- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.701
Papatyaaa dikkatlice baktım resimlere yawrum.kusura bakmada senin kilolu olmaya hiç hakkın yok diyim ağustosta bildiğin embesil görüntüdesin((tıpkı benim eski halim böyle diyorumki kendine gel)bak canım hatırlıyor musun kışın aynen bu elbiseyle bi foton vardı saçkarın kısaydıtrk yüzün buğuluydu orda bileklerin bile inceydi belin basenin falan..yok çok moralim bozuldu benim sinirimi zıplattın ama sevinmelisinli spor sende işe yarıyor..bak hiç kilo verdinmi bu ili resim arasında?ya cidden erkek olsam ilk hanım teyze gibin..bugünkü foto işte 8yaşında çocuk annesi ama bizzz çıtır anne olmak istiyoruz demi papatya?sen hep bizi kandırıyorsun hsni doktora gitcektin 1sene oldu hala hitceksin öff pdikopata bağladım..ama yinede o beyaz elbşseyle çok duruydun..kuğu gibin..tombul belki ama kuğu..
Papatyacım tebrikler. Bir önceki fotonu koyalı fazla bi zaman olmadı ama aradaki fark ortada canım. İnsanın isteyip de yapamıycağı şey yok. Eminim kısa bi zaman sonra istediğin kiloya ulaşacaksın. Spora devam.Hkmt 900 gram çok iyi. Tebrik ederim.
Özge çok teşekkür ederim. Azıcık da olsa fayda etmişse ne mutlu bana. Ben de kilo alınca hemen bel çevrem göbeğim genişler.
Ben de fotoları inceledim. Sanki kalça ve göbek küçülmüş gibi gldi. Ben öyle görmek istediğim için de öyle görmüş olabilirim
Özgecim hayırlısı olsun, bi sürpriz olursa da Selinle birlikte büyürler sonra da rahat edersin. 38 beden kıyafet almak iyi fikir canım. Onların içine girebilmek için daha çok çaba gösterirsin. Aldığın cicleri yakınlara bi yere koy, gözünün önünde olsun. Bi ara ben de buzdolabının yanına askıyla asıyodum.Kizlar nasilsiniz
Dun esim kizimi kv goturdu kucuk gorumcem bakti kizima disari cikarmislar ben de islerimi yapip aksam gittim kvme
Eski evin orda bi magaza vardi ordan cok guzel bi kazak siyah deri detayli tayt ve ince ceket aldim zayiflamaya daha da heves ediyorum bayrama kadar 3 kilo falan versem ne iyi olur suan aldiklarimi da 38 beden aliyorum zayifliycagima inaniyorum cunku
Bu ay bi supriz olabilir eger olmazsa tam gaz yola devam edicem olursa da hawara yoldaslik ederim artik
Papatyacim fotolari koyunca bakariz fark var mi?
Sehraa msj attim okusanaa
Hkmt tebrikler canım 900 gr gayet iyi. emziriyor olmana rağmen kısa sürede ne kadar başarı gösterdin sen de. Menülerin de iyi gidiyo maşallah.Kizlarrrr, tünaydiin herkese...
Saat 10da kahvlti,
Bi kase salataaa
Biraz pynir
Bi dilim kepek ekmgi
1bardak sekersz cay
Suan ara ögünvakti
1bardak yeşil çay
4tane cubuk krakerr
...
KayinvalidmlerdeyZ hashas tarti ile tartildm
Şuan. --- 87.5 geldm.
Dun sabah kilom --- 88.4 idi..
Giden kilo --- 900 gr ..
Mutlumuyum neeeee?
Kayinvalidemde farketti az da olsa eridigimi..
YAŞAASİN YEŞİL CAY
YAŞASİN KEPEK EKMEGİ
Ebrucum kınanın ve düğünün güzel geçmesine sevindim. Bak ne güzel iltifatlar almışsın. Bu da sana iyi bi motivasyon olur.Fotoları bekliyoruz.Kızlar size hasret kaldımAma artık burdayım Dün akşam düğünümüz çok güzel geçti.Oynadık döktürdük hopladık zıpladık Nerdeyse hiç oturmadık kİLO ALMIŞ HALİME BİLE ELBİSEM SAÇIM MAKYAJIM sayesnde sanırım bi sürü iltifatlar aldım.Çok zayıflamışsın kiloları atmışsın,elbisemi herkes nerden aldığımı sordu Bu kilo almış halim dedim herkese 4 kilo aldım dedim.Şımarmak yok yola devam Resimleri pc yükleyince albüm yapmak istiyorum..
Son sayfayı okudum sadece.Papatyam herkes fotolarını yorum yapmış.Ama ben foto felan bulamadım göremedimFaceten mi görüyorlar fotolarını:44:
Slm Mevcanım bu hafta beraberiz. İşler sebebiyle buralara uğrayamazsan da yediklerine dikkat et emi canım? Ben de elimden geleni yapıyorum. İnş cumaya birincilik bizim.Çıtırlarım slm,iş yerim taşındı,merkezdeydik uzak bi yere gittik,personelin yarısı geliyor şimdilik,yarısı eski yerimizde kalıyor,kimse ne olacağını bilmiyor,yarın yeni yerimizde başlıycam işe,net ve telefon henüz bağlanmamış,bir kaç gün aktif olmazsam beni merak etmeyin,dünde işe gitmek zorunda kaldım,odamı toparladım,çok yorgunum anlıycanız,yeni yol arkadaşım şükranmış bizi bu hafta kimse tutamazzz yuppi,çok öptüm beni özleyin
Kizlar iyi geceler
Elffcm Ben bu zamana kadar aman bosver ye gitsin bisicik olmaz modunda gidiyodum ama yok olmuyor yuruyuse giderken bile esimin tisortlerini giyiyorum kapatsin fazlaliklarimi diye
Disari cikmak hic istemiyorum cunku ne giysem guzel durmuyor boyum zaten kisa(1.58) bir de kilo alinca igrenccc oluyo topuklu ayakkibi aliskanligimda yok malesef iste boyle
Suan kendimi soyle .motive ediyorum bayram icin icinde rahat hareket edebilecegim hos bi elbise suanki kilomla gidip alisveris yapasim yok o yuzden biraz incelip birseyler almak istiyorum sen de kendini motive edicek birseyler bul fotonu gormedigim icin durumun ne kadar vahim bilemiyorum canim ama istedikten sonra basaricagimiza inancim tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?