Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızalr hesabımı yaptım.. günlük kaç kalori almalıyım ne kadarını yakmalıyım hesapladım...

şöylekiii

7500 kalori=1 kg olduğundan
52500 kalori =7 kg

yani ben yediğim besinlerle harcadığım kaloriler arasında ki fark da 52500 kaloriyi ne kadar sürede yakarsam yakayım 7 kg gidecek..ben 30 günde 7 kg vermek istediğim için günlük 1750 kalori yakmalı yada 1750 kalori daha az beslenmeliyim...

günlük ihtiyacım=2000 kalori desek

bunu 1000 kalorilik diyete dönüştürürsem 1000 kalori eksik almış olacağım..1750 kalorinin 1000 kalorisini buradan azaltarak sağlamış olacağım..

günlük 750 kalori yakacağım sporları da yaparsam toplamda 1750 kalorilik açıklık yaratarak 7 kilomu vereceğim.....

evet yapılabilir

ama 900-1000 kalorilik bir diyet proğramı uygulamalıyım ve üzerine

günlük yapacağım sporlarıda düzenli yapmalıyım ki

50 dak step aerobik
50 dak yürüyüş
10 dak ip atlama
5 dak mekik sporlarını hergün yapmalıyım ki hesapta oynama yaratmayım...

kaçamak kesinlikler yapmaya hakkım yok... yarın sıkı bir diyete ve spora başlıyorum..

daha önceki ayda 5 kilo iddiamda da kalori hesabı yapmış ve başarılı ollmuştum..bunu başarmamam için hiç bir sebep yok..

kararlı olursam bir ay sonra 53 kilo ile karşınızda olacağım...

Gunaydin. Bugun tarti gunu kilolari gorelim hadi.
Favorim mevcan sukran goriyim sizi kizlar

gelecek hafta daha çok kilo vereceğimmm.. çünküü evde de yarış başladı.. eşimle iddiam 53.1 de bittiği için hedefimi değiştirdimmmm

Kilo bildirim
Başlama :59,9
Geçen hafta :59,1
Buhafta :58.8
Giden : 300
Gelen :yok
Hedef : 53.100

Son düzenleme:
herkese günaydınnn
bir kaç gündür bakamadım sizlere umarım bir yaramazlık yoktur nelson bence kesinlikle kalaori takibi işe yarıyor bende de çok işe yaramıştı, günde 1000 kalorinin altına düşmemek lazımmm biliyorsunn bu sağlıklı değil

gelelim kilo bildirimine bu hafta bulantılar azaldı kızlar giderk dahada azalacakkk ujmarımm

başlangıç: 66.6
geçen hafta: 64.7
bu hafta: 64.7
gelen-giden: yok
toplam giden : 1.900

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimmmmmm

günaydın çıtırlar,maalesef regli olamadım ve kabızımın 3.günündeyim,karnımın şişliği yüzünden düğmeler gelmez oldu,

kilo bildirimim

geçen hafta:59.7
bugün 59.4
giden :300 gram
hedef : 56

aslında bu şişliğe - 300 çıkmam bile mucize,ben hafta başı çok daha güzel bir sayı görmüştüm,dünki kaçamağımmı buna sebep,yoksa reglinin etkisimi haftaya görücez,

yarışın bende çok pozitif etkisi var,bu hafta dünü saymazsak çok çok dikkat ederek geçti ama kilo ortada,yorum sizde kızlar

db,cim

aslında bende bu hafta kendimi favori görüyordum ne yalan söyleyeyim,özellikle günde 100 kez inip çıktığım merdivenler spor etkisi yapmıştı bende,ama kilo bildirimimi gördün,azmı kilo verdim,yoksa reglininmi etkisi haftaya ortaya çıkar,eğer regli olursam yarın, ilk iş pazartesi tekrar tartılmak,

nelson,tebrik ederim canım 300 gram hiç yoktan iyidir,spora yazılmışsın ne güzel vaktim olsada bende gitsem keşke,bende merdiven inip çıkarak spor yapıyorum artık,kalori sayımın başımı döndürdün,umarım başarılı olursun arkandayız,

hawar

gayet iyi gidiyorsun,az kilo alarak bitiricen hamileleğini,kusmaların nasıl düzeldimi biraz,kaç aylık oldun,cinsiyeti bellimi,off çok soru sordum yine :18:

mevca kabızlığında reglinde etkisi vardır şişkinlikte, benim kabızım çok uzayınca form çay içiyorum, hamileyim diye şimdi dikkat etmeye çalışıyorum amam bende çok şişkidim dayanamdım akşam içtim bugün rahatlarım diye uymyorumm

umarım az kilo eile tamamlarımmm, canım ben hiç kusmadım ama mide bulantım bayağı oldu, bu hafta iyiyidim çok olmadı, ma çok uykum oluyor kızım sağ olsun uyutmuyorrrr, bebek 2 aylık daha doğrusu iki ayı biraz geçti, cinsiyet daha belli değil dr. 16 haftadan önce belli olmaz dedi, kızımıda 17. haftada öğrenmiştik

bu gün boş günüm kahltım kızımı bakıcıya gönderdim kahvaltı yaptım biraz evi topladım, pazara gidip kışlık için bişeyler alacam sonrada eşimş dr götürecem 1 haftadır kjalça kemiği ağrıyor, ordanda kızı alıp bir arkadaş amiliyat oldu başka bir ilçede oraya gideceğiz akşamada tayimn olan iki arkadaş vardı onlara yemek düzenledik biraz oraya takılırızz

hepinizi öptüm kızlar kilo veren koruyan herkesi tebrikk ederimm

Günaydın kızlar. Bu hafta hiç yapamadığım kadar spor yaptım. Yediklerime de dikkat ettim hafta boyu ama sonuç ortada. Tartınızın kıymetini bilin Az da kilo verseniz doğru gösteriyo en azından. Muhtemelen yarın da 62 filan tartar. 63, 61 .....

