Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

tatlım biraz olumlu bak.. kimsenin eşi mukemmle değil.. snede mukemmel değilsin..eşin seni sevmese seni bir şekilde o evden gönderiridiii... bence halen seni çok seviyor.. olumlu düşün.. kendini kandır demiyorum.. sinirli iken neler diyoruz ama aklında kalmaması gereken sözledir sinirle söylenen sözler... ben 11 yıllık evliyim.. çok boşanma kararı aldık.. bitti dedik.. halende yaşıyoruz sorunlar kavgalar..zaman geçtikçe erkekler bayanların değerini daha iyi anlıyorlar ama bunun için daha zamanınız var... ama zamanala herşey daha çok oturuyor... kendini yıpratma... kendini önce kendini sakinleştir..derin derin nefes al.. olyı ve eşinin sana dediği sözleri beyninde tekrarlama... kafanı dağıtacak şeyler düşünmeye çalış.. olmadı uyu.. müzik dinle ama kendini yıpratmamak adına sakinleş.. ağlıyorsan ağlamayı bırak.... insan ağladıkça daha çok ağıyor çünküü... evde sakinleştiri bir ilaçın varsa onu iç... ben ara sıra içerim.. kendimi yıpratıp sabaha kadar ağlamaktan daha iyi oluyor...

hikmet tatlım aileleri kavganıza katmayın... erkek ailerleini lafları biraz serttir sadece seni üzer..sonuç değişmez üzülen sen olursun.. kimse evladına kötü demez...hep kötü sen olursun.. ondan aileleri katmayın canım.. hele kayınvalideye hiç deme..

ayrıca kim akşam eşi gelince saatlerce zaman geçiriyor.. allah aşkına.. o kadar aile tanırım hiç de filmlerdeki gibi değil evliklikler.. biraz gerçekçi ol...eve geliyormu.. akşamları evdemi bence yeter canım.. diğer muhabbetler için çokda acele etme.. zaten çokda önemli değil.. bu konuların üzerinde çok durmaa bence..kendni doldurmaktan başka bir işe yaramaz...

eşin şimdi kendi halinde evde ama sen kendini üzyorsun. kendini sakinleştir.. sakın ağlama.. gözyaşlarına yazık.. sabahlara kadar ağladıım gecelere çok pişmanım...

ben 25 esim 26 yasindaa,, oglumz var 6ayliik..
EwlendgmDn bu yana cok yiprttk brbrmzi.. o ne derse desn sewgn asla azalmadi, azalmaz daa.. ama yorgnm,,, oglum ew ymk hrsey bna bakior. Elimden gldgnce bebek gbi davraniyrm ona.
Ama o anca kendisi,,, annesi babasi bosanms,, odasndan netinden dogru duzgn kalkmayn bi insandi. Aile nedr blmyr,, oturp iki mhbt etmeyi cikssss.. kocalga alismadn baba oldu.. o cok zorlandi.. hala da zorlaniyor.

Aglamiyorm,, ama agladmn.. oglumu gorsen aksam bn agladkca o gulucukler saciyordu. Bundn snra kari koca hayati yasamicakmszz.. ayri ayrii diorr. Ne zmna kdr sureck dedm sonsuza kdr dedi.. hep bns laf sokuyor,, ne desem altnda bska bse ariyor. Kv me elmdn gldgnce iyi davranrm,, ewne gderz, bulask fln elini surdurtmem,, ama kcuk biseyde sildi bni.. offf offff.. neyapsam yanls anlasiiyormm,,

bak canım.. biizm iki çocuğumuz var ama ne doğru düzgün ben anne olabidldim nede eşim baba..ve 3 yıllık bir evliikten sonra bebek düşündük.. eşim kocalığa alışdıdamı çocuk yaptık. tabiki hayır.. evlilik için 10 yıl.. o zaman analık babalık kocalık kadınlık ne o zaman ancak öğreniyoruz... babalıkda analıkda kocalıkda kadınlıkda zamnala öğreniliyor.. bunun için çok acele ediyorsun.. biz anneliğe kolay alışıyoruz ama erkeler biraz geriden geliyorlarr.yi bir anne olmamız iyi bir eş olduğumuz anlamına gelmeyor canım... hata yapa yapa doğruyu buluyorz...eşini.eleştirme eşini .. sen onu eleştirdikçe o daha çok sizden uzaklaşacaktır.. kendinden uzaklaştıammak adına biraz eleştirme eşini ve takdir et.. biz aile içinde büyüdükde ne oldu.. ana babamımzı öretti bize aile olmayı.. tvlerdeki evlilikler gibisandık hayatı.. ama yaşayarak hata yaparak öğreneceğiz hayatı...

