- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.021
Hkmetcim neler yaşamışsın akşam çok üzüldüm canım. Siz evleneli çok zaman olmamış. Daha yeni sayılırsınız. Zamanla inş üzülmemeyi, kendi yaşamına bakmayı öğreniceksin. Birbirinizi yıpratıp kötü sözler söylememeye çalışın. Erkekler daha geç olgunlaşıyo maalesef. Ev, çocuk ve evlilik sorumluluğunu yeterince kaldıramıyolar, evlilikle birlikte büyüyolar diyebiliriz. Erkekler böyledir. Neşeli, bakımlı, ağlamayan, laf söylemeyen kadınları severler. Benim eşim de öyle. Biz ağlayınca, fazla özveride bulununca, onların fazla üstüne düşünce daha şımarıyolar. Ama geçici bi durum bu. Takma kafanı canım. Eşinin sana söyledikleri de gerçeği yansıtmıyor bence
o anın kızgınlığıyla söylenmiş şeyler kızların dediği gibi. Bak ben de çok zor günler, yıllar geçirdim, ağladım, küstüm ama hayata tutunmaya çalışıyorum 2 çocuğumun hatırına sabretmeye çalışıyorum. Sen de sabret canım. Unutma ki Allah sabredenlerle beraberdir.
Bebişinle ilgilen, oyna. Kendine oyalanacak bişeyler bul. Benim de dün moralim bozuktu kızımla peçetelik ve el yapımı kalemlik yaptık
sıkıntımı unutturdu bana biraz. İnan ki hepsi geçicek ikiniz de bugünleri unutacaksınız. Bol bol dua et, Allahtan sabır dile.
Mevcan sen naptın canım moralin düzeldi mi? Eşini takdir ettim doğrusu. Babama katlanmak zorunda değilsin demiş. Yani babasının nankörlüğünün farkında. Benimki sürükleyerek götürüyo, onların yanına çıkmak zorundasın diyo. Canım arasıra kavga etseniz bile sana inanan ve koruyan eşinin kıymetini bil. Benim eşim seninki gibi davransa başımın üstünde taşırdım.
şükranım o kadar doğruki,erkekler çokkkkkkkkk geç olgunlaşıyor,ben hep derim erkeğin zeka yaşı bi 5 sene geriden gelir,benim eşimde zamanında bana çok çektirdi,benim annem olmadığı için kaynana kayınbaba derdi nedir görmedi eşim,o yüzden ailesi ile yaşadığım sorunlarda hep beni suçlu gördü,bende ezildikçe ezildim,sabahlara kadar ağladım,yatakta ayırdım,cinselliği ceza olarakta kullandım ama hiç bir şey düzelmedi,ne zaman olgunlaştım,anne oldum işte o zaman ipler benim elime geçti,eşimde olgunlaştı tabi aile olduğumuzu anladı,herkes kendi derdindeyken onun ailesi için beni ağlatmasının ne aptalca olduğunu farketti,şimdi iyiyiz çok şükür saygımız sevgimiz fazlası ile var,en güzeli ben hayır demesini öğrendim,annesine mi gidecek canım isterse giderim canım istemezse gitmem,tehdit etmem ama derimki 11 sene bitti halen anan baban için beni ağlatmayı düşünüyorsan hiç uğraşma aha kapı orda çocuk deilim ben kimsenin kahrını çekemem,bende anneyim tıpkı senin annen gibi derimHkmetcim neler yaşamışsın akşam çok üzüldüm canım. Siz evleneli çok zaman olmamış. Daha yeni sayılırsınız. Zamanla inş üzülmemeyi, kendi yaşamına bakmayı öğreniceksin. Birbirinizi yıpratıp kötü sözler söylememeye çalışın. Erkekler daha geç olgunlaşıyo maalesef. Ev, çocuk ve evlilik sorumluluğunu yeterince kaldıramıyolar, evlilikle birlikte büyüyolar diyebiliriz. Ama geçici bi durum bu. Takma kafanı canım. Eşinin sana söyledikleri de gerçeği yansıtmıyor bence
o anın kızgınlığıyla söylenmiş şeyler kızların dediği gibi. Bak ben de çok zor günler, yıllar geçirdim, ağladım, küstüm ama hayata tutunmaya çalışıyorum 2 çocuğumun hatırına sabretmeye çalışıyorum. Sen de sabret canım. Unutma ki Allah sabredenlerle beraberdir.
