Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın kızlar:
işe geldim. şimdilik nette takılıyorum. az sonra işlerime başlarım artık. sabah normal şekilde kahvaltımı ettim. üstüne de meyvemi yedim.
merak ediyorum bu hafta kilo verebilecek miyim...

Kızlar uyku düzeni dye bişi kalmadı.Dün oğlumu uyutmadım ve çeyiz yerleştirmeye ordan yeğene mangala gittik.Bi sürü yaşıtı vardı hep oynadı yoruldu ve 1:30 uyuduHala uyuyorBugün uyutmayıp erken yatırmaya çalışıcam.Akşama anneme gitmeyi düşünüyorum.Park var eve gelmeden parkta kaydırakta salıncakta yorucam.İnş. uykumuz düzene girer.Öglen yemeği saati biz anca kahvaltı ediyoruz.İş güç yapmak zor geliyor.Erken kakınca bi sürü iş yapıyordrum.Neyse sağlık olsun.

Bu hafta papatyamlayımAma hala bana herkesin görüp benim göremediğim fotolar için bilgi vermedinBen göremiyorum.Yada yazdın da bende görmemiş olabilirim:44:Bu hafta çok dikkatli ve azimlisin.Bu beni heveslendiriyor ve banada pozitif enerji veriyor:13:İnş. biz birinci oluruz.

Btlkbra,canım ne güzel spora başlamışsınİnş. etkilerini en kısa zamanda görürsün.Darısı benim başıma

ebrucum özeline mesaj attım.
yoldaşım umarım kilo verebiliriz. ben hırslıyım. gram gram da olsa kurtulucam bu kilolardan. artık eskiden olduğu gibi 3-5 gram verdim diye hafta sonu yemeğe saldırmıyorum. artık daha bilinçliyim. spora da devam.
siz neden o kadar geç yatıp geç kalkıyorsunuz. canımn büyüme hormaonları 22 gibi salgılanmaya başlar. karanlık ortam olması gereki. ve 3-4 saat sonra biter salgılanma.
ben hafta sonu bile geç kalksam sinirim bozuluyor. gün bitmiş gibi geliyor. güneş ışığını seviyorum ben.
elinden geldiğince yarım saat şeklinde azar azar geriye çekmeye çalış kuzunun uyku saatini...

Kızlar moralim bozuk bugün yaa. Tekrar başa döndüm galiba. Baskülüm cuma günü 59.9 u gösteriyordu. Bu sabah oğlum baskülü yere düşürdü. Ulaşamasın diye çekyatın üzerine koyuyodum. O zamandan beri kilom 63.4 çıkıyo. Pilini çıkartıp yine taktım, bişey değişmedi. Ben şimdi hangisine inanıcam 59 a mı 63 e mi? Ayrıca baskülün yarın da başka bi rakam göstermeyeceği ne malum. Ooooof off. O kadar çabam boşa gitti. Bütün şevkim kırıldı. Yine de devam edicem kaldığım yerden, yarışma için. 63.4 ten devam edeyim bari.

Son düzenleme:
Can kizlarrrrr,,
Dünkü kadayiftan vicdanm sizladgi icin sabah misirgevregi yedm.
Su ictmmm meyve yedm . Suaan da patates karnibahar hasladm. Az tabiii. Ustune de yogurt .. yatmadn once de sadece meyve yiceem... o kadarr..
Dier 1.5 litre suyumu suan icmeye baslicaaam..

3saattr elektrk yoktuuu ... allahm kudurdm elektrksizz ya. Eskiden insanlar napiyormuş .

Başka bir tartidaaan tartilmayi dene bencee akadssm.. bozma moralini..

kızlar selam..
sükrancım sakın etme eczanede falan tartıl arada fark varsa ona göre değerlendırırsınn...
ebru ne güzel eğlenmişsin motıve tavan yapmış şimdi daha da heveslenırsın dıyet vermek için...
ösgee nerdesınnn..
diğerleri nerdeeeeeeee

Elifff ben burdaymmmm

Nasilsnnn

Kizlar geldim geldim
Bugun eltim hastaneye gidicek diye kizini bize birakti benim kizdan 5 ay kucuk
Ay ne guldum ne guldum iki kucuk insan pitir pitir dolasiyo evde arada oyuncak kavgasi yaptilar biraz okadar cok zorlanmadim ama annesi gelince benim kiz da kuzeni de simardi ortaligi burbirine katti iki cadi
Sonra kizimi uyut balkon yika kahvemi yaptim ve burdayim
Sukrancim bana da aynisi olmustu hassas tartilar cok narin oluyo beni de cildirtmisti bi ara ama duzelir sonra senin kilonda bi sorun yok merak etme
Ebrucum benim kizda gezmeye gidince uykusu sasiyo gec yatiyo oglen uyanmak bilmiyo ama evde olunca erken uyutmaya gayret ediyorum kis geldimi 10 dedinmi uyurlar merak etme
Btlkubra yuruyuse baslamana cok sevindim canim
Elfccm burdayim canim gunduzden cocuklarla ugrastim gelemedim sen de durumlar nasil ben dikkat ediyorum bugun yarin regl olabilirim agrim basladi ama bakalim

Papatyam ,bende sorun varmış sanırım.Şimdi albümünü görebildim.Göbek şekli pörtlemesi aynı benimki tıpkısnın aynısıAma aramızda bi farkk var sen bunun için spor yapıp aba gösteriyorsun bense yakınmakla yetiniyorumGöbek sporsuzz asla şekillenmez bunu biliyorum ama uygulamaya gelince tembelliğim tutuyorSanki eski fotono göre biraz almışsın.Hepmiz aldık çığırımızdan çıktık hani nerde esski halimizErken yatırmaya çalışıyorum.Işıkları kapatıp süt içiriyorum masal anlatıyorum.Ama olmuyor.İnş yavaş yavaş kışa doğru alışır.

