Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özgeeeeee çok sevindim çok. Allah sağlıkla kucağına almay. Nasip etsin. Allahım çok büyük bir mutluluk. Oleyyyyyyyyj
Nelson kim tutar seni. Arkadayız topikçe
Ebru yeni eşler belli mi

Kızlar cok tesekkur ederim yazdiginiz seyler beni gulumsetti mutlulugumu paylastiginiz icin saolun.
Esim de ben de cok mutluyuz sevindik.cok ikimizde Allah ins. Sag salim kucagimiza almayi da nasip eder
Artik kola ve kahveyi unutup saglikli beslenmeliyim ve asiri kilo almamaliyim ins. bunu basarabilirim.

hayatımda istediğim her şeye - çoğu şeye sahibim ama sanki bir şeyler eksik hayatımda.. ne eksik bilemiyorum...

Yok sukranim sok gecirmedimiki arada yazip ciktim sehraa catlamasin deyuüü
Test yaptim yapar yapmaz hoop iki cift cizgi hic beklemeden olustu hemde
Ama hala agrim var Cok tuhaf
Topigin ikinci bebisi geliyorrr teyzeleriii

özge coooook sewindiimmmm
Hayirli uğurlu olsuuuuuunnn
İnan cook sewndm.. heycanini tahmin edebiliyorummm.. eşinlee bebişlerinleee sagliklii bi hayat yaşayin, mutlu mesutttttttttt t

Son düzenleme:
konunun dışındayım ama yazmadan edemedim kan olsun demişsiniz ama yoğurtla pekmezi aynı anda yemek hiç doğru değil aksine kansızlığa yol açıyor .(ufak bir tavsiye :)

konunun dışındayım ama yazmadan edemedim kan olsun demişsiniz ama yoğurtla pekmezi aynı anda yemek hiç doğru değil aksine kansızlığa yol açıyor .(ufak bir tavsiye :)

..
Bn hamilelegmde yogrt pekmez yptim yedm ,, hiiic kansizlk olmadii.. bebegn gelisimi icin onemli bir faktorr..

Nelsoncum acaba bilincaltina attigin aklina takilan birsey mi var . Bildigim anlattigin kadariyla mutsuz olcagin cidden birsey yok ama insanlik hali iste bazen mutsuz hissediyoruz kendimizi

Ebruuu canım takımları belirler misin artııık kim kimle? bizi unuttun muuu kıııız yoksa çok mu meşgulsün? Nerelerdesiin?

Nelson ben e aynı şeyleri hissediyorum. Eksik olan birşeyler var.

Ösge kızzzz didimmm sana hemde erkek diyimya ben çok sevindim biliyomusun teyze gibin hissettim kendimiseviyorum senibebişini seliniselin abla iki çocuk annesi ösgee,hemen dr git düşük tehliken olabilir progestan vercek yorma kendini dinlen
Papatyam ve nell..ruhumuz varya ruhumuz..ayeti kerime:estauzubillah
-dikkat edin kalpler ancak Allahı zikirle mutmain(tatmin)olur...

Pekmez ve yoğurt yanlış ikili kızçeler yoğurttaki kalsiyumiyonu pekmezdeki demiri bağlar.. Pekmezdeki (ondada ca yani kalsiyum var)ve yoğurttaki kalsiyum da iki kat fazla depo edilir..ıspanakla yoğurt yemekte sakıncalıdır mesela..doğru bilinen yanlıştır..bir fenci olarak saygılar hörrmettlerr ifendimmm

Kizlar uzun zamandir girip yazamıyorum ama takip ediyorum özgecim tebrikler hayırlı olsun mutlu mesut sağlıklı afiyette Allah yolunda olsun inşallah. nelson ve papatya namazlarınızı kılın bol bol dua edin. Ne olursa olsun Allah ın sizi gördüğünü duyduğunu bilin (ya da aklınıza getirin) bi de kusura bakmayın böyle ne alaka diye uzaktan da olsa seviyorum sizi üzüntünüzü üzüntüm biliyorum ondan yazdım nelson ben diğer topikte yazıyordum bir takım sıkıntılar yüzünden giremiyorum pek hepiniz Allaha emanet olun

Sehraacim saol canim ben de cok sevindim yalan yok bi tarafim erkek istiyor ama en onemlisi saglik ve hayirli evlat olmasi gerisi bos aslinda
Bu arada belim kasigim cok agriyor sanki heran adet olcakmisim gibi bisi kizimda saolsun hic oturtmuyor ki dinleneyim normalde de belim cok agriyor selosu kucagima al indir derken
Bu arada eve cikarken baya poset vardi kv saolsun eriste aci sos yapmis kizima yogurt mayslamis fslan torbalari yuklendim ben esim diyor birak sen agir tasima pufffff dedim bi guldum hic beceremiyo adam ya tabiatina aykiri oyle seyler
88lu canim cok saol nasilsin iyisindir umarim musait oldukca gel canim her zaman bekleriz

özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Yoldaşım beni bıraktın demek ama güzel bişey için bıraktınİçim bi tuhaf oldu.Sanki çocukluk arkadaşımın hamile haberini almış gibi oldumÇok iyi dostluk kurduğumuza inanıyorum arkadaşlar hemde görmeden dokunmadan Duygusala bağladım.

Beni soran olduysa bugün bütün istedgim cıslarıı yedim.Yarıntartılacagımı bile bile.Bugün beyaz badiden göbeğimin çıkmasını gçre göre.38 dar gelp 40 bol gelp kendime 38 olamam diye güvenemeyip 40 beden pantolon almama rağmen ben hep yedim bugün.Hiç motive olamıyorum.Belkide 2 senedir yordu bu hep dikkat etme işi.Ama aldım başımı gidiyorum.Hele göbeğim benden önce gidiyorOff nolcak bu halim bilmiyorum.Bende bi bebiş mi alsam napsam

Şoku atlattım kendime geldim.Canım arkadaşım özgemm sağlıklı hayırlı bir evlat olmasını dilerim.
Şükranım bi özet geçiver şu meşgul ama yorgun arkadaşına kim 1. oldu?
Bu hafta herkes bi hedef belirlesin grup olarak nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…