- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.861
Canım çok güzel gidiyosun menülerin iyi ama bazı öğünlerde çok az yiyorsun. sütün azalmıyor mu? Benim sütüm az. zaten birinden hiç süt gelmediği için tel göğüsle emziriyorum. Daha da azaltırsam yediklerimi, tamamen gidiyo sütüm. Su ve süt içmek de arttırmıyor.
bugün gelen giden çok olunca pasta börek bitmedi,kaçırdım az
sabah: 2 dilim kek,yeşil çay
öğlen:1 kase çorba,az bulgur pilavı,yarım tabak kıymalı fırın patates,yarım kase yoğurt
ara:elma
şimdi:3 tane minik kurabiye,5 tane madlen çikolatayeşil çay
açlıktan ölsemde yemem bi şey,en fazla evde 1 kase cacık yapar onu yerim,off reglide olmadım tatlı krizimde var,çekmecemde bissürü çikolata var
ortimm affet beni durdum durdum son akşam kaçamak yaptımm,tartı sabah üzmez beni dimii
Kızlar ya bu tartı hala aynı. Ben cuma göünü neye göre hesaplıycam kilomu. Tartılmak için eczane ve sağlıkocağı da bana uzak pil alabileceğim avm de uzak. Çocuklarla hala gidemedim. Eşim de almıyo. Mevcanım tartı şimdi de 60.5 i gösteriyo. Ona göre hesaplasam kaybetmiş mi oluyoruz. Yoksa kaç kilo verdiğim mi önemli? Bi akıl verin kızlar lütfen
evet arkadaşlar pilav yememmeliyimm.. artık bitti yemek yok.. akşamları dahifif kapatırsam gider değil mi bu kilolarr... nedirki 7 kiloo
hkmt bol bol su,süt ve yoğurt hem kilo vermeni kolaylaştırır,hem sütünü artırır,
nelsonum kilo vericeksin sana güvenim tam ama vereceğin kilo azaldıkça bi o kadar yavaşlarsın,7 kilo olmasa bile harika kilolar vericeksin bence
şükranım ara eşini tehdit et,açmam kapıyı de
yada aşkummmm pil alırmısın tartılıp sana ne kadar inceldiğimi gece canlı canlı göstercem de(hemen alır )
Kizlr, dun gül böregi yapmistm yaaaaa.
Ondaan yiyimmm mi bi tanee..
Eşime dedm işe götur orda ye diyee yok dedi..
Bir tanee kaldiii, yeseeem miii acebaaaa
yada yemeyn deyiinnnn, cok kızınnn banaaa
Yok canım söyleyemiyorum kavgalıyız ve küsüz. Moralim çok bozuk bugün. ağlayarak tepeye kafa dinlemeye gittim oğlumu da alıp. Kaçamak konusunda da sana hiçbişey söylemeye hakkım yok. Çünkü o moral bozukluğuyla tepedeki bakkaldan bi çiko alıp yedim, mantıklı düşünemedim o anda. Neyse sporu çok yapar eritirim ben onu.
bir börek için saat erken yiyebilirsin,yatana kadar erirki o,yani be olsam kesin yerdim,bakınız menüme
iyi akşamlar kızlar,sabah büyük gün tatatatammmmm,tartı tokat gibi vurmaz inş.yüzüme,
epruu,ösge,ortim,nelson,papatya,db,elif,hkmt,sehra,kubra, ay başka varmıydı akşam akşam beynim döndü
sabaha görüşürük,umarım hepiniz şişko olmuşsunuzdur,şükranımla ben birinci oluruz
menümüm şimdiden yazayımdaa sonradan birşeyler yemeyimm.. lütfen eleştirinde ayda 7 kiloyu vereyimm..
sabah: ılık ballı limonlu su
bir tuzsuz etimek-1yk tulum-salatalık-2 ceviz
ara: bir fincan ayran-2ceviz
öğle-- bir karnıyarık-2yk pirinç pilavı-salata-tavuk çorba-1 dilim ekmek-cin biber turşusu
akşam; salata ve meyve yiyeceğim
sporuda yapınca yazarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?