Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

anladım canım. ben kızına onların baktığını bilmiyordum. demek o yüzden hemen hemen hergün uğruyorsun. kv sevdiğine göre kp idare edilebilir o zaman.
bir an önce git doktora.
ankarada nerede oturuyorsun canım. teşekkür ederim. neden olmasın. ankaraya sık sık gidip geliyorum ben.

3 te servis bırakıyor onlara babada 7 de alıp eve geliyor,özellikle gidip geliyorum,giderken kızımın sevdiği meyveleri alıyorum,çorba felan yapıp bırakıyorum o yüzdende kayınpederle kavga dövüş idare ediyoruz.evim doğukent ikeanın orda,mamak diye geçiyor o bölge,iş yerimde oran sitesinde,yolun düşerse haberleşelim mutlaka

Kızlar özlüyorum sizleri.Bende kendmi hep yorgun hissediyorum bu aralar.Oglum şimdi uyudu anca yemek yiyorum.Çok acıkmışım.Dolma ve ekmek yedim hiç yapmadığım yada kkyla tanışmadan önceki yaptığım şeyleri yapmaya başladımAma bugün yeni bir başlangı yaptım.Oglum uyurken uyandım ve mekiğimi çektim.
Aldıgım kararlar:

Aç karınla ılık su içilecek
Aç karınla mekik çekilecek.
Alarm kurulup erken kalkılacak.
Günde 2 bardak yeşilçay içilecek
Yulaflı aldım bugün ve sonraki günler tatlı niyetine yenilecek.
Gece yatmadanda mekik çekilecek
Bu göbek bi şkle girecek:))

Rüyamda sizleri gördüm.Kim bunlar dyorum bi sürü kız.İşte kk dakiler diolar.bul hadi kim özge kim mevcan vb...
Önce özgeyi buluyorumUzun boylu sarışın ne alakaAma gerçektende o özgeymiş sarılıyoruz birbirimizeMevcanı bulamıyorum şişko esmer bi kız aşk olsun ben mevcan diyor.Aaaa ama seni tahmin edemedim çünkü ben sen zayıf biliyordum diorumVe şükranı doğru buluyorum.Tam size bakın göbeğime de gösterirken uyanıyrum

kız güldürdün beni,albümüme bakta yüzümü iyice ezberle,insan az benzetir tamam şişkoluk kısmı doğru ama açık kumral,beyaz hatunum ben göbişinide göremedik yine desene toton açıkta kalmış bebeğim

menümü yazayım kızlar,çıkıcam birazdan,moral bozukluğu ile saçmaladım ama

sabah:2 tane beypazarı kurusu,çay
öğlen:1 kase şehriye çorbası,az bulgur pilavı üstü nohut,1 kase dolusu cacık
ara:1 elma
ara:1 tane market keki,3 tane madlen,yeşil çay
şimdide:beyaz leblebi yiyorum

kendime kızgınım,ağrımda var yemiycem evde bi şey,erkenden uyumak istiyorummm

kizlarrr bugun menum...
Sbh ac karninaaa ,, limon elma sirkesi su icilduii
Kahvlti nesfittt
Ögle yogurt corbasiii
Ara yesil cay diet bisküvi 3adet
Aksama da kuru fasulye yaptmm,, yemeyi düsünmuyormm.. salata yapar yerim

Kizlatpr, cnm ckk skkinnn .. sbh esimle tartistikk.. olumlama yapiyordm her zmn ama artk coook yorgunmmmm .. gelnce bklm kvga edckmiyzz ((

Mevcanım menün herzamanki mevcan menüsü değil kek ve madlen var.Ama erken günü kapatman ve akşam yemeği yemiyor olman herşeyi hallediyorAlbüm resim felan görmedim ki hiç benAçıkta kalmışım galiba

Hikmmet canım çok az yiyosun acıkmıyor musun?Sütün azalmıyorsa sorun yok tabi.Çok iyi kilo veriyosun gerçi bu kadar yemeye 10 kilo bile verirsinTebrik ediyorum azmin içinHerşey yoluna girer sıkma canını

Özgecim bugün dr. gidicektin.Ugramadıgına göre bu saate kadar dr. gittin sanırım.Gece haberini alırız artık.İnş herşey yolundadır.

