Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

donuyorum kızlar,kışş geldi,

zaten ankaranın en zirve yerine taşındık,totom dondu yeminle

ısınmak için öğlen 2 kase çorba içtim

üşüycem diye su bile içemiyorum iyimi

günümde geldi kasık ağrılarımda var offf

No problem Mevcanım çok yoğunsun, çalışıyosun bi de üstelik. Sorun değil.Yoğunluğun bi geçsin daha çok paylaşımlarımız olur canım. Kilo sorununa gelince annem baskülün sorununu çözmüş ama 63 kiloyu görünce hafta boyu bütün hevesim kırıldı benim zaten. ben de kaç kilo gelirim bilemiyorum cumaya. Napalım sağlık olsun.

Elffciğim sağol canım. Hala iyileşemedi ama gündüz o kadar ağlamıyor. Zayıflama işine canını sıkma bazen stresten de metobolizma yavaşlayabilir. Kaç aydır atamalar yüzünden ne sıkıntılara girdin. Karar verme güçlüğü de ayrı bi stres sebebi zaten. Şu okulun ilk haftasını bi atlat eski formuna ve düzenine kavuşursun yine. Moralini yüksek tut herşey iyi olcak inş.

hevesini kırma cnm ya tam gaz devam et ne güzel vermişsin sona az kaldı seni bitiremez bi baskül:))
hastalık gece tutar zaten bizde bile öle oluyo allh şifa versinnnn...
inş cnm iyi olacak bekliyorum aynı anda bi kaç şey oluyo o yüzden stres oluyo işte hayırlısı bakalımmm....

Kizlar anca gelebildim kahvemi yudumluyor bir yandan da size bakiyorum
Ebrucum ozledim valla keskem yakin olsak sık sık gorusurduk
Sukrancim cok gecmis olsun oglusuna canim kizimdan da biliyorum cok mizmiz oluyorlar okadar hasta corap giymicem diye ortaligi yikiyo ne yapicagimi sasirmis durumdayim
Hkmt dur canim bunlar daha iyi gunlerin benim kizim 9 aylikken yurumeye basladi ve ogun bugundur evi .her daim dagitiyo ben topluyorum ansizin bi misafir gelse beni pasakli sanar salon oyuncaktan gorulmuyor oglen uykusuna yaterken beraber topluyoruz sonra birdaha dagiliyor gece bir daha toplayip yatiyorum bende
Elffcm ortagim duzenin yerine oturmadan diyete adapte olamaman cok dogal tatlim o yuzden kendini sıkma elbet duzenin oturcak sen de yavas yavas beslenme duzenini kuracaksan
Yuruyusleri esim sebepli aksattim erken gitmek zorunda bu aralar isleri birikmis kizimi da tek birakamam o yuzden bekliyorum zaten site bitmek uzere asagi iner yururum daha sonra
Temizlige gelince ben hergun deli gibi ev temizliyordum ama simdi birsktim cunku gordum ki sadece bedenim yoruluyor deterjanlar su gibi harcaniyor ama ev hic temiz kalmiyor ben de haftada 2 3 yapiyorum evde kucuk cocuk ve daginik bi koca beni pes ettirdi sonunda
Bu arada evimi hep derlenip duzenler yatarim ama dip kose hergun yapmiyorum yani
Mevcanim biz gunduz burda yaniyoruz gece donuyoruz gunduz disari cikicaksak body gece ise ceket kazak .giyiyoruz izmir havasi iste kizlari gibi sagi solu belli olmuyor

Tşkürler Özgecim Çok bunaldım bugünlerde. Kızım da grip olduğu için o da ayrı nazlanıyo. Yok okula gitmicem, yok beni de kucağında taşı, anne kardeşime süt verdin bana niye vermiyosun daha neler neler. İkisi delirtecekler beni yakında. İkisi de aynı anda ağlayınca krizlerim tutuyo benim de.

Adana misssshavaaa sicak kizlarr. Pencere aciik bZdeee..
Ozge uyanik oldgu her an hareketlii, suan gormenizi isterdm. Bi on tarafa donüyor, bi sirt ustu durmuyor. Oturark da emzirmiyor, ayagakalkiorm oyle emziriyorm..
Corba yaptm onu icirdm braz once. İrmik , ispanak yogurt kaistrdm yedi afiyetleee..

İspanak artinca icine peynir de koydm,
Gul boregi yaptmm, misss gbi olduu..
Yemeyi düsünmuyrm,eşim icin yaptimm..
Yanina cay yaparm yesiin
Bende mercimek hasladm, icine haslanms ispanak da kcm, ustune yogurt tmmdirr..
Aksamki menum buuu kizlar

Kızlar sabah kv geldik kahvaltıya.Yediriyorda yediriyor:18:Akşama mangal için alışveriş yaptım.Bahçede yapıcaz.Eşimin halası dönücek dönmeden ona bi ziyafet vereyim dedim.Kadın o kadar ilgilendi bizimle.Yarın yeğeninin nikahı var.C.tesi arkadaşın kıznın doğum günü var.Bugün alış veriş yapıcam kendime.Oglum bile anne göbüşe bak deip hamur o deyip yoguruyorAma bende hala çok bi azim yok.Saldırmıyorum yiyeceklere eskisi gibi ama 1 tanede olsa hep bi cıss yiyorm.Dün koca gün dikkat ettim.Akşam yemek istemedi canım helva ekmek yedim.Hop yeğenin 1 tane baklavsınından yedim.Noldu herşey güme gitti.Ama dolabımda hiç bi kıyafetim kalmadı.Mecbur alıcam napim paçoz paçoz pijama giymektan sıkıldım.

