Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar iyi geceler
Elffcm Ben bu zamana kadar aman bosver ye gitsin bisicik olmaz modunda gidiyodum ama yok olmuyor yuruyuse giderken bile esimin tisortlerini giyiyorum kapatsin fazlaliklarimi diye
Disari cikmak hic istemiyorum cunku ne giysem guzel durmuyor boyum zaten kisa(1.58) bir de kilo alinca igrenccc oluyo topuklu ayakkibi aliskanligimda yok malesef iste boyle
Suan kendimi soyle .motive ediyorum bayram icin icinde rahat hareket edebilecegim hos bi elbise suanki kilomla gidip alisveris yapasim yok o yuzden biraz incelip birseyler almak istiyorum sen de kendini motive edicek birseyler bul fotonu gormedigim icin durumun ne kadar vahim bilemiyorum canim ama istedikten sonra basaricagimiza inancim tam

Sehram çok teşekkür ederim yorumun için. 2 foto arasında 800 gram azalma var. Çığır anne olacam söz sana.
Ama ben anlamadım spor fayda etmiş mi etmemiş mi. Onu da bi deyiver.
Kuğuyum ama tombik bir kuğu...

hepinize günaydın çıtırlarrrrrrr

papatyacığım spor kesinlikle işe yaramış bence arada fark var sıkılaşmışsın, bırakma sporu zaten insan spor yaparken önce sıkılaşıyor diyette eklenince kilo vermeye başlıyorrr

ösge canım hislerini çok iyi anlıyorumm, geçen sene bu zamanlar bende aynı durumdaydım biyere çıkasım gelmiyordu, hiçbirşeyin içine sığmıyordumm ( gerçi önümüzdeki sene bu zamanklar yine aynı durumda olamacam ama olsun ) yeni kıyafette almıyordum çünkü insan rahatlıkla içine girdiği bişeyler alınca rehavete kapılıyor tabi bir iki parça bişey olmalı giymek için, bir yerden başlamak lazım canım, yoksa battı balık yan gider deyip iyice bırakıyorr insan, ne güzel yürüyüşe başlamışsınn, mutlaka yediklerinede dikkat et o kadar enerji harcıyorsun az ye ki kilolar eriyp gitsinn

biz iyiyiz, birak kışlık domates taze fasulye falan hazırladım dün, bu günde evi temizleyip sersem iyi olacak içeiriler artık serin oluyor bide bizim yerler fayans, ben tatil dönüşü halıları yıkayıp kaldırmıştım bayrama kadar semeyi düşünmüyordum ama kızım terlik girmiyor o yüzden bu gün yarın sereyim diyorumm,

size bir ton laf söyledim sporla ilgili ama bende şöyle bir toparlanıp başlıyamadım yürüyüşlereee

Son düzenleme:
Kızlar size hasret kaldımAma artık burdayımDün akşam düğünümüz çok güzel geçti.Oynadık döktürdük hopladık zıpladık Nerdeyse hiç oturmadıkkİLO ALMIŞ HALİME BİLE ELBİSEM SAÇIM MAKYAJIM sayesnde sanırım bi sürü iltifatlar aldım.Çok zayıflamışsın kiloları atmışsın,elbisemi herkes nerden aldığımı sorduBu kilo almış halim dedim herkese 4 kilo aldım dedim.Şımarmak yok yola devamResimleri pc yükleyince albüm yapmak istiyorum..

Son sayfayı okudum sadece.Papatyam herkes fotolarını yorum yapmış.Ama ben foto felan bulamadım göremedimFaceten mi görüyorlar fotolarını:44:

Zuzu-Sehra

Btlkbra-Nelson

Ebruli-Papaptya

Elff-Özge

Mevcan-Şükran

Hkmt-Db

Hawrarım ve bebişi

İnş. bu hafta bol spor ve kalorisiz bi hafta olur.

Kesinlikle kuğusun ve yine kesinlikle spor fayda etmiş yani ben anladım seni diyorsunki giden 800gramın eserimi yeni görüntüm değil...800giden ödem su falan..bu çıkıntı poponun azalması basenin erimesi neyin nesi..bende senden özendim yarın başlıyorum spora rastgelee..zuzuynanmışım ama seni takipteyim papatyam rakip takımsın ama gönlümün yoldaşısın desemdeeeeee inanma boşver spor falan yii pattis kızartmasııı akşamda yeee iskender 1,buçuk yeeee