Sehra,zuzuu pek ugramıyosunuz

Kızlar iyi akşamlar. Formdan düştüm ben artık. Hiç keyfim yok bugün. İkili yarışma beni toparlıyordu. Çok dikkat ediyordum yediklerime, iyi gidiyordum ama bugün moral bozukluğuyla herşeyleri yedim. Menü paylaşamıycam bugün. Nolcak benim halim bilmiyorum. Çok iyimserdim, herşeye iyi yanından bakıyordum. Bazen öyle bir psikolojide oluyor ki insan hiçbirşeye ümitle bakamıyor. Sonum ne olucak diye düşünmeden edemiyor. İnş hayatımda iyi şeyler de olur bundan sonra.

Mevcanım inşallah nasip olur bir gün
Ilahi ebru beni görmedin mi kız. Ben neredeydim acaba belki ddgöbeğimi sevmeye gitmişimdir
Şükran bu nasıl bir karamsarlık böyle. Ne oldu kuzum
Hkmt ve mevcan allasen siz acıkmıyor musunuz. Az yiyorsunuz ama iyi de ediyorsunuz
Menüme gelelim
07:30 yarım domates, yarım salatalık, 4-5 çatal peynir,bir dili emek
08:45 bir dilim kavun
11:00 2 mürdüm erik
12:00 yarım kase yayla çorba, 4 yk etli patlıcan yemeği, yoğurt, bir dilim ekmek
13:00 sütlü bescafe
15:30 bir elma
18:30 4 yk taze fasülye, bir dilim ekmek, salata, yoğurt
19:00 10 tane Antep fıstığı
Spora karar vermedim henüz. Yapıcam bir aksilik olmazsa.

Papatyam gerek kendi ailem gerekse eşim ve ailesinin benden mükemmellik beklemeleri ve hata kabul etmez olmaları benim kendimi
yetersiz ve beceriksiz hissetmeme neden oluyor. Herşeye yetişemiyorum. Çocuklara, ev işlerine kişisel bakımıma, kızımın ödevlerine, yakınlarımın kurallarına yetişemiyorum. Bu da beni bunalıma sokuyo canım.

Canım benim yüzümden .İkili yarış düzenleyemedim.Bazen öyle karamsarlığa düşüyoruz hepimz.Yada herşeyden bunalıp hiç bişi yapmak gelmiyor içimizden.Dua et ruhun daraldığında birde bizimle paylaş

Görmedim papatyammmm kusura bakmaSen o ara spordasındır kesinMenün güzel cnım hep güzeldi zaten ama neden neden neden olmuyor çözülemeyen denklem misali:44:

Sehrammmmmm nerelerdesin uğramaz oldun bu koca göbüşlü arkadaşına gelde bi destek ol huuuuuuu duyuyon mu

Özge merak içindeyim:18:

Ebrucum olr mu öyle şey? seninle ilgisi yok canım ailevi sorunlar sebebiyle kendimi yiyeceklere verdim. Tutamadım boğazımı. Bi de sürekli yakınlarımdan memnuniyetsizlik sözleri duyunca depresyona girdim. Oğlumu uyutunca akşam vakti de olsa elişi dekorasyon eşyaları üretmeye çalışıcam. Belki stresimi atarım, deşarj olurum. Oğlum da yanımda mızmızlanıp duruyo şu an

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiîiiiiiiiiii nihayet regli oldum, günlerdir yaşadığım stres bitti,bekle beni cumaaaaaaa,kek ve çuku yedim diye evde hiç bir şey yemedim,karnım senfoni çalıyor,kocacım karşımda çay ve biskrem hüpletiyor bir yandan,çokkk uykum var odama doğru yol alıcam herkese iyi gecelerrr

selam çıtırlarım.. ah geliyorum kendimden bahsedip size birşeyler yazamadan çıkıp gidiyorum.. ama siz sağ olun beni hiç ihmal etmediniz... bilseniz hayat öyle yokuşku değişik sorunlarla karşılaştırdıki beni.. sizleri okuyorum ama işte iki lafı bir araya getirip birşeyler yazamadım.. neyse geçti gitti herşey ve ben 2-3 gün diyetime gereken özeni gösteremesem bir ara bırakmayı düşünsemde halen devam ediyorum.. kazanacağım ya.. buğün sabah gergindim ama tüm stresimi attım.. yemeklerime birazda olsa dikkat edebildim... sporuma gittim ve kendimi muhteşem hissediyorum.. hayatımda ne değişti hiçbirşey.. ama hayata bakışıdır insanı mutlu yada mutsuz eden .. papatyammm iyi anla beni.. inan insanları tanımak istem,yorum.. çünkü tanıdıkça onlardan daha çok nefret ediyorum.. ve bayanlarla çalışmak gerçekten çok zorrr bunu bende iyi biliyorum....

