- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.821
No problem Mevcanım çok yoğunsun, çalışıyosun bi de üstelik. Sorun değil.Yoğunluğun bi geçsin daha çok paylaşımlarımız olur canım. Kilo sorununa gelince annem baskülün sorununu çözmüş ama 63 kiloyu görünce hafta boyu bütün hevesim kırıldı benim zaten. ben de kaç kilo gelirim bilemiyorum cumaya. Napalım sağlık olsun.slm çıtır annelerim,
çok yoğunum,çok yorgunum uğramıyorum çok fazla lütfen kızmayın,şükranım bu hafta çok paylaşımımız olmadı,yanlız bıraktım sorry,işlerimi yoluna sokup uğruycam yine,
regl olmak üzereyim aşırı şiştim,3 gün önce beli bol gelen pantolonun düğmesi sabah zor geldi,korkumdan tartılmadım cumaya kadar olurum umarım, yoksa 5 kilo fazla gelicek gibiyim
Elffciğim sağol canım. Hala iyileşemedi ama gündüz o kadar ağlamıyor. Zayıflama işine canını sıkma bazen stresten de metobolizma yavaşlayabilir. Kaç aydır atamalar yüzünden ne sıkıntılara girdin. Karar verme güçlüğü de ayrı bi stres sebebi zaten. Şu okulun ilk haftasını bi atlat eski formuna ve düzenine kavuşursun yine. Moralini yüksek tut herşey iyi olcak inş.kızlar merhaba....
nasıl gidiyo ... ben sanki kiilo veremıyorum anlamdım ki nerde hata yapıyorum ...
bu hafta evimdeyim haftaya okula baslıyorum bakalım nasıl olacak bende bilmiyorum hayırlısı bı duzene girseydı herseyyy...
ösge sen ne yaptın bebegım merak ediyorum yürüyüşler ne alemde benım canım hiç spor yapmak istemiyo bol bol ew temılzıyorum ev işleride ne kadar kötü yapıyorsun 2 saat sonra yıne aynı ertesi gün yıne aynı masallahh anlamdım gittı...
günde 3 bardak yeşilçay da içiyrum.. dün nelson verdıgı metabolızma caynı içtim ama sankı hiç fark yok..
bu arada trt de ayca kaya var zayıflamak için tüyolar veriyoor...
ebru zayıflama pek i gitmiyooo senın nasıl fotoları bende görmek istiyorummm merakla beklıyorummm...
şükrancım geçmiş olsun bebeğin inş i olur havalar tam hastalık havası dikkat sizden de geçıyo olabilir emzırıyosuynuz ya....
No problem Mevcanım çok yoğunsun, çalışıyosun bi de üstelik. Sorun değil.Yoğunluğun bi geçsin daha çok paylaşımlarımız olur canım. Kilo sorununa gelince annem baskülün sorununu çözmüş ama 63 kiloyu görünce hafta boyu bütün hevesim kırıldı benim zaten. ben de kaç kilo gelirim bilemiyorum cumaya. Napalım sağlık olsun.
Elffciğim sağol canım. Hala iyileşemedi ama gündüz o kadar ağlamıyor. Zayıflama işine canını sıkma bazen stresten de metobolizma yavaşlayabilir. Kaç aydır atamalar yüzünden ne sıkıntılara girdin. Karar verme güçlüğü de ayrı bi stres sebebi zaten. Şu okulun ilk haftasını bi atlat eski formuna ve düzenine kavuşursun yine. Moralini yüksek tut herşey iyi olcak inş.
