Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hkmetcm suan kizimi uyutuyorum sakin kafayla okudum nelsonla yazismanizi
Oncelikle ayni yastayiz ancak benim esim benden 5 yas buyuk.
Senin esinin yasi aslinda konunun ozeti gunumuzde 26 yasinda bir erkegin es ve cocuk sorumlulugunu almasi sahsi fikrimce zor is. Erkeklerin yasinda 1 yil bile cok onemli cunku gercekten gec olgunlasiyorlar ikinci noktaysa erken yapilan cocuk bende 3 aylik evliyken hamile kaldim evet iyi ki varlar cocuklarimiz onlarsiz bi hayati yasamak anlamsiz ama daha oturmamis bi evlilikte cocuk iliskiyi yipratiyo ben esimle sadece 2 tatil yapabildim kizimsiz biri balayimiz digeri 7 aylik hamileydim suanki tatilimiz su sekilde ben kizimla onden gidip yemek yiyorum esim tek ben odaya kizimi uyutmak icin erken cikiyorum esim tek basina takiliyo haa tabiki ucumuzun zevk aldigimiz zamanlarda var ama anlatmak istedigim esimle basbasa yasayamadigimiz cok sey var ( tatil sadece bi ornekti aklima ilk o geldi)
Mesela flort ederken saatlerce sohbet ederdik zaman su gibi akip giderdi eve zor giderdim ayrilamazdik birbirimizden evlendik ve buyu bozuldu malesef cunku devreye kv annem aileler akrabalar girdi cocuk oldu ben esimi cok aksattim sohbet etmez olduk kucucuk konulardan kavgalar buyuk tartismalar basladi.
Simdi geriye donup baktigimda ben ne yapmisim diyorum nelsonun dedigi gibi yuvayi kuran disi kustur.
Esimle hergun kv yuzunden kavga ettik ben agladim haykirdim isyan ettim esim benden uzaklasti eger kadin olmayi becerebilseydim idare edebilseydim bu noktalara gelmiycektik
Kendi hayatimdan ornekler veriyorum cunku bir siz degilsiniz tartisan bu noktaya gelen
Oncelikle esinin soyledigi sozleri duyma ve asla cvp verme gunduz agladanda zirlasan da aksam o eve geldiginde gayet cool dur hosgeldin de yemegini hazirla hemen bebeginle ilgilen tartisma ortami yaratma zamanla esin kivama geldiginde kucuk kucul olumlu adimlar at ve lutfen kendini topla ve dusun once kendi hatalarini olc tart duzeltmeye calis sonra esinle konusarsk degilde asla konusma gene kavga cikar onu davranislarinla zamanla degistir tekrar sana askla bakmasini sagla.
Senin en buyuk yanlisin kv ile dertlesmem onu araman bunu hic aklim almiyor kv ne kadar iyi olursa olsun arkadas gibi dahi olsa oglunu ne kadar kotuler ki sadece yuzgoz olursun ve sana sonunda ayrilin der iste.
Es meselesi aile cok hassastir bak ben sizlerden baska kimseyle dertlesemiyorum neden cunku kimseye guvenim yok bu konuda
Birebir karakterkerinizi bilemem o yuzden soyle de bunu yap diye kesin dille birsey diyemiyorum ama esinin kbul edilmez hatalari yoksa tekrar mutlu gunlerinize donebilirsiniz bu tamamen senin elinde canim
Ben aile konusunda cok hassasim ozellikle kadinlara cok uzuluyorum aglayip uzulduklerinde icim paramparca oluyor ben de coookk geceler agladimdan biliyorum cok zor ne yapicaz bol bol dua edicez ve hep pozitif olucaz oflayan poflayan soylenen bi es olmuycaz daha olgun mantikli davranan guclu kadinlar olucaz yuvamizi ayakta tutucaz
Yuruuuu be kim tutar seni osgeeee

Canım yazdıklarınızı okudum.Oglumu uyuttum eşime ütü yaptım ve sana yazmadan uyuyamazdım inan.Gerçi nelsonum psikolog gibi hepimize çok iyi geliyor ve özgemde güzel mantıklı şeyler yazmış.Bende bi kaç şey yazmak istedim.

1) .Ayrılan ailelerin çocukları gerçekten çok zor günler geçiriyorlar ve yaşadıkları kızsa annenin erkekse babanın hatalarını görüp ya ders alıp eşlerine yapmıyorlar yada tam tersine hırslanıp öyle oluyorlar.Bunu yaşamayan bilemez!!!