Özgecim haklısın kışa yaklaştıka gezmeler durulur.Çocuklar erkne uyur ve bizlerde dizi keyfi yapabiliriz inş

Elff, motive oldum canım inş. kararlılığım devam eder.

Hkmt,menünde beslenme şeklinde süper böyle devam edersen verirsin canım

Şükrancım niye moralini bozuyorsun.Tartın düştüğü için o rakamı görmüşsündür.Yarın bak bir bakalım yine öyle mi diye.Bence almış olamasın.Yeni pil tak birde öyle dene.

Sağolun kızlar ya. Belki de pili bitmiştir baskülün. ne de olsa 2 senedir kullanıyorum. Eşime ısmarlıycam. Ondan da değilse başka bi yerde tartılıcam.

İnş dediğin gibidir Ebrucum. Kv nasıl olduysa aylardır ilk defa oğlumu dışarı götürdü. Menümü yazıp işlerime bakayım ben de. Hepinize iyi akşamlar kızlar.

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta * 1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez * şekersiz çay * 2 dl ekmek

ara 1 küçük kase üzüm * 1 bardak şekersiz çay

Öğlen 4 kaşık yeşil mercimek yemeği
3 kaşık bulgur pilavı

ara 6 kaşık nesfit 1 kase sütle

Akşam 5 kaşık patates yemeği * 2 kaşık pilav
1 bardak ayran

arada da 1 tane şeftali yerim

Su 2 lt
Spor yarım saat yürüyüş
15 dk pilates

Ebrucum göbeği eritmek içi.n emek veriyorum inşallah faydası olur. Şimdi yeni videolar indiriyorum
Menüm
07:30 yarım domates, bir salatalık, 1 kk peynir, 2 çatal reçel, 1 dilim Çavdar
08:45 bir şeftali
11:00 2 mürdüm eriği
12:30 4 adet şiş köfte, 1 el büyüklüğünde pide, salata
17:00 bir armut
18:00 3 yk patlıcan yemeği, 3 yk bulgur pilav , salata, yoğurt
Az önce form çayı. Sporu yapınca yazarım artık.
Şükranım belki de pili bitmiştir. Ben sanmıyorum ağırlığının o kadar artacağını

papatyam şimdi menümü yazayımda diyet menumu sana bu akşam ilk fırsatta yazacağım...

6,30: bir bardak süt
1yk tulum peynirli-tereyağlı bir sahanda yumurta

8,30 neskafe.. süttozlu-4-5 tane içi bademli şekerler
11. de bir elma

12,00: bir por nohut+2 küçük közlenmiş patlıcan+1dilim ekmek+salata yağsız

14,30: küçük bir tadella-- kubram regl oldum ondan tatlı canım çekti

16,30:bir bardak kola-- misafirlikte idim çok ısrar ettiler.. yılardır görmediğim arkaşın annesi ısarar edincce kıramadım.. o anki sebebimi bilsen kızmasın cnm..

17,30: yarım çupra

19,30: torta şekerli türk kahvesi

su:2 litre ye tamamlayacağım
spor yok: 50 mekik çekeceğim...

kübra menum çok mu kötüüüüüü

Son düzenleme:

Evet Papatyacım ya bi bazlamayla bi kk kadar kek bu kadar kilo yapmış olamaz. Görünce kötü oldum. 59 a düşsem de göbeğimde hala bi incelme yok. O kadar pilates 100 hundred, mekik ve daha birçok egzersiz boşa mı gidiyor anlamadım gitti. Belki de sayısını arttırmam gerek.

kızlar iyi akşamlar...
hkmt canım görmedim seni...
ösge ben gittim sen gelmişsin bıraz yürüyeyim dedim midem ağrımaya başladı döndümmm...bugün çok dikkat ettim ama midem ağrıdığı için bal yemek zorunda kaldımmm üzgünüm ösgeeee...
ebru tam gaz devam....

spor yapacam ama midemden korkuyorum daha da ağrır diye kızlarrr.....

Mnm
Sabah8buçuk
1çavdar
2kk peynir
Salata türevi
Ara
Orta kahve
Öğle 12.15
Küçük saklans kabı güveç
Aynı kapla makarna
Ayran
Salata
14.30
Üç bim yağlı gevrek az kaldı ama kuşlara atcam onu bidahada alırsam namerdim tam tadım o şey yaaa((
Sonra 4incir
Orta kaffe
akşam
Et sote
Bir kaşık pilav salata
Bir kase yoğurt
Ve nasıl oldu hatırlamıyorum magnum mini bademli(spor yapamadım ama reglimin en yoğun günüiçim almadı öyle ne bilim içim çekildi ana yapcam söz
Bol su içtim yeşilçay içtim ama başarılı bi gün değildi
Yarın daha iyi olcsk inş
Papatya menün süper niye öyle??
Ösge bebekmi var canım
Nell idare eder ama zayıflatmaz menün
Şüküü karbonhidratçok beğenmedimmm

Sehraa keşke ben de beğenmeseydim, tutamadım pis boğazımı

Çıtır annelerim iyi geceler,çok yoruldum mahvoldum bugün,işten çokta geç geldim,her yer karman çorman nasıl olacak bilmiyorum,net yarına yetişirse çarşamba aranıZdayım,geçmişi okudum ama cepten alıntı zor oluyor,ortimm şükranım sana verdiğim sözü tutuyorum,gramda olsa cuma günü - kiloya gelicem sözz,tartın umarım düzelir.eprumm,ösgemm,papatya,nelson,kubra,eliff,hawar,zuzu,db çok öpüyorum siZleride,düzenimi kurar kurmaz dedikoduya tam gaz gelicem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…