Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ebru ğüzelim ğeçmiş olsun...

özgem yürüyüşü sorun yapma.. dışarıda yürüyemediğin zamanlada evde lesie ile yürü,, ama yürüyüşü bırakma güzelim...kızına da geçmiş olsun güzelimmm

papatyam nasıl diyete uyacakmısın,,, birbirimize destek olup verelim şu kilocuklarıı arkadaşlarr,,

ve yarışş zamanııııııı

Son düzenleme:
Kizceler gunaydinn
Ebrucum pesinden kosuyorum ama hayatta agzina bal surmuyor sadece sut hazirlarken anne al baa deyip veriyor sutun icine koyuyoruz ama onunda bi faydasi olmuyormus malesef
Ama ihlmaur iyi fikir saol esime diyim gelurken alsin nane elma kabugu limon falan koyup kaynatirim
Sukrancm teshis kondu brontiotit (oyle bisiler)dedi doktor gecen sene bu mevsimlerde gene olmus dr alerjikte olabilir dedi suan belli olmazmis 4-6 yasinda test yapilip ogrenilirmis.

bugün nasıl gidiyor bakalım diyettler maşallah menüler güzel ama bu kadar az yemeyinnn:)))
ebruu geçmiş olsunnn cnm allh şifa versin oğluşuna...
ösgeee valla yedim balı kendime geldimmm şifa kaynağı ball...sende seline yedirebilsen aslında ne iyi olur ...öksürük olduğu zaman bal limon karabiber içerdim ben ama selin küçük tabi allh şifa versin tatlımmm...

Özgecim dr bronşiolit demiştir. Az önce netten araştırdım senin için. Soğukalgınlığı gibi başlarmış. burun tıkanıklığı, öksürük, ateş yaparmış. Bi de ayrıca:

Çocuğun odası güneş görmeli ve her gün sabah akşam havalandırılmalıdır.
Odada halı, kilim, koltuk, kanepe gibi toz barındırabilecek eşyalar bulundurulmamalıdır.
Evin hiçbir odasında sigara içilmemeli, hatta sigara içen kişiler çocuğun odasına dahi alınmamalıdır.
Çocuğun odasının nemli olması solunumu rahatlatır. Bu amaçla soğuk buhar veren aletler yararlıdır. Banyoda sıcak su buharı da faydalı olabilir.
Oda sıcaklığı 22 dereceden fazla olmamalıdır.
Çocuğun yatarken sırtının yükseltilmesi daha rahat solunum yapmasını sağlar.
Çocuğa bol su, taze sıkılmış meyve suyu şeklinde bol sıvı verilmelidir.
Burun tıkanıklığına karşı burnun serum fizyolojikle yıkanması ve temizlenmesi çok önemlidir.

Çıtırlarım slm,net halen bağlanmadı akşama yetişir umarım,eprumm çok geçmiş olsun kuzum,şükranım çok dikkat ediyorum,sabah tartıldım - kilodaydım ama regl olmak üzereyim umarım cumaya kadar şişliğim iner,ösgemm bebişmi geliyor yoksa,hawarla rakip olursun artık,geçmişi okudum ama alıntı yapamıyorum,nelson ve papatya çok hırslanmış yanlız cumaya yer yerindem oynar gibi :) şimdi yemeğe iniyorum kendinize iyi bakın,ortimm söz az yiycemmm

Elffcm saol canim benim ins. Gecicek
Sukrancim zahmet edip arastirmissin cok saol zaten ben kizimi 2. Kez dr goturdum oksurugu gecmeyince bugunde dr aradim bilgi verdim konustuk

