Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugünkü menüm
Sabah 3 yeşil zeytin * kk peynir
1 domates * şekersiz çay
1 dl ekmek

ara 1 elma * yeşilçay

Öğlen 3 lahana sarması* 1 kase yoğurt

ara 1 kase siyah üzüm * 1 kupa neskafe

Akşam 5 kaşık menemen* 2 kaşık türlü
1 dl ekmek

ara 1 küçük kase üzüm

Su 1.5 lt

Spor 30 dk markete yürüyüş
20 dk pilates

Nelsonum menün genel olarak iyi, pastayı saymazsak canım. Ama olsun bu seferlik olur. Ama her zaman kaçamak yok. Daha dikkatli olursan başarmaman için neden yok canım. Ayrıca da sporun da güzel. Böyle devam et. Ama yürüyüş yapma imkanın varsa onunda zayıflamada rolü büyük. Yeni doğum yapmış bi arkadaşım hergün yürüyerek bütün doğum kilolarından kısa sürede kurtulmuş, tığ gibi olmuştu.

Bebişin hayırlı olsun canım umarım sağlıkla kucağına alırsın. Pazartesi dr git benimde ilk gebelik senin gibiydi sehranın dediği gibiydi progestan kullanıp dinlenmistim

Aslında hepinize yazacaklarim var ama telden yazamıyorum rahat artık yarın eve gidince yazarım

Öptüm hepinizi çıtırlar

Cok tesekkur ederim hawarcim nasipse en kisa zamanda gidicem doktora. İlk hamilelik olsa dinlenirdim ama kizcemle dinlenmem zor gozukuyo

. Günaydiiiiiinn kizlarrrr..
Kahvlti bu saate kaldiii...
Bi kase nesfit yedmmm.. suu ictm.
Birazdan da bir tane erik yerim o kdr...

Herkese iyi pazarlar..

Canim cok tesekkur ederim Umarim yeni bebis evimize huzur mutluluk getirir. Allah size de istediiniz zaman nasip eder ins.

kizlarrrrrr, bugün eczaneye gittimmm.. veee tartildmmmmm
84.4 kiloyuuuummmmmmmmj...
Gcen hafta pazarr,, 87.9 idimmm...
3.500gr gitmsss.
kizlar,, cookmutluymmmmmmm

Son düzenleme:
kizlarrrrrr, bugün eczaneye gittimmm.. veee tartildmmmmm
84.4 kiloyuuuummmmmmmmj...
Gcen hafta pazarr,, 87.9 idimmm...
3.500gr gitmsss.
kizlar,, cookmutluymmmmmmm

Kutlarım seni canım çabalarının karşılığını aldın sonunda. Mucize ya hem de 3.5 kilo. Aç mı gezdin gülüm naptıııııın?
Gerçi menülerini yazıyosun görüyoruz ama gerçekten 3.5 kilo çok fazla. Emzirmek kilo verdirir derler ya sende işe yaramış olmalı. Tabii
onca uğraşını yabana atmamak lazım. Senin adına çok sevindim.

Kızlar bugün çok yoğun bi gündü. Annemlerle komşumuzun oğlunun düğününe gittik önce. Ondan sonra da annemlerle oğlumu annemlerin evlerine bırakıp şehir merkezine alışverişe gittik eşimle ve kızımla. Kızıma 2 tane yedek okul forması aldık. Bana da bayramlık ciciler. Giysilerimi 1 beden küçük aldım içine girmeye çabalayıp daha fazla dikkat ederim. Bayrama kadar 2-3 kilo gitmeli.
Sonra da alışverişten dönünce yengemler geldi, çay içtik filan. Şimdi evimdeyim. Menüm