ortağım ama kötü oluyo insanlar ne güzel zayıf sıkıntıdan çatlıyorum ama kalkıpta spor yapmıyorumm işte bunada tembellik diyorlar aksam üstü dısarı cıkmayı duşunuyorum..
aynen bende evde sıkılmamak için ev işi yaptım bende çocuk yok ama dağınık bir eş var ben yokken dağınık değil ama ben varken dağınık işte:)))
düzende olsaydı sanırım haftaya yine ev ddğişitrecez burayı pek beğenmedikte 1.kat bakalım hayırlısı artık artık düzennnnnn düzen istiyorummmm

Kızlar noldu bize ya geçen hafta ne güzel kilolar verip haftaya damgamızı vurmuştuk. Nazar değdi galiba topiğimize. Hepimiz enerjimizi, şevkimizi kaybettik. Toparlanalım artık kızlar. Kendimize gelelim. Devam yaaa devammmm. Zorluklar yıldırmasın bizi

izmiri adanayı bilemem ankara bildiğin buzz arkadaş,dötünü başını sağlam giymezsen totona iğneyi yersin

menümü yazayım

sabah:2 dilim kaşar,1 avuça yakın beyaz leblebi,yeşil çay

öğlen:2 kase şehriye çorbası,2 tane kıymalı dolma biber,yarım kase yoğurt,çeyrek dilim tahıllı ekmek

ara:1 elma

ara: beyaz leblebi ve yeşil çay

çıkmaya yakın 1 elma daha yerim,

evde salata var dün yaptıydım,onu yerim,kızım kek istedi cevizli kek yapcam akşam ama yememmm sabaha yiycemki merdivenlerde erisin,

menüme bak bebeğim akşamları aç yatayımki cumaya birinci biz olak (tabi regli olmazsam sen kiloyu gör,birinci oluruz ama en çok alanlar dalında )

ebru bendede öle hiç azim yok yaa....
hkmt maşallah ne güzel azimlisinnn...

Elifff vazgecmeeeek yoooook

menüme bak bebeğim akşamları aç yatayımki cumaya birinci biz olak (tabi regli olmazsam sen kiloyu gör,birinci oluruz ama en çok alanlar dalında )

Bravo ortağım canımmm İyi gidiyosun menünü de beğendim. Ama akşam aç yatma yazık sana kıyamam. İşyerinde fazla seçeneğin yok biliyorum ama eve gidince 4-5 kaşık sebze yemeği yiyebilirsin, yoğurt, salata veya çorba yiyebilirsin. Tartı bi sürpriz yapar sevindirir bizi inş. Bak geçen hafta ben 59 u ummuyordum. Belki sen de verirsin o gün. Son gün çıkana bak sen. Ama cumaya kadar dikkat edelim. İllaki emeğimizin karşılığını alırız.
Bi de bu hafta çok spor yapıyorum. İşe yarayacak gör bak.

Menüm
Kahvaltı 1 çay kaş. sıvı yağla 1 yumurtadan kaşarlı omlet
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
4 zeytin * 2 dl kepek ekmeği

ara çeyrek simit * yarım kase üzüm

Öğlen 1 haşlanmış yumurta * 6 yeşil zeytin
1 kk peynir şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği

ara 1 elma * 1 kupa yeşilçay

Akşam 1 haşlanmış tavuk baget (küçük)
2 kaşık pilav * 1 kase cacık

ara 4 y.k special k 1 çay bard. sütle

Su 2.5 lt
Spor 1 saat leslie ile yürüyüş
30 dk pilates

6,30: ılık ballı limonlu su
6,40:2 dilim ekmek arsı yağzı tost- salatalık
10,00 2 ceviz
12,00: 3 küçük gözleme
14,30: 2 lokma elma
16,30: türk kahvesi
20,00: bir kase çorba- küçük bir karnıyarık-1 çatal pirinç pilavı- bir dilim ekmek

3-4 kupa yeşil çay-1,5 litre su

kızalr eşimle kilo verme konusunda iddiaya girdik.. bir ayda 7 kilo vermesineee... o da kilo verecek bende... veremeyen tatil parasını ödeyecek....

ben bir ay sonra 53100 gram gelmeliyim...

eşimde 71,400 gram gelmeli....

Canim bir kere seni cesaretinden dolayi tebrik ederim 1 Ayda 7 kilo imkansiz degil ama ciddi bi efor ister ve kacamak hic olmamali cunku bizler zaten son 7 8 kiloyu vermeye calisiyoruz ama esin bu ise yeni basladigindan ( ve erkek met. Daha hizli)daha avantajli hizli kilo verebilir adil bi yaris deil aslinda ama umarim esin nefsine yenik duserde sen kazanirsin

öz<gecim evet adil değil ama benim bu kiloları vermek içim iddadan başka çarem yok gibiydi.. durmadan erteliyorum ve kaçamak yapıyorum.. belki bu sayede amacıma ulaşırım.. ayrıca eşim sporcu.. o her şekilde kilo verebilir...bakalım sonuç nollacak..

evet spora hemen başlamayım diye düşündüm.. lesie ile 35 dak yürüdüm..
100 mekik çekeceğim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…