Mevcanım harikasın demek şimdiden eksidesin ha! cuma günü tozu dumana katıcaz desene. ben de çok dikkat ediyorum. Çak bi tane

ebrucum çok geçmiş olsun. çocukjlar çok hassas oluyorlar. hemen kapıyorlar soğuyu mikrobu.
özge belki de bebiş gelir. hadi bakalım hayırlısı...
nelson canım elimden geldiğince uyarım. mesela ben sabah kahvaltıyı 07:30 da yapıyorum. bu listeye göre erken. ara öğünlerde ayran bulmak zor. inceledim hatta fotosunu çektim o sayfanın. telefonumda kayıtlı.
sabah ben yine aynı kilodaydım kızlar. az önce de regl oldum. inşallah onun şişkinliğidir.
66'lı kiloları kanıksamışım sanki. eskiden tartıda 64 falan görünce pörtlerdi gözlerim. ahhh ne günlerdi....

Oglen menüm...
1kase mercimek corbasi
Yarim kase patlican yemegi

Bol bol da suuuuu

Nasılsınız kızçeler...Oglum erken uyudu.Bende yemeğimi yedim şimdi.Yerler kaldı silinecek.Uyanmadan silmeye çalışayım.Biraz ılık ılık ateşi var mız mız doğal olarak.Gülbendde kan grubuna göre zayıflama anlatılıyor ama oğlum uyanmasın diye sesi çok kısıkta işlerimde var.Yeşilçay molasında geçmişe bakıcm.

İyiyzzz ebruu,, bnm oglanda tableti elimdn almaya calisyoor, tmzlk yptmbenyaa,
Kolay gelsin cnmm..

Mevcanım hoşgeldin. İnternet bağlandı mı kız? Ben de ara öğünümü yaptıktan sonra basküle pil almaya gitcem. Eşime ısmarlayım dedim adam oralı olmadı bile mışıl mışıl uyuyo beyefendi. Lafa geldi mi zayıfla! zayıfla! zayıfla! Çocukla bu havada gitmek kolay mı?
Dışarda yağmur yağıyo bide. Gideceğim yer de yarım saat uzaklıkta offf

Sukraan erkek isteee ,, anca kendileriii..
Uzulmee arkdşm yaa. Hangi sehirdeydn sen

saolasınız kızlar,ben yerleştim ama ofis kabaca yerleşti,tek bayan benim gerisi hep erkek hepside mıy mıy 1 masalarını toparlayamadılar,çaycı alıcaz bayan o gelene kadar patronumun şahsi işlerini ben yapıyorum burası tripleks in çık yoruluyorum baya,düzene girmesi 1 haftayı bulur,yorulucam baya,neyseki merdiven in çık zyıflarım

Sukraan erkek isteee ,, anca kendileriii..
Uzulmee arkdşm yaa. Hangi sehirdeydn sen
Evet ya sadece o değil kızımın beslenme saati için öğretmenin istediği yiyecekler de alınacak marketten. Pil o kadar acil değil.
Bazı erkekler hiç olgunlaşamıyo maalesef iş sorumluluğa geldi mi kaçıyolar. Dışarda yağmur olmasa iyiydi, götürürdüm. Ben de yürüyüş yapmış olurdum. Oğlum hasta olur bu havada ya. Neyse yapıcak bişey yok.
Bu arada ben Kocaeli deyim canım.

Son düzenleme:
papatyam fotolarına baktım,gerçi facedende görüyordum ama seni,sadece simit ve göbek bölgen sorunlu gibi,genel olarak zarif bi görüntün var

nelson canım genelde hergün tartılıyordum. bu hafta 2 güne bir tartılıyorum. haftaya hiç tartılmıcam. tartım banyoda. gidiş geliş çıkıyordum üstüne. şimdi kaldırdım artık. ara ara bakıyorum.
mevcan sağol canım. ah o bölgeler bir gitse. spora azcık da olsa düzeltebilirim gibi geliyor.
bu akşam leslie yapıcam. regl olduğum için ağır birşey olmasın diye düşünüyorum.
hafta sonu şehir dışına çıkacağımdan bu haftanın 4 günlük sporunu pazar, pazartes, salı ve çarşamba olarak ayraladım. gönül rahatlığı ile gidebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…