Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

menümü şimdiden yazayım da akşam yemeyim yaaaa

6,30; bir yumurta-birkaç dal marul-1 ceviz
12,00: çorba salata
15,30; elma
16,30: kahve şekersiz
18,30: salata -közlenmiş sebzeler

nelsonum menün tam şok diyet menüsü,uygularsan 7 deil 70 kilo bile verirsin kız sen,boşver herkesi dietine odaklan,hepimiz güveniyoruz sana

suan konusmak istemiyor mevcan ,, yalniz kalip kendini dinlemek istiyorum dedi. Beraber uyumak istemiyor ki, israr edersem diyecek ki üstüme geliyorsun. Aksam gitmeni istemiyorum derim dediklerini de derim ama beni dinlemicek. İcinde oyle bir kizginlik var ki bana karsi , duymuyor beni. Kucuk bir olayi bile o kadar cok buyütüyor ki anlatamam sana. Diyorum 3 4 gun sonra geri gelecem ewe, beni görmemek ne kdr cok iyi edecek seni diyorum olsun diyor. O da yeter.. hep derdi gidicem diye en kucuk kavgada,,
Bilmiyorum mevcan aksama anlicagiz.

Son düzenleme:
Elinden gelen çabayı göster ama madem yine uzatıyor bu meseleyi zamana bırak. Kafasını dinlerse dinlesin bikaç gün. Ama bazı erkekler çocuk gibidir, nazlıdır. Gitme desen durdurabilrsin, vazgeçirebilirsin. Yine de seni dinlemeyip evden giderse uzun uzun düşünür ve sensiz yapamıycanı anlar belki. Bi yuvayı yıkmak kimse için kolay değil. Bi de bebeğiniz var sonuçta. O sizi yeniden birleştirecek inş

Esimnn üstune gtmiceksn. Aksam gelsin gitmek istediginde sn blirsin dicem. Hatta kiyafetlerini ütüleyim cantani beraber hazirlayalim dicem

Özgeee nasılsın canım? Nasıl gidiyo hamişlik. İnş bulantı, kusma filan olmaz sende. Hawara üzülüyodum ama o atlattı sanırım.
Sen ne durumdasın? Eşin de düzelirse dr a gitmeyi ihmal etmeyin.

Hkmetcim esine cok kizdim ne kadar cocukca davraniyor neyin inadi bu anlamadim sen emziren bi annesin bu erkekler neden dusunmez uzulmesin sutu kesilir demez.
Mevcancim yazdiklarini uygularsa esi daha da yuz bulur dogru yoldayim der ve daha da uzer hkmeti senin esin guzel sozden tatli dilden anlar ve inatci bi yapisi yoksa bu dedigin mantikli yalniz bazi esler keci gibi oluyor onlara ters tepiyor kendimdfn biliyorum cok ustune gidince rahat birak beni demeler bunaldim demeler basliyo ben hkmete asla inada inat yap demem cunku isler sarpa sarar ama ilginin dozu artarsa da bu sefer esi bunu ben hakliyim demekki olarak algilar ince bi cizgi ysni insan gercekten nasil davrsncagini sasiriyo hkmet evden asla cikma gitme iyi yapmissin birak gitsin yAlniz kalsin sen cocugunla duzenini niye bozasin ki ne munasabet ayy cok sinir oluyorum valla boyle yaptiklarinda su esleri.
Sukrancim canim nasi desem halsizim belki psikolojik belki gercekten oyle bilmiyorum butun gun yatasim var isleri bosladim zaten biraz
Bulantim oldu dun biraz zaten kizimda da ilk uc ay olmustu dr tabiki ihmal etmem kizimda da her ay duzenli gittim ama dedigim gibi hastane biraz uzak esimle gitsem daha iyi olur birkac gune gideriz ins..

