Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Allah kolaylik versn mewcan..
O merdivenler iyiymş.. kaloriler elvedaaaaa

Kizceler kizimi uyutuyorum yemegimi pisirdim size bakayim dedim
Mevcancim kolay gelsin canim umarim alisirsin yeni isyerine in cik in cik baya faydasini gorceksin ne guzel iste
Ebrucum ben biraz izleyebildim gulbeni kendi kan grubumu dikkatle dinledim benim kan grubum 0 pozitif yani varolan ilk ve asil kan grubu buymus ilk insan hz. Ademin kan grubu sonra onlarin cocuklari yanlis beslenerek kan grublarini mutasyona ugratmis ve diger kan gruplari turemis tabi ne kadar dogru bilemiyorum adamin anlattigini soyluyorum beslenmeme gelince benim yani 0 pozitif olanlar un ekmek bugday ve sut urunleri minimum duzeyde tuketcek ben de tersine peyniri ve ekmegi cok tuketirim et bol bol yiyebilirmisim cok severim zaten ama etle yogurt ( ya da ayran)yenmiycek et yediysen 8 saat sut urunu hic almiycaksin mumkunse peynir hic yemesin dedi nasil da severim aslinda.
Gunde de buyuk bi fincan sutlu nescafe iciyorum bagimlilik oldu ben de onun da zarari varmis zaten hemen her tatlinin icinde un ve sut oluyo ben en iyisi atayim kendimi en yakin yerden bu ne yaaaaaa:84:

Onlarrr olgunlaşacaktaaaaa biz goremicez gercekteen. Yagmur hmmm burda 2gundr gunesli,, ama sonbahar geldi artk. Bu arada ben Adanadaimm..

Bende oglani uyuttmm, camasrlari toplamadan once bakiym dedmm., bnmdekan grubm sifr poztf , dkkte almak gerek mi adamn soyledklern bilemedmmm

ösgemmm ben öleyim o zamannnn bende 0+ yım

ayran,peynir,ekmek,hamur işi,makarna yediğim tek şey,et ağzıma sürmem,hatta sürmem bile deil yakınından geçemem

ösgemmm ben öleyim o zamannnn bende 0+ yım

ayran,peynir,ekmek,hamur işi,makarna yediğim tek şey,et ağzıma sürmem,hatta sürmem bile deil yakınından geçemem

Ayy senin durumunda vahimmid canim ben eti seviyorum ac kalmam en azindanadam bol bol et yiyin dedi hemideee

düzenimiz olmadığı için saçma oldu ama menümü yazayım

sabah:2 dilim kaşar,1 avuç leblebi,1 kupa şekersiz çay
öğlen:1 tabak makarna ( az yesem iyiydi) az bezelye 1 kase yoğurt
ara:1 elma,1 parça cevizli sucuk
şimdi:yeşil çay,fındık ve beyaz leblebi yiyorum
6 gibi:1 elma yer çıkarım

evde:yarım kase çorba içerim ( mercimek)

şükranım makarna işi bozdu ama o merdivenleri ine çıka eritmişimdir dimiii

İşyerinde merdiven apartmanda merdiven; eritmek ne kelime iğne ipliğe dönersin yakında canım.Bu kadar koşturmacaya makarna mı kalır midede? Allah kolaylık versin sana

Saol canım
Bizede net olarak 3 yaaşından sonra test yapılınca çıkıyor neye alerjisi dedi doktorumuz.Dışarıdakilerde ne alerji oluyor ne bişi
Saol elffim .Nasılsın nasıl gidiyor diyet?
Saol papatyam.Hem iş hem ev hem oğlun hem spor hem diyet hepsine yetebiliyorsun helal olsun ne diyim

Aaaaa ilk kez duyuyorum bu kanın peygamber kanı olugunu:44:Eşim ve oğlumda 0 kan grubu.Bende eti sevmem.Köfte severim ama olmazsa aramam yani.Sebze peynir bayılırım.

