Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Çıtırlar iyi geceler,eşim içerde muhteşem yüzyıl izliyor,bende yatağıma uzandım müzik keyfi yapıyorum, bugün erken geldiğim için işlerim çabuk bitti, eşimde saolsun kızımın ödevlerini yaptırdı.bende onlara cevizli kakaolu kek yaptım sıcak sıcak mis gibi koktu ama yemedim,eşimin çayını,çerezini kekini verdim aylar sonra odaya dinlenmeye çekildim :) şükranım bak ortinn salata ile yatıyor kalan 4 için keki sabaha ayırıyor,menünü beğendim şekerim,cumaya gülcez inşallah,nelson iddia güzel ama eşin daha avantajlı canım yeni başlaması ona olumlu döner,nefsine yenik düşsün diye dua edeyim bari :)

Memümü nasıl yazayım
4kase cornflaks
Bir albeni
İki gevrek
15cios doritos bu saatte
Üç dilim kavun
8köfte kızartma
Ayran
4köybiber kızartma
İki dilim ekmek
Bir baklava

Evet bildiniz yoldaşım zuzuuu
Alcağın olsun zuzu ve epruuuu
Beni burda yoldaşsız bıraktın sevmedim ben bu haftayı.zaten mutsuzum bi tuhafım

kızalr eşimle kilo verme konusunda iddiaya girdik.. bir ayda 7 kilo vermesineee... o da kilo verecek bende... veremeyen tatil parasını ödeyecek....

ben bir ay sonra 53100 gram gelmeliyim...

eşimde 71,400 gram gelmeli....
Nelsonum senin için iyi olmuş bu iddia işi aslında. İddiayı kazanayım derken topikteki yarışı da sen kazanırsın kesin. Eşin yeni başladığı için metabolizması hızlı çalışabilir ama iradesine hakim olamayıp yiyip içmesi de mümkün. O sporcuysa sen de tecrübelisin, iradelisin. Bu topiğin ilk sayfalarından beri menü paylaşıp çaba sarfediyosun. İnş sen kazanırsın canım. Çok çekişmeli bi iddia olacağa benziyo.

Helal sana Mevcanım kek yapmak ve yememek. Hiç kolay değil. Çok azimlisin gerçekten canım. Sabah yiyecek olman daha iyi boşver. Kahvaltıyla da çok güzel gider sabah sabah. Benim de kek yapmam lazım bu hafta. Kızımın beslenmesinde var. Bu sefer fazla yememek için saklama kabına koyup buzluğa kaldırıcam. Ödül gününde de fırına atıp ısıtıcam. Yoksa gözümün önünde durursa hiç şansı yok

Son düzenleme:
kızalr eşimle kilo verme konusunda iddiaya girdik.. bir ayda 7 kilo vermesineee... o da kilo verecek bende... veremeyen tatil parasını ödeyecek....

ben bir ay sonra 53100 gram gelmeliyim...

eşimde 71,400 gram gelmeli....

nelson cnm i olmuş gaza gelmişsin ama bişey diyecem moralin kırılmasınn :) geçen kış yani mart gibi falan aynısını denedimmm:))) sonuç malum tabi eşim pek dikkat etmedi sadece ekmek ve şekeri bıraktı birde maça gittii ,bense yapmadığım kalmadı evde ip atldım koştum kürler derkennnnn ben 3 kilo verdım ıddia süresinde eşim 6-7 kilo verdiii çok çalışşşş sen kazan ama bu dediklerim seni yıldırmasınnn hani örnek olsun diye anlattımmm:)))

hepimiz yoldaşızzzz sehraa bende bu hafta bi tuhafımmm havalardan yada mevsımdennndirr....

