- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.761
Mevcanım harikasınÇıtırlarım slm,net halen bağlanmadı akşama yetişir umarım,eprumm çok geçmiş olsun kuzum,şükranım çok dikkat ediyorum,sabah tartıldım - kilodaydım ama regl olmak üzereyim umarım cumaya kadar şişliğim iner,ösgemm bebişmi geliyor yoksa,hawarla rakip olursun artık,geçmişi okudum ama alıntı yapamıyorum,nelson ve papatya çok hırslanmış yanlız cumaya yer yerindem oynar gibi :) şimdi yemeğe iniyorum kendinize iyi bakın,ortimm söz az yiycemmm
ben geldimmmm,burdayım artıkkkkkk
Nasılsınız kızçeler...Oglum erken uyudu.Bende yemeğimi yedim şimdi.Yerler kaldı silinecek.Uyanmadan silmeye çalışayım.Biraz ılık ılık ateşi var mız mız doğal olarak.Gülbendde kan grubuna göre zayıflama anlatılıyor ama oğlum uyanmasın diye sesi çok kısıkta işlerimde var.Yeşilçay molasında geçmişe bakıcm.
Mevcanım hoşgeldin. İnternet bağlandı mı kız? Ben de ara öğünümü yaptıktan sonra basküle pil almaya gitcem. Eşime ısmarlayım dedim adam oralı olmadı bile mışıl mışıl uyuyo beyefendi. Lafa geldi mi zayıfla! zayıfla! zayıfla! Çocukla bu havada gitmek kolay mı?
Dışarda yağmur yağıyo bide. Gideceğim yer de yarım saat uzaklıkta offf
Evet ya sadece o değil kızımın beslenme saati için öğretmenin istediği yiyecekler de alınacak marketten. Pil o kadar acil değil.Sukraan erkek isteee ,, anca kendileriii..
Uzulmee arkdşm yaa. Hangi sehirdeydn sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?