Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ösgecım bende mevcan ve şükrandan bekliyordum 1.liği bizde pek haketmedikte işte kötünün iyisi denıyo ösge buna :)))neyse haftaya daha çok veririz inşşşş...
ben dikkat ettim ama sanırım stresten az oldu kafam çok karısık yapmam gereken birsuru sey var okul ev nasıl olacak bilmiyormmm hayırlısı.... haftaya daha düzenli olur inş....
sizede tavsiye edeyım ben nelsonun verdiği çaydan yaptım acıktığımda ondan içtim sanırım bıraz o fayda etti...
nelson cnm sende yap ....hedefıne ulaşmanda yardım eder....

kilo veren,az veren,koruyan,kilo alan herkesi kutlarım,amann boşver kiloyu demeyip elimizden geldiğince çaba gösterdiğimiz için,epruu yarın kilonu mutlaka yaz,genel olarak az ama iyi bir hafta bence,yeni yoldaş seç bakalım bize ama dediğim gibi zuzu pek aktif olamıyor çocuklar yüzünden,onunla bi konuşalım işleri yoluna sokana kadar gruplardan biri 3 lü olsun,önemli olan hangi grubun birinci olduğu deil,yarış psikolojisi içinde ne kadar kilo verdiğimiz zaten,

çıtırlarım bu hafta hepimiz için çok başarılı bir hafta olmamış ama gelecek hafta vereceğiz daha çok kilo... pes etmek yokkkk kızlarrrr

1- günlük 3 litre su içilecek
2-en az günlük 1,5 saat spor yapılacak
3- hergün tartılmak yasak-- sadece cuma sabahı tartılacak
4- günlük alınan kalori 1100 kaloriyi geçmeyecek
5- kaçamak yaparsam kaybederim,, kaçamak yok ( nasıl olacak bilemiyorum)
6- akşamları aç yatılacak ki mutfağımdaki işler yüzünden 3 gün akşam yemek yiyememiş ve o hafta 1500 dan fazla kilo vermiştim
7- inanmak başarmanın yarısıdır,, kendime inacağım. ğüveneceğim ve başaracağım..
8- daha önce ayda 5-10 kilo verenleri duydm okudum.. bunlardan biride neden ben olmayım..
9- çıtırlarım psikolojik desteğinize ihtiyacım olocak.. sık sık gazlayın beni.
10- bir ay sonra 53 olacağımmmmm,,

Son düzenleme:

yürü be tatlım kim tutar seni

lalalalaylalayyyyyyy nelson geliyor

lalalaylalayyyyyyyyyyyyy nelson geliyor

nelson sen bizim herşeyimizsin,

rerererarara nelson nelson çok yaşa :119::119::119::119::119::119::119::119:

not: uzun yıllardır maça gitmiyordum iyi geldi ohh rahatladım

Ösgeee bence hamilesin canım ben oğlumda kasık arğrısı yaşadım hatta başta lekelenmem bile oldu adet gibin sonra prediktör pozitif sonra doktor kese sonra progestan ilaç üç aşama böyleydi bebek yerleşirken yırtıcı olur ağrı yaparmış yaaa...kilo veren ve koruyan hepicinizi teprik eder başarılarınızı vererek taçlandırmanızı dilerim çıtır adayları nelll bende seni okuyunca ya ben niye veremiyim kurbana kadar 3kilocuğu dedim kendi kendime biliyomusun..yarın başlıyorum inşallah..yoldaşımkimmm rakiplerim kim diyin banaaaa..reglimde yarın biterrr..ezip geçicem hepinizi inanınkiii..pür dikkat etcem bayrama gadde..

bakıcı yakın canımm yürüyrek 10dk evi, evet bakıcı biliyor boş günüm olduğunu bazen boş günümde bırakıyorum kızımı bazende benim yanımda kalıyor yani işim olunca söylüyorum kadına, işim yoksa bende kalıyor bazende kadın diyor hastane falan işi olursa oda ayda yılda bir oluyor, pek sorun etmiyor çocuğun ortda kalmasını çünkü baştan konuşmuştuk sorun ediyorsada bana söylemiyor, bakıcımız iyi iyide işte bazen başına buyruk davranıyor bide tv konusunda anlaşamıyoruz ben izlettirme yada az izletir diyorum ama ne zaman gitsem tv açık oluyor, ama daha iyisini bulamıuotum o yüzden el mahkum ne yapacannn

senin oğlunun okulla arası nasıl alışmıştır artık, daha boyama falan yapıyorlar zaten, dün arkadaşımın sınıfına girdim çorap oyunu oynuyorlardı resmen kendilerinden geçmişti çocuklar o kadar eyleniyorlardıki, çorapları atıp eşlerini bulmaya çalışlıyorlardı :))))

