Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Geçmiş olsun Nelsonum. Çalışırken hasta olmak kötü ya. Allah yardımcın olsun. Bi kaç saat sessiz karanlık bi odada yat uyu bişeyciğin kalmaz inş, ilaç da almışsın zaten. Kendine dikkat et.

Yok canım öyle fazla mayonez koymuyorum zaten koca bi kase salataya 1 çay kaşığı kadar filan koyuyorum. Bi de sık sık yapmıyorum 2 ayda bir filan alıyoruz mor lahanayı çünkü eşim pek sevmiyor. Tarif için teşekkürler. Alınca denerim.

Markete gidemedim soğuktan. Oğlum şimdiden nezle olmuş bi de götürsem ateşi çıkardı herhalde. Yarın eşim marketten alıcak kızımın eksiklerini, pili de. Cumadan önce buna bi çare bulmak lazım. menüme gelirsek:

Kahvaltı domates* salatalık *şekersiz çay
2 dl ekmekten yağsız tost

ara 1 küçük kase üzüm * 1 bardak şekersiz çay

Öğlen 5 kaşık patates yemeği
1 kase yağsız yoğurtlu salata

ara special k

Akşam 4 kaşık taze fasulye
2 kaşık pilav * 1 kase cacık

ara 1 armut

Su 2 lt
Spor 1 saat leslie ile yürüyüş
30 dk pilates

İyi aksamlar kizlar... eşimn yemegni verdm. Oglani yedirdm uyutttnmmm.. bulasklari yikadmmm .. mutfaak tertemiz oluncaa coook mutlu oluyorummm.
Azciiiik başim agriyorr yaaa. Emziriyorum diye hap da icemiyorumm.. dizi izlyrmm calikuşu bayildmm wallaa

Ara. Türk kahvesiii
Aksam.
3yemek k. Barbunya
3tatli k. Yogurt

Veee 1lt su ictm..

Merhaba kızlar
Nelson çok geçmiş olsun. Şükranım inşallah en kısa zamanda iyileşir oğlun.
Menüm
07:30 yarım domates, 1 kk peynir, bir salatalık, bir dilim Çavdar
10:00 1 elma
12:00 2 kk haydari, 1 kk acıka, 1 avuç büyüklüğünde et bonfile, salata, bir dilim ekmek
16:30 2 küçük leftali
18:30 1 yk patlıcan yemeği, 2 biber dolma, yoğurt, salata
Birazdan 5 mil leslie yapıcam

Kizceler iyi geceler
Ebrucum yanlis anlasildim galiba 0 pozitif olan ozel insan digerleri normal insan demek istemedim yani adamin dedigine gore basta tek bi kan tipi varmis peygambere has degil yani ama sonra yanlis beslenmeyle mutasyon olup turemis belki 0 pozitif olanlar mutasyona ugramadiginicin daha sansli olabilir soyleki ben anne sutu sadece 1 ay falan almisim ama masallah kolay kolay hastalanmam ve ne kadar yersem yiyeyim cok asiri kilo almam hamileligimde de bunu yasadim gordum metabolizmam iyi calisiyo sanirim.
Sehraa bi fenci olarak de bakim mantiklimi bu kan grubuna gore beslenme bi fikrin varsa soyle
Nelson canim benim cok gecmis olsun . .
bitki cayi da iyi gelir okulda icersin ya da evde acil sifalar dilerim
Hkmet ben de mutfagim temiz olunca cok mutlu olurum nerdeyse gunumun yarisi mutfagi temizleyip duzenlemekle geciyor
Ebru fotolari unuttum sanma bu gece koyda gorelim

İyi geceler kızlar nasılsınız bakalım?Oglum erken uyandığı için ögle uykusuna erken yattı verken kalktı.12 olmadan mayıştı ve kendi ilaçlarını içtikten sonra uyudu az önceİnş. uyku düzenimizin ilk adımını atmış oluruz bugün itibaryleŞimdi bi yandan süper dadıyı bi yandan size bakıyorum.Yemek ve uyku sorunu ile ilgili harika tüyolar aldım.Bugün dikkat ettim ama akşam çozuttum biraz.Papatyam:18:Yinede yazıcam menümü yarına daha iyi olucam inş.

