- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.801
off okullar açıldı iş başladı ben hastalandım.. akşam yemeğimide yedim.. bir mytfağı toprlayıp ilaç alıp yatacağım..
ve dikkat ettim ama menumdeki hatalarımı söyle ortağım kübraa
6,30
aç karnına ballı limonlu su
bir haşlanmış yumurta-salatalık-2 zeytin-2 ceviz-- ekmek yok
10,00:5-10 tane karışık kuruyemiş-1 şeftali
12,00: 6 yk susuz nohut- 1,5 bardak ayran- yağsız salata-2yk patlıcan musakka-1 dilim ekmek
13,30: yarım elma
16,30: bir salatalık- bir lokmalık tuzlu kurabiye
17,30: 4-5 yk kahvaltılık sos- 1 kase çorba - yarım por. nohut - salata-1 dilim ekmek
4-5 bardak yeşil çay,,2 litre su,,
100 mekik
Cnm mayonez kalori bombasi yapma oyle.
Ince ince kes lahanayi. Tuz ve limon sik. Bir guzel ov lahanayi. Olecek biraz. Sonra tursu kabina al. Bastir lahanayi. Iyice. Uzerine ustune cikacak kadar elma sirkesi koy. Tamamdir. Ertesi gunden basladim yemeye. Lshana daha yumusak olsun istersen ovduktan sonra beklet biraz.
Teşekkür edeşm ebrucum. Elimden geleni yapıyorum da bazen de fena halde error veriyorum.Saol papatyam.Hem iş hem ev hem oğlun hem spor hem diyet hepsine yetebiliyorsun helal olsun ne diyim
Kizceler iyi geceler
Ebrucum yanlis anlasildim galiba 0 pozitif olan ozel insan digerleri normal insandemek istemedim yani adamin dedigine gore basta tek bi kan tipi varmis peygambere has degil yani ama sonra yanlis beslenmeyle mutasyon olup turemis belki 0 pozitif olanlar mutasyona ugramadiginicin daha sansli olabilir soyleki ben anne sutu sadece 1 ay falan almisim ama masallah kolay kolay hastalanmam ve ne kadar yersem yiyeyim cok asiri kilo almam hamileligimde de bunu yasadim gordum metabolizmam iyi calisiyo sanirim.
Sehraa bi fenci olarak de bakim mantiklimi bu kan grubuna gore beslenme bi fikrin varsa soyle
Nelson canim benim cok gecmis olsun . .
bitki cayi da iyi gelir okulda icersin ya da evde acil sifalar dilerim
Hkmet ben de mutfagim temiz olunca cok mutlu olurum nerdeyse gunumun yarisi mutfagi temizleyip duzenlemekle geciyor
Ebru fotolari unuttum sanma bu gece koyda gorelim
kızlar bu gece oğlumla nöbetçiyiz. burun tıkanıklığı yüzünden uyuyamadı kuzum.:2: Gecenin bu saatinde top oynadık. Öyle ağlıyo ki düştü de biyerine bişey oldu sanırsınız. Küçük beyle oyun oynamazsak aynı şekilde ağlamaya devam. Bi hafta uyku yok artık bize. Yemez, içmez, emmez ağlar da ağlar. Şu hafta bi bitse hayırlısıylaGece uyanık kaldıkça midem de kazınıyo, dayanamıyorum. Başka bişeye saldırmamak için ayran içtim şimdi. İnş uyur artık.
Dün gece eşim mutfaga seker kasesini dökmüstü. Her tarafa sacilmistii, oonu temizledm gece gece
Cnm yaa cok gecms olsn sükraaan.. oyun oynadnz demek o saatte guzel gitmiştir.
Gece uyanikken oyle oluyor nedense ya..
Sağol canım, benim çocuklar hasta olunca felaket nazlı oluyolar, gece sabaha kadar uyumuyolar. Hafif poposunun üstüne düşsehalıda hemen ağlamaya başlıyo, hapşırsa gene ağlamaya başlıyo, hep kucak istiyo. Bebekle beraber gidiyorum ya kızımı okula bırakıp almaya üşüttü çocuk tabii.
Sağol Hkmt cim. Maşallah demek yürütece binmeye başladı. İnş tez zamanda yürür. Benimki yürüyo ama evin altını üstüne getiriyo. Dağıtmadığı dolap ve çekmece kalmadı evde. Günde kaç defa evi topladığımı hatırlamıyorum bile.Oyyy kiyamam nazli cockkkhmn iyilesir inş .. bzmki de yürütece bnmeye basladi. Odada dolanp duruyorr
kızlarr merhabaa, umarım keyifler iyiidirrr
nelsonn, şükran geçmiş olsun kızlarr havalar soğumaya başladı hastalıklarda başladı benim kızda bir haftadır hasta tam iyileşmedi
bende iyi sayılırım biraz uyku haliyle dolanaıyorumm kızımın gözlerinin içine bakıyorum uyusun diye oda akşama 11 den önce uyumuyor gündüz 2-3 saat uyuduğu için akaşam geç yatıyorr bazen kanepede sızıp kalıyorumm o zamanda babası yatırıyor ama ondan sonraki gün kızım daha hasta uyanıyor ya üstünü iyi örmüyor ya camı kapatmıyor böyle işte...
yapmam gereken bir çok evrak işi var onlarıda halletsem süper olacakkk, bide hiç yemek yapasım yok kızlar kaç gündür basit uyduruk şeyler yapıyorumm, kızım olmasa sorun olmazdıda çocuk olunca mecbur insan bişeyler yapmak zorunda kalıyorrr
Sağol Hkmt cim. Maşallah demek yürütece binmeye başladı. İnş tez zamanda yürür. Benimki yürüyo ama evin altını üstüne getiriyo. Dağıtmadığı dolap ve çekmece kalmadı evde. Günde kaç defa evi topladığımı hatırlamıyorum bile.
Doktor 8.ay dedi ama gorsen durmuyorr elleri ayaklri. Yurutecte oyalaniyor az da olsa. Kahvltisni da onda yediriyrm . Bi yere basnca sabitleniyor. Ayyy bzmki de yurumeye baslasn snnki gbi durmaz kesin. Butun sus esyalarni, ivirzivri kaldirmam gerekeck
kızlarr merhabaa, umarım keyifler iyiidirrr
nelsonn, şükran geçmiş olsun kızlarr havalar soğumaya başladı hastalıklarda başladı benim kızda bir haftadır hasta tam iyileşmedi
bende iyi sayılırım biraz uyku haliyle dolanaıyorumm kızımın gözlerinin içine bakıyorum uyusun diye oda akşama 11 den önce uyumuyor gündüz 2-3 saat uyuduğu için akaşam geç yatıyorr bazen kanepede sızıp kalıyorumm o zamanda babası yatırıyor ama ondan sonraki gün kızım daha hasta uyanıyor ya üstünü iyi örmüyor ya camı kapatmıyor böyle işte...
yapmam gereken bir çok evrak işi var onlarıda halletsem süper olacakkk, bide hiç yemek yapasım yok kızlar kaç gündür basit uyduruk şeyler yapıyorumm, kızım olmasa sorun olmazdıda çocuk olunca mecbur insan bişeyler yapmak zorunda kalıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?