buğün menu yadıpda sizden fırça yemek istemiyorum.. ama yarın menumle arınızdayımmmmmm...

akşamı hahiffi kapattım.. 4 köfte-az önce karışık turşu kurarken domates salatalık yedim bir kaç tanee...bir iki ısırıkda havuç..

ve gelelim sizeeee

havarım hamileliğin nasıl bebebk büyüyor değilmi.. sıkıntıların varmı....

bana hep yazıyorsun ama ben vefasız nelson kendimle uğraşmaktan sizlere iki satırı çok gördüm affedinnnn beniii..

. Günaydiiiiiinn kizlarrrr..
Kahvlti bu saate kaldiii...
Bi kase nesfit yedmmm.. suu ictm.
Birazdan da bir tane erik yerim o kdr...

Herkese iyi pazarlar..

kız bana menu önerilerinde bulunuyonda.. sen neden az yiyonn.. açıkmıyonmu sen .. sana içim ısındı bunu bil hikmetimm...

geçmiş olsun ebrulimm.. topiği sen toarlardınn e oldu sana silkinde kendine gel vee topla biziiii...

papatyam aynı şeyleri bende bu aralar çok sık yaşıyorum.. istediğim herşeye ulaşma imkanına sahibim.. zaten olmayaca yada ulaşamadığım şeylere de ulaşmak hayalim yok.. ama ne olursa olsun mutlu olamıyorum.. o gençlikteki gibi yürekten gülemiyorum... ama mutluluk burnumuzun ucunda da biz mi farkında değilizz... bence mutluluk içimizde ..dışarıda sebepler aramak yerine durduğumuz yerde bir kahkaha atsakkk ne olurki... tüm sağlığımız, çocuğumuz için herşey herşey için bir kahkaha.. değmezmi sence...arayış içindeyim.. ama biliyorum ki isteklerimde gerçek olsa mutlu olmam.. çünkü kendimi öyle bir şartlandırmışımki mutlu olmamayaaaa.... mutsuzluğumuzun sebebi biziz canım.... evet şükretmeyi bilmiyoruz ve elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz elimizde olmayanları istiyoruz.. eh tabi onlara da kolay ulaşınca hiçbir değeri olmuyor...papatyammmmm senin için dua edeceğim.. hayatındakilerin farkına var diyee.. birde faceden bir sayfa önereceğim.. oradaki sözleri bir oku.. inan sana iyi gelecek .. çünkü bana iyi geldiiiii...

mevcanım.. boşver canım ya kp takılma... her insan düşünceli olamıyor.. sen iyiliğini yap da anlayan anlar anlamayan kendisi bilir.. sonuçta onlar seni takdir etsin diye değil sen kendi insalığından yapıyorsun... takdir ettim seni bu arada... maşallahhh.. iyi dayanıyorsun... senin gibi gelin bulunmaz canım yaaaa.... ve regli olmana sevindimmmm.tek sen sevindin diye sevindim kızzz..

ah ebrummm sen beni nasıl görmezsin rüyanda be üvey evlatmıyımmmmmm.. ben bu topikte değilmiyim.. be yokuyum yoksa.. yoksa beni yokmu kabul ediyıorsun.... sözle o rüyana.. bir dahaki rüyanda sadece ben olayımmm...

saçmaladım kzılar.. ama sizleri çok seviyorum.... haya mutsuz olmak için çok kısaa..

sükran canım sendin demi canı sıkkın olan.seni üzen ne bilmem ama üzülme canım yaa.. ah biz kadınlar yomuyoz illaki üzülecek bir şeyler buluyor.. idiğini suyunu çıkarıp kendimizi harap bitap edene kadar üzüyor yıpratıyoruzz. üzülmeninde bir adabı olmalı kendimizi parçalamadan züzülsek daha mı iy olur sankii.. bunu diyende beim.. gece sitresten saat 3 e kadar uyuyamayan ben işte... neysem.. .. hayat bizim öyle herşeyi sorun yapıp takarsak yaşamamnın ne anlamı kalıyor.. hayatın tadını çıkarın...

hayat, mutsuzlukla zaman geçirmeyecek kadar kısaaaa...

