Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

88 li canım uzun zamandır yoktun.Umarım herşey yolundadır.Çocukların nasıl iyiler mi?Fırsat buldukça uğra.

Ebrucummmm bana kalsa zaten selin 7 8 yasina gelirdi esim benden cesur cikti bakalim dogunca buyur gider artik
Senden de bekliyoruz birtane senin gene oglun akilli uslu tuvalet egitimi de tamam bak benim daha kizim bez bagliyo ben napayim
Kizceler bu arada kimseye birsey soylemedik daha sadece sizlerle paylastim iyi ki de oyle oldu cok moral verdiniz mutlulugumu arttirdiniz saolun ebrucum dedigin gibi size dokunup gormesem de dokunup gordugum insanlardan daha iyi geliyorsunuz bana iyi ki varsiniz!!!

Aloooooooooo neler olmuş topicte,arkadaşlar rica edicem haftasonları hamile kalın :))) herşeyi en son ben duymak zorundamıyım yaaa,ösgemmm gözün aydın,gözümüz aydın bebeğim,sağlıcakla kucağına alasın bebişini,çok ama çok sevindim,ağrıların için mutlaka git progeston hormonu düşük olanlarda ağrı ve kanama oluyor: bakınız mevcan,hawarımla yoldaş oldun ne güzel,ben daha regli olmadım bi bebek haberi benden gelmez umarım istemiyoruz çünkü biz kendine çok dikkat et,senin msjı görünce geçmişide okumadım,umarım herkes iyidir,yoldaşım kim bu hafta acaba,pazartesi görüşürüzzzz

Ebrucum genel olarak hepimiz az kilo verdik ama Özge ve Elff birinci oldu. İnş haftaya daha çok veririz. Son yazdığını anlamadım tam olarak. Yani bi kilo hedefliycez ve haftaya o kiloya inmeye çalışcaz öyle mi? İkili grup olmadan mı?

Off kızlar bu uyku sorunu beni delirtecek.Dün geç kalktı(12:30)diye uyutmadım.Kv oraya gittim avm ye götürdük koştu oynadı ama yne gece 12 de zzor uyudu.Gece kalkmayan çocuk 3 kere kalktı ve şimdi uyanıyorBugün yine uyutmasam mı uyutmadım mı daha kötü oluyor sanki:44:Besleyip dnerim yine

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Özge sabah uyanır uyanmaz sen geldin aklıma. Bu sabah kalkınca ne hissettin. Ben hiç hatırlamıyorum artık.
88 li hoşgeldin tekrar. Sen nasıldın çocuklar nasıl.
Sehra ve 88 li sağolun kızlar.
Gerçekten bu aralar mutsuzum. Nelson yazmış ama ben ondan dertliymişm
Oğlumun durumu beni çok üzüyor
Üstüme yapışan kilolar tüm özgüvenimi aldı. Alışveriş yapmak istemiyorum, gün boym üzerindekileri çekiştirip duruyorum.
Arkadaşlarımı kaybediyorum. Bende mi bir problem var bilmîyorum. Bunu da çok kafama takıyorum. Anlayacağınız çok huzursuzum.
Kızlar merak ediyorum. Tanıdığınız kadarıyla ben nasıl bir insanım yazsanıza bana.

seniiiii pek tanimiyorm amaa bu kdrr umutsz knsmaan yanls arkadaşm.. dertlesmek istersen hep burdayz biz.. inan herksn drrdi sorunu var.. en son sorunum anlatim sna, kuzenmn dügunu var bgun,, gidemiyrm ndeen, oglum6aylikms hasta olurmuş... eşim diorrr... herkes kucgna alirmş miş miş... yani anlicagn gdemiyorm..
O yzdeen hiccc canini sikmaa. Kilo gider inş.
Esiimle alisverise gtmeyi hicc sewmyrm. Her gttgmzde kabinden olmadi dierek cikiyrm.. eee o da üzülüyor, ben uzuluyrm diee..
Kararli olursaak kilo fln kalmaaaz.
.

..

Son düzenleme:
Mevcancim saol canim benim birdahakine söz haftasonu hamile kalcam
Papatyam sabah uyaninca mutluydum ve bi okadarda tedirgin agriyla uyandim gene cunku pazartesi nasipse dr gidicem simdi bebek mevludune geldim kizim kacip kacip bebege bakmaya gidiyor ben de icimden guluyorum
Bu arada .papatyacim bence sen gercekten cok iyi kalpli ve samimi bi dostsun. Arkadas kaybetmenin sebebi senin samimi olman iste yalan dolan arkadan is cevirme sana gore degil oglun konusunda annesin diye kafana takiyorsun ama hep diyoruz bu gecici bi durum Allah'in izniyle tedavi olumlu sonuclancak inaniyorum ben

Kızlar bu aralar hep bi yorgunluk var üzerimde.Elim kolum kalkmıyor.Evi sildim süpürdüm bi salon kaldı.Oglum uyuyunca yapıcam orayı ama hep kaytara kaytara iş yapıyorum zorla anlıycanız.Hep b uyku hali hep bi yorgunluk.Gece içime sıkıntı geldi uyandım oturdum öyle boş boş size yazacaktım uykum kaacak daha çok diye yattım ytaga bi saga bi sola dalmışım.Oglumun uyku düzenine canım sıkılıyor.Kendime eşime arkadaşlarıma vakit ayıramıyorum.Oglumu kimseye bırakamama fobimi yenmeliyim.İşe başlamak hem kafamı dagıtmak hemde oğluma daha iyi bir gelecek için istiyorum.Ama kv bakamaz benden başkasında yemez ona alışır benden soğur vs... düşünceler..........bende psikopata bağladım bu aralar

