangıç: 66.6
geçen hafta: 65.1
bu hafat: 64.7
giden:400
toplam giden: 1.9

bide dr ilacın troid ilacının dozunu arttırdı ya oda etkili sanırımm

nelsonum 300 gram çok büyük bir kilo deil,1 öğün yemesen verirsin o kiloyu,haftaya bomba gibi geleceğini biliyorum

hkmt en kısa sürede hassas bi tartı al bize takıl şekerim

hawarım sen hep hamile kal bence şaka bir yana ilk aylarda bulantı çok normal,kilo vermen çok doğal ama abartılı kilo kaybın olursa lütfen hastaneye git,foto koyabildim bir tane,gizli albümüm arkadaşlık yolladım kabul edince görürsün canım

kubramm tebrikler bebğim,süpper kilo vermişsin,demekki neymiş yarış halinde olmak hepimizi olumlu etkiliyor,

eprummm ortağım nerdesin,hani foto hani kilo

Ne kadar cok kilo vermissin. Tebrik ederim. Gece ac yatmak cok iyi geliyor gercekten. Ankara trafigi yuzunden merkeze gitmek hic istemiyorum ya.
Bugünde geç kalmazsam iyidir,zuzu nelson,kubra,elff,db ,bebişli hawar iyisinizdir umarım,bugün cuma kızlarrrr,
Iyiyim cnm. Topladim kendimi. Kilo da vermeye basladim. Ben de gece ac yatiyorum. Bir de adim sayar aldim. Cok adim atmaya calisiyorum.
Oooooo kiloya bak. Masallah.

hawarcım ben de çok merak ediyorum. inşallah faydalı olmuştur spor...
kızlar bu arada öğlen iskenderi hüplettim. ama hepsini yiyemedim..

Nelsonum geçmiş olsun. Regl günün mü yaklaştı kasık ağrısı ondan olabilir mi? Ondan değilse aşırı üşütmekten de olur. Malum havalar soğudu. Dikkat et kendine.

Gunaydin kizlar kilo bildirimim
Baslangic 83.600
Gecen hafta 84.400
Bu hafta 82.600
Giden 1.800
Gelen yok cok sukur
Kizlar biraz daha dikkat etseydim biraz daha verebilirdim belki bide spora baslasam cok guzel olur :)
Kübracım o kilo ne öyle maşallah bi haftada yaaa Sen ne yediysen ondan yiyelim bari, beni de geçmişsin tebrikler

Canım menülerin iyi gidiyo böyle devam et sakın daha az yeme, bak başın dönmeye de başlamış. Bebişin var senin. Sık sık yersen başın dönmez ama sağlık ocağına gittiğin için yemek saatin gecikmiş sonuçta, Bi yere giderken yanında yiyecek bişeyler bulundur.

Hawarcım üzüldüm haline yaa. Doktora git diycem ama hamilelerin bulantısına doktorlar bile bişey yapamıyo. Ben hamileyken bulantı için gittim de eşimle acile, yapabileceğimiz bişey yok dediler. İnsan bi serum takar ya, onu da yapmıyolar. Neyse vicdan azabı çekme hiç canım, bebişin şimdi senin vücudundaki depolardan besleniyo.
Aç kalmıyo, kussan bile ona bişey olmuyo. Yine de hamile biri için iyi kilo vermişsin.

Kilo bildirim

Başlama 60
Geçen hafta 59.7
Bugün 59.1
Giden 600gram
Hedef 55
Ben nasıl verdim anlamadım bi kiloyu ya :44apatyam canımm ikimizde vermişiz bak gördünmü canım çakkk
Boşvir diğerlerini nasılsa bu hafta alırlar biz vermeye devammmm

kızlar yoğunum biraz,menümü yazıp kaçıyorum,pazartesiye kadar hoşçakalın

sabah:yarım salatalık,2 dilim kaşar,3 ceviz,şekersiz çay
öğlen:1 kase dolusu yayla çorbası,az pirinç pilavı,5 parça kavun,4 tane fırın köfte
ara:1 elma
şimdi: beyaz leblebi 1 avuç,1 kupa yeşil çay

akşama: cacık yapıp yemeyi planlıyorum,bu haftayıda dikkatli geçirip neler yapıcam gözlemliycem

su:az maaleef

spor: merdiven

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
gEÇEN HAFTA:56.1
Bu hafta:56.0
Giden.100
Geen:yok
Hedef:52

Mevcanım verdin mi bilmiyorum ama çokta yoğunum geçmişede bakamadım.Kim 1 oldu ayarlayıp yazamadımTemizlik yaptım oğlum bugün çok huysuz erken kalktı diye düzeni değişti diye sanırım.Bi yandan binadaki misaffirler hep onlarlayım .oğlum uyuyunca biraz işlerime bakıyorum.Son hazırlıklar.Kpederin akrabası vefat etmiş az önce.Hem düğün hem cenaze.BiRAZdan eşimin patronun oğlunun dgününe gidicez.Hazırlanıcam daha.Off kızlar sizi çok özledim ama çok koşturmaca var bende.Geceleride yorgunluktan uyuyamıyorum.İnş. herkes vermişitr

Ebrucum biz de seni özledik yokluğun hissediliyo. Kübrayla Zuzu 1. oldu canım. Önümüzdeki haftanın gruplarını belirleyebilir misin düğünden dönünce? Kaynının düğünü de bitince artık yoğunluğun ve yorgunluğun geçer canım, rahata kavuşursun. Oğlunun da bi kaç güne kadar uykusu düzene girer, ilk günler böyle zorlar ama sonra alışır erken yatmaya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…