- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.081
merhaba kızlar:
Nelson çok güzel spor yapman. ben de çok istedim spor salonuna gitmeyi ama mümkün değil. anca evde yapıyorum onun da faydası olur mu bilmem. zaman zaman umutsuzluğa kapılıyorum. bilinçsiz mi yapıyorum acab diye.
mevcanım fotolu iyi oluyordu da öğlenleri dışarıda yemek yiyorum zor oluyor başkalarının yanında foto çekmek. artık eklemek için de eskisi kadar vaktim olmuyor. şlimdi işten geliyorum hemen yemeği yiyoruz. oğlumun derleri falan derken 21:15 gibi uyuyor. ardından ben hemen spora. sonra duşa sonra yatağa...sabah 06:30 da içtima başlıyor yeniden...
topuklu ayakkabı mı bayılırımn. her renkten alırım giyerim. babet ve spor ayakkabıyı da çarşı pazar avm falan gezerken giyerim...
ebrucum 02:30 çok çok geç bir saat. örneğin saat 12 de hepiniz yatsanız. ışıkları falan kapatsanız. ya da elektrikleri gitti deseniz. biraz debelenir uyur bence. bu şekilde zamanla öne çekersin. öğle uykusunu kaldırmak ç.özüm değil zannımca. uykusu daha çok azar o zaman.
ellf hadi bakalım hayırlı olsun yeni okulun. sporda yapacaksın. kötü düşünme artık.
hkmt bu davranışından ödün verme bence. hele sen asla gitme biryere...
şükrancım o nasıl bir müdürmüş öyle ya...allah kolaylık versin...
sehra, zuzu nerelerde.
özge artık doktora gitsene. valla şiştik meraktan...
merhaba kızlar:
Nelson çok güzel spor yapman. ben de çok istedim spor salonuna gitmeyi ama mümkün değil. anca evde yapıyorum onun da faydası olur mu bilmem. zaman zaman umutsuzluğa kapılıyorum. bilinçsiz mi yapıyorum acab diye.
mevcanım fotolu iyi oluyordu da öğlenleri dışarıda yemek yiyorum zor oluyor başkalarının yanında foto çekmek. artık eklemek için de eskisi kadar vaktim olmuyor. şlimdi işten geliyorum hemen yemeği yiyoruz. oğlumun derleri falan derken 21:15 gibi uyuyor. ardından ben hemen spora. sonra duşa sonra yatağa...sabah 06:30 da içtima başlıyor yeniden...
topuklu ayakkabı mı bayılırımn. her renkten alırım giyerim. babet ve spor ayakkabıyı da çarşı pazar avm falan gezerken giyerim...
ebrucum 02:30 çok çok geç bir saat. örneğin saat 12 de hepiniz yatsanız. ışıkları falan kapatsanız. ya da elektrikleri gitti deseniz. biraz debelenir uyur bence. bu şekilde zamanla öne çekersin. öğle uykusunu kaldırmak ç.özüm değil zannımca. uykusu daha çok azar o zaman.
ellf hadi bakalım hayırlı olsun yeni okulun. sporda yapacaksın. kötü düşünme artık.
sehra, zuzu nerelerde.
Selam okuldan geldim kızlar. Kızım yine ağladı bahçede. Yağmur çok yağıyodu. kantinden kızıma meyvesuyu alana kadar kızımın sınıfı
içeri girmiş. öğretmen de içeri girmiş. Meyvesuyunu aldım ama kızım başladı ağlamaya "sınıfım nerde anne! sınıfım içeri girmiş anne" diye. zor susturdum ve içeri yolladım. Müdür de okul binasının kapısından bile baktırmıyo, bizi de itiştirip çok kaba davranıyo. jandarma gibi başımızda dikiliyo. Varya şu müdürü okul dışında bi elime geçirsem elimden kimse alamazİşine geleni içeri alıyo işine gelmeyeni itiyo, kovuyo.