Başlangıç 67
Geçen hafta 59.9
Bu sabah
Giden 100 gr
Hedef kilo 55.

Üzgünüm Mevcanım bu hafta da olmadı

Son düzenleme:
hawarcım,sanki aklımda daha büyük gibi kalmış,oysaki takvimin var baksana kadın sağlıcakla kucağına alırsın inş,

sükranım üzülme tartının azizliğinede uğramış olabilirsin,doğruda olsa 100 gram 100 gramdır,kiloyu korumakta bir başarıdır bence

Mevcanım emin ol regl ve kabızlık şişkinliğindendir. Ben de kabızım kaç gündür. O kadar harekete ve sebze meyve ağırlıklı beslenmeye rağmen geçmiyo. Genetik galiba bendeki. Sen bana göre iyi bile vermişsin. Ben yine de gerçekte kaç kilo olduğuma emin değilim.

Db ciğim seni hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüz favorinin biz olduğunu yazmışsın. Tartı bozulana kadar ben de ümitliydim çok.
Hergün en az 45 dk- 1 saat yürüyüş yaptım. Pilates yaptım. Genel olarakta hep az yedim. Sonuç böyle mi olacaktı.

Diğer kızlar kilo vern ve koruyan herkese tebrikler.

Kilo bildirim
Başlama 60
Geçen hafta :kaçtım ben ya??
Bugün 59.2
Hedef 55
Valla geçen hafta kaç kilo olduğumu bile hatırlayanadığıma göre varın siz düşünün ne kadar dikkat ettim bu hafta işte ben bunu seviyorum zor kilo alıp zor kilo veriyorum ama hefefim 56iken asıl hedefim 3kilom varken nasılsa veririm modundayım ama aslında çok zor giden kilolar bunlar kendi kendimi kandırıyorum aslında bi yerde...eve,yeni oturduğum semte oğlum 1.sınıf falan derken,okulum öğrencilerim yeni öğretmen arkadaşlar yeni komşular derken hakikaten yazınca farkettim ne çok şey değişmiş hayatımda!!bi anda afalladım ve bari yeme düzenim değişmesin diye direndi psikolojim sanırım..aslında heves var içimde ama olmadı işte ösge seni çok iyi anlıyorum şu anda..bide zuzucum yoktu yavrularıylaydı napsın zavallım hem okula başladı hem sünnet hakket niye öyle yaptın zuzu yazın yapaydınya doktormu acil olsun dedi?mevv kas yaptım sen bence ondan..kabız kas regl bumerang üçgeni gibin..
Hawarım bakıcı yakınmı benimde boş günüm yeni programa göre..bakıcı biliyormu boş günün olduğunu samimimisiniz yavrun seviyormu hanımı..ne bilim bazısı gıcık oluyor hani boş gün bide falan diye..ama ücretini alıyor sonuçta ona göre anlaşmışsınızdır..bende zihnime oturtmalıyım aslında pür dikkat etsem 56görürürüm bayrama kadar yaaaaa

Günaydın kızlar
Ben bildirimimi dün yapmıştım.şehir dışındayım şimdi.
Bu hafta genelde 100-300 gram gitmiş. Oksun bu da bişeydir.
Dün akşam yollarda abarttım abur cubur yedim ama bu sabah songaz devam.
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

kızlar günaydınnn...dün misafirim vardı uğrayamadımmm temızlik pasta derken aksam oldu...ama yaptıklarımdann hiç yemedimmmm:)bugun yıyecemmmm
kilo bildirimi
baslngıc:65.6
gecen hafta:64.9
bu hafta:64.4
giden:500gr
hedef:58
ösge durum bende pek i değil ortak sende nasılllll.....bebek mi var yoksaaa...

Ama amaa amaaa tartiim yok ama dahaaa ((
Sbh menüm.
Hergunku gbi
Salataa
5adet galeta kucuk ve ince olanindan
Bi yumurta

Göbegm Ztn yoktu da mideee wardii cookca
O eridi kizlaarr. Dha da gideck emnim.
Ptesi kv dem diyetisyenden randevu alacaaak
Gdip yag ima falan baktirimm
Diyet lstesi versn dmii

Kızlar yarın tartılıcam kahvlatı ettim unutup.:26:Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederm

Kilo Bildirimi
Baslangic:59
Gecen hafta:58.100
Bu hafta:57.800
Giden:300
Hedef:51
Kizlar sadece 2 3 gun aksam dikkat ettim o bile fayda etti Elffcm bu arada regl hala olmadim halbuki agrimda var psikolojik olarak mi gecikti acaba zihinle beden ortak calisiyo ya belki etkiledim vucudumu bilemiyorum olmadi test alir yaparim.

Mevcancim bence sen iyi verdin bu hafta ancak dedigin gibi regl tartiya yansimasina engel olmus bu arada senin vucudun keke borege aliskin degil biz yesek neyse vucut sasirmazda sen yiyince soka girdi sanirim
Sukrancim tartidaki rakama takilma bence kendini nasil hissettigin aynada nasil gordugun asil olan
Sehracim sen de benim gibi moda giremedin dogal olarak ama bomba gibi donup kilo verecegine eminim bir iki haftaya duzene girersin canim
Elfcm ortagim cok iyivermissin tebrik ederim asil ben az verdim kusura bakma ama bu hafta genel olarak az verilmis hatta bu sonuclara gore biz 1. Gozukuyoruz.

tebrik ederim cnm.....ben senden daha çok merak ettimm sanırımmmm psikolojik olabilir ama emin ol bence :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…