BUGÜN:
sABAH:1dl kızarmış ekmek,1dl.peynir,4 zeytin,salatalık,ıhlamur
Ara:türk kahvesi,biraz üzüm
Ögle:7 tane lahana sarması,3 kaşık yoğurt, kase çorba
Ara:yeşilçay,biraz ogluşun balık krakerinden tırtıkladım
Ara:1 avuç karışık kuruyemiş(b.leblebi,badem fıstıklarından yedim)
Akşam:3 kk tahin helva,2dl.ekmek
ARa:1 baklava,çay(kv uğradık biraz)

Spor:20 dk yürüyüş
150 mekik

Hoş geldin db nasılsın canım?

Mevcan dalga geçme yaaaaaa

Özgecim kafam yazını okuyunca dank ettiResim dmeişsin.Kına resimleri var sadece pc de.Dügün resimleri makinede kaldı.Pc atıcaktım.Kaynım balayına giderken aldı.Artık gelince atarım.Merak etme koyucam kız özledin mi beni bu kadar çokGörüşebilsek keşke

kızlar bu gece oğlumla nöbetçiyiz. burun tıkanıklığı yüzünden uyuyamadı kuzum.:2: Gecenin bu saatinde top oynadık. Öyle ağlıyo ki düştü de biyerine bişey oldu sanırsınız. Küçük beyle oyun oynamazsak aynı şekilde ağlamaya devam. Bi hafta uyku yok artık bize. Yemez, içmez, emmez ağlar da ağlar. Şu hafta bi bitse hayırlısıyla Gece uyanık kaldıkça midem de kazınıyo, dayanamıyorum. Başka bişeye saldırmamak için ayran içtim şimdi. İnş uyur artık.

Son düzenleme:
İlk gunaydin benden aolsuuunn..
Gününüz aydin olsuuuunnn...

Uyandm we limonlu buyukbardak suyumu ictiimmmm..
Ogliş 6 bckta uyandi, snra kocayi uyandirdm işe gönderdimm... oglişle yanyana uzaniyorz, durmuyor tbi bzim ogliş. Eller ayaklr dururmuu
..

Dün gece eşim mutfaga seker kasesini dökmüstü. Her tarafa sacilmistii, oonu temizledm gece gece

Cnm yaa cok gecms olsn sükraaan.. oyun oynadnz demek o saatte guzel gitmiştir .
Gece uyanikken oyle oluyor nedense ya..

Dün gece eşim mutfaga seker kasesini dökmüstü. Her tarafa sacilmistii, oonu temizledm gece gece

Cnm yaa cok gecms olsn sükraaan.. oyun oynadnz demek o saatte guzel gitmiştir .
Gece uyanikken oyle oluyor nedense ya..

Sağol canım, benim çocuklar hasta olunca felaket nazlı oluyolar, gece sabaha kadar uyumuyolar. Hafif poposunun üstüne düşse halıda hemen ağlamaya başlıyo, hapşırsa gene ağlamaya başlıyo, hep kucak istiyo. Bebekle beraber gidiyorum ya kızımı okula bırakıp almaya üşüttü çocuk tabii.

