- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.061
çıtırlarımmm
özgem hamilelik zor iş.. benmi gebeliklerimde çok sıkıntılı geçerdi.. allah yardımcın olsun..
elif canım düzeneni kur ve bize uzun uzun yazzz.. bu aralar yogunsun ama allah sağlık versin inan herşiy düzelir,,
hikmet tatlım aklım sende kaldı ne yaptın nasılsınnn...dualarım seninle güzelimm..
havar nerelerdesin kız uğrada iki yaz çizz ununtma bizi..
zuzuuu faceden burayada zaman ayırr..
papatyamm tatlım sporun tabiki faydasını göreceğiizz,,moralini topla.. kendine uğraş bul.. mutlu olmük için bahaneler bul.. bu aralar yaşadığım şeyleri bir bilsen sen nasıl ayakta duruyon.. o kişilerin nasıl yüzüne bakıyon derdinn.. genel yazdım ayrıntıya girmeyeceğim zaten..beni iki ğündür o kada yorduki spor beni resmen yerlerde süründüm yaparken.. ama bir saate tamamladım.. buğünde spor merkezinde.. hocamız bizi mahvetmişti.. zaten gurup sayımız çok az 7 kişiyiz ama pazartesi ğünü 3 kişi spor yaptık.. kişiye özel spor oldu bizimkisi...
mevcan kız hayat dolu çıtırım nasılsın
şükran menün iyi bence .. papatyaya yazdıklarımı sende üzerine alın güzelimmm
ofis taşındığından beri babetle geliyordum işe,ordan oraya koşturuyorum ayaklarım yorulmasın diye,normalde babetide pek sevmem topuklu delisiyimdir.bugün isyannnnnnnnnnn diyerek giydim topukluları,ofiste halen halı yok her yer parke olunca benim topuk yankı yapıyor,müdür topuk sesinizden konuştuğunuzu anlamıyorum mevcan hanım dedi
bende gülerek,kadın sesi bu x bey dedim,evet evet ofiste bir bayan olduğunu topuklarınızla hatırlattınız arkadaşlara dedi.(burda 15 erkek 1 bayanım)
ohhhhh be dünya varmış
bu arada dün menümü yazamadım ama yediklerime çok dikkat ediyorum,hiç cıssss yemedim dün
Evet Mevcanım bu topuk sesleriyle beni üzeni topuklarımının altında ezip geçerim imajı da veriyosun hani (kadın güçlüdürrr, kadınn zekidirrr) bunu müdüre hatırlatmış oldun
Ayy inşallah Mevcanım herşey yoluna girer en kısa zamanda. İşe gidiş geliş olayının çözülmesine de sevindim. inş kızının ödevleri ile ilgili bi daha sorun yaşamazsın. okuma yazmaya geçince düzelebilir herşey belki. Şu anda yaptıkları çalışmalar ona basit ve sıkıcı geliyor olabilir.bu arada kızımın ödevleri ile ilgili sıkıntılar yaşıyordum,şu an daha rahatım akşamları keyif yapacak vaktim kalıyor şükür,bide burdan bi arkadaş bizim evin orda oturuyor,onun arabası ile gidip gelicez artık yol paramı ona vericem,o yüzden 10 dakikada evde oluyorum,eşimle kızım gelene kadar tüm işlerimi halledip,onlara ve kendime daha fazla vakit ayırıyorummmm,
hayatımda bir şeyler yoluna girmeye başladı,umarım en kısa zamanda ferahada çıkarız.
çıtırlarımmm
özgem hamilelik zor iş.. benmi gebeliklerimde çok sıkıntılı geçerdi.. allah yardımcın olsun..
elif canım düzeneni kur ve bize uzun uzun yazzz.. bu aralar yogunsun ama allah sağlık versin inan herşiy düzelir,,
hikmet tatlım aklım sende kaldı ne yaptın nasılsınnn...dualarım seninle güzelimm..
havar nerelerdesin kız uğrada iki yaz çizz ununtma bizi..
zuzuuu faceden burayada zaman ayırr..
