- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.841
Nelsonum senin için iyi olmuş bu iddia işi aslında. İddiayı kazanayım derken topikteki yarışı da sen kazanırsın kesin. Eşin yeni başladığı için metabolizması hızlı çalışabilir ama iradesine hakim olamayıp yiyip içmesi de mümkün. O sporcuysa sen de tecrübelisin, iradelisin. Bu topiğin ilk sayfalarından beri menü paylaşıp çaba sarfediyosun. İnş sen kazanırsın canım. Çok çekişmeli bi iddia olacağa benziyo.kızalr eşimle kilo verme konusunda iddiaya girdik.. bir ayda 7 kilo vermesineee... o da kilo verecek bende... veremeyen tatil parasını ödeyecek....
ben bir ay sonra 53100 gram gelmeliyim...
eşimde 71,400 gram gelmeli....
Çıtırlar iyi geceler,eşim içerde muhteşem yüzyıl izliyor,bende yatağıma uzandım müzik keyfi yapıyorum, bugün erken geldiğim için işlerim çabuk bitti, eşimde saolsun kızımın ödevlerini yaptırdı.bende onlara cevizli kakaolu kek yaptım sıcak sıcak mis gibi koktu ama yemedim,eşimin çayını,çerezini kekini verdim aylar sonra odaya dinlenmeye çekildim :) şükranım bak ortinn salata ile yatıyor kalan 4 için keki sabaha ayırıyor,menünü beğendim şekerim,cumaya gülcez inşallah,nelson iddia güzel ama eşin daha avantajlı canım yeni başlaması ona olumlu döner,nefsine yenik düşsün diye dua edeyim bari :)
kızalr eşimle kilo verme konusunda iddiaya girdik.. bir ayda 7 kilo vermesineee... o da kilo verecek bende... veremeyen tatil parasını ödeyecek....
ben bir ay sonra 53100 gram gelmeliyim...
eşimde 71,400 gram gelmeli....
Memümü nasıl yazayım
4kase cornflaks
Bir albeni
İki gevrek
15cios doritos bu saatte
Üç dilim kavun
8köfte kızartma
Ayran
4köybiber kızartma
İki dilim ekmek
Bir baklava
Evet bildiniz yoldaşım zuzuuu
Alcağın olsun zuzu ve epruuuu
Beni burda yoldaşsız bıraktın sevmedim ben bu haftayı.zaten mutsuzum bi tuhafım
Valla elfcm ben de bilmiyorum dun ve bugun dikkatliydim regl olmadim yarin olabilirum gibime geliyo tarti neder hic bi fikrim yok ama su icemiyorum o kotu isteösge ne yaptınnnnnnn?????
Memümü nasıl yazayım
4kase cornflaks
Bir albeni
İki gevrek
15cios doritos bu saatte
Üç dilim kavun
8köfte kızartma
Ayran
4köybiber kızartma
İki dilim ekmek
Bir baklava
Evet bildiniz yoldaşım zuzuuu
Alcağın olsun zuzu ve epruuuu
Beni burda yoldaşsız bıraktın sevmedim ben bu haftayı.zaten mutsuzum bi tuhafım
Nelsonum verirsin tabii ki geri çekilme. Yaparsın sen inan bana. Herşeyden önce içindeki güce inan. Gör bak kazanıcaksın. Sadece her zamankinden biraz daha çaba göstericeksin, porsiyonlarını küçültüp kaçamak yapmıycaksın ve sporu da arttıracaksın. O kadarkızlar desteğiniz için teşekkür ederim.. bir ayda 5 kilo veren ben bi ayda 7 kilo verebilirmiyim ki... biraz tırstım sanki... geri adım mı atsamki...ama gururda var,, veririm değilmi kızlarrr
Sbh kahvalti ypamadm. Oglende yemeye zmn bulamadmm.. uyduruk bise de yemek istemedm. Kilo aldirici yani.
Saat 15:00 gibii..
Yesil mercimegi hasladm. Sonra icine kucuk bir domates, az peynir, kucuk salatalk, kucuk bir kuru sogan, nar ekşisi , pul biberr bolcaaaa... guzel bir salata oldu yaniii
Yanina 5adet kucuk galetaaaa,
yarim bardak süt...
Smdi de: yarim seftaliii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?