- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.941
Ebrucum genel olarak hepimiz az kilo verdik ama Özge ve Elff birinci oldu. İnş haftaya daha çok veririz. Son yazdığını anlamadım tam olarak. Yani bi kilo hedefliycez ve haftaya o kiloya inmeye çalışcaz öyle mi? İkili grup olmadan mı?Şoku atlattım kendime geldim.Canım arkadaşım özgemm sağlıklı hayırlı bir evlat olmasını dilerim.
Şükranım bi özet geçiver şu meşgul ama yorgun arkadaşına kim 1. oldu?
Bu hafta herkes bi hedef belirlesin grup olarak nasıl olur?
Güüüüüünaydiiiiiinnnnnn
Herkeseeeeeeee
... musmutlu hafta soonlariii...
Günaydın Hkmet cim. Senden nbr? Bebiş nasıl?[/QUOTE
Teşekkr edermmmm sükranciim,,
İyiii ne olsuuunnnn,,, kahvlti dha yapmaya vakit bulamadmm yyaaa..
O da uyuyorduuuuu, uyandiiii.. elinde çingiragii oynuyorrrrrr genellklee agzina götürüyorrr..
Sen nasilsn... evlatcigiinn nasill¿¿¿¿¿
Sağol canım ben de iyiyim. Oğlum da kızım da acaip dağıttılar evi. Onu toparlıyodum bi ara vereyim dedim. Bir saat sonra eşime kahvaltı hazırlıycam ve bizi annemlere bırakıcak.Günaydın Hkmet cim. Senden nbr? Bebiş nasıl?[/QUOTE
Teşekkr edermmmm sükranciim,,
İyiii ne olsuuunnnn,,, kahvlti dha yapmaya vakit bulamadmm yyaaa..
O da uyuyorduuuuu, uyandiiii.. elinde çingiragii oynuyorrrrrr genellklee agzina götürüyorrr..
Sen nasilsn... evlatcigiinn nasill¿¿¿¿¿
Sağol canım ben de iyiyim. Oğlum da kızım da acaip dağıttılar evi. Onu toparlıyodum bi ara vereyim dedim. Bir saat sonra eşime kahvaltı hazırlıycam ve bizi annemlere bırakıcak.
. .. cnmmm yaaa kiyamaammmmm..
Kolay gelsin ,) bnm ew toplu daaa saclrm cok döküldgnden her yer kıl.. ewi süpürmem gerek.. ogliş yürütecnde dolaniyor. Ögle uykusuna yatirinca yaprmm artkk..
Guzelce eşine kvlti haazirlaa... ohh annene de gidin, cnm ya dort gozle bekliyordur.
Merhaba kızlar
Özge sabah uyanır uyanmaz sen geldin aklıma. Bu sabah kalkınca ne hissettin. Ben hiç hatırlamıyorum artık.
88 li hoşgeldin tekrar. Sen nasıldın çocuklar nasıl.
Sehra ve 88 li sağolun kızlar.
Gerçekten bu aralar mutsuzum. Nelson yazmış ama ben ondan dertliymişm
Oğlumun durumu beni çok üzüyor
Üstüme yapışan kilolar tüm özgüvenimi aldı. Alışveriş yapmak istemiyorum, gün boym üzerindekileri çekiştirip duruyorum.
Arkadaşlarımı kaybediyorum. Bende mi bir problem var bilmîyorum. Bunu da çok kafama takıyorum. Anlayacağınız çok huzursuzum.
Kızlar merak ediyorum. Tanıdığınız kadarıyla ben nasıl bir insanım yazsanıza bana.
Kızlar bu aralar hep bi yorgunluk var üzerimde.Elim kolum kalkmıyor.Evi sildim süpürdüm bi salon kaldı.Oglum uyuyunca yapıcam orayı ama hep kaytara kaytara iş yapıyorum zorla anlıycanız.Hep b uyku hali hep bi yorgunluk.Gece içime sıkıntı geldi uyandım oturdum öyle boş boş size yazacaktım uykum kaacak daha çok diye yattım ytaga bi saga bi sola dalmışım.Oglumun uyku düzenine canım sıkılıyor.Kendime eşime arkadaşlarıma vakit ayıramıyorum.Oglumu kimseye bırakamama fobimi yenmeliyim.İşe başlamak hem kafamı dagıtmak hemde oğluma daha iyi bir gelecek için istiyorum.Ama kv bakamaz benden başkasında yemez ona alışır benden soğur vs... düşünceler..........bende psikopata bağladım bu aralar
Papatyacım seni çok iyi anlıyorum. Sorunlar üst üste gelince depresyonla ümitsizlik arasında gelgitler yaşıyosun. Arkadaşlarını da kaybedince dertleşecek kimseyi de bulamıysun sanırım. Tanıdığım kadarıyla sen pozitif, keyifli, dürüst ve iyi niyetlisin. Arkadaşlarını kaybettin diye sorunu kendinde arama. İnsanları anlamak zor gerçekten. Kimin neyi neden yaptığını çözemiyoruz ve üzülüyoruz. Benim de hiç arkadaşım kalmadı hem de hiç sebep yokken. Ben arkadaşlarıma gereken sevgi ve özveriyi verdiğim halde, onları arayıp sorduğum halde bana karşı hiçbir hislerinin kalmadığını gördüm. Ama artık sizler varsınız. Onun için üzülmüyorum o kadar. Oğlun için de üzülme. Allah başka dert keder vermesin. Parası olduğu halde şifası bulunamayan hasta çocuklar var, şükret.Merhaba kızlar
Özge sabah uyanır uyanmaz sen geldin aklıma. Bu sabah kalkınca ne hissettin. Ben hiç hatırlamıyorum artık.
88 li hoşgeldin tekrar. Sen nasıldın çocuklar nasıl.
Sehra ve 88 li sağolun kızlar.
Gerçekten bu aralar mutsuzum. Nelson yazmış ama ben ondan dertliymişm
Oğlumun durumu beni çok üzüyor
Üstüme yapışan kilolar tüm özgüvenimi aldı. Alışveriş yapmak istemiyorum, gün boym üzerindekileri çekiştirip duruyorum.
Arkadaşlarımı kaybediyorum. Bende mi bir problem var bilmîyorum. Bunu da çok kafama takıyorum. Anlayacağınız çok huzursuzum.
Kızlar merak ediyorum. Tanıdığınız kadarıyla ben nasıl bir insanım yazsanıza bana.
Kızlar bu aralar hep bi yorgunluk var üzerimde.Elim kolum kalkmıyor.Evi sildim süpürdüm bi salon kaldı.Oglum uyuyunca yapıcam orayı ama hep kaytara kaytara iş yapıyorum zorla anlıycanız.Hep b uyku hali hep bi yorgunluk.Gece içime sıkıntı geldi uyandım oturdum öyle boş boş size yazacaktım uykum kaacak daha çok diye yattım ytaga bi saga bi sola dalmışım.Oglumun uyku düzenine canım sıkılıyor.Kendime eşime arkadaşlarıma vakit ayıramıyorum.Oglumu kimseye bırakamama fobimi yenmeliyim.İşe başlamak hem kafamı dagıtmak hemde oğluma daha iyi bir gelecek için istiyorum.Ama kv bakamaz benden başkasında yemez ona alışır benden soğur vs... düşünceler..........bende psikopata bağladım bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?