papatyamm tatlım sporun tabiki faydasını göreceğiizz,,moralini topla.. kendine uğraş bul.. mutlu olmük için bahaneler bul.. bu aralar yaşadığım şeyleri bir bilsen sen nasıl ayakta duruyon.. o kişilerin nasıl yüzüne bakıyon derdinn.. genel yazdım ayrıntıya girmeyeceğim zaten..beni iki ğündür o kada yorduki spor beni resmen yerlerde süründüm yaparken.. ama bir saate tamamladım.. buğünde spor merkezinde.. hocamız bizi mahvetmişti.. zaten gurup sayımız çok az 7 kişiyiz ama pazartesi ğünü 3 kişi spor yaptık.. kişiye özel spor oldu bizimkisi...
mevcan kız hayat dolu çıtırım nasılsın
şükran menün iyi bence .. papatyaya yazdıklarımı sende üzerine alın güzelimmm
günaydın çıtırlarım
keyifler nasıl bakalım,
dün girdim okudum ve çıktım,konulara pek hakim olamadım,hkmt ne yaptın akşam seni merak ettim inan,
nelsonum,yaşadığın her ne ise çok takmamana sevindim,bizi mutsuz eden insanlardan uzak durmak en iyisi sanırım,
ösgemm mide bulantılarının 4-5 aya kadar sürmesi normal,ekmek kenarı,çubuk kraker,beyaz leblebi biraz rahatlatır,ama şiddetlli kusmalarda lütfen doktora git,ben kızımda hep serumla kaldım ayakta,
papatyam sen nasılsın tatlım,moralin umarım bugün daha iyidir,menülerinde gayet iyi görünüyor,keşke vaktin olsada fotolu paylaşsan bakması çok zevkli oluyordu,
eprumm canım sen nasılsın,uyku düzenini oturtamadınmı halen,offf büyüseler bi dert büyümeseler başka bi dert
sehra,şükrann,kubra,hawar,elifim,zuzu unuttuğum yok dimi,sizin keyifler nasıl yoğunum geçmişe göz ucu ile bakıp kaçıyorum.
Kizceler gunaydin.
Sabah sekerimiz pürr nese gelmis pozitif enerji yaymis bile topigi
Mevcanim saol onerilerin icin ama kusma hic yasamadim ilk 3 aydan sonra cok kolay gecti benim hamilelegim cogu zaman hamile oldugumu unutuyodum o derece İns. Bu seferki de oyle olur.
Bu arada Ne hazircvpsin kizz bana oyle dese put gibi kalir sinir olurdum sonra icimden 50 tane cvp verirdim ama gecmis ola tabi iyidir iyidir hazir cvp olmak ozellikle erkeklere karsi
Bu arada kendine vakit ayirmana sevindim daha da duzene gircek hayatin ins..
Bu arada yasim 25 dugun disinda gunluk hayatta hic topuklu giymedim alisamadim utaniyorum sanki herkes bana bakiyomus gibi geliyo birkac sene daha cesaret edip .giyemezsem .sonra da gecmis olsun der giymem.
günaydın çıtırlarım
keyifler nasıl bakalım,
dün girdim okudum ve çıktım,konulara pek hakim olamadım,hkmt ne yaptın akşam seni merak ettim inan,
nelsonum,yaşadığın her ne ise çok takmamana sevindim,bizi mutsuz eden insanlardan uzak durmak en iyisi sanırım,
ösgemm mide bulantılarının 4-5 aya kadar sürmesi normal,ekmek kenarı,çubuk kraker,beyaz leblebi biraz rahatlatır,ama şiddetlli kusmalarda lütfen doktora git,ben kızımda hep serumla kaldım ayakta,
papatyam sen nasılsın tatlım,moralin umarım bugün daha iyidir,menülerinde gayet iyi görünüyor,keşke vaktin olsada fotolu paylaşsan bakması çok zevkli oluyordu,
eprumm canım sen nasılsın,uyku düzenini oturtamadınmı halen,offf büyüseler bi dert büyümeseler başka bi dert
sehra,şükrann,kubra,hawar,elifim,zuzu unuttuğum yok dimi,sizin keyifler nasıl yoğunum geçmişe göz ucu ile bakıp kaçıyorum.