Kizlar gecmis baya uzundu oku oku bitiremedim
Aklimda kalanlari unutmadan yazayim
Ebrucum hastaneye gidemedik bugun cunku esimin isle ilgili cok onemli bi sorunu oldu morali cok bozuk ona destek olmak zorundayim kendisinin de diz problemi daha da artti o da onun icin hastaneye gidicek bize uzak bi hastane var cok guzel o yuzden birlikte oraya gidelim dedik bakalim bu hafta ici ins. Randevu alip gideriz.
Bel agrim var cok birde hafiften bulantilar basladi migdem bombos gibi oluyo tuhaf bi his 2 3 haftalik sanirim bebis belirtiler yavastan kendini gosteriyor
Ruyanda beni gormussun keskem uzun boylu ve sarisin olsaydim ama bu halimle de fena sayilmam
Mevcanim canim yaa dusunmen yeter birsey asermedim selin hanimda bakalim bu sefer nasil olcak
Sukrancm bir bayan olarak seni cok amacok tebrik ederim inansen cok guclusun ben .asla senin gibi guclu olamam arada sende tokezlicen bunalcan cunku insansin ve nerdeyse hic destek olan kimsen yok ama bizler variz bunu hic unutma emi her zaman dertlesebilirsin
Bu arada diyeti birakma birgun yedin diye kilo alinmaz
.Hkmet canim suan uzun uzun yazamiyorum kizim durmuyor ama sakinbu gece konusma bugun ikimizde iyi degiliz de esine suan ne konusursaniz sonu kotu olcak siniriniz bi gecsin
Papatyacim nelsonum kizlar bizim en buyuk eksigimiz ( ben de herseye sahip olmamaragmen huzursuzum cunku)ibadetve sukretmek papatyam eskisi gibi namaza sigin bak nasil huzur bulcan benim de buna cok iht. Var.

Cok haklisnn cnm,, hrkrs her sorunu yasiyr, ablamda snn gbi dusunuyor.. hatta bna hep kocani iyiliginle ez der hep. Yani sen iyilk yap ki o sna naptgnn frkina varsin der. Ama bazen seytana uyuyormm.. bn yne ona hzmetmden eksk etmem. Httaa bugn ymkte yaptm. O da her aksamki gbi ekmek alms gelmss.. ama amasi var istee. Ya hamileyken gorsen uykumda sewerdi bnii.. bi acardm gozumu basucumda..

bak canım sözlere takılmaa.. boşanacak insan o evde durmaz... bir kaç gün hadi bir hafta ayrı yatmanızın size ne zaraı olur.. aynı evde ne zamana kadar ayrı kalınabilirki.. ve karşındaki bir erkekse eninde sonunda pes eder.. konuşturma beni canım yaa... eşinin dediklerine tamam sen nasıl istersen öyle olsun de.. inatlaşma.. kendini savunma..bu demek değil her şey kabl et.. sadece sakinleş ve sessiz kalmayı dene... bak bir iki günden nasılda geri adım atıyorrr. hangi erkek yatmayacağı bir kadınla aynı evde ayrı yaşar yaa.. saçmalık.. sadece gözünü korkuyor.. blöf yyaaa.. ben bu blöfler ka. yıl yedim bir bilsennn..

bak canım raahat ol.. olumsuz düşünme... kendini sakinleştir...eşinin sözlerine takılmaaa çünkü sinirle söylenen sözleri kayde değer değildir...ve biraz zamana bırak.. çok değil bir iki gün.. eşin yaklaşırsa da kendini geriçekme...adamın burnundan da getirme.. bak nasıl düzelecek...