ösgeee kızına kardeş mi geliyorr bak ben bile merak ettim
nelson süper kararlar almışsın umarım rahatlıkla uygularsınn yürübe güzelim kım tutar seniii

Tuncel Kurtiz vefat etmiş çok üzüldüm ben çok seviyordum filmlerini, mekanı cennet olsunnn

sabah:1 etimek -bir yumurta-salatalık-2ceviz
ara: 1 elma-2yk yoğurt-2ceviz
öğle:yarım por kuru fasulye-bolca salata-2yk turşu sos-1yk yeşil fasulye-1dilim ekmk-1 kase yoğurt
ara:2 ceviz-elma
akşam:yoğurt içine domates salatalık doğradım yedim..(akşama çok acıkacağım ama yememliyimki gitsin yağlarımmm..)

su :3,5 litre
spor: bir saat step-aerobik yapacağım spor salonunda (yaşaşın bende salonlu oldum)
şimdi de ev temizleyim en az yarım saat...spor yerine geçer sanırım
150 mekik

Son düzenleme:
yaşa sen yaşa seni okurken kendimi bayağı gazlanmış buldum... hadi bakelım gidecek bu kilolarrr..... heyyyyyyyyyt beni kim tutarr...

Son düzenleme:
Arkandayız Nelsonum sen mi veremiyeceksin 7 kiloyu. Sana vız gelir. Önümüzdeki hafta da hiç uğraşmayalım bence. Burdaki yarışmayı da sen alırsın. Bi taşla iki kuş.

Nelsonum bu listeye uyarsan eminim ki vereceksin kacsmak konusunda kendine soyle de hepi topu 1 ay sadece 1 ay yemiyceksin her canin ciss istediginde esinin seni yendigindeki yuz ifadesini dusun bu zevki ona tattirmiycaksin demi canim sen hergun duzenli listeni yaz suyu hic ihmal etme aman diyim kesin sen kazanirsin bu sartlarda full motivasyon hep yanindayiz
Sehraacim kv geldim bugun gelirkende test aldim simdi vakit bulursam yaparim yoksa sabah evde yapicam icim bu tuhaf oldu sen oyle yazinca cunku bu agrilar hamileyim dusuncesini silmisti kafamdan benim kizda ne agri ne lekelenme hicbirsey olmamisti ondan tuhaf geldi belki de degilimdir nasip zaten bu ay olmazsa bikac aya dusunuyoruz zaten.

Yok sukranim sok gecirmedimiki arada yazip ciktim sehraa catlamasin deyuüü
Test yaptim yapar yapmaz hoop iki cift cizgi hic beklemeden olustu hemde
Ama hala agrim var Cok tuhaf
Topigin ikinci bebisi geliyorrr teyzeleriii

Yok sukranim sok gecirmedimiki arada yazip ciktim sehraa catlamasin deyuüü
Test yaptim yapar yapmaz hoop iki cift cizgi hic beklemeden olustu hemde
Ama hala agrim var Cok tuhaf
Topigin ikinci bebisi geliyorrr teyzeleriii

Hayırlı olsun canım ya içime doğmuştu zaten. İkisi de birden büyür meydana çıkar. Ağrılarına gelince Sehraa öyle olabileceğini yazmıştı. Her hamilelik aynı olmaz, başka başka belirtiler çıkar herbirinde. En kısa zamanda eşinle bi dr a gidin ve ağrıların için bi
tavsiyede bulunsun.

özgem teyzzemi oluoruym yaaa. hayırlı olsun .. gözün aydın.. allah tamamına erdirsin.. ay ay ay çok mutlu oldummm.. çok iyyii yaaaaaa.... allay alayy layy .. çok sevindimmyaaa..

sopordan geldim ama açık konuşayım ben evde yaptığım aporlarda kendimi daha çok parçalıyor kan ter şiçinde kalıyordum.. umduğum gibi olmadı.. artık 3 gün salonda 4 gün evde spor yapacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…