özür dilerim sehraa cuma günü çocukları kestirdim onlarla uğraşıyorum ben girip ıkıyorum size yazamadan küçük oğlum iyleştide büyük oğlumda biraz sorun oldu onunla uğraşıyorum artı 3 günde gidip öğretmeninden ödevlerini alıyorum evde bağıra çığıra ders yapıyoruz çok küçükler hep oyun hep oyun peşindeler bende ister istemez bağırıyorum ona anca o zaman yapıyo yani şimdiden inirlerimalt üst oldu biliyomusun sakinleştirici bişeyler içmem lazım ama onlarda kilo yapar nolucak snumuz bilmiyorum yani kiloma gelince gram gram veriyorum şuan düz 61 oldum bi ara 60 lra inmiştim ne güzel

günaydın kızlar:
nelson o nasıl bir iddia canım benim. 7 kilo vayyyy...hadi bakalım başarılar diliyorum. adama gece uykusunda falan yedir bari bişeyler.
kızlar ben kilo bildirmimi bugn yapıyorum. bu akşam şehir dışına çıkıcam. pazar gelicem.
başlangıç: 67.2
geçen hafta: 66,4
bu hafta: 66,2
giden: 200 gram
gelen: yok
haftaya hedef: 65,6
hedef: 60
ebrucum çok başarılı olamadım kusura bakma tatlım. gram gram da olsa gidiyor kızlar. şu anda reglim onun da etkisi olabilir. bu haftaki sporlarımı bitirdim. pazartesye kadar yapmam spor.
iyi bakın kendinize. okurum sizi ara ara telden.

şükranım keki yemedim ve gurultu eşliğinde totomdaki pirelerle beraber uykuya daldım ama regli olmadım çok şişim yarın sabaha ne olur bilemiyorum,sabah ofiste yeşil çay ve 2 dilim kek hüplettim çokta güzel olmuş hani

papatyam iyi yolculuklar sana,azar azarda olsa hedefine ulaşacaksın bebeğim,hem sporda yapıyorsun daha ince görünürsün yakında

sehramm,menün olmamış ama dert deil arada hepimiz cozutuyoruz,zuzu yazmış ama çocuklarından ötürü pek aktif deil,kendini yarış dışı hissetmen çok doğal,epru olmazsa zuzu işlerini yoluna koyana kadar gruplardan birini 3lü yapsın ben seve seve seninle bu hafta yoldaş olurum ama bak fırçamı yersin ona göre

zuzum allah kolaylık versin hem 2 sünnet,hem okul halini düşünmek istemiyorum

ösgemm varmı bi gelişme,bebiş geliyormu topiğimize 1 tane daha yazdıysanda ben atlamış olabilirim,

elifcim havalar insanı çok etkiliyor bu doğru ben kendimi çok mutsuz hissediyorum mesela,yeni yerimde odamda kocaman camlar var 5 te hava kapanınca boğulacak gibi oluyoruz,saatler geri alınınca oturur ağlarım artık

Gunaydinlarrrr...
Kahvltiya daha vakit bulamadmmm.. ogliş uyuyunca bende uyudumm misss gbi..
10gbi uyandk, oglisle oynadk az, snra kahvltisni hazirladmm.. yumurtanin hepsni kahvltsna koymyorm.. sarisinin yarisini koyuyorm sadece. Gerisi banaaa
Yani ,,, kahvltimmm bir yumurtaaaaa ...
Vee suuuu

Oglen de hafif bir kahvlti hazirlarmm..
Herkese iyi gunlerrr...
Kolay gelsn herkese..

kızlar desteğiniz için teşekkür ederim.. bir ayda 5 kilo veren ben bi ayda 7 kilo verebilirmiyim ki... biraz tırstım sanki... geri adım mı atsamki...ama gururda var,, veririm değilmi kızlarrr

menümüm şimdiden yazayımdaa sonradan birşeyler yemeyimm.. lütfen eleştirinde ayda 7 kiloyu vereyimm..