öptüm sizlerriiiii mucukk mucuk.. hadin gülümseyinnnnn...

ben varım canım...buradayım..

. Nelson eşimle sorunlar yasiyoruz. Bgn cok buyuk kavga ettik.. bosancaz dedi.. sevmiyorm sni dedi. Tmm gidiyorm dedm,, bu kapidan ckarsan bi dha giremezsn dedi..
Ailemle kocamn sorunlri var. Kocam ailemi tuttugumu onu önemsemedgmi dusunuyor. O kdr cok sorun yasadk kii... sbha kdr anlatsam bitmez... ya bosanicaz, ya da ewde iki ayri hayat yasicaz. O da bebegmz icinmss.

tatlım kaç yıllık evlisin bilmem.. ama sana önerim boşanacağız demekle boşanılmaz.. önce kendini sakinleştir ve sakın evden gitme- çıkma.. gitmeni istese idi zaten ailene kavganızı haber veriri yada seni dışarı atardıki oda seni terk etmek istemiyordur.. .. sen sakın sinirle evini terketme.. eşinide kovma.. burası bizim evimiz falan de. baktın çok gergin.. sakin ol.. söylenme.. tartışmadan durmaya çalış..kendini sakinleştirmeye çalış...

tatlım kaç yıllık evlisin bilmem.. ama sana önerim boşanacağız demekle boşanılmaz.. önce kendini sakinleştir ve sakın evden gitme- çıkma.. gitmeni istese idi zaten ailene kavganızı haber veriri yada seni dışarı atardıki oda seni terk etmek istemiyordur.. .. sen sakın sinirle evini terketme.. eşinide kovma.. burası bizim evimiz falan de. baktın çok gergin.. sakin ol.. söylenme.. tartışmadan durmaya çalış..kendini sakinleştirmeye çalış...

hikmet aynı evde kalmanız sizin faydanıza çünkü aynı evde ayrı hayat sürmek zordur.. kendine bir ada çayı yap -- ne bilem bir kahve yap.. içerse eşinede yap ama seni incitecekse çok da üzerine gidip ısrar etme... bir duş al.. yani canım nasıl gevşeyeceksen önce kendini rahatlatt. ailelerinize tavsiyem hiç haber vermeyin.. çünkü aileler işin içine girince olay daha büyüyor..... bir süre seesiz kal ama canım söylenmeden birbiriniz kırmadan sadece sesiz kal..ama ev ilşlerini yemeğini yap.. düzen aynı sürsün.. bir kaç gün ayrı odalarda uyumanınzı bir saıncası olmaz.. ikinizde gevşerssiniz.. ama evlilikte bence gurru olmaz.. hatalı olduğunu düşünüyorsan eşinin gönlünü alabilirsin.. ama buğün çok sinirliise.. bir iki gün sonra da olur...

Son düzenleme:

haziran2012 ewlendk...
Cok snirli bi yapiya sahip, ustüne gtmedkce sniri 5dk.. ama gel gor ki cook kavgalrmz oldu. İlk dfa bugn saygiyi tukettik.. sewiormu artk anlayamiyorunmm.. asla gitmemm o da gitmez. Artk beraber uyumicazz.. zoruma gdiorr. Suan tablettn yaziyrm yazmasi cok zor. Ornek vererk anlatrdm ama inan coook uzunn.. yoruldm artkkk... cocuk olmasaydi coktn bosanirdi benden.. ilerlyn gunler ne gosterck blmiyrm ama biktimmm hayattaann.. bugun olumsuzlugn dibine vurdm nelsonnnn..

suan yatak odasnda,, orasi sicak die yazin biz oturma odasnda yatiyorz. Odasnda laptop basnda,, blgisayarci kendsi, intrnt sitesi ypior, aksamlri hic beraber oturmayz ki ztnn,, uzak ztn benden,,, mgren ilaclri kullanyr diyee agrilari gcti, snirsel olayi arttii.. kv hep ynmdaydii,, bi olaydan dolayi o da kesti muhbbtni bzden.. her kvga ettgmzde kv arardmm,, tlfnda ck knsuyormusm die eşime soylemş,, bugn aradm olayi anlattm, karismiyorm aranzda halledn, ya da ayriln dedi.. yaaa o kdr cook ki bogazmda lafff.. anlatck o kdr cok sey var ki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…