- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.961
Nelsonum menün genel olarak iyi, pastayı saymazsak canım. Ama olsun bu seferlik olur. Ama her zaman kaçamak yok. Daha dikkatli olursan başarmaman için neden yok canım. Ayrıca da sporun da güzel. Böyle devam et. Ama yürüyüş yapma imkanın varsa onunda zayıflamada rolü büyük. Yeni doğum yapmış bi arkadaşım hergün yürüyerek bütün doğum kilolarından kısa sürede kurtulmuş, tığ gibi olmuştu.kızlar yazdıklarınızı akşama okuyup bir bir cevap vereceğim .. ama şimdii menumü yazaım.. eleştirinki gittsin kilolarım....
8,15: 1 bardak süt - salatalık - 1 ceviz-3 yk yoğurt
12,30. bir kase yarmalı yoğurt çorbası- 1,5 dilim ekmek-bol salata-küçük bir salkım üzüm
14,30: minicik bir d,ilim yaş pasta-bir ceviz-şekersiz türk kahvesi
19,00: bol salata-4 yk makarna
gelelim sporlara: 1,5 saat halı yıkama
150 tane mekik
40 dak pilates yapacağım..
su: 2.5 litre
kizlarrrrrr, bugün eczaneye gittimmm.. veee tartildmmmmm
84.4 kiloyuuuummmmmmmmj...
Gcen hafta pazarr,, 87.9 idimmm...
3.500gr gitmsss.
kizlar,, cookmutluymmmmmmm
Kutlarım seni canım çabalarının karşılığını aldın sonunda. Mucize ya hem de 3.5 kilo. Aç mı gezdin gülüm naptıııııın?
Gerçi menülerini yazıyosun görüyoruz ama gerçekten 3.5 kilo çok fazla. Emzirmek kilo verdirir derler ya sende işe yaramış olmalı. Tabii
onca uğraşını yabana atmamak lazım. Senin adına çok sevindim.
Kızlar bugün çok yoğun bi gündü. Annemlerle komşumuzun oğlunun düğününe gittik önce. Ondan sonra da annemlerle oğlumu annemlerin evlerine bırakıp şehir merkezine alışverişe gittik eşimle ve kızımla. Kızıma 2 tane yedek okul forması aldık. Bana da bayramlık ciciler. Giysilerimi 1 beden küçük aldım içine girmeye çabalayıp daha fazla dikkat ederim. Bayrama kadar 2-3 kilo gitmeli.
Sonra da alışverişten dönünce yengemler geldi, çay içtik filan. Şimdi evimdeyim. Menüm
Sabah 2 dl ekmekten yağsız tost
2-3 çatal tahin helvası
beyaz peynir * çay
ara special k
Öğlen 3 düğün kurabiyesi* 2 bim gevreği
1 kutu meyvesuyu ( düğüne hazırlanırken öğle yemeği yemeye fırsat bulamadık çok acıktık)
ara yok
Akşam yarım domates * 1 küçük salkım üzüm
yarım dilim trabzon ekmeği
ara 1 bardak ayran
Su 1 lt
Spor 1, 5 saat yürüyüş, alışveriş
kızlar malum şirket taşındığı için artık akşamları kaynanama gidemiyorum yardıma,bende dün kuaförden çıkınca oraya gittim,eşimde geldi, kapıdan girer girmez kayınpeder dalaştı bana,bende susmadım cevabını verdim,eşimin suratı düştü bi anda,bende baba güya evin erkeğisin ama kaynana gibisin maaşallah dedim,şuraya 2 saatte olsa işinizi yapayım diye geldim hoşgeldin diyeceğine laf sokma derdindesin,neyseki insan evladıyım ben şu laflarına karşılık halen evine geliyorum dedim,kayınvalidem canım ya çokta üzüldü,eşimde hadi evi toparlada gidelim babama tahammül etmek zorunda deilsin dedi.bende süpürdüm,vileda ile sildim,tuvaleti balkonu yıkadım,kızıma çorba yaptım çıktım gittim,gelen keyfimin içine etti saolsun,eve gelincede eşimle dertleştik biraz,sana ömrüm boyunca babama anneme bak demem mevcan,sen ne desen haklısın buna inan dedi.
merhaba kızlar
mevcan canım çok sağol. aslında kötü değilimdir debayanlarla aynı ortamda çalışmak çok zor be...
seni canı yürekten tebrik ediyorum canım. o kaynanaya gidip geliyosun hala. mesela ben neredeyse hiç görüşmüyorum ama vicdanım da çok rahat. keşke birbirimize yakın olsaydık di mki. ben sizi kendime çok daha yakın görüyorum gerçek arkadaşlarıma göre.
bu arad bir doktora falan gitsen. reglin gecikti. allah korusun birşey olmasın.
hkmt tebrik ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?