- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.721
Kızlar moralim bozuk bugün yaa. Tekrar başa döndüm galiba. Baskülüm cuma günü 59.9 u gösteriyordu. Bu sabah oğlum baskülü yere düşürdü. Ulaşamasın diye çekyatın üzerine koyuyodum. O zamandan beri kilom 63.4 çıkıyo. Pilini çıkartıp yine taktım, bişey değişmedi. Ben şimdi hangisine inanıcam 59 a mı 63 e mi? Ayrıca baskülün yarın da başka bi rakam göstermeyeceği ne malum. Ooooof off. O kadar çabam boşa gitti. Bütün şevkim kırıldı. Yine de devam edicem kaldığım yerden, yarışma için. 63.4 ten devam edeyim bari.
Kızlar moralim bozuk bugün yaa. Tekrar başa döndüm galiba. Baskülüm cuma günü 59.9 u gösteriyordu. Bu sabah oğlum baskülü yere düşürdü. Ulaşamasın diye çekyatın üzerine koyuyodum. O zamandan beri kilom 63.4 çıkıyo. Pilini çıkartıp yine taktım, bişey değişmedi. Ben şimdi hangisine inanıcam 59 a mı 63 e mi? Ayrıca baskülün yarın da başka bi rakam göstermeyeceği ne malum. Ooooof off. O kadar çabam boşa gitti. Bütün şevkim kırıldı. Yine de devam edicem kaldığım yerden, yarışma için. 63.4 ten devam edeyim bari.
kızlar selam..
sükrancım sakın etme eczanede falan tartıl arada fark varsa ona göre değerlendırırsınn...
ebru ne güzel eğlenmişsin motıve tavan yapmış şimdi daha da heveslenırsın dıyet vermek için...
ösgee nerdesınnn..
diğerleri nerdeeeeeeee
Ebrucum göbeği eritmek içi.n emek veriyorum inşallah faydası olur. Şimdi yeni videolar indiriyorum
Menüm
07:30 yarım domates, bir salatalık, 1 kk peynir, 2 çatal reçel, 1 dilim Çavdar
08:45 bir şeftali
11:00 2 mürdüm eriği
12:30 4 adet şiş köfte, 1 el büyüklüğünde pide, salata
17:00 bir armut
18:00 3 yk patlıcan yemeği, 3 yk bulgur pilav , salata, yoğurt
Az önce form çayı. Sporu yapınca yazarım artık.
Şükranım belki de pili bitmiştir. Ben sanmıyorum ağırlığının o kadar artacağını
Sehraa keşke ben de beğenmeseydim, tutamadım pis boğazımıMnm
Sabah8buçuk
1çavdar
2kk peynir
Salata türevi
Ara
Orta kahve
Öğle 12.15
Küçük saklans kabı güveç
Aynı kapla makarna
Ayran
Salata
14.30
Üç bim yağlı gevrek az kaldı ama kuşlara atcam onu bidahada alırsam namerdim tam tadım o şey yaaa((
Sonra 4incir
Orta kaffe
akşam
Et sote
Bir kaşık pilav salata
Bir kase yoğurt
Ve nasıl oldu hatırlamıyorum magnum mini bademli(spor yapamadım ama reglimin en yoğun günü içim almadı öyle ne bilim içim çekildi ana yapcam söz
Bol su içtim yeşilçay içtim ama başarılı bi gün değildi
Yarın daha iyi olcsk inş
Papatya menün süper niye öyle??
Ösge bebekmi var canım
Nell idare eder ama zayıflatmaz menün
Şüküü karbonhidratçok beğenmedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?