2)Sinirden söylemiştir eşin.Hepimiz sinrliyken karşımızdakinin canını acıtmak için en ağırını söyleriz ama gerek duygularımız değildir onlar.Onları kafana takma sakın.Sakinleşince ortalık durulunca konuşmaya onu anladığını göstermeye çalış.

3)Kendince(iş,migrenren vb.)nedenlerden de bunalmış olabilir.Birde sen üzerne gittysen patlamıştır sana.

4)kv iyi de kötüde olsa dertleşmeKendi annenle bile çünkü eşini kötü bilir cephe alır.SEn iki gün sonra öpüp koklaşıp barışırsın ama annen soğur damadından ve hep acaba kızımı yne üzüyor mü öyle davranıyor mu diye düşünmeden edemez!!!

5)bebeğin eşinden önemli!!!Sütünden hislerden ona da geçiyordur.Ben ağlarken hep ona bakıp onun beni hissettiğini düşünüp kendimi bi kenara bırakırdım.Bebeginin rızkını üzülüpte sütlerini azaltma.Benim 20 günlkken eşimle tartışma ssonucu sütüm ogün gelmemiştiAkşam doğru eşim hatasını anlayınca özür dileyince birazda olsa motive oldum diye sütüm tekrar gelmişti.Çok korkmutum oğlumu eşim yüzünden bi daha emziremeyeceğim diye

6)Evlilikte babalıkta erken olmuş erkek için.Askerlik zaten onları bi garip yapıyor.Ve erkekler ge olgunlaştıkları ve ve bekarken rahat yaşadıkları için kadın gibi evliligede evlerinede zor alışıyorlar.Ana kuzuları oluyorlar birazDaha 1 yıl tartışmayla geçiyor evlilikte zaten hop bebiş(Allah aratmasın uzun ömürler versin)erkekler ev geçindirme sorumluluk eşin bebekle ilgilenmesi vb...bi çok nedenle zora gelemedikleri için bunalıyorlar.

7)Sabret daha yenisin zamanla anca oturacak evliliğiniz.Hepimiz yaşadık boş yere kavgalar günlerce küs kalmalar.Ama zamanla eşlerine daha düşkün oluyorlar.

8)Bende ebni üzene cvp vermediğim için hep eşime o böyle yaptı senin .... bana bugün bağırdı şu akraban laf soktu.Hep bırbırrrr.Yeter artık dedi dır dır iştan kafam dolu geliyorum zaten.Kim ne dediyse cvp ver her akşam dırdırErkekler susan olgun kadın severler cazgır dırdırcı vb.. sevmezler.Onlarda haklı koca gün çalışmak zorundalar eş çocuk gibi sorumlulukları var.Evi geçirndirme zorundalar eve geliyolar sıcak yemek ve tatlı dil güler yüz biz ne yapıyoruıyoruz bol bol DIRDIRRRR

Aklıma gelenler bunlar canım.Duanı et yavrunun yanına yat.Zaman herşeyin ilacı unutma.Yarı belki o senden özür dileyecek.Yada işe giderken ikinizide öpüp gidicek ve herşey btecek

Özgem iyi geceler gördüm seni biz gece kuşlarıTabi senin içinde bide minik kuş varEşine geçmiş olsun diyim.Ama dr ihmal etme nolurRüyalarda buluşuyoruz bak

Nelsonum,canım benim ya zuzu yu hawarı sehra delüsünü papatyamı da görmedim.Gerçi herkes vardı ama ben tahmin yürütürken uyanıverdim.Sende ordaydın yani

