- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.981
canım benim kayınpederim oldum olası hep böyle,aksi,sinir kıskanç biridir,sülalelerinde bile pek sevilmez,kızları bile pek iyi anlaşamaz ama işte eşimin babası atsam atamam satsam satamam,ben gitmesem eşim niye gitmiyorsun demez biliyorum ama ben kayınvalidemi çok seviyorum,kızıma onlar bakıyor gidip gelip orayıda kontrol etmek durumunda kalıyorum.
şu borçlarımızı biraz hafifletelim,kızım az daha büyüsün zaten ilerde onlara göndermeyi düşünmüyorum çünkü benim a dediğime o z diyor,sırf inat olsun diye,
doktora gitmeyi düşünüyorum ama 2-3 gün sonra,eşimde test alalım yap için rahat olsun dedi ama testi yapacak cesaretim yok,
bende burdaki arkadaşlarla yüzyüze görüşemesemde sanki yıllardır berabermişiz gibi hissediyorum,ankaraya yolun düşerse beraber bi kahve içmekten mutluluk duyarım.
anladım canım. ben kızına onların baktığını bilmiyordum. demek o yüzden hemen hemen hergün uğruyorsun. kv sevdiğine göre kp idare edilebilir o zaman.
bir an önce git doktora.
ankarada nerede oturuyorsun canım. teşekkür ederim. neden olmasın. ankaraya sık sık gidip geliyorum ben.
kız güldürdün beni,albümüme bakta yüzümü iyice ezberle,insan az benzetir tamam şişkoluk kısmı doğru amaKızlar özlüyorum sizleri.Bende kendmi hep yorgun hissediyorum bu aralar.Oglum şimdi uyudu anca yemek yiyorum.Çok acıkmışım.Dolma ve ekmek yedim hiç yapmadığım yada kkyla tanışmadan önceki yaptığım şeyleri yapmaya başladımAma bugün yeni bir başlangı yaptım.Oglum uyurken uyandım ve mekiğimi çektim.
Aldıgım kararlar:
Aç karınla ılık su içilecek
Aç karınla mekik çekilecek.
Alarm kurulup erken kalkılacak.
Günde 2 bardak yeşilçay içilecek
Yulaflı aldım bugün ve sonraki günler tatlı niyetine yenilecek.
Gece yatmadanda mekik çekilecek
Bu göbek bi şkle girecek:))
Rüyamda sizleri gördüm.Kim bunlar dyorum bi sürü kız.İşte kk dakiler diolar.bul hadi kim özge kim mevcan vb...
Önce özgeyi buluyorumUzun boylu sarışın ne alaka Ama gerçektende o özgeymiş sarılıyoruz birbirimize Mevcanı bulamıyorum şişko esmer bi kız aşk olsun ben mevcan diyor.Aaaa ama seni tahmin edemedim çünkü ben sen zayıf biliyordum diorum Ve şükranı doğru buluyorum.Tam size bakın göbeğime de gösterirken uyanıyrum
Canım benim yüzümden .İkili yarış düzenleyemedim.Bazen öyle karamsarlığa düşüyoruz hepimz.Yada herşeyden bunalıp hiç bişi yapmak gelmiyor içimizden.Dua et ruhun daraldığında birde bizimle paylaşKızlar iyi akşamlar. Formdan düştüm ben artık. Hiç keyfim yok bugün. İkili yarışma beni toparlıyordu. Çok dikkat ediyordum yediklerime, iyi gidiyordum ama bugün moral bozukluğuyla herşeyleri yedim. Menü paylaşamıycam bugün. Nolcak benim halim bilmiyorum. Çok iyimserdim, herşeye iyi yanından bakıyordum. Bazen öyle bir psikolojide oluyor ki insan hiçbirşeye ümitle bakamıyor. Sonum ne olucak diye düşünmeden edemiyor. İnş hayatımda iyi şeyler de olur bundan sonra.