Tşkürler Özgecim Çok bunaldım bugünlerde. Kızım da grip olduğu için o da ayrı nazlanıyo. Yok okula gitmicem, yok beni de kucağında taşı, anne kardeşime süt verdin bana niye vermiyosun daha neler neler. İkisi delirtecekler beni yakında. İkisi de aynı anda ağlayınca krizlerim tutuyo benim de.Kizlar anca gelebildim kahvemi yudumluyor bir yandan da size bakiyorum
Ebrucum ozledim valla keskem yakin olsak sık sık gorusurduk
Sukrancim cok gecmis olsun oglusuna canim kizimdan da biliyorum cok mizmiz oluyorlar okadar hasta corap giymicem diye ortaligi yikiyo ne yapicagimi sasirmis durumdayim
Hkmt dur canim bunlar daha iyi gunlerin benim kizim 9 aylikken yurumeye basladi ve ogun bugundur evi .her daim dagitiyo ben topluyorum ansizin bi misafir gelse beni pasakli sanar salon oyuncaktan gorulmuyor oglen uykusuna yaterken beraber topluyoruz sonra birdaha dagiliyor gece bir daha toplayip yatiyorum bende
Elffcm ortagim duzenin yerine oturmadan diyete adapte olamaman cok dogal tatlim o yuzden kendini sıkma elbet duzenin oturcak sen de yavas yavas beslenme duzenini kuracaksan
Yuruyusleri esim sebepli aksattim erken gitmek zorunda bu aralar isleri birikmis kizimi da tek birakamam o yuzden bekliyorum zaten site bitmek uzere asagi iner yururum daha sonra
Temizlige gelince ben hergun deli gibi ev temizliyordum ama simdi birsktim cunku gordum ki sadece bedenim yoruluyor deterjanlar su gibi harcaniyor ama ev hic temiz kalmiyor ben de haftada 2 3 yapiyorum evde kucuk cocuk ve daginik bi koca beni pes ettirdi sonunda
Bu arada evimi hep derlenip duzenler yatarim ama dip kose hergun yapmiyorum yani
Mevcanim biz gunduz burda yaniyoruz gece donuyoruz gunduz disari cikicaksak body gece ise ceket kazak .giyiyoruz izmir havasi iste kizlari gibi sagi solu belli olmuyor
Kizlar anca gelebildim kahvemi yudumluyor bir yandan da size bakiyorum
Sukrancim cok gecmis olsun oglusuna canim kizimdan da biliyorum cok mizmiz oluyorlar okadar hasta corap giymicem diye ortaligi yikiyo ne yapicagimi sasirmis durumdayim
Hkmt dur canim bunlar daha iyi gunlerin benim kizim 9 aylikken yurumeye basladi ve ogun bugundur evi .her daim dagitiyo ben topluyorum ansizin bi misafir gelse beni pasakli sanar salon oyuncaktan gorulmuyor oglen uykusuna yaterken beraber topluyoruz sonra birdaha dagiliyor gece bir daha toplayip yatiyorum bende
Elffcm ortagim duzenin yerine oturmadan diyete adapte olamaman cok dogal tatlim o yuzden kendini sıkma elbet duzenin oturcak sen de yavas yavas beslenme duzenini kuracaksan
Yuruyusleri esim sebepli aksattim erken gitmek zorunda bu aralar isleri birikmis kizimi da tek birakamam o yuzden bekliyorum zaten site bitmek uzere asagi iner yururum daha sonra
Temizlige gelince ben hergun deli gibi ev temizliyordum ama simdi birsktim cunku gordum ki sadece bedenim yoruluyor deterjanlar su gibi harcaniyor ama ev hic temiz kalmiyor ben de haftada 2 3 yapiyorum evde kucuk cocuk ve daginik bi koca beni pes ettirdi sonunda
Bu arada evimi hep derlenip duzenler yatarim ama dip kose hergun yapmiyorum yani
Mevcanim biz gunduz burda yaniyoruz gece donuyoruz gunduz disari cikicaksak body gece ise ceket kazak .giyiyoruz izmir havasi iste kizlari gibi sagi solu belli olmuyor
Kızlar noldu bize ya geçen hafta ne güzel kilolar verip haftaya damgamızı vurmuştuk. Nazar değdi galiba topiğimize. Hepimiz enerjimizi, şevkimizi kaybettik. Toparlanalım artık kızlar. Kendimize gelelim. Devam yaaa devammmm. Zorluklar yıldırmasın bizi
ebru bendede öle hiç azim yok yaa....
hkmt maşallah ne güzel azimlisinnn...
menüme bak bebeğimakşamları aç yatayımki cumaya birinci biz olak (tabi regli olmazsam sen kiloyu gör,birinci oluruz ama en çok alanlar dalında )
6,30: ılık ballı limonlu su
6,40:2 dilim ekmek arsı yağzı tost- salatalık
10,00 2 ceviz
12,00: 3 küçük gözleme
14,30: 2 lokma elma
16,30: türk kahvesi
20,00: bir kase çorba- küçük bir karnıyarık-1 çatal pirinç pilavı- bir dilim ekmek
3-4 kupa yeşil çay-1,5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?