Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar ya bu tartı hala aynı. Ben cuma göünü neye göre hesaplıycam kilomu. Tartılmak için eczane ve sağlıkocağı da bana uzak pil alabileceğim avm de uzak. Çocuklarla hala gidemedim. Eşim de almıyo. Mevcanım tartı şimdi de 60.5 i gösteriyo. Ona göre hesaplasam kaybetmiş mi oluyoruz. Yoksa kaç kilo verdiğim mi önemli? Bi akıl verin kızlar lütfen

Emzirmeyi doyurucu olrk veremiyorum ki, doymuyor cunku. Kati gidaya gectik ya, midesi buyuyor. Uyuturken emziriyrm, sütüm de iyii , emzirdikce sūt gelir ya..
Bgun inan yemege vaktm olmadii.
Suan da ayagmda salliyordum, uyuyordu. Geri uyandii...
İnan o kdr az yedim ama hic ac hissetmiyrm kendmi. Spor yapamiyrm, yapsam dha guzel kilo veririm..

Hahaaa süpersin mewcan ...
Arada bi kaçamak olurr yaaa

En son ne kdr gösteriyordu ki???

evet arkadaşlar pilav yememmeliyimm.. artık bitti yemek yok.. akşamları dahifif kapatırsam gider değil mi bu kilolarr... nedirki 7 kiloo

şükranım ara eşini tehdit et,açmam kapıyı de
yada aşkummmm pil alırmısın tartılıp sana ne kadar inceldiğimi gece canlı canlı göstercem de (hemen alır )

hkmt bol bol su,süt ve yoğurt hem kilo vermeni kolaylaştırır,hem sütünü artırır,

nelsonum kilo vericeksin sana güvenim tam ama vereceğin kilo azaldıkça bi o kadar yavaşlarsın,7 kilo olmasa bile harika kilolar vericeksin bence

Mewcaan dedgnn hepsnden de yiyormm
Sütüm var, emiyor yani..

Kizlr, dun gül böregi yapmistm yaaaaa.
Ondaan yiyimmm mi bi tanee..
Eşime dedm işe götur orda ye diyee yok dedi..
Bir tanee kaldiii, yeseeem miii acebaaaa
yada yemeyn deyiinnnn, cok kızınnn banaaa

şükranım ara eşini tehdit et,açmam kapıyı de
yada aşkummmm pil alırmısın tartılıp sana ne kadar inceldiğimi gece canlı canlı göstercem de (hemen alır )

Yok canım söyleyemiyorum kavgalıyız ve küsüz. Moralim çok bozuk bugün. ağlayarak tepeye kafa dinlemeye gittim oğlumu da alıp. Kaçamak konusunda da sana hiçbişey söylemeye hakkım yok. Çünkü o moral bozukluğuyla tepedeki bakkaldan bi çiko alıp yedim, mantıklı düşünemedim o anda. Neyse sporu çok yapar eritirim ben onu.

Kizlr, dun gül böregi yapmistm yaaaaa.
Ondaan yiyimmm mi bi tanee..
Eşime dedm işe götur orda ye diyee yok dedi..
Bir tanee kaldiii, yeseeem miii acebaaaa
yada yemeyn deyiinnnn, cok kızınnn banaaa

bir börek için saat erken yiyebilirsin,yatana kadar erirki o,yani be olsam kesin yerdim,bakınız menüme

ah erkekler ah,onlar bizim üzüldüğümüz kadar takmıyorlardır bile,hatta eve gelince trip atıyorsun diye ikinci bir kavgada edebilir,yani en azından benim eşim öyle,üzülme lütfen

iyi akşamlar kızlar,sabah büyük gün tatatatammmmm,tartı tokat gibi vurmaz inş.yüzüme,

epruu,ösge,ortim,nelson,papatya,db,elif,hkmt,sehra,kubra, ay başka varmıydı akşam akşam beynim döndü

sabaha görüşürük,umarım hepiniz şişko olmuşsunuzdur,şükranımla ben birinci oluruz

Mewcaaannn cici baaak kndineee
Boregiii coook cgneyrk yicem heheee
Sbh gorusrz, bnm tarti hala yoook. Yrn gdip bn alicm napimmm

Bugünkü menüm
Kahvaltı 1 kk peynir * 1 yeşil biber
5 yeşil zeytin * 1 domates
2 dl kepek ekmeği* şekersiz çay

ara 1 küçük kase üzüm * 1 kupa çay

Öğlen yarım kase çorba * 1 büyük kase lahana haşlaması
(1 tatlı kaş sıvıyağ ve limonlu)

ara yarım şeftali * yarım armut ( sonrada tepede 1 çiko yedim, beni affet ortimm:18:

Akşam 1 kase tarhana çorbası* 3 lahana sarması

ara 1 şeftali

Su 1.5 lt
Spor 1.5 saat tepede yürüyüş
30 dk pilates

Son düzenleme:
az önce gittim spora yazıldım.. bir aylığına.. aerobik-step üzerine.. artık nasip olursa pazartesi-çarşamba-cuma günleri 18,00-19.00 arası spordayım...

akşam munum değişti..

akşam: bir elma-bir kase çorba-bir küçük karnıyarık--3 tane ceviz

sporlarım..30 dak hafifi tempoda koşu--150 mekik--15 dak plates

Son düzenleme:
Bu arada unuttm yazmayi, saat 12gbii yesil cay icmstm. Bi de 2adet kremali bisküvii yemstm..

Biraz once de elma yedmmm..

Kmler burda¿

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…