Merhaba kızlar
Hawar çok teşekkür ederim. Daha da gaza geldim spor konusunda.
Sehra çok sağol bidenem. Benim gözüme senin üstünde. Gel beraber yapalım sporu.
İskender yemem bi daha da şimdi pikniğe gidiyoruz. Az yicem
Ebru ne güzel iltifatlar almışsın. Canım biz senle özelde arkadaşız. Ben albüm yaptım kk' da. Sadece arkadaslar görebiliyor.
Bu haftaki yoldaşım sensin. Hadi bakalım verelim kiloları 1. Olalım

papatyam resimlerini iyice inceledim.. şu bir gerçekki sporla verilen 1 kg ile sporsuz verilen 1 kg mın görüntümüze yansımıza arasında bayağı fark var.. bunu senin fotolarında görmek mümkün... ve bende spora başlamaya karar verdim.. yarın bir spor salonu ile görüşeceğim.. saatleri turtarsa salonda yoksa evde spor yapacağım...

sonuçta ben bir ayda 5 kg vermiştim ama her gören aaaaa deyiyordu.. 0 günlerdede hergün spor yapıyordum... kilo vermeden önce kaç aylık hamilesin diye soruyorlardı.. kilo verdikten sonra gerçekten iki çocuk annesimisin demeye başladılar...

papatyam spora devamm bende senle beraberim artık spor konusundaa....

ve papatyam bu aralar diyetisyene gitmeyeceksen eğer.. benim diyetisyenimin verdiği diyet listeme uyalım mı bu hafta.. ne dersin...

o sporcu- atik -hızlı- kendine güvenen -azimli nelson geri döndü..ben isyetyim yeterki.. görecek baskülüm 55 şi en kısa sürede

kübram bu hafta yoldaşımsın.. görüsünler bakalım nasıl çok kilo verildiğiniiiii.. hadi menulerini göreceğim.. ve pazartesinden itibaren eleştirilerime maruz kalabilirsin.... tabi bende aynı eleştiriyi bekliyorumki görsünler cuma kim birinci olacakkk

tickers.TickerFactory mu neyse.. onu işte değştirmeyeceğimm.. indiğim en az kiloyu gördükça daha çok gaza gelecem bu haftaaa

özgem zıplamaya ahzırmısın.. bende spor yapamadığım günlerde hoplayacak zıplayacammmm veeee çıtırcık olacaammmmmm

Nelson çok sağol canı . Çok tsevindim yorumlarına, arada fark olmasına. Tam gz devm spora. 4 hafta sonra yine koyucum foto.
Diyetisyene gitmedim. Bir kaç hafta daha devam edicem kilo veremezem gidecem.
Sen yine detyazsana listeni. Ben uygulamaya çalışayım.
Canım ben evde spor yapıyorum. Spor salonuna gidecek vaktim yok malesef

Çıtırlarım slm,iş yerim taşındı,merkezdeydik uzak bi yere gittik,personelin yarısı geliyor şimdilik,yarısı eski yerimizde kalıyor,kimse ne olacağını bilmiyor,yarın yeni yerimizde başlıycam işe,net ve telefon henüz bağlanmamış,bir kaç gün aktif olmazsam beni merak etmeyin,dünde işe gitmek zorunda kaldım,odamı toparladım,çok yorgunum anlıycanız,yeni yol arkadaşım şükranmış bizi bu hafta kimse tutamazzz yuppi,çok öptüm beni özleyin

Papatyacım tebrikler. Bir önceki fotonu koyalı fazla bi zaman olmadı ama aradaki fark ortada canım. İnsanın isteyip de yapamıycağı şey yok. Eminim kısa bi zaman sonra istediğin kiloya ulaşacaksın. Spora devam.

Özgecim hayırlısı olsun, bi sürpriz olursa da Selinle birlikte büyürler sonra da rahat edersin. 38 beden kıyafet almak iyi fikir canım. Onların içine girebilmek için daha çok çaba gösterirsin. Aldığın cicleri yakınlara bi yere koy, gözünün önünde olsun. Bi ara ben de buzdolabının yanına askıyla asıyodum.

Hkmt tebrikler canım 900 gr gayet iyi. emziriyor olmana rağmen kısa sürede ne kadar başarı gösterdin sen de. Menülerin de iyi gidiyo maşallah.
Ebrucum kınanın ve düğünün güzel geçmesine sevindim. Bak ne güzel iltifatlar almışsın. Bu da sana iyi bi motivasyon olur.Fotoları bekliyoruz.

Slm Mevcanım bu hafta beraberiz. İşler sebebiyle buralara uğrayamazsan da yediklerine dikkat et emi canım? Ben de elimden geleni yapıyorum. İnş cumaya birincilik bizim.