ne çok şey yazılmış gece. derse gidicem şimdi ama gitmeden önce iki çift laf edeyim. daha önce de yazdım. ben 13 yıllık evliyim. evlendiğimde ben 22 eşim 24 yaşındaydı. şimdi düşünüyorum da ne kadar küçükmüşüz. 5 yıl sonra çocuk sahibi olduk. ilk beş yılımız hep kavgayla geçti annen şunu dedi kavga, sen öyle baktın kavga, onu neden dedin kavga. bu kavgalarımızın sonrasında günlerce küs kalırdık. çok ağladım geceler boyu. hıç.kıra hıçkıra ağladığımı bilirim. defalarca kere boşanmayı düşündüm, eşimden nefret ettiğimi düşündüm. çok pişman oldum evlendiğim için. ama bakın hala devam ediyor evliliğim. hem de mutlulukla devam ediyor. eşimi çok seviyorum. ikimizde olgunlaştık. ben eskisi kadar dırdır etmiyorum. o bana karşı daha yumuşak. ama diyorim ki keşke evliliğimizin ilk yıllarını daha güzel geçirebilseydik.
velhasıl hkmt canım her evin içi farklı bir kutu. neler olur biter bilemezsin.
1. si ne demek ya kayınvalideye anlatmak. bırak kayınvalideyi böyle şeyler hiç kimseye anlatılmaz. ne annene ne kızkardeşine. ne de arkadaşa (bize anlatmakla en iyisini yapmışsın o ayrı). sen unutursun onlar unutmaz.
sen de eşinde çok küçüksünüz bir de bebek var. eş olmadan anne baba olmuşsunuz. bu da ayrı bir durum tabi ki. erkekler çok geç olgunlaşıyor malesef. evlilik gibi bir kutunun içine girmek istemiyorlar. kendi yaşıtlarından bekar olanlar gezip tozarken onlar eve tıkılmak istemöiyorlar. bunu itiraf da edemedikjlerinden böye hır gür çıkarıyorlar işte.
sanmaki evlerde akşamları adam oturur kadın adamın kucağına yatar. birlikte film izlerler. o anca filmlerde dizilerde olur. biz de genelde ayrı oturuyoruz eşimle. oğlum 9:15 de uyur. ben kapatırım kapımı spor yaparım. o da mutfakta tv izler hem de sigara içer. yani aslında sohbetimiz akşam yemeğinden ibaret. ama ben mutluyum eşimle diyebiliyorum.
amannnn ders saatim gelmiş. ben kaçar. yazarım sonra yine....

günaydın çıtırlarım keyifler nasıl,patronum yurt dışından döndü,çok yoğun program var bugün uğramayabilirim,,

hkmt yazdıklarına çok üzüldüm ama nelson olsun diğer kızlar olsun çok güzel şeyler yazmış,11 yılımı doldurmama 2 hafta kaldı,evlendiğimde eşimde bende 22 yaşındaydık,inan evimizde ne kavgalar oldu,boşanma kelimeleri havalarda uçuştu,seni sevmiyorumlar,sırf dul kalma diye seni çekiyorumlar neler neler hepsi geçti bitti,şu an aşktan birbirimiizin ağzına bakıyoruz,çokkkkkkkkkkkkkkk yenisin daha evliliğe kocana alışamadan birde anne olmuşsun,ben 5.yılımda kızımı kucağım aldığımda aylarca evliliğimi rayına oturtmaya çalıştım,

evlilik bu kavgada edilir,insan öfkeyle istemediği şeyleride söyler,önemli olan saygınızı yitirmeyin,kavga ederken ağzından çıkacak şeyleri düşün,düşünemiyorsan bile sakinleştiğinde onlar öfkeyle söylendi de geç,filmlerdeki gibi romantik deil gerçek hayat,

aileleri evliliğinize katmayın,ailen artık eşin ve çocuğun,tabii annenizi babanızı atın demiyorum ama onlar kavga sebebiniz oluyorsa durup düşünmekte lazım diyorum.

kizlarr, herkes günaydiinnn.. hepinze cok tesekkr edermm.. bebegm 6aylik, yatagnda mzk kutusu vr, onun dugmesne basip muzigini acmş kurbn oldgnm yaaaa...
Kizlar gece ayri odalrda uyudk..bn bebegmle ilgilendim o da ytk odasnda pc nin basndaa.. ymk bile yemedii,, snirliyken yemegmi hzrla demsti hazirlamadm.. bnde bse yemedmm.. gece baktn yastik almams ortu almams,, basini kaldrp yastgni koydm kiyamadm.. neyse bi baktm tlfnunu basucuma koymuş, tlfnn alarm sesine uyanamaz da ben uyanirm hep ondan .. neyse alarm caldi uyandrdm, o uyanmadn ütüsünü yaptm,, hergün napiyorsam onu yaptim.. baktim bnmle knsmayan boynum agriyor tutulmş dedii,, hep masaj yparm bn ona,beline boynunaaaa.. gel, masaj yapim ddmmm.. yptimm, ama tşk etmedii.. giderken de kapidan hherzamanki gbi ugurladm. Beni öpmedii.. oglunu optü.. mustakl ewde otryrz 1.kaattaa.. gderken pnceredn bakar el sallarmm,, bu sefer pencerede bni goremesn üzüldgmu anlasn die cikmafm pencereyeee..
İste dunden bu yana bunlar oldu kizlarr..
Ynmda oldnz icn tesekkr edrmmm