Sabah 2 dl ekmekten yağsız tost
2-3 çatal tahin helvası
beyaz peynir * çay

ara special k

Öğlen 3 düğün kurabiyesi* 2 bim gevreği
1 kutu meyvesuyu ( düğüne hazırlanırken öğle yemeği yemeye fırsat bulamadık çok acıktık)

ara yok

Akşam yarım domates * 1 küçük salkım üzüm
yarım dilim trabzon ekmeği

ara 1 bardak ayran

Su 1 lt
Spor 1, 5 saat yürüyüş, alışveriş

Hkmt şükran saolun kızlar söylediklerinizi dikkate alıp uyguliycam.oğlum az önce uyudu bugün öğle uykusundan kaldırıp tüm gün anane babane yorulmamis anlaşılan bugün oksurmeye başladı :/yeni kararlarla yarın bilgisayardan bol bol yazarım özledim sizi iyi geceler

merhaba kızlar:
iki şey yazdım çıktım. bir daha da cevap yazamadım. hafta sonu şehir dışındaydım. dün akşam geldim oğlanı yıka uyut bavulu yerleştir derken çok geç oldu bilgisayarı açamadım bile.
kızlar canım sıkkın. yadığınız herşey için çok teşekkür ederim. topğluca cevap yazayım diyorum.
çok şükür iyi bir işim var, evim arabam. ama işte insan bazen farklı duygular içine girebiliyor sanırım. şükretmeyi unutup daha fazla şey istiyoruz. eşya değştirmek, tatile gitmek, güzel giyinmek vs. işte herşeyi istiyrouz herşeyi.
ben sanırım bu aralar ibadetten ve allahtan uzaklaştım biraz. okul açılınca çok farklı bir tempoya girdim. dua etmeyi unuttum sanırım. şükretmeyi unuttum. ama yazdıklarınızla kend,ime geldim. sağolun kızlar.
oğlum ilacı kullandığında problem yok ama normal zamanlarda bazen çok zorluyor beni. bu durumda eşimle ilişkimize yansıyor. zor bir sınavdan geçiyoruz. allah yardımcımız olsun.
şükrancım sen ne kadar pozitif bir insansın. maşallah. o kadar zorluk çekiyorsun ama hayata pozitif bakıyorsun. rabbim yardımcın olsun.
benim işim çok çetrefilli bir iş. kıskançlık, çekememezlik had safhada. ve ben gün geçtikçe arkadaşlarımı kaybediyorum. aslında iyi bir insanımkdır. yani herşeyde ararım sorarım. kötü günlerde yanlarında olmak isterim. ama bunların karşılığını görmüyorum malesef. karar verdim bir süre kimseyi aramıcam. bakalım kimler bana geri dönecek. nerdesin diye.
benim hakkımdaki düşünceleriniz için de çok teşekkür ederim kızlar.

günaydın çıtırlar,yorucu bi haftasonundan çıktım,maalesef regli olmadım ağrılarım var ama olmuyorrrrr işte,pantolonlara sığmıyorum,kabızım devam ediyor,gaz sancım bir yandan,
ve en kötüsü kendimden emin olduğum halde ya hamileysem korkusu

dün o kadar bunaldımki evde banyoda oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım,eşim deilsin korkma desede,2.çocuk fikri şu şartlar altında intihar olacağı için deliriyorum,stres yaptıkçada gecikicek bunu biliyorum.

neyse akşama doğru arabayı alıp,kızımla beraber kuaföre gittik,kızımım saçlarını kestirdim,bende kat verdirdim ve boyattım,aynada farklı bir mevcan görünce keyiflendim az da olsa

sabah tartıldım ama baya baya + kilo gördüm,şişlikmi kilomu diye düşünmek istemiyorummmmm