günaydın çıtırlarr
nelson pozitif haline bayılıyorumm canımm
hkmt canım zor günler bunlar ama inan geçecek evliliğin ilk yıllarında oluyor bir çok sorun bide bebk oluncada ilk yıl inan çok zor oluyor hayatın değişiyor zorlaşıyor eşte biraz sorumsuz olunca yada yardım etmeyince insan daha çok bunalıma giriyor, ama inan hepsi geçecek
ösgem canım umarım çok bulantın olmaz, benimki biraz azaldı ama tam geçmedi , bide bir an önce git dr
mevcan bende severim topukluda ama başkasında :)) meslek gereği çok ayakta olduğumuz için zor oluyor zaten topuklu bende arada giyiyorımm
kızlar sizlerede yazacakl cümlelerim vardı amam az kalmışl gidip derse girmem lazım öptüm siziii
günaydın çıtırlarr
nelson pozitif haline bayılıyorumm canımm
hkmt canım zor günler bunlar ama inan geçecek evliliğin ilk yıllarında oluyor bir çok sorun bide bebk oluncada ilk yıl inan çok zor oluyor hayatın değişiyor zorlaşıyor eşte biraz sorumsuz olunca yada yardım etmeyince insan daha çok bunalıma giriyor, ama inan hepsi geçecek
ösgem canım umarım çok bulantın olmaz, benimki biraz azaldı ama tam geçmedi , bide bir an önce git dr
mevcan bende severim topukluda ama başkasında :)) meslek gereği çok ayakta olduğumuz için zor oluyor zaten topuklu bende arada giyiyorımm
kızlar sizlerede yazacakl cümlelerim vardı amam az kalmışl gidip derse girmem lazım öptüm siziii
kız takmıyorum zatennn,, en sinirli ve takmış halim 30 dakikayı geçmiyor,...hem benim hayatımı bana zehir edenlerin benim hayatımda ane işi var ya.. hadi diyelim hayatımdan çıkaramıyorum ee o zamanda değer verip kendimi hırpalamıyorumm...
hayat benim ben nasıl istersem öyle yaşarımm..
kız mevcan topuklu ayakkabıya bende bayılırımm.. giyince topukluyu hafifde makyaj yapınca kendimi manken sanıyorumm..yoldo yürürken kendimi podyumda yürüyor gibi havalara ğiriyorumm.. topuklu ayakkabı bayana yakışıyorrr.. ah birde ayaklarım büyük olmasa ne ayakkabılar giyecemdeee,,
havarımm pozitif halimi bende seviyorumm.. ya ben kendimi seviyorumm..
gecenlerde EFT DİYE BİR TEKNİK VARMIŞ ONUNLA ilgili bir video denk geldi...ha bu eft banka eft si değil haaa.. bir ğooğleden bakın istersenizz.. ayrıca zayıflamadada destek için kullanıyıyormuşşş...tavsiyemdirrr. ben ara sıra uyguluyorumm.. ama kalabalıkta yapsam kesin deli damgası yerimm.. allahtan öğrencilerim küçükde anlamıyorlar ne yaptığımı.. tabi çaktırmamayada çalışıyorumm...
hikmet eşinde ayılmayı göze almadığı için gitmemeiştirr.. dualarım seninle.. sabr et sakin ol bak nasıl yola ğelecekk... aranız düzelecekkk...
hepinizzz öpüldünüzzzzz
Mevcanım ,topuklu ayakkabı özgüven başarı her işe yetişme ve seni atom karınca ilan ediiyorumPozitifligine neşene hayranım Uyku sorunumun kötüye gidiyor ne yapmalıyım arkadaşım
Özzgem, nasıl gidiyor hamişlikHala şaka gibi geliyor Dr. ihmal etme ama Bu arada kv ve kendi ailen bu habere şaşaırdılar mı merk ettim sorucaaktım hep unuttum.
Hawarım, nasılsın canım?Az kaldı cinsiyetini öğrenmeye.Aşermeler başladı mı?
Hkmtm ,seni merak ettim canım ama yazdıklarını okudum.Fena geçmemiş sayılır.İnş. gün günden sinirler yumuşayınca Allah bi sıcaklık verir yine
Nelsonum ,psikoloğumuz yazddıkların beni hayata döndürüryor resmen
Sehra ,zuzuum nerdesin
Db cim arada uğrardın inş. herşey yolundadır:44:
Btlkbra,canım benim bayadır yoksun merak ediyorum seni
Ppataym hala azmin devam ediyor sanırım inş. cuma günü kazana sen olacaksın!!
Şükranım ,keyfin nasıl düzeldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?