Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İyi akşamlar kızlar, bu akşam annemlere gidicem yine. Nete giremem büyük ihtimalle. Yeni yoldaşım kim olur bilmiyorum ama
pazartesiye kadar yazamıycam. Ama orda da yediklerime dikkat ederim. Kendinize iyi bakın, özliycem hepinizi.

Sehra ne güzel. Sen de vemişsin. Çok sevindim canım. Haftay da veririz inşallah
Menüm
07:15 Çavdar ekmeği ve 4 ince dilim sucukla tost
08:30 bir dilim karpu
11:00 20 kadar üzüm
12:30 tek İskender ( hepsini yiyemedim)
14:00 orta kahve
17:00 şeftali
19:00 4 yk fasülye, 10 tane patates kızartması, yoğurt, salata
Şimdi form çayı

Patates kızartmasını untmalsın sana diyorum prensesssss

Sehraa haklısın da old işte..bugün spor yok dizi izliyorum

Slm kizlar.
Bugun tartildigimda yuzum guldu. 53.7 kilo olmusum. Aksam yemegimi 4 te yiyorum. Saat aksam 6 gibi acikinca agzima bir seyler atiyorum ve sonuc bu oldu.
Ydiklerime pek dikkat etmiyorum acikcasi. Tatli olsun hamur isi olsun yiyorum.
Sizleri de takipteyim.

Günaydın kızlar
Sabah çektim fotoları. Içten güçten ben de irdeleyemedim fark var mı diye. Öteki fotolar laptopda. Elime alabildiğim ilk anda yükleyeceğim.

kızlar günaydınnnn...
nelson cnm sen benden daha az almışsın...kusura bakma cnm bende eşlik edemdim yollarda...
en azından en çok kilo alnlar olduk:))))

Kizlar nasilsiniz
Dun esim kizimi kv goturdu kucuk gorumcem bakti kizima disari cikarmislar ben de islerimi yapip aksam gittim kvme
Eski evin orda bi magaza vardi ordan cok guzel bi kazak siyah deri detayli tayt ve ince ceket aldim zayiflamaya daha da heves ediyorum bayrama kadar 3 kilo falan versem ne iyi olur suan aldiklarimi da 38 beden aliyorum zayifliycagima inaniyorum cunku
Bu ay bi supriz olabilir eger olmazsa tam gaz yola devam edicem olursa da hawara yoldaslik ederim artik
Papatyacim fotolari koyunca bakariz fark var mi?
Sehraa msj attim okusanaa

ekldim fotoları. aslında aynı yöne bakan aynı kıyafetle olan fotoları arkaarkaya koymak istdim ama olmadı. tarihler yazıyor fotolarda. 4 hafta önce ve 4 hafta sonrası. bi bakın bakalım. santim de fark olsa çok sevincem. eğer fark yoksa da lütfren açıklıkla söyleyin ki ben de yöntemimi değiştiryim.

Kizlarrrr, tünaydiin herkese...

Saat 10da kahvlti,
Bi kase salataaa
Biraz pynir
Bi dilim kepek ekmgi
1bardak sekersz cay

Suan ara ögünvakti
1bardak yeşil çay
4tane cubuk krakerr

...

KayinvalidmlerdeyZ hashas tarti ile tartildm
Şuan. --- 87.5 geldm.
Dun sabah kilom --- 88.4 idi..
Giden kilo --- 900 gr ..

Mutlumuyum neeeee?
Kayinvalidemde farketti az da olsa eridigimi..

YAŞAASİN YEŞİL CAY
YAŞASİN KEPEK EKMEGİ

Papatyacim inceledim fotolari oncelikle sorunumuz tipatip ayni benimde sorunum popo ( kilo alinca hemen portluyo)karin ve basen
İlk dikkatimi ceken basenlerinde farketmis canim spor gobeginde de biraz fark var popon biraz daha sivri duruyor ama oda gidicek genel olarak gelisme var tatlim
Ben de su 3 beladan kurtulsam ne iyi olur ozellikle popom cok kotu duruyor yaa

Azminden oturu tebrik ederim seni bu gidisle istedigin kiloya ulasirsin canim

Hkmt 900 gram çok iyi. Tebrik ederim.
Özge çok teşekkür ederim. Azıcık da olsa fayda etmişse ne mutlu bana. Ben de kilo alınca hemen bel çevrem göbeğim genişler.
Ben de fotoları inceledim. Sanki kalça ve göbek küçülmüş gibi gldi. Ben öyle görmek istediğim için de öyle görmüş olabilirim

Tesekkr edrmm papatyaa..
Dun saglik ocaguna yurudm
Aksam da kayinvalideme yurudum.
Kucagmda oglum, elimde cantalar, yoruldm bayaaa..
İnan gece bacaklrmn agrisindan uyuyamadm, cok sizladi. Aksamda yemeynce ymk, cok da su icince gr lar giittii..b

Papatyaaa dikkatlice baktım resimlere yawrum.kusura bakmada senin kilolu olmaya hiç hakkın yok diyim ağustosta bildiğin embesil görüntüdesin((tıpkı benim eski halim böyle diyorumki kendine gel)bak canım hatırlıyor musun kışın aynen bu elbiseyle bi foton vardı saçkarın kısaydıtrk yüzün buğuluydu orda bileklerin bile inceydi belin basenin falan..yok çok moralim bozuldu benim sinirimi zıplattın ama sevinmelisinli spor sende işe yarıyor..bak hiç kilo verdinmi bu ili resim arasında?ya cidden erkek olsam ilk hanım teyze gibin..bugünkü foto işte 8yaşında çocuk annesi ama bizzz çıtır anne olmak istiyoruz demi papatya?sen hep bizi kandırıyorsun hsni doktora gitcektin 1sene oldu hala hitceksin öff pdikopata bağladım..ama yinede o beyaz elbşseyle çok duruydun..kuğu gibin..tombul belki ama kuğu..

canım tebrik ederim maşallah devam eder inşş..

papatya ben göremedim fotolar çokta merak ettim...
kızlar bu akşam bi tanıdık varda onu gördüm tanıyamdım valla genç kız gibi 2 tane kızı var.... üni öğrencisi gibiydi maşallah kadına nazar değmesinde çok imrendimmmm ve kendimi çok kötü hissettim anne değilm dahaaaa (( inş hepimiz çıtır oluruzzzzz ileride çıtır anne şeklinde tabiiii..

ösge cnm aynen benimde öle ya nasıl olacakkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…