kızlar selam ..
sayfalar uzamış gitmiş ....
ben dün okuluma gittimmm tek basıma olacam okulda başka öğ. yok(( hergün git gel nasıl olcak bilmiyorumm...
birde kendıme spor solonu olan bir kız öğrencı yurdu buldum en güzel kısmı spor solonu var :))))driğer ölzellkleri beni çok ilgilendirmiyo zaten allh yardımcım olsun yıne sürükleniyorum çok zor günler beni bekliyooo...hayırlısı allh sağlık versinde kendımı dun ne kadar sıktıysam aksam mıdem ağrıdı ....hemen üzülünce öle oluyo hastalık işte...
gelelim size nerden başlasam bilemedım hkmt canım çok ama çok üzüldüm okuduğumdan beri allh yardımcın olsun herkes yorum yapmış ne güzel destek olmuşlar diyecek bişey kalmamışşş bence onları dinle bende çok yenıyım aynı zamanda evlenmişz benımde yenı o yuzden tecrubelilerde konuş rahatla...ama kolay olan hiçbişey yok ki ben hiç kimseyı duymadım biz hiç kavga etmedik diyen emin ol herkes yaşıyo önemli olan bu durumu en az yaralrla atlatmak...allh yardım etsın .... bak ne güzel allh sağlıklı bebek vermış .....
bol bol dua et dualar oku....
diyete gelince dün çok gezdık bugunde sabah ev bakmya gittik taşınıyorum yıne((((
nasıl olacaksa aksam esya toplayacam yarın temızlık öbürgun yerleşme pazar okul....
iyi düşünelim iyi olsunnn....
nelson diyet i maşallh diren olacak yılmak yok yola devam...
ösge nasıl gidiyo...
mevcan canım bayılıyorum senın çözümlerine yaaaa...düşündüklerini söylyebilmen ne güzelll...kısa ve özsün maşallahhh...
ebru nerdesinnnnn
sükrannnn kızın okul nasıl gidiyor ....

ösge sağlık ocağı yok mu dr gidene kadar oraya uğra...
sanki bende çok anlarım yaaa:)))nasıl heyecan var mı ?

hkmt canım ya üzme kendını bırak dınlesın kafasını akışına bırak ters konuşma sonuçta sen git demedin canım ya senin gitmeni sitıyorsa sen sakın ama sakın gitme çok istiyorsa annene o götürsün sen evi terk eden olmaaaa

ahh ne guzel yazmişsin özgecimm,, kafasini dinleyecekmiş.napiyorsaam ustüne gittigimde yok. Asil kendisi kavga etmek icin nedenler ariyor. İki uc kiyafetni koydm.
Ütüledm de, ablamn dedgi gbi iyiligimle ezicem onu. Desin ki ben naptim. Umarim tabiii.. brazdan carsiya cikicam. 10dk uzaklkta. Bebegimiz eksiklerini tamamlicam. İyi ki varsiniz..

Elfcm hosgeldin canim Allah yardimcin olsun butun sıkıntilar gelir gecer merak etme Allah'in izniyle hepsinin ustesinden gelirsin sen
Heyecan var braz karisik duygular icindeyim
Saglik ocagina gelince yeni tasindim burda nerde bilmiyorum bile nakil islemi olmasi gerek gecen sefer cok ugrasmistik bakalim bu sefer nasi olcak

elifciim coook tesekkr edermm.. surekli dua ediyorm.. ins bu durumumuz uzun sürmezzz.
Sna da kolay gelsiiinnn cnm ..