Mevcanım inşallah nasip olur bir gün
Ilahi ebru beni görmedin mi kız. Ben neredeydim acaba belki ddgöbeğimi sevmeye gitmişimdir
Şükran bu nasıl bir karamsarlık böyle. Ne oldu kuzum
Hkmt ve mevcan allasen siz acıkmıyor musunuz. Az yiyorsunuz ama iyi de ediyorsunuz
Menüme gelelim
07:30 yarım domates, yarım salatalık, 4-5 çatal peynir,bir dili emek
08:45 bir dilim kavun
11:00 2 mürdüm erik
12:00 yarım kase yayla çorba, 4 yk etli patlıcan yemeği, yoğurt, bir dilim ekmek
13:00 sütlü bescafe
15:30 bir elma
18:30 4 yk taze fasülye, bir dilim ekmek, salata, yoğurt
19:00 10 tane Antep fıstığı
Spora karar vermedim henüz. Yapıcam bir aksilik olmazsa.
Bebişin hayırlı olsun canım umarım sağlıkla kucağına alırsın. Pazartesi dr git benimde ilk gebelik senin gibiydi sehranın dediği gibiydi progestan kullanıp dinlenmistim
Aslında hepinize yazacaklarim var ama telden yazamıyorum rahat artık yarın eve gidince yazarım
Öptüm hepinizi çıtırlar
. Günaydiiiiiinn kizlarrrr..
Kahvlti bu saate kaldiii...
Bi kase nesfit yedmmm.. suu ictm.
Birazdan da bir tane erik yerim o kdr...
Herkese iyi pazarlar..
Hkmt şükran saolun kızlar söylediklerinizi dikkate alıp uyguliycam.oğlum az önce uyudubugün öğle uykusundan kaldırıp tüm gün anane babane yorulmamis anlaşılan bugün oksurmeye başladı :/yeni kararlarla yarın bilgisayardan bol bol yazarım özledim sizi iyi geceler
merhaba kızlar:
iki şey yazdım çıktım. bir daha da cevap yazamadım. hafta sonu şehir dışındaydım. dün akşam geldim oğlanı yıka uyut bavulu yerleştir derken çok geç oldu bilgisayarı açamadım bile.
kızlar canım sıkkın. yadığınız herşey için çok teşekkür ederim. topğluca cevap yazayım diyorum.
çok şükür iyi bir işim var, evim arabam. ama işte insan bazen farklı duygular içine girebiliyor sanırım. şükretmeyi unutup daha fazla şey istiyoruz. eşya değştirmek, tatile gitmek, güzel giyinmek vs. işte herşeyi istiyrouz herşeyi.
ben sanırım bu aralar ibadetten ve allahtan uzaklaştım biraz. okul açılınca çok farklı bir tempoya girdim. dua etmeyi unuttum sanırım. şükretmeyi unuttum. ama yazdıklarınızla kend,ime geldim. sağolun kızlar.
oğlum ilacı kullandığında problem yok ama normal zamanlarda bazen çok zorluyor beni. bu durumda eşimle ilişkimize yansıyor. zor bir sınavdan geçiyoruz. allah yardımcımız olsun.
şükrancım sen ne kadar pozitif bir insansın. maşallah. o kadar zorluk çekiyorsun ama hayata pozitif bakıyorsun. rabbim yardımcın olsun.
benim işim çok çetrefilli bir iş. kıskançlık, çekememezlik had safhada. ve ben gün geçtikçe arkadaşlarımı kaybediyorum. aslında iyi bir insanımkdır. yani herşeyde ararım sorarım. kötü günlerde yanlarında olmak isterim. ama bunların karşılığını görmüyorum malesef. karar verdim bir süre kimseyi aramıcam. bakalım kimler bana geri dönecek. nerdesin diye.
benim hakkımdaki düşünceleriniz için de çok teşekkür ederim kızlar.
günaydın çıtırlar,yorucu bi haftasonundan çıktım,maalesef regli olmadım ağrılarım var ama olmuyorrrrr işte,pantolonlara sığmıyorum,kabızım devam ediyor,gaz sancım bir yandan,
ve en kötüsü kendimden emin olduğum halde ya hamileysem korkusu
dün o kadar bunaldımki evde banyoda oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım,eşim deilsin korkma desede,2.çocuk fikri şu şartlar altında intihar olacağı için deliriyorum,stres yaptıkçada gecikicek bunu biliyorum.