Bebişinle ilgilen, oyna. Kendine oyalanacak bişeyler bul. Benim de dün moralim bozuktu kızımla peçetelik ve el yapımı kalemlik yaptık
sıkıntımı unutturdu bana biraz. İnan ki hepsi geçicek ikiniz de bugünleri unutacaksınız. Bol bol dua et, Allahtan sabır dile.
Mevcan sen naptın canım moralin düzeldi mi? Eşini takdir ettim doğrusu. Babama katlanmak zorunda değilsin demiş. Yani babasının nankörlüğünün farkında. Benimki sürükleyerek götürüyo, onların yanına çıkmak zorundasın diyo. Hala ailesiyle aram bozuk. Bayramda bile barışmak istemeyecek kadar kırdılar beni. Canım arasıra kavga etseniz bile sana inanan ve koruyan eşinin kıymetini bil. biliyorsun da zaten. Keşke benim eşim de seninki gibi davransa başımın üstünde taşırdım. Bu bayramda eminim beni zorla götürecek yine. Neler yaşadığımı bilsen gitmek istememi anlarsın.
şükranım o kadar doğruki,erkekler çokkkkkkkkk geç olgunlaşıyor,ben hep derim erkeğin zeka yaşı bi 5 sene geriden gelir,benim eşimde zamanında bana çok çektirdi,benim annem olmadığı için kaynana kayınbaba derdi nedir görmedi eşim,o yüzden ailesi ile yaşadığım sorunlarda hep beni suçlu gördü,bende ezildikçe ezildim,sabahlara kadar ağladım,yatakta ayırdım,cinselliği ceza olarakta kullandım ama hiç bir şey düzelmedi,ne zaman olgunlaştım,anne oldum işte o zaman ipler benim elime geçti,eşimde olgunlaştı tabi aile olduğumuzu anladı,herkes kendi derdindeyken onun ailesi için beni ağlatmasının ne aptalca olduğunu farketti,şimdi iyiyiz çok şükür saygımız sevgimiz fazlası ile var,en güzeli ben hayır demesini öğrendim,annesine mi gidecek canım isterse giderim canım istemezse gitmem,tehdit etmem ama derimki 11 sene bitti halen anan baban için beni ağlatmayı düşünüyorsan hiç uğraşma aha kapı orda çocuk deilim ben kimsenin kahrını çekemem,bende anneyim tıpkı senin annen gibi derim
bni sewmese diorm sbh msaj yap imasi vermezdi.
Kavgamz nisanliyken basladi.
Ablam esimi sewmemş,, hep bir araya geldgmzde eşime laf sokar gbi gicik verir gbi laf soylerdi. Eşim o zmn derdi ablan bni sewmiyr die. Ben derdm oolurmu oyle sey. Ablam iyidr asla laf sokmz, sni sewyr derdm. Zmnla eşim hakli cikti. Bn ne ypark hata ettm,, ailemi eşime, eşimi ailemr sewdirmeye calştm.. hataaa istee ah salak kafaaam.. ablam yuzundn ckkk kavga ettk. Sonra en buyuk kavgamzda annem abimde ortk oldu. Babam 8yil once öldü. Abim annmn aglamasiyla gecenin12sinde kocami arafi. Thdt edr gbi krdsmn kilinan zarar glmesn gbi sozler soyledi. O sozleri gunduz yuz yuze soyleseydii sorun olmmazdi. Ama eşim saygisindan abime gikkk demedi. Annem de ordan bunlrn arasini bozan kv dedi.. eşim bunutlfndan duydu. Annesne anlatti. Olaylar buyudu. Kisacasi ailemdeki herkesle knsmuyor kocam. Hep dedm sn haklsn die ama dnlemedi.GuNlerce kavga ettk. Knsmadi bnmle.Daha 40im yeni cikmşti.. cok agladm o zmnlar. Snra esim bni anneme gondermedi. Sonra gdeblrsn dedi. Ama aileeme cok kinli.. bnm ailemi ondn dha cok onemsedgni düsünüypr. Degisremiyorm fkrini..