Hkmetcim neler yaşamışsın akşam çok üzüldüm canım. Siz evleneli çok zaman olmamış. Daha yeni sayılırsınız. Zamanla inş üzülmemeyi, kendi yaşamına bakmayı öğreniceksin. Birbirinizi yıpratıp kötü sözler söylememeye çalışın. Erkekler daha geç olgunlaşıyo maalesef. Ev, çocuk ve evlilik sorumluluğunu yeterince kaldıramıyolar, evlilikle birlikte büyüyolar diyebiliriz. Ama geçici bi durum bu. Takma kafanı canım. Eşinin sana söyledikleri de gerçeği yansıtmıyor bence
o anın kızgınlığıyla söylenmiş şeyler kızların dediği gibi. Bak ben de çok zor günler, yıllar geçirdim, ağladım, küstüm ama hayata tutunmaya çalışıyorum 2 çocuğumun hatırına sabretmeye çalışıyorum. Sen de sabret canım. Unutma ki Allah sabredenlerle beraberdir.
Bebişinle ilgilen, oyna. Kendine oyalanacak bişeyler bul. Benim de dün moralim bozuktu kızımla peçetelik ve el yapımı kalemlik yaptık
sıkıntımı unutturdu bana biraz. İnan ki hepsi geçicek ikiniz de bugünleri unutacaksınız. Bol bol dua et, Allahtan sabır dile.

Mevcan sen naptın canım moralin düzeldi mi? Eşini takdir ettim doğrusu. Babama katlanmak zorunda değilsin demiş. Yani babasının nankörlüğünün farkında. Benimki sürükleyerek götürüyo, onların yanına çıkmak zorundasın diyo. Hala ailesiyle aram bozuk. Bayramda bile barışmak istemeyecek kadar kırdılar beni. Canım arasıra kavga etseniz bile sana inanan ve koruyan eşinin kıymetini bil. biliyorsun da zaten. Keşke benim eşim de seninki gibi davransa başımın üstünde taşırdım. Bu bayramda eminim beni zorla götürecek yine. Neler yaşadığımı bilsen gitmek istememi anlarsın.

Son düzenleme:

bni sewmese diorm sbh msaj yap imasi vermezdi.
Kavgamz nisanliyken basladi.
Ablam esimi sewmemş,, hep bir araya geldgmzde eşime laf sokar gbi gicik verir gbi laf soylerdi. Eşim o zmn derdi ablan bni sewmiyr die. Ben derdm oolurmu oyle sey. Ablam iyidr asla laf sokmz, sni sewyr derdm. Zmnla eşim hakli cikti. Bn ne ypark hata ettm,, ailemi eşime, eşimi ailemr sewdirmeye calştm.. hataaa istee ah salak kafaaam.. ablam yuzundn ckkk kavga ettk. Sonra en buyuk kavgamzda annem abimde ortk oldu. Babam 8yil once öldü. Abim annmn aglamasiyla gecenin12sinde kocami arafi. Thdt edr gbi krdsmn kilinan zarar glmesn gbi sozler soyledi. O sozleri gunduz yuz yuze soyleseydii sorun olmmazdi. Ama eşim saygisindan abime gikkk demedi. Annem de ordan bunlrn arasini bozan kv dedi.. eşim bunutlfndan duydu. Annesne anlatti. Olaylar buyudu. Kisacasi ailemdeki herkesle knsmuyor kocam. Hep dedm sn haklsn die ama dnlemedi.GuNlerce kavga ettk. Knsmadi bnmle.Daha 40im yeni cikmşti.. cok agladm o zmnlar. Snra esim bni anneme gondermedi. Sonra gdeblrsn dedi. Ama aileeme cok kinli.. bnm ailemi ondn dha cok onemsedgni düsünüypr. Degisremiyorm fkrini..