neyse akşama doğru arabayı alıp,kızımla beraber kuaföre gittik,kızımım saçlarını kestirdim,bende kat verdirdim ve boyattım,aynada farklı bir mevcan görünce keyiflendim az da olsa
sabah tartıldım ama baya baya + kilo gördüm,şişlikmi kilomu diye düşünmek istemiyorummmmm
kızlar malum şirket taşındığı için artık akşamları kaynanama gidemiyorum yardıma,bende dün kuaförden çıkınca oraya gittim,eşimde geldi, kapıdan girer girmez kayınpeder dalaştı bana,bende susmadım cevabını verdim,eşimin suratı düştü bi anda,bende baba güya evin erkeğisin ama kaynana gibisin maaşallah dedim,şuraya 2 saatte olsa işinizi yapayım diye geldim hoşgeldin diyeceğine laf sokma derdindesin,neyseki insan evladıyım ben şu laflarına karşılık halen evine geliyorum dedim,kayınvalidem canım ya çokta üzüldü,eşimde hadi evi toparlada gidelim babama tahammül etmek zorunda deilsin dedi.bende süpürdüm,vileda ile sildim,tuvaleti balkonu yıkadım,kızıma çorba yaptım çıktım gittim,gelen keyfimin içine etti saolsun,eve gelincede eşimle dertleştik biraz,sana ömrüm boyunca babama anneme bak demem mevcan,sen ne desen haklısın buna inan dedi.
Kızlar özlüyorum sizleri.Bende kendmi hep yorgun hissediyorum bu aralar.Oglum şimdi uyudu anca yemek yiyorum.Çok acıkmışım.Dolma ve ekmek yedim hiç yapmadığım yada kkyla tanışmadan önceki yaptığım şeyleri yapmaya başladımAma bugün yeni bir başlangı yaptım.Oglum uyurken uyandım ve mekiğimi çektim.
Aldıgım kararlar:
Aç karınla ılık su içilecek
Aç karınla mekik çekilecek.
Alarm kurulup erken kalkılacak.
Günde 2 bardak yeşilçay içilecek
Yulaflı aldım bugün ve sonraki günler tatlı niyetine yenilecek.
Gece yatmadanda mekik çekilecek
Bu göbek bi şkle girecek:))
Rüyamda sizleri gördüm.Kim bunlar dyorum bi sürü kız.İşte kk dakiler diolar.bul hadi kim özge kim mevcan vb...
Önce özgeyi buluyorumUzun boylu sarışın ne alaka Ama gerçektende o özgeymiş sarılıyoruz birbirimize Mevcanı bulamıyorum şişko esmer bi kız aşk olsun ben mevcan diyor.Aaaa ama seni tahmin edemedim çünkü ben sen zayıf biliyordum diorum Ve şükranı doğru buluyorum.Tam size bakın göbeğime de gösterirken uyanıyrum
kizlar kim burda dertleşmem gereek... yoksaaa sbhaa kdr ağlicaaam((
ben varım canım...buradayım..
. Nelson eşimle sorunlar yasiyoruz. Bgn cok buyuk kavga ettik.. bosancaz dedi.. sevmiyorm sni dedi. Tmm gidiyorm dedm,, bu kapidan ckarsan bi dha giremezsn dedi..
Ailemle kocamn sorunlri var. Kocam ailemi tuttugumu onu önemsemedgmi dusunuyor. O kdr cok sorun yasadk kii... sbha kdr anlatsam bitmez... ya bosanicaz, ya da ewde iki ayri hayat yasicaz. O da bebegmz icinmss.
. Nelson eşimle sorunlar yasiyoruz. Bgn cok buyuk kavga ettik.. bosancaz dedi.. sevmiyorm sni dedi. Tmm gidiyorm dedm,, bu kapidan ckarsan bi dha giremezsn dedi..
Ailemle kocamn sorunlri var. Kocam ailemi tuttugumu onu önemsemedgmi dusunuyor. O kdr cok sorun yasadk kii... sbha kdr anlatsam bitmez... ya bosanicaz, ya da ewde iki ayri hayat yasicaz. O da bebegmz icinmss.
tatlım kaç yıllık evlisin bilmem.. ama sana önerim boşanacağız demekle boşanılmaz.. önce kendini sakinleştir ve sakın evden gitme- çıkma.. gitmeni istese idi zaten ailene kavganızı haber veriri yada seni dışarı atardıki oda seni terk etmek istemiyordur.. .. sen sakın sinirle evini terketme.. eşinide kovma.. burası bizim evimiz falan de. baktın çok gergin.. sakin ol.. söylenme.. tartışmadan durmaya çalış..kendini sakinleştirmeye çalış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?