Mevcanım netin hayırlı olsun.Özlerdik yoksa seniMerdiven spor olur sana.Menün yine çok güzel ama biraz çiiko ye cips ye bak diziler başladı bizde papatyamla birinci olalaım

epru hanım,epru hanımmmm ne sandınız siz bizi,ösgemle biz peygamber kanından geliyoruzz

şükranım her yerde merdiven ne olacak bu halim,4 . katı kullanmıyorum ben ama alt kata in çık,üst kata in çık anam ağladı 2 günde,yürüyüşe ne gerek var bacım ben bu hızla ronaldo bacaklarına sahip olurum

makarna yı abarttım dedim ama açlıktan midem kazınıyor şu an

Mevcanım netin hayırlı olsun.Özlerdik yoksa seniMerdiven spor olur sana.Menün yine çok güzel ama biraz çiiko ye cips ye bak diziler başladı bizde papatyamla birinci olalaım

ah eprum ah bi 56 olayım ilk kaçamağım film karşısı cips olacak

şu an deil kaçamak,tv bile izlemiyorum 8-9 arası ders saatimiz,9.9-30 arası diş fırçalama ve uykuya hazırlanma 9.30-11 arası evi topla,felan filan,beslenmeyi toparla,duş al yat,robota döndüm valla

her gün deli gibi yersek midemiz kocaman olur,sonra o koca mideyi doldurmak için daha çok yememiz gerekir,bu kısır döngü obez olana kadar devam eder

guzel bir dusunceeee .. ya bn diyet basladgmdan bu yana, midem aciktimmm demior sagolsn... su iciyrmmm bol bol, lavaboyla akraba oldm ztn

off okullar açıldı iş başladı ben hastalandım.. akşam yemeğimide yedim.. bir mytfağı toprlayıp ilaç alıp yatacağım..

ve dikkat ettim ama menumdeki hatalarımı söyle ortağım kübraa

6,30
aç karnına ballı limonlu su
bir haşlanmış yumurta-salatalık-2 zeytin-2 ceviz-- ekmek yok

10,00:5-10 tane karışık kuruyemiş-1 şeftali

12,00: 6 yk susuz nohut- 1,5 bardak ayran- yağsız salata-2yk patlıcan musakka-1 dilim ekmek

13,30: yarım elma

16,30: bir salatalık- bir lokmalık tuzlu kurabiye

17,30: 4-5 yk kahvaltılık sos- 1 kase çorba - yarım por. nohut - salata-1 dilim ekmek

4-5 bardak yeşil çay,,2 litre su,,
100 mekik

Son düzenleme:
Slm kizlar.
Kirmizi- mor lahananin tursusunu yaptim sirkeli. Acayip tok tutuyor. Her ogun yagsiz yiyorum. Oneririm. Sirke zayiflatiyormus zaten.

Son düzenleme:
Slm kizlar.
Kirmizi- mor lahananin tursusunu yaptim sirkeli. Acayip tok tutuyor. Her ogun yagsiz yiyorum. Oneririm. Dirke zayiflatiyormus zaten.

Bu turşudan ne kadar yiyosun canım? Ben turşu olarak hiç denemedim ama robotta çekip sarımsaklı yoğurtlu mayonezli salatasını
yapıyorum koca bi kase başlıbaşına bi öğün oluyo 1 dl ekmekle. Ama turşusunu da merak ettim. Mor lahana alınca denerim.

Cnm mayonez kalori bombasi yapma oyle.

Ince ince kes lahanayi. Tuz ve limon sik. Bir guzel ov lahanayi. Olecek biraz. Sonra tursu kabina al. Bastir lahanayi. Iyice. Uzerine ustune cikacak kadar elma sirkesi koy. Tamamdir. Ertesi gunden basladim yemeye. Lshana daha yumusak olsun istersen ovduktan sonra beklet biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…