Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

aç karnına - 1 sb ılık su + yarım çay kaşığı bal+ üzerine bir bardak su

8-9 arası sabah---

şekersiz çay serbest
1 ince dilim yarım yağlı beyaz peynir- bir gün peynir bir gün yumurta
1-2 dilim ince tam buğday ekmeği
bolca yeşillik
2 zeytin+1 ceviz

11,00---
1sb ayran+12 tane çiğ bağdem

12-14... öğle..

1 ince dilim yarım yağlı beyaz peynir veya 6yk susuz yemek
zeytinyağlı salata serbest
1sb ayran veya cacık
1dilim ekmek

16-17---

1tane meyve-- haftada 2 kez dondurma olabilir

20,00--20,30-- akşam

5 yk kaşığı yemek+ bir tavuk budu kadar et -balık- tavuk -olabilir
2yk yoğurt
zeytinyağlı salata serbest
1 kase çorba

21,00-21,30 1 tane meyve

pirinç pilavı makarna ve patates yemek yok...

2,5-3 litre su
5-6 bardak metabolizma çayı
dukan diyeti egzersileri 8 dak.
yarım saat yürüyüş

metabolizma çayı

15 bardak su
2 tane dilimlenmiş yeşil elma
1 çubuk tarçın
1çay kaşığı top karabiber
5-6 tane karanfil
suyla beraber malzemeleri kaynat .. kaynayınca altını kapat süz.. buzdolabinde muhafaza et.. limon sıkıp günde 5-6 bardak iç

İyi geceler Mevcanım hoşgeldin. inş netin bir an önce bağlanır da aramıza dönersin. Geçen cuma güzel kilo vermiştin. İkimiz de bi o kadar daha verebilsek bu hafta bu sefer olcak bu iş. Ben de söz veriyorum. Daha az yemek daha çok sporrr!

Nelsonum liste güzelmiş, bol çeşit her besin grubundan da bişeyler mevcut. waooow haftada iki kez dondurma, bunu sevdim bak Fazla sıkmayacak bi liste. Umarım işe yarar da istediğin kiloya ulaştırır seni.

sehracım menü güzel de kilo verme işi nasıl olacak bakalım bu hafta...umutluyum ama bilemiyorum. yemeklere hayır demeyi yada az yemeyi öğrendim sanırım.
nelson aldım listeyi. hatta yarın okulda çıktısını alıcam. ben pek liste uygulayamam ama elimden geleni yaparım sağol tatlım.
mevcan hoş geldin. bekliyoruz seni en kısa zamanda aramıza...
sporumu yaptım geldim kızlar. bugün bambaşka bir şey yaptım ölüyorum sandım.
Brazil Butt Lift Deluxe - Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
bu linkteki vidoyu yaptım.

Kizzzz bu menu neeee tereyagli yumurtalar badem sekerleri hadi reql hatrina tadelleye bisey demiyorum canim ama biraz daha dikkat lutfenn )

Kizlar vee ozellikle nelsonumm bugunku menum
Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
Bir ad ligt ucgen peynir domates

Ara
3 ad form biskuvi

Ogle
Izgara tavuk
Bir dilim ekmek

Ara
2 grissini
Bir elma

Aksam
Bir kase dimates corbasi
Bir dilim ekmek
Bir tane kucucuk biber dolmasi
Yarim bardak kola

Kola ve ekmek olmasaydi iyiydi nelsonn sana kizdim ama benim menude cok iyi degil