ösge bende bazen boşver diyorm ama olmuyo ya rahatsız oluyorum dedğin gibi giyecek bişey bulamıyorum uzun tunikler arıyorum hep ...boyun çokta kısa değil haksızlık etme benimde topuklu alışkalnlığım yok ...
ewet bayram çok mantıklı bende spor yapmaya karar verdim evimede geldım inş bu hafta i olacağız bu hafta birlikteymısız:)))
canım benimde normalde öok kilolu değilm ölede durmuyo hatta zayıf olduğumu söyleyenler var ama popo kalça falan almıs gidyo işte biraz sıkılaşmak ve kilo vermekl iyi olacak ...
bu hafta kararlıyım inş olacak...
ezelim ösge herkesi bu hafta:)))))))))))

Sporumu yaptım geldim. 4 hafta sonra ne durumda olacağı. Hep Beraber görürüz inşallah.
Menüm
11:00 bir bazlamanın çeyreği, bir domates, 1 kk peynir, 2-3 çatal çilek reçeli, 2 ince dilim sucuk
13:00 bir dilim karpuz
17:00 pikniğe gittik. 5-6 adet köfte, 3 adet kanat, ekmeğin köşesi, bol bol patlıcan ve çoban salata, bir çay bardağı kola
18:00 Türk kahvesi

Kizlar, iyi gcelerr..

Bugn misafirlerim geldi. Tavuk gögsü yaptim. Misafirler de kadayif getirmisler.
İkisinde de yedimmm. Dövün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... vicdanm sizliyor.
Ama şu da var, ewet kilo verdim.
Bugun olmayan kotum üzerime oldu. Gece yatarken giydgm yataklk kiyafetmde zayif gorunuyorm eskiye göre..
Bir daha tatli yemiceeeem sözzzzzzzzzzzzzzzz
Bebegm uyuyor. Manikür yapip, oje sürüceem.
Hiii bu arada uyumadan once bir diş sarimsak yutucam. Yaglari erittgini duydumm.
İyi uykular herkese..

Mevcan cok özletmeee pls

Kizcelerr benn geldim bu sabah maaaile piknige gittik daha dogrusu buyuk gorumcem emekli oldu diye adak kesti lokanta gibi yerde yenildi icildi cocuklar kostu oynadi sohbet edildi ordan organik pazara gittik koye eve sebze aldim tarhana falan aldim ordan buyuk gorumcemlere gittik cay icildi yeni eve geldik sayilir kizima sutunu icirdim uyutuyorum simdi
Gecmisi hizlica bi okudum aklimda kalanlar
Hawarcim yazdiklarinda cok haklisin insan dikkat etmeyince bilincsizce yiyor mesela bak bugun dikkatli yiyip ictim gozume az geldi karnimi doyurmadan kalktim meger ne cok yiyormusum bosuna kilo almiyor insan.
Ebrucum canim arkadasim nasil sevindim iltifat almana anlatamam ohhh sefan olsun hemencik foto istiyorum biraz da bizlerden duy bakalim iltifat
Nelson toparlanip donmussun cok sevindim canim sen spora bi basla gerisi gelir zaten gordugumde inceydin zaten simdi incecik olursun ne guzel
Bu arada daha dun ip atla diye tlf not aldim biliyomusum ama atlayamayabilirim 2 3 gun daha bekliycem sonra haberi veririm sizlere
Elffcm ben de aslinda zayifim kilolu sayilmam ama iste bacak ince basen var gobek var oyle top gibi sisman olsan bile bicimli duruyo boyle ET gibi oran buran portlemis bi tuhaf duruyo az yemeye basladim yarin da yuruyusume gidicem ins. Esim gec giderse tabi ise
Artik daha kararli ve bilincli gidicem ins. Bu hafta elimizden geleni yapalim canim
Mevcancim seni ozluycez citirim sabah sekerim benim ins. Bian evvel int. bağlanır
Sukrancim elbiseler gozumun onunde ama fazla giyemeyebilirim iste
Hkmetcm tatli tabiki yiyceksin insansin arada canin ceker ama su siralar diyete adapte olmusken yemesem cok iyi olur
Ve cok canin isterse de aksam degil gunduz erken saatte ye ki yakma sansin olsun yoksa aksam yedinmi direkt gobek basende yapisiyorlar

Kızlar iyi geceler. Ben evime döndüm akşam. Çocukları da uyuttum ve burdayım yeniden.
Bugünkü menüm

Kahvaltı 2 zeytin * az peynir
yarım domates * yarım salatalık
2 dl kdz ekmeği

ara 1 bazlama 2 bardak çay (6 ayda bir yapıyoruz bazlamayı, uğraşıp da yapamıyoruz her zaman)

Öğlen 1 kase yoğurt * 1 kase tarhana çorbası

ara 1 salkım üzüm

akşam birkaç çatal patates kızartması
1 küçük dilim kek * çay

ara special k

Su 2 lt
Spor 30 dk markete yürüyüş
30 dk pilates

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben biraz once yuruyusten geldim bakalik bu hafta yuruyusle beraber nasil kilo vericem
Nelsoncum meraketme bu hafta biz birinciyiz kacamak yaparsam beni cok fena elestiriyosun anlastikmi bugunden menu paylasmaya basliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…