- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.781
saolasınız kızlar,ben yerleştim ama ofis kabaca yerleşti,tek bayan benim gerisi hep erkek hepside mıy mıy 1 masalarını toparlayamadılar,çaycı alıcaz bayan o gelene kadar patronumun şahsi işlerini ben yapıyorum burası tripleks in çık yoruluyorum baya,düzene girmesi 1 haftayı bulur,yorulucam baya,neyseki merdiven in çık zyıflarım
Evet ya sadece o değil kızımın beslenme saati için öğretmenin istediği yiyecekler de alınacak marketten. Pil o kadar acil değil.
Bazı erkekler hiç olgunlaşamıyo maalesef iş sorumluluğa geldi mi kaçıyolar. Dışarda yağmur olmasa iyiydi, götürürdüm. Ben de yürüyüş yapmış olurdum. Oğlum hasta olur bu havada ya. Neyse yapıcak bişey yok.
Bu arada ben Kocaeli deyim canım.
Kizceler kizimi uyutuyorum yemegimi pisirdim size bakayim dedim
Mevcancim kolay gelsin canim umarim alisirsin yeni isyerine in cik in cik baya faydasini gorceksin ne guzel iste
Ebrucum ben biraz izleyebildim gulbeni kendi kan grubumu dikkatle dinledim benim kan grubum 0 pozitif yani varolan ilk ve asil kan grubu buymus ilk insan hz. Ademin kan grubu sonra onlarin cocuklari yanlis beslenerek kan grublarini mutasyona ugratmis ve diger kan gruplari turemis tabi ne kadar dogru bilemiyorum adamin anlattigini soyluyorum beslenmeme gelince benim yani 0 pozitif olanlar un ekmek bugday ve sut urunleri minimum duzeyde tuketcek ben de tersine peyniri ve ekmegi cok tuketirim et bol bol yiyebilirmisim cok severim zaten ama etle yogurt ( ya da ayran)yenmiycek et yediysen 8 saat sut urunu hic almiycaksin mumkunse peynir hic yemesin dedi nasil da severim aslinda.
Gunde de buyuk bi fincan sutlu nescafe iciyorum bagimlilik oldu ben de onun da zarari varmis zaten hemen her tatlinin icinde un ve sut oluyo ben en iyisi atayim kendimi en yakin yerden bu ne yaaaaaa:84:
ösgemmm ben öleyim o zamannnn bende 0+ yım
ayran,peynir,ekmek,hamur işi,makarna yediğim tek şey,et ağzıma sürmem,hatta sürmem bile deil yakınından geçemem
düzenimiz olmadığı için saçma oldu ama menümü yazayım
sabah:2 dilim kaşar,1 avuç leblebi,1 kupa şekersiz çay
öğlen:1 tabak makarna ( az yesem iyiydi) az bezelye 1 kase yoğurt
ara:1 elma,1 parça cevizli sucuk
şimdi:yeşil çay,fındık ve beyaz leblebi yiyorum
6 gibi:1 elma yer çıkarım
evde:yarım kase çorba içerim ( mercimek)
şükranım makarna işi bozdu ama o merdivenleri ine çıka eritmişimdir dimiii
Saol canımebru ğüzelim ğeçmiş olsun...
özgem yürüyüşü sorun yapma.. dışarıda yürüyemediğin zamanlada evde lesie ile yürü,, ama yürüyüşü bırakma güzelim...kızına da geçmiş olsun güzelimmm
papatyam nasıl diyete uyacakmısın,,, birbirimize destek olup verelim şu kilocuklarıı arkadaşlarr,,
ve yarışş zamanııııııı
Bizede net olarak 3 yaaşından sonra test yapılınca çıkıyor neye alerjisi dedi doktorumuz.Dışarıdakilerde ne alerji oluyor ne bişiKizceler gunaydinn
Ebrucum pesinden kosuyorum ama hayatta agzina bal surmuyor sadece sut hazirlarken anne al baa deyip veriyor sutun icine koyuyoruz ama onunda bi faydasi olmuyormus malesef
Ama ihlmaur iyi fikir saol esime diyim gelurken alsin nane elma kabugu limon falan koyup kaynatirim
Sukrancm teshis kondu brontiotit (oyle bisiler)dedi doktor gecen sene bu mevsimlerde gene olmus dr alerjikte olabilir dedi suan belli olmazmis 4-6 yasinda test yapilip ogrenilirmis.