CANIM HİÇBİŞİ YAPMAK İSTEMİYOR. AKŞAMA DERS VAR. ONU BEKLİYORUM.
MENÜMÜ YAZAYIM HEMEN.
ÇOK SAÇMA BİR KAHVALTI OLDU. 7 GİBİ 10 KADAR ANTEP FISTIĞI YEDİM NE ALAKAYSA.SONRA 07:30 DA 3 CEVİZ BİR DİLİM EKMEK 2-3 ÇATAL PEYNİR.
11:30 10 ADET BADEM
12:30 AZ EZOGELİN, SALATA BARDAN ÇOKÇA DOMATES SALATASI, 1 YK TAZE FASÜLYE, 2 ADET MERCİMEK KÖFTE, YOĞURT, KURU DOMATES, KÖZLENMİŞ BİBER.
AZ ÖNCE 3-5 ADET BADEM. BİR SÜTLÜ NESCAFE
AZ SONRA ERİK YİCEM 2 ADET
AKŞAMA DA 3-4 YK TAZE FASÜLYE, SALATA, BİR İÇLİ KÖFTE
GÜN İÇİNDE 2 KERE ORTA Türk kahvesi bir tane defındık büyüklüğünde çikolata

kılzar menum değiştiii..değişkliği arz ederimmm

menümü şimdiden yazayım da akşam yemeyim yaaaa

15,30; elma
16,30: kahve şekersiz
18,30: salata -közlenmiş sebzeler

16,30: 2-3 salatalık-3 çeri domates-2yk pişmemiş dolma içi.(bulgurdan)-2 ceviz
18,00:çeyrekten daha az gözleme

su :3 litre

spor: http://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI bunu yapıyorum. 1 saat 20 dak
30 dak ev işi
20 dak hafif tempoda koşu-- gözleme yediğim içinnn

Son düzenleme:
Özgecim bu belirtiler normal zaten hamileliğin başlarında. Bulantı ilerlerse sarı leblebi, ekmek, çubuk kraker veya balık kraker yiyebilirsin, iyi gelir. Ayrıca hamileliğin boyunca hafif şeyler yersen bulantıların aza iner. Halsizlik zaten olacak ama psikolojik olarakta kendini keyifsiz, bitkin hissetmen normal. Kendine fazla yüklenme, dikkat et canım

Elffcim hoşgeldin yeniden. Okul bu hafta başladı demek. Allah kolaylık versin canım. Midenin ağrısı da strestendir tabii ki İnş tahmin ettiğin gibi sıkıcı geçmez günlerin. Spor salonuna gidenler varsa arkadaşlık et. Nasıl bir yer bilmiyorum orası ama boş vakitlerinde gezecek yerleri varsa gez. Oraların keyifli özelliklerini bulmaya çalış. Alışveriş yapabileceğin yerler varsa uzak da olsa çıkıp kendine bişeyler al. Bu şekilde bi sene çabucak geçer. Bu arada kızım iyi, okuluna gidiyor şimdilik ama geçen hafta bikaç gün ağladı okul bahçesinde. Benimle eve dönmek istedi. Öğretmeni de çok yeni olduğu için nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Bir kere de sınıfta 2-3 saat ağlamış. Şimdi ödevlerini de yapıyor ama bir an önce yapıp oyuna dönebilmek için acele yapıyor ve hiç güzel olmuyor.Daha iyi yapması için teşvik ediyorum. Öğretmenini seviyor ve sık sık ona hediye götürmek istiyor.

Son düzenleme:
Bugün öğlenden beri elektrikler kesildi burda. Ben de evdeki işlerimi halledip 17:30 da kızımı okuldan almaya gittim. Tam son mum bitmek üzereyken elektrikler geldi. Akşam yemeğimi bile karanlıkta yedim. Menüm

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta * az peynir
bir avuç üzüm * 5 yeşil zeytin
2 dl ekmek

ara yarım elma * yarım mandalina
bir avuç yeşil üzüm

Öğlen 3 kaşık makarna* 1 büyük kase salata

ara 1 haşlanmış yumurta * çay
bikaç çatal peynir * birkaç çatal helva

Akşam 3 kaşık kapuska yemeği * 1 dl ekmek
1 kase yoğurtlu mor lahana salatası

ara 6 kaşık special k bir kase sütle

Su 2 lt
Spor 30 dk markete gidiş geliş
30 dk pilates

Son düzenleme:
Oğlanı uyutuyorum. Uyursa leslie ablamla 3 mil yürüyüp arkasından yan simit yapıcam. Bu hafta 6. Haftam. Incelmem zayıflamam lazımmmmmmm