sabah: ılık ballı limonlu su
bir tuzsuz etimek-1yk tulum-salatalık-2 ceviz

ara: bir fincan ayran-2ceviz

öğle-- bir karnıyarık-2yk pirinç pilavı-salata-tavuk çorba-1 dilim ekmek-cin biber turşusu

akşam; salata ve meyve yiyeceğim

sporuda yapınca yazarımmm

kızlar desteğiniz için teşekkür ederim.. bir ayda 5 kilo veren ben bi ayda 7 kilo verebilirmiyim ki... biraz tırstım sanki... geri adım mı atsamki...ama gururda var,, veririm değilmi kızlarrr
Nelsonum verirsin tabii ki geri çekilme. Yaparsın sen inan bana. Herşeyden önce içindeki güce inan. Gör bak kazanıcaksın. Sadece her zamankinden biraz daha çaba göstericeksin, porsiyonlarını küçültüp kaçamak yapmıycaksın ve sporu da arttıracaksın. O kadar

Sbh kahvalti ypamadm. Oglende yemeye zmn bulamadmm.. uyduruk bise de yemek istemedm. Kilo aldirici yani.
Saat 15:00 gibii..
Yesil mercimegi hasladm. Sonra icine kucuk bir domates, az peynir, kucuk salatalk, kucuk bir kuru sogan, nar ekşisi , pul biberr bolcaaaa... guzel bir salata oldu yaniii
Yanina 5adet kucuk galetaaaa,
yarim bardak süt...

Smdi de: yarim seftaliii.

Ama ama nelsoon ndeen pirinç pilavii yediin, pirinc cok kilo aldirir, haa seker yemissn haa piirinc pilavii

Son düzenleme:

Canım çok güzel gidiyosun menülerin iyi ama bazı öğünlerde çok az yiyorsun. sütün azalmıyor mu? Benim sütüm az. zaten birinden hiç süt gelmediği için tel göğüsle emziriyorum. Daha da azaltırsam yediklerimi, tamamen gidiyo sütüm. Su ve süt içmek de arttırmıyor.

Kizceler islerim cok kizimi anca yedirip oglen uykusuna yatiriyorum dusunun esim hasta diye gec gitti ise haliyle islere gec basladim ben de.
Nelsoncum ayda 7 kilo senin icin fazla bi rakam cunku seni gordum biliyorum incesin zaten 1 ayda o kiloyu verir misin neden olmasin sen iddaa kazanip 5 kilo verdin zamaninda ancak esin daha avantajli o zaman ne yapucaksin pilavi bi zahmet 2 kasikta olsa yemiceksin 1 ay pilav yeme ama bu demek degil ac kal sen ogretmensin herseyden once zihninin ve bedeninin diri olmasi sart ceviz meyve sebze et ye ama karbonhidrati azalt derim ben
Mevcan gibi sen de aksam yemegini yeme gecistir esinin de en sevdigi yemekleri yap en sevdigi tatliyi al koy dolaba .
Mevcancim valla bana da sinir geldi bebek yok galiba regl olcam sanirim cunku cinlerim tepemde karnim agriyor ama daha tik yok bakalim bebek yoksa da nasipse biraz kilo vereyim ozaman dusuncem tekrar nasipse tabi
Zuzucum hayirli olsun ogluslarin sunnet olmus ne kosusturmaca yasamissindir sen simdi yaa sen se foto koy da gorelim.
Neyse kizlar kizcem uyudu ben kacar isler beni bekler

bugün gelen giden çok olunca pasta börek bitmedi,kaçırdım az

sabah: 2 dilim kek,yeşil çay
öğlen:1 kase çorba,az bulgur pilavı,yarım tabak kıymalı fırın patates,yarım kase yoğurt
ara:elma
şimdi:3 tane minik kurabiye,5 tane madlen çikolata yeşil çay

açlıktan ölsemde yemem bi şey,en fazla evde 1 kase cacık yapar onu yerim,off reglide olmadım tatlı krizimde var,çekmecemde bissürü çikolata var
ortimm affet beni durdum durdum son akşam kaçamak yaptımm,tartı sabah üzmez beni dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…