ösgemmm aşermeye başladınmı,bak çekinme canının istediği bir şey varsa hemen yapıp göndereyim,aynı şekilde hawarım sende tabiii,

papatyam ne oldu sana bebeğim,seni tanımıyorum ama fotolarından ve face de yorumlarından anladığım kadarı ile gayet pozitif ve neşeli bir insansın,ankarada olsaydın seninle iyi bir arkadaş olurduk bence biz,

hkmt tebrik ederim şekerim,verilecek kilo ne kadar fazla ise bir anda o kadar hızlı kilo gider + sen emziriyorsun bide,o yüzden metobolizman bu kadar hızlı iken kaçamak yapıp kendini yavaşlatma,keza kilon azaldıkça bizim gibi gramlara düşüceksin

kızlar malum şirket taşındığı için artık akşamları kaynanama gidemiyorum yardıma,bende dün kuaförden çıkınca oraya gittim,eşimde geldi, kapıdan girer girmez kayınpeder dalaştı bana,bende susmadım cevabını verdim,eşimin suratı düştü bi anda,bende baba güya evin erkeğisin ama kaynana gibisin maaşallah dedim,şuraya 2 saatte olsa işinizi yapayım diye geldim hoşgeldin diyeceğine laf sokma derdindesin,neyseki insan evladıyım ben şu laflarına karşılık halen evine geliyorum dedim,kayınvalidem canım ya çokta üzüldü,eşimde hadi evi toparlada gidelim babama tahammül etmek zorunda deilsin dedi.bende süpürdüm,vileda ile sildim,tuvaleti balkonu yıkadım,kızıma çorba yaptım çıktım gittim,gelen keyfimin içine etti saolsun,eve gelincede eşimle dertleştik biraz,sana ömrüm boyunca babama anneme bak demem mevcan,sen ne desen haklısın buna inan dedi.

Ee görüyordn aç geziyordm kuzum,,, gun icnde hic oturmuyorm ki.. bi de bnm bünyee yemeyncee vriyorm kiloyuu,,, eee emzirme de var tbii.. cok sukurrr ,, dun dogumdn snraki aldgm pantolon cok dar oluyorduu ,, gydm iste,, bosbol grckten..
Khlvti smdiye kaldi,, nesfit yiyorm bi kasee. Ynnda suu
Bu arada günaydiiiiinn sukrancmm

menün müthisss . Ciclernz de hayirli olsnn canimm..
İnanyrm kilo vririsn sen

Ne guzel anlayisli bir eşin varr.. .
Bu arada sozleri dnledmm vee kacamak ypiyormmmm

merhaba kızlar
mevcan canım çok sağol. aslında kötü değilimdir debayanlarla aynı ortamda çalışmak çok zor be...
seni canı yürekten tebrik ediyorum canım. o kaynanaya gidip geliyosun hala. mesela ben neredeyse hiç görüşmüyorum ama vicdanım da çok rahat. keşke birbirimize yakın olsaydık di mki. ben sizi kendime çok daha yakın görüyorum gerçek arkadaşlarıma göre.
bu arad bir doktora falan gitsen. reglin gecikti. allah korusun birşey olmasın.
hkmt tebrik ederim canım.

canım benim kayınpederim oldum olası hep böyle,aksi,sinir kıskanç biridir,sülalelerinde bile pek sevilmez,kızları bile pek iyi anlaşamaz ama işte eşimin babası atsam atamam satsam satamam,ben gitmesem eşim niye gitmiyorsun demez biliyorum ama ben kayınvalidemi çok seviyorum,kızıma onlar bakıyor gidip gelip orayıda kontrol etmek durumunda kalıyorum.

şu borçlarımızı biraz hafifletelim,kızım az daha büyüsün zaten ilerde onlara göndermeyi düşünmüyorum çünkü benim a dediğime o z diyor,sırf inat olsun diye,

doktora gitmeyi düşünüyorum ama 2-3 gün sonra,eşimde test alalım yap için rahat olsun dedi ama testi yapacak cesaretim yok,

bende burdaki arkadaşlarla yüzyüze görüşemesemde sanki yıllardır berabermişiz gibi hissediyorum,ankaraya yolun düşerse beraber bi kahve içmekten mutluluk duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…