Canım eşin şimdi ailenin yanına gönderiyorsa sorun etme bırak sevmezlerse sevmesinler, yüzgöz olmasınlar. Herkes birbirini sevemiyor ne yazıkki suçu olsun olmasın. Önemli olan herkes biraraya gelip birbirine girmesin. Ailen senin eşini sevmiyor olabilir ama
senin hergün annenler meselesi dışında eşinle herhangi bir sorunun yoksa sana değer verip iyi davranıyorsa iki tarafı da dinle ama sessiz kal. Eşini savunsan annenler bozulur. Annenleri savunsan eşin savunmaya geçer. En iyisi bu meseleyi çok önemli bi sebep olmadıkça konuşmayın. Eşin sana anneni, ablanı şikayet etse bile " seni anlıyorum canım dediğin gibi olabilir tamam görüşmezsen görüşme" dersin.
şükranım o kadar doğruki,erkekler çokkkkkkkkk geç olgunlaşıyor,ben hep derim erkeğin zeka yaşı bi 5 sene geriden gelir,benim eşimde zamanında bana çok çektirdi,benim annem olmadığı için kaynana kayınbaba derdi nedir görmedi eşim,o yüzden ailesi ile yaşadığım sorunlarda hep beni suçlu gördü,bende ezildikçe ezildim,sabahlara kadar ağladım,yatakta ayırdım,cinselliği ceza olarakta kullandım ama hiç bir şey düzelmedi,ne zaman olgunlaştım,anne oldum işte o zaman ipler benim elime geçti,eşimde olgunlaştı tabi aile olduğumuzu anladı,herkes kendi derdindeyken onun ailesi için beni ağlatmasının ne aptalca olduğunu farketti,şimdi iyiyiz çok şükür saygımız sevgimiz fazlası ile var,en güzeli ben hayır demesini öğrendim,annesine mi gidecek canım isterse giderim canım istemezse gitmem,tehdit etmem ama derimki 11 sene bitti halen anan baban için beni ağlatmayı düşünüyorsan hiç uğraşma aha kapı orda çocuk deilim ben kimsenin kahrını çekemem,bende anneyim tıpkı senin annen gibi derim
evllik tücrübe ile oturuyor,, yaşayaak öğreneceğiz bu işi ,,,
ve hayattaki en önemli varlığımız kendimize gelsin sıra.. çok mu bencilce bir giriş oldu.. ya ben kendimi seviyorum ve bunun için beni üzen olaylarıı takmıyoum kafama ve ve kızlarrr diyete gelelim.. dayanamadın bu sabah tartıldım gıdım giden kilo yokk... ah ah ben ne halt yiyeceğm.. tutmak lazım boğazımı.. ama gidecek kilolar... şu an itibbarı ile 25 gününm ve 5 klo 800 gramım var benden gitmesi gereken kiloo.. bugün işi çok sıkı tutacağım ve sabah tekrar tartılacağım... bakalım nolcakkkk
kız seni kocan çok seviyorr,,
sen sevmediğin birinin sana dokunmasına müsade edermiydin...bak eşin sana adım atmışş,, erkeler direk gelip ben haksızım demezler coğu zaman... onun dilinden anlaa... akşamada ılımlı ol konuyu hiç ama hiç açmaa.. sunu bunun bana dedin deme bak sana diyom belki bu gece belki bir ğün sonra eskisi ğibi sohbet edersinizzzz
kizlar, esim msj atti. 2 3 gun git annende kal yalnz kalmk istyrm demms.
Aradm ,, k bkma gitmicm,, nden gdiormsm ddm. Yüzünu gormek istemorm dedi. Dedm ztn gormuyorsn ki. Ymegni yersn odana cekilrsn dedm. Tmm sen gtmessen bn gderm dedi. Kardesi bekar ewi var, orda gder kalrm 2 3 gun dedi sen blirsin ddm. Kapattm..
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?