şükranım o kadar doğruki,erkekler çokkkkkkkkk geç olgunlaşıyor,ben hep derim erkeğin zeka yaşı bi 5 sene geriden gelir,benim eşimde zamanında bana çok çektirdi,benim annem olmadığı için kaynana kayınbaba derdi nedir görmedi eşim,o yüzden ailesi ile yaşadığım sorunlarda hep beni suçlu gördü,bende ezildikçe ezildim,sabahlara kadar ağladım,yatakta ayırdım,cinselliği ceza olarakta kullandım ama hiç bir şey düzelmedi,ne zaman olgunlaştım,anne oldum işte o zaman ipler benim elime geçti,eşimde olgunlaştı tabi aile olduğumuzu anladı,herkes kendi derdindeyken onun ailesi için beni ağlatmasının ne aptalca olduğunu farketti,şimdi iyiyiz çok şükür saygımız sevgimiz fazlası ile var,en güzeli ben hayır demesini öğrendim,annesine mi gidecek canım isterse giderim canım istemezse gitmem,tehdit etmem ama derimki 11 sene bitti halen anan baban için beni ağlatmayı düşünüyorsan hiç uğraşma aha kapı orda çocuk deilim ben kimsenin kahrını çekemem,bende anneyim tıpkı senin annen gibi derim

. .. ben istyrm cocugm babasi büyümesinnn.. eşimi de sewyrm ne kdr kizgn kirgn olsam daaa.. ahh aho hayir i bi de ben ögenebilseem. Bosanicm sendn dedi. Bosayamazsn bni dedm. Cocguna mi guveniyorsn dedi. Onu sewdgmi bildgi halde bni sewmiyorsun sn dio. Neymş ablama sen sus kocam hakknda nsl bole knusursun diememşm. Bzm aile de de kmse üzülmesnn die kirilmasn die hep susulur ben oyle ogrrendm. Ama esimn ailesi hersey herkesn yuzune vurulr. Tek bi hatada gnlerce kus kalinr.
Bn ise aman eşim aman kv, allah var iyilgi cook dokunduu ama bnm ufack bir hatama kii hata yptgmi kbl etmiyrn. Bni silebldi kv. Neymş tlfnda ck knusuyormsum. Susmuyormusumm.. dertlestgmi saniyordm bndee.. oyle degilms. Eşim bna hep derdi annem o bnm seni mi tutucak. Sn hamilesn die susuyor, snra sütün kesilmesn die susuyorr.. ahh ahhh uvey gelini de laf sokar sokar ilk küser, snra haklsn sen derler die onlr dha iyi olurrr.. off offff

Canım eşin şimdi ailenin yanına gönderiyorsa sorun etme bırak sevmezlerse sevmesinler, yüzgöz olmasınlar. Herkes birbirini sevemiyor ne yazıkki suçu olsun olmasın. Önemli olan herkes biraraya gelip birbirine girmesin. Ailen senin eşini sevmiyor olabilir ama
senin hergün annenler meselesi dışında eşinle herhangi bir sorunun yoksa sana değer verip iyi davranıyorsa iki tarafı da dinle ama sessiz kal. Eşini savunsan annenler bozulur. Annenleri savunsan eşin savunmaya geçer. En iyisi bu meseleyi çok önemli bi sebep olmadıkça konuşmayın. Eşin sana anneni, ablanı şikayet etse bile " seni anlıyorum canım dediğin gibi olabilir tamam görüşmezsen görüşme" dersin.

uzulrdm eskiden gorusmuyor die artk umursamiyormm.. aile disinda sorunumz yok aslnda hrkesde olan seyler,, bna da hic kotu davranmaz.. bklm gunlr ne gosterck sukrancm tsk edrmmm.. iyi ki varsnz..

Canım haklısın gerçekten evlilik danışmanlarından da duydum erkeklerin zeka yaşının 5 sene geriden geldiğini. Ama bazen daha genç yaştakiler ileri yaştakilerden daha olgun olabiliyo. Mesela kv beni kaynımın yanında üzdüyse kaynım beni savunur, annesine kızar. Eşimden 4 yaş küçük olmasına rağmen ailesinin yaptıklarının farkında, eşime göre birçok konuda daha olgun davranabiliyo. Eşim bile bana kötü davransa engelliyo. Bana daha kibar davranmasını söylüyo.