Oyyy kiyamam nazli cockkk hmn iyilesir inş .. bzmki de yürütece bnmeye basladi. Odada dolanp duruyorr

kızlarr merhabaa, umarım keyifler iyiidirrr
nelsonn, şükran geçmiş olsun kızlarr havalar soğumaya başladı hastalıklarda başladı benim kızda bir haftadır hasta tam iyileşmedi
bende iyi sayılırım biraz uyku haliyle dolanaıyorumm kızımın gözlerinin içine bakıyorum uyusun diye oda akşama 11 den önce uyumuyor gündüz 2-3 saat uyuduğu için akaşam geç yatıyorr bazen kanepede sızıp kalıyorumm o zamanda babası yatırıyor ama ondan sonraki gün kızım daha hasta uyanıyor ya üstünü iyi örmüyor ya camı kapatmıyor böyle işte...

yapmam gereken bir çok evrak işi var onlarıda halletsem süper olacakkk, bide hiç yemek yapasım yok kızlar kaç gündür basit uyduruk şeyler yapıyorumm, kızım olmasa sorun olmazdıda çocuk olunca mecbur insan bişeyler yapmak zorunda kalıyorrr

Oyyy kiyamam nazli cockkk hmn iyilesir inş .. bzmki de yürütece bnmeye basladi. Odada dolanp duruyorr
Sağol Hkmt cim. Maşallah demek yürütece binmeye başladı. İnş tez zamanda yürür. Benimki yürüyo ama evin altını üstüne getiriyo. Dağıtmadığı dolap ve çekmece kalmadı evde. Günde kaç defa evi topladığımı hatırlamıyorum bile.

Hawarım size de geçmiş olsun canım. Benim oğlum da akşam 10 da uyuyup sabah 6 da kalkardı ama aylardır uykularımız tek parça değil. Gece defalarca ağlayarak uyanıyo. Ben de uyusun artık diye dua ediyorum. Uykusuzluktan gözlerimin altı kararmaya başladı. İnş uykuları bir an önce düzene girer. Sana da Allah kolaylık versin. Arkada bi çocuk daha varken hamilelik çekmek çok zor.

Gecms olsun hawarrr,,, en kisa surede iyilesr ins. Bnm oglan 6aylik, gcen aşisi yapildi. Ateslendi ama cok degil. Suan uyuyor kahvlti ypirm bnde. Sana kolAy gelsin Arkadasmm..

Kahvaltm kizlar..
2adet nugget
Bi tbak salataa
5 adet galeta
5adett süs biber turşusu . Bayiliyormmm
Bi bardak süt

Kizlar kepek ekmegini bile biraktm, Arada yicerm

slm çıtır annelerim,

çok yoğunum,çok yorgunum uğramıyorum çok fazla lütfen kızmayın,şükranım bu hafta çok paylaşımımız olmadı,yanlız bıraktım sorry,işlerimi yoluna sokup uğruycam yine,

regl olmak üzereyim aşırı şiştim,3 gün önce beli bol gelen pantolonun düğmesi sabah zor geldi,korkumdan tartılmadım cumaya kadar olurum umarım, yoksa 5 kilo fazla gelicek gibiyim

kızlar merhaba....
nasıl gidiyo ... ben sanki kiilo veremıyorum anlamdım ki nerde hata yapıyorum ...
bu hafta evimdeyim haftaya okula baslıyorum bakalım nasıl olacak bende bilmiyorum hayırlısı bı duzene girseydı herseyyy...
ösge sen ne yaptın bebegım merak ediyorum yürüyüşler ne alemde benım canım hiç spor yapmak istemiyo bol bol ew temılzıyorum ev işleride ne kadar kötü yapıyorsun 2 saat sonra yıne aynı ertesi gün yıne aynı masallahh anlamdım gittı...
günde 3 bardak yeşilçay da içiyrum.. dün nelson verdıgı metabolızma caynı içtim ama sankı hiç fark yok..
bu arada trt de ayca kaya var zayıflamak için tüyolar veriyoor...
ebru zayıflama pek i gitmiyooo senın nasıl fotoları bende görmek istiyorummm merakla beklıyorummm...
şükrancım geçmiş olsun bebeğin inş i olur havalar tam hastalık havası dikkat sizden de geçıyo olabilir emzırıyosuynuz ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…