. Ebruuuu, naptin cnm yaaaa, ne bu olumsuzluuukkk.. papatya da oyleee..
Sen iyi bir annesin, oglun icin en iyisine karar verecrksndir. Kafa dagitmak kendne vakit ayirmaak buu biraz zor biz anneler icinn,,, ondan olabildgnce onlri ypmaya calisicaz. Bnmde tmzlk ypmam gerek, oglan uyuyor. İnan yapasm yoook. Buraya takildm kaldm. Allahtn mutfgm tertemzz

Papatyam niye böyle hissediyosun.İyi düşünelimki herşey iyi olsun.Oglun için endişelenmen gayte normal çünkü sen bir annesin.Ama kötü şifasız hastalık vermesin Rabbim.Hep hastanedeki çouları düşünüp şükredelim motive olalım dimi ama.İnş. ileriki yaşlarda düzelicek inan buna!Sen dobra dürüst lafı bir insansın hissettiğim kadarıyls.Yagcılık iki yüzlülük sana göre değil ama çevrendekiler böyle olduğu için çakışıyor olabilirsin.Bırak sen değil karşındaki üzülsün.Artık bu düşünce benim felsefem oldu tabi uygulayabilirsemOglumu yıkıycam şimdi inş. uyur biraz bende size yazarım bol bol

Papatyacım seni çok iyi anlıyorum. Sorunlar üst üste gelince depresyonla ümitsizlik arasında gelgitler yaşıyosun. Arkadaşlarını da kaybedince dertleşecek kimseyi de bulamıysun sanırım. Tanıdığım kadarıyla sen pozitif, keyifli, dürüst ve iyi niyetlisin. Arkadaşlarını kaybettin diye sorunu kendinde arama. İnsanları anlamak zor gerçekten. Kimin neyi neden yaptığını çözemiyoruz ve üzülüyoruz. Benim de hiç arkadaşım kalmadı hem de hiç sebep yokken. Ben arkadaşlarıma gereken sevgi ve özveriyi verdiğim halde, onları arayıp sorduğum halde bana karşı hiçbir hislerinin kalmadığını gördüm. Ama artık sizler varsınız. Onun için üzülmüyorum o kadar. Oğlun için de üzülme. Allah başka dert keder vermesin. Parası olduğu halde şifası bulunamayan hasta çocuklar var, şükret.
Kiloyu da takma burda yarışmayla hakkından geliriz. Çözülemeyecek dert olmasın yeterki. Allah yardımcın olsun canım.

Ebrucum canım sen de çok yoğun günler geçirip kendine vakit bulamamaktan bunalıma girmişsin. Ben de aynıyım. Hiç işlerimi hırsla ve isteyerek yapmıyorum hep zorla ve erteleyerek yapıyorum. Çocuklar sebebiyle ben de çalışamıyorum. Benim huzursuzluğumu düşün bi de şükret haline. Hiçbir zaman
beni anlamayacak ve destek olmayacak bir eş ve askeri disiplin şeklinde bir evlilik. Evimle yeterince ilgilendiğim halde sürekli yanıma
gelip emirler yağdırılan baskı dolu bi evlilik. Beni sürekli üzen bi kv ve kayınpeder. Burdan taşınma, kurtulma imkanım da yok
Eminim sizin dertleriniz zamanla düzelecek şeylerdir.

Kendine zaman bulamıyorsan da zamanı üret. Bir saat önceye saati kurup
hoşlandığın şeylerle vakit geçir. Daha önce de yazmıştım. Oğlunu al yürüyüşe çık, Örgü ör, kitap oku. Neskafe, çay filan içip
netten film izle. Ben bile bu kadar umutsuz olduğum halde herşeyi unutmak için bişeyler yapıyorum. Aslında aile meselelerimi
sürekli anlatıp canınızı sıkmak istemezdim ama ne durumda olan bayanlar var görün diye anlatıyorum. Kendini mutsuzluğa gömme.
İyi düşün iyi şeyler olsun. Kendini mutlu olmaya zorla.
Nelsonum yazdığım şeyler senin için de geçerli. Üzmeyin kendinizi.

kızlar yazdıklarınızı akşama okuyup bir bir cevap vereceğim .. ama şimdii menumü yazaım.. eleştirinki gittsin kilolarım....

8,15: 1 bardak süt - salatalık - 1 ceviz-3 yk yoğurt

12,30. bir kase yarmalı yoğurt çorbası- 1,5 dilim ekmek-bol salata-küçük bir salkım üzüm

14,30: minicik bir d,ilim yaş pasta-bir ceviz-şekersiz türk kahvesi

19,00: bol salata-4 yk makarna

gelelim sporlara: 1,5 saat halı yıkama
150 tane mekik
40 dak pilates yapacağım..

su: 2.5 litre

Son düzenleme:
Nelson canim menun guzel sporlarinda oyle pastayi minicik yazdin diye gormuyorum yaktigini umit ediyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…