evllik tücrübe ile oturuyor,, yaşayaak öğreneceğiz bu işi ,,,

ve hayattaki en önemli varlığımız kendimize gelsin sıra.. çok mu bencilce bir giriş oldu.. ya ben kendimi seviyorum ve bunun için beni üzen olaylarıı takmıyoum kafama ve ve kızlarrr diyete gelelim.. dayanamadın bu sabah tartıldım gıdım giden kilo yokk... ah ah ben ne halt yiyeceğm.. tutmak lazım boğazımı.. ama gidecek kilolar... şu an itibbarı ile 25 gününm ve 5 klo 800 gramım var benden gitmesi gereken kiloo.. bugün işi çok sıkı tutacağım ve sabah tekrar tartılacağım... bakalım nolcakkkk

kız seni kocan çok seviyorr,,

sen sevmediğin birinin sana dokunmasına müsade edermiydin...bak eşin sana adım atmışş,, erkeler direk gelip ben haksızım demezler coğu zaman... onun dilinden anlaa... akşamada ılımlı ol konuyu hiç ama hiç açmaa.. sunu bunun bana dedin deme bak sana diyom belki bu gece belki bir ğün sonra eskisi ğibi sohbet edersinizzzz

Nelsonum sakın motivasyonunu kaybetme canım bu hafta olmazsa haftaya olur. Bak ben dün çok cıss yedim ama bugün yine devam ediyorum dikkat etmeye. Pes etmek sana yakışmasss. Bi bakmışsın bi haftada 2-2.5 kilo birden gitmiş. Cıssları evine sokma ve pişirme. Olcak bu iş.

menümü şimdiden yazayım da akşam yemeyim yaaaa

6,30; bir yumurta-birkaç dal marul-1 ceviz
12,00: çorba salata
15,30; elma
16,30: kahve şekersiz
18,30: salata -közlenmiş sebzeler

Son düzenleme:

Nelsssooonnn cnmsiiinn..
İns dedgn gbidir.
Vallaa cnm sıkkın demedm Yemeeeediimmm.
Cuku fln ciksssssss
Kararliymm arkdslarmmm
Suan khvlti ..
Salata
Süt yarim bardk
5adet ince kücük galetaa kepekli olanindaaann..

Δ§×××× kizlar caninizi sıktm, üzdümmmm affedinnn.. hayat iste ..
İyiki sizi tanidm,, cnm arkidislerm bnmm..
Sayenzdeee suan coook iyiyimmmmm.
Oglum uyuyrrr, khvlti ypmama izin verdii
Δ×§§×÷×

kizlar, esim msj atti. 2 3 gun git annende kal yalnz kalmk istyrm demms.
Aradm ,, k bkma gitmicm,, nden gdiormsm ddm. Yüzünu gormek istemorm dedi. Dedm ztn gormuyorsn ki. Ymegni yersn odana cekilrsn dedm. Tmm sen gtmessen bn gderm dedi. Kardesi bekar ewi var, orda gder kalrm 2 3 gun dedi sen blirsin ddm. Kapattm..

....

Son düzenleme:

canım senden ricam,kelimeleri biraz daha düzgün yazman okumak için çok uğraşıyorum inan yazdığını anlayamıyorum,

tüm msjlarını okuyamadım ama bu zıtlaşmak hiçte iyi deil,heleki araya mesafe koyup ayrı evlerde kalmak,suçlu kim olursa olsun,kavgayı kim başlatmış olursa olsun,eşin bir adım atmıyorsa o adımı sen atacaksın,şimdi eşine msj at,"yaptığın ve söylediğin çok çocukca,biz evliyiz bir evladımız var,ve her ne sebeple olursa kavgada etsek ben seni seviyorum,sensiz uyumak istemiyorum,sorunumuzu kavga ile deil anca konuşarak çözeriz,akşam lütfen eve gel,seni bekliyorum" yaz gönder,ters bişey yazsa bile lütfen eve gel yaz başkada cevap verme,

geldiğindede ses tonunu ayarlayarak konuş,o bağırsada sen karşılık verme çünki sen sessiz konuştukça oda sesini indirecek

ve asla ama aslaaaaaa ayrı yatma,bırak başka odada yatsın ama uyandığında sen yanında ol

bunlar sadece bi tavsiye,yada hayat tecrubesi,hayat elbetteki senin,istediğin gibi yaşayabilirsin ama başında bi şeylere dur demezsen olacaklar seni dahada üzer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…