30 dk yuruyus

Kizlar offf ya ne guzel sabahlari yuruyordum ama esim 7 de uyancam yarin ise gidicem isim cok dedi tam hevesleniyom yarida kaliyo simdi aksam yuruyeyim desem esim bir zaman geliyor 10 da bazen gece geliyor gelsede yemek koy kizi uyut vakit kalmiyor ben fedakarlik yapip uykusuz kalip erkenden gidip geliyodum bskalim artik ben de gec gittigi gunler giderim haftada 4 gun yurusem yeter zaten bir de aksamlari hicbirsey yemiycektim ama kendime engel olsmadim bugun neden bilmiyorum psikolojik olabilir
Elffcm sagligin icin yemissin bali tatlim ne ozru gecmis olsun asil ben ozur dilerim senden
Papatyacim spor icin coooookkkk tebrik ederim seni ins. Emeginin karsiligini slcaksin.
Sehraacim bebek mi var demissin acikcasi ben de bilmiyorum soyleki benim reglim 3 4 aydir 4 5 gun onceden geliyodu ama bu ay gelmedi normalde yarin olmam gerek ve kasik agrimda basladi kafam karisti oyle bi ihtimsl var kaza degil yani dusunuyoruz demistim daha dogrusu esim cok hevesli kizima kardes gelsin diyor bakalim benim de dusundugum biraz zayiflayip hamile kalmak yoksa yanarim yanarim ateslerde yanirim:18:

Kızlar bu akşam tam anneme gittim oğlum 5 dk içinde baygın bi şekilde ateşlendigülüp oynuyordu çok şaşırdım! Dr götürdük mikrop kapmış kalabaliga girdi mi dedi pes ne kadar hassas bi çocuk ya anneme komşusuyla torunu geldi .şort ve kısa kollu ayaklar çıplak dedim hasta olur bizi olmaz dedi:/doğru bizimkilere olur! Arabada kustu üzerime gözleri açıldı yavrumun .rahatladı galiba dus aldırdım ilaçlarını verdim uyudu. Alarm kurduk saat başı kontrol edeyim.

Ayy ebrucum cok gecmis olsun kiyamam ya oglusuna bizimkiler hassas Dedigin gibi benim kizda 20 gundur oksuruyor kutu kutu ilac bitti hala gecmedi
Umarim oglusun kisa surede toparlar canim benim

Ebrucum çok geçmiş olsun canım. Noluyo bizim yavrucaklara böyle ya. Ama birdenbire ateşlenmesine ben de şaşırdım. Temiz bi bezi ıslatıp kollarına, alnına, karnına filan koy. İnce giydir. İburamin şurubu daha iyi geliyo ateşe. evde varsa onu kullan canım. Allah şifa versin, tez zamanda iyileşir inş.

Gunaydin anneleeerr...
Kahvlti..
1brdk süt
5tane kucuk kepekli galeta
Bi tabak da salataaaa...

Sbh ilk uyandigimda bir bardak lmonlu suyunu ictimm..

Günunuz aydin olsuunn kizlarrr..
Tarti alacak kv bana.. bu hfta elime gecer.
Bende kilomu yazarm..

Günaydın arkadaşlar.Bu sabah erkenciyiz ama iyiyiz elhamdülillah!!!Şuruplar iyi geldi sanırım.Bugün uykumuzda düzene girer inş.

Ayy ebrucum cok gecmis olsun kiyamam ya oglusuna bizimkiler hassas Dedigin gibi benim kizda 20 gundur oksuruyor kutu kutu ilac bitti hala gecmedi
Umarim oglusun kisa surede toparlar canim benim
Hassas ki ne hassas canım korudukça böyle oluyor sanırım.Kızının öksürüğü geçer inş.Sabahları aç karınla ben oğluma öksürürken balın içine karabiber döküp yediriyordum yumuşatıyordu ve ta bki vazgeçilmezim şuanda içiypruz beraber ıhlamur!!
Saol şükranım ama ateşi devam etmedi çok şükür:18:
Ebruuu, cook gecms olsuunnn..
Suan nasil oglun

Saol canım iyi çok şükür.Kahvaltında gayet iyi

Özgecim Selin' e de geçmiş olsun. Öksürük için bi daha dr a götürmediniz mi. Bu kadar uzun süren öksürük başka bi hastalık belirtisi olabilir Allah korusun. Benim oğlumun öksürüğü de 1.5 ay sürdü. Dr bronşit olmuş dedi. 3-4 defa soğuk buhar verdirdi. Günlerce nefes açıcı iğne yaptırdık. Siz de götürün bence tekrar.

kız seninki harika.. benim diyet menüsünün yanında,,, ama buğün muhteşem bir menu çıkadacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…