- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.901
Mevcancim bence sen iyi verdin bu hafta ancak dedigin gibi regl tartiya yansimasina engel olmus bu arada senin vucudun keke borege aliskin degilbiz yesek neyse vucut sasirmazda sen yiyince soka girdi sanirim
Sukrancim tartidaki rakama takilma bence kendini nasil hissettigin aynada nasil gordugun asil olan
Sehracim sen de benim gibi moda giremedin dogal olarak ama bomba gibi donup kilo verecegine eminim bir iki haftaya duzene girersin canim
Elfcm ortagim cok iyivermissin tebrik ederim asil ben az verdim kusura bakma ama bu hafta genel olarak az verilmis hatta bu sonuclara gore biz 1. Gozukuyoruz.
1- günlük 3 litre su içilecek
2-en az günlük 1,5 saat spor yapılacak
3- hergün tartılmak yasak-- sadece cuma sabahı tartılacak
4- günlük alınan kalori 1100 kaloriyi geçmeyecek
5- kaçamak yaparsam kaybederim,, kaçamak yok ( nasıl olacak bilemiyorum)
6- akşamları aç yatılacak ki mutfağımdaki işler yüzünden 3 gün akşam yemek yiyememiş ve o hafta 1500 dan fazla kilo vermiştim
7- inanmak başarmanın yarısıdır,, kendime inacağım. ğüveneceğim ve başaracağım..
8- daha önce ayda 5-10 kilo verenleri duydm okudum.. bunlardan biride neden ben olmayım..
9- çıtırlarım psikolojik desteğinize ihtiyacım olocak.. sık sık gazlayın beni.
10- bir ay sonra 53 olacağımmmmm,,
Kilo bildirim
Başlama 60
Geçen hafta :kaçtım ben ya??
Bugün 59.2
Hedef 55
Valla geçen hafta kaç kilo olduğumu bile hatırlayanadığıma göre varın siz düşünün ne kadar dikkat ettim bu hafta işte ben bunu seviyorum zor kilo alıp zor kilo veriyorum ama hefefim 56iken asıl hedefim 3kilom varken nasılsa veririm modundayım ama aslında çok zor giden kilolar bunlar kendi kendimi kandırıyorum aslında bi yerde...eve,yeni oturduğum semte oğlum 1.sınıf falan derken,okulum öğrencilerim yeni öğretmen arkadaşlar yeni komşular derken hakikaten yazınca farkettim ne çok şey değişmiş hayatımda!!bi anda afalladım ve bari yeme düzenim değişmesin diye direndi psikolojim sanırım..aslında heves var içimde ama olmadı işte ösge seni çok iyi anlıyorum şu anda..bide zuzucum yoktu yavrularıylaydı napsın zavallım hem okula başladı hem sünnet hakket niye öyle yaptın zuzu yazın yapaydınya doktormu acil olsun dedi?mevv kas yaptım sen bence ondan..kabız kas regl bumerang üçgeni gibin..
Hawarım bakıcı yakınmı benimde boş günüm yeni programa göre..bakıcı biliyormu boş günün olduğunu samimimisiniz yavrun seviyormu hanımı..ne bilim bazısı gıcık oluyor hani boş gün bide falan diye..ama ücretini alıyor sonuçta ona göre anlaşmışsınızdır..bende zihnime oturtmalıyım aslında pür dikkat etsem 56görürürüm bayrama kadar yaaaaa
Bu bu bu ne demek şimdiii? Yoksa seeeeeennnnEbrucum 9 ay boyunca benim yoldasim hawar ona göree.
Yok sukranim sok gecirmedimiki arada yazip ciktim sehraa catlamasin deyuüü
Test yaptim yapar yapmaz hoop iki cift cizgi hic beklemeden olustu hemde
Ama hala agrim var Cok tuhaf
Topigin ikinci bebisi geliyorrr teyzeleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?