Kizlar iyi geceler keyifler nasil bakalim
Bugun icinden diyordum ki keske hic is yapmasam yemek yapmasam butun gun yatsam kahvaltimi ettim kizimla oynastik tam hadi deyip ayaga kalktim supurge tutmak icin hop elektrikler gitti bekle bekle aksam saat 7 oldu 8 oldu tik yok ocagim elektrikli diye yemekte yapamadim butun gun yattim
Baska birsey istesem olcakmis demek ki.
Trafolar patlamis ondan uzun surmus sonra 20.30 gibi geldi elektrikler gene dayanamadim toz al supurge tut vileda banyoyu temizle bu saat oldu kizimin sutunu icirip yatiyorum simdi icim bi tuhaf canim cok sıkkin birkac haftadir esimle disari cikamiyoruz sohbet edemiyoruz onun da moralleri cok bozuk is gucten dolayi ins. Yoluna girer hersey Allah bugunlerimizi aratmasin (amin)
Sukrancim cubuk kraker benim kurtaricimdi kizimda Kuran kursuna gidiyordum derste cikarip yedigim bile oluyodu hoca anliyodu halimden ama kusmam falan koku hassasiyetim hic olmadi buyuk eltim hastanelik oldu 2 hamileliginde de hic yemek pisiremedi yemek pisen eve dahi giremiyodu cok zor oylesi de insan keyfini cikaramiyo hamileligin oyle.
Papatyacim zayifliycaksin tatlim nelson sen de oyle sporu birakmadiginiz surece vucudunuz incelcek ve aynalara bakmaya doyamiycaksiniz.
Benim akibetim nolcak onu hic bilmiyorum suan tek yaptigim aksam 7 8 den sonra birsey yememek sabahlari erken uyansam yuruyuse gidicem ama gece esim geliyor yemek hazirla topla saat oluyo 02.00 02.30 nasi 7 8 de uyanayim ki zaten uykuya meyilliyim bu saat duzensizligi beni sinir ediyo esim sektor degistirene kadar daha da sinir edicek sanirim

Özgecim bizde de elektrikler kesildi bugün. 20:00 ye kadar da gelmedi. Hiçbişey yapamadım ben de. evi toparladım, oyuncakları, mutfağı filan. Eşin madem ki gece geliyor yat dinlen. zaten yeni taşındığınız için buralarda tanıdığınız da yok gelen giden, misafir filan. Yemeğini de akşama doğru yaparsın. İnş hamileliğin boyunca eşin yardımcı olur. Bulantıya gelince çok sürecek değil ya 3 aylık bilemedin 4 aylıkken biter. O zamana kadar yediklerine dikkat et. Ben kızıma hamileyken acaip dercede kızartma canım çekiyodu. Hiç üşenmdeen yapıp yiyodum sonra da lavoboya koşup istifra ediyodum. Kızartma aşerdim diyebilirim yani. O sebeple hafif beslencen canım. Hem kilo alıcam diye moralin bozulmasın. Emin ol sen de benim gibi 6-7 kiloyla hamileliğini sonlandırıp çıtır bi anne olucan yine. Bunun için sebze meyve, kurubaklagiller, yumurta, tavuk, balık, bal,reçel, peynir, süt, yoğurt ile beslenirsen az kilo alırsın canım.

Sukrancim ins. Canim dedigin gibi olur ve 6 7 kilo alirim hamileligimde hamileyken neyse de asil tehlike emzirme donemi:18:
İns. Sizlerle abartmadan atlaticam bu donemleri de. Saglikli beslenmeye calisiryorum pazartesi gunu evin ust sokaginda bi firin gordum sansima cavdar ekmek vardi bu sabah kahvaltiya cavdar aldim yedim yumurta hasladim ihlamur demledim ictim bakalim ins. Hep boyle gider sizin desteginizle tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…