Saol elffim .Nasılsın nasıl gidiyor diyet?bugün nasıl gidiyor bakalım diyettler maşallah menüler güzel ama bu kadar az yemeyinnn:)))
ebruu geçmiş olsunnn cnm allh şifa versin oğluşuna...
ösgeee valla yedim balı kendime geldimmm şifa kaynağı ball...sende seline yedirebilsen aslında ne iyi olur ...öksürük olduğu zaman bal limon karabiber içerdim ben ama selin küçük tabi allh şifa versin tatlımmm...
Saol papatyam.Hem iş hem ev hem oğlun hem spor hem diyet hepsine yetebiliyorsun helal olsun ne diyimebrucum çok geçmiş olsun. çocukjlar çok hassas oluyorlar. hemen kapıyorlar soğuyu mikrobu.
özge belki de bebiş gelir. hadi bakalım hayırlısı...
nelson canım elimden geldiğince uyarım. mesela ben sabah kahvaltıyı 07:30 da yapıyorum. bu listeye göre erken. ara öğünlerde ayran bulmak zor. inceledim hatta fotosunu çektim o sayfanın. telefonumda kayıtlı.
sabah ben yine aynı kilodaydım kızlar. az önce de regl oldum. inşallah onun şişkinliğidir.
66'lı kiloları kanıksamışım sanki. eskiden tartıda 64 falan görünce pörtlerdi gözlerim. ahhh ne günlerdi....
Kizceler kizimi uyutuyorum yemegimi pisirdim size bakayim dedim
Mevcancim kolay gelsin canim umarim alisirsin yeni isyerine in cik in cik baya faydasini gorceksin ne guzel iste
Ebrucum ben biraz izleyebildim gulbeni kendi kan grubumu dikkatle dinledim benim kan grubum 0 pozitif yani varolan ilk ve asil kan grubu buymus ilk insan hz. Ademin kan grubu sonra onlarin cocuklari yanlis beslenerek kan grublarini mutasyona ugratmis ve diger kan gruplari turemis tabi ne kadar dogru bilemiyorum adamin anlattigini soyluyorum beslenmeme gelince benim yani 0 pozitif olanlar un ekmek bugday ve sut urunleri minimum duzeyde tuketcek ben de tersine peyniri ve ekmegi cok tuketirim et bol bol yiyebilirmisim cok severim zaten ama etle yogurt ( ya da ayran)yenmiycek et yediysen 8 saat sut urunu hic almiycaksin mumkunse peynir hic yemesin dedi nasil da severim aslinda.
Gunde de buyuk bi fincan sutlu nescafe iciyorum bagimlilik oldu ben de onun da zarari varmis zaten hemen her tatlinin icinde un ve sut oluyo ben en iyisi atayim kendimi en yakin yerden bu ne yaaaaaa:84:
Mevcanım netin hayırlı olsun.Özlerdik yoksa seniMerdiven spor olur sana.Menün yine çok güzel ama biraz çiiko ye cips ye bak diziler başladı bizde papatyamla birinci olalaım
Çok yiyince insan daha mi cok acikiorr nee??
Haksizmiym mevcan
her gün deli gibi yersek midemiz kocaman olur,sonra o koca mideyi doldurmak için daha çok yememiz gerekir,bu kısır döngü obez olana kadar devam eder
Slm kizlar.
Kirmizi- mor lahananin tursusunu yaptim sirkeli. Acayip tok tutuyor. Her ogun yagsiz yiyorum. Oneririm. Dirke zayiflatiyormus zaten.
Bu turşudan ne kadar yiyosun canım? Ben turşu olarak hiç denemedim ama robotta çekip sarımsaklı yoğurtlu mayonezli salatasını
yapıyorum koca bi kase başlıbaşına bi öğün oluyo 1 dl ekmekle. Ama turşusunu da merak ettim. Mor lahana alınca denerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?