Tsk ler ozgecm,, sen kizinla ilgilen. Bni atlamayp yazman bile sewindrdi bni ymn edrm..
Optm ii gclr

cicim ayları güzeldir ama hep devam etmez.. onlar evliliğimiz en hoş yılları olsada birbirimize destek olacağınız yılları eb değerl yılları olacak.. o cicim ayları bir daha hiç gelmeyecek.. ama daha güzel şeyler yaşayacaksınız.. ve her sarsıntıda daha çok birbirinize kenetleneceksiniz... bir kaç yıl daha..

Cnm bayadr bnden uzaak, yanasmiyor artk bnaa.. yanaşmamaa nedeni de, kullandgm ilaclr bnim duygulrmi engellyr dior. Yani yanaşmazZ... grcktende ilaclrdan snra sogudu bnden. Feciii agrilri vrdi, inthr ettrck derece cok agriliydi migreni.. mgreni gcti bu sfer bnden uzaklstii

Ya o birkac yil bzi brbrmzden dha da uzaklastrrsaaa,,

tatlım evlilik bir saklı kutudur.. her evde ne kyametler kopuyordur bilemezsin.. ama bir evi cennet yapmakda cehennem yapmakda kadının elindedir...illaki eşinin bir zayıf noktası ikna edilecek bir tarafı vardır.. bunu sen bilirsin.. işte bunu bilmek kadınlıktır.. her şey cinsellik değildir.. aile olmak farklı birşeydir.. bir kaç gün sonra inan aranız düzelecek..eşin nasıl olmanı istiyorsa öyle o bir iki gün

ne demiş atalarımız tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır..inatlaşarak hiçbirşey çözülmez.. herşey güzellikle çözülür. ablan haklı canım..

tatlım evlilik bir saklı kutudur.. her evde ne kyametler kopuyordur bilemezsin.. ama bir evi cennet yapmakda cehennem yapmakda kadının elindedir...illaki eşinin bir zayıf noktası ikna edilecek bir tarafı vardır.. bunu sen bilirsin.. işte bunu bilmek kadınlıktır.. her şey cinsellik değildir.. aile olmak farklı birşeydir.. bir kaç gün sonra inan aranız düzelecek..eşin nasıl olmanı istiyorsa öyle o bir iki gün

ne demiş atalarımız tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır..inatlaşarak hiçbirşey çözülmez.. herşey güzellikle çözülür. ablan haklı can

ayyyy kizlar beni hatirladiniz mi demeye utaniyorum artik

gelip gelip ciktim bi yazamadim adam akilli bu sefer bitirmek istiyorum bu isi yoksa gicik olacam kendime.

tekrar kendimi hatirlatayim.

yurtdisinda yasiyorum. 25 yasindayim . yaklasik 7 aylik bi kizim var ve benim vermem geren 5-6 kiloluk bir rakam var. adam akilli becerirsem bu diyet isini 7 hafta hedef koydum kendime fazlaliklardan kurtulmak icin. cok skldm artik istedigim kiloya gelmek icin cabalamaktan..

litfen destek olun bitirelim bu isi. 7 hafta ne ki :26::18:

kalan kisim da bitsin gitsin artik yaa..

litfen beni tekrar araniza kabul edin.

Ya o birkac yil bzi brbrmzden dha da uzaklastrrsaaa,,

sen sakin ol inatlaşma uzaklaşmazsınız... korkma.. güven bana..sadece sakin ol.. bak herşey çorap söküğü gibi düzlecek... senin yaşadığın duyguları yaşadım ben.bak bizde ayrı odalarda oturuyruz.. o tvde ben nette... şimdi kızarım uyandı bir bakayım...

Haklsn haklsnzzz...
Cnsellk tbi degil hrsey, duygusal olrk da uzaklasti bnden. Bide is yernde sornlri var. Patronu para vrmiyor. İs kurma hayali var. Gbi gbi canini skan cook nden var aslnda.

İnş dedgn gbi olur canim. Beni dinlyp, bna moral vedgn knstgn icn cok tesekkr edermm.. inan bu knsmaya ck ihtycm vardi.. allah razi olsuunn..

Hosgeldiiinnnnnnnnnnnn...
Umarm kisa surede kilolrni verirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…