Neyse kızımı okula yetiştiricem diye ara öğünümü bile yapamadım. Öğle yemeği yerim artık onun yerine, öğlen oldu zaten.
merhaba kızlar:
sehra, zuzu nerelerde.
nelsonum,bende topkulu giyince bi havalara neyim giriyorum,kendimi manken zannediyorumeft yi direk banka eft si olarak algıladım ne yalan söyleyeyim,nasıl bi yöntemmiş bakınıyım bi netten
hkmt,sen üstüne gidip zıtlaşmadıkça düzelir bir şeyler,araba felan hikaye basbaya gidememiş işte eşin,trip atması normal belliki inatçı biraz,sen yine normal davran,elbetteki adım atacak sana,
eprumm,valla inan uyku için ne diyeceğimi bilemiyorum,gündüz uyumuyorsa akşam erken yatması,hatta oynadığı yerde uyuya kalması lazım ama senin oğlan tam bi çete,sabah uyanma saati kaç peki,yapı olarak nasıl peki hareketlimi,akşam 10 da geceliklerini giydirsen,sütünü içse,odasına götürsen,evin ışıklarını kapayıp tvnin sesinin kıssan,ona kısık sesle masal okuyup okşasan işe yarayabilir.yani benim kızımda çok işe yaramıştı ama
şükranım sen nasılsın tatlım,2 çocukla zor oluyor dimi,demek arkadaşlarım girdi içeri diye ağladı senin cimcime,nasıl alıştımı okula ağlıyormu halen
Şimdilik iyi gidip geliyo. Ama ödevlerini yaparken çok zorlanıyo eli kolu tutmuyo.nelsonum,bende topkulu giyince bi havalara neyim giriyorum,kendimi manken zannediyorumeft yi direk banka eft si olarak algıladım ne yalan söyleyeyim,nasıl bi yöntemmiş bakınıyım bi netten
hkmt,sen üstüne gidip zıtlaşmadıkça düzelir bir şeyler,araba felan hikaye basbaya gidememiş işte eşin,trip atması normal belliki inatçı biraz,sen yine normal davran,elbetteki adım atacak sana,
eprumm,valla inan uyku için ne diyeceğimi bilemiyorum,gündüz uyumuyorsa akşam erken yatması,hatta oynadığı yerde uyuya kalması lazım ama senin oğlan tam bi çete,sabah uyanma saati kaç peki,yapı olarak nasıl peki hareketlimi,akşam 10 da geceliklerini giydirsen,sütünü içse,odasına götürsen,evin ışıklarını kapayıp tvnin sesinin kıssan,ona kısık sesle masal okuyup okşasan işe yarayabilir.yani benim kızımda çok işe yaramıştı ama
şükranım sen nasılsın tatlım,2 çocukla zor oluyor dimi,demek arkadaşlarım girdi içeri diye ağladı senin cimcime,nasıl alıştımı okula ağlıyormu halen
Evet şimdilik seviyor okulu ama belli olmaz. Anaokulunda birkaç ay bıraktı okulu. Yine çok ağlıyodu. Hiçkimseyi dinlemedi. Öğretmeni 2 defa eve gelip onu okula gitmesi için ikna etmeye çalıştı. Ama kzım öğretmeni gelince ona sarılıp başka odaya kaçıp ağladı. Öğrtmncnmm okulunu, sinifini ccok sewiyor belli ki.. okul mudurleri cok uyuzdur yaa. Milli egitim bir gorev veriyor, yerine getir. Gerisi de adamin kendini orda buyuk gostermeesi. Sıkma canini...
Sağol canım görsellik her zaman ilgi çekicidir benim için. Yemek tarifi bile arasam netten güzel hazırlanan resimli güncel bloglara bakıyorum. İyi olcak bu iş. Hem de kaçamak yapmadan sadece tabağımdakini yemek için motive eder beni.şükrancım tabi ki yapoabilirsin. aslında görsel olarak çok daha güzel oluyor da çoğu zaman ben akşamları bilgisayarı bile açamıyorum. telden de yazmayı sevmiyorum işte.
sporun inşallah faydası olur. aksatmadan yapıyorum haftada 4 gün. 8 hafta bitince yine foto paylaşcam.
mevcan bazen öyle bunalıyorum ki bu yoğunluktan sürekli saatle yaşamaktan.
şükran canım 1. sınıf gerçekten zorlayıcı. ödev işi insanı çok geriyor. biz 1. sınıfta iken oğlumu etüde vermiştik. başedememiştik çünkü.
kızlar bu aralar oturma odamı değiştiriyorum. koltuk perde ve tv ünitesi siparişini verdim. halı ve diğer aksesuarlar kaldı. aman ne zormuş bu işler. iyi ki yılar önce evlenmişim. perdelerde renk falan yok. oh hepsi aynı küpürlü perde. şimdi çeşit çeşit herşey...
Evet şimdilik seviyor okulu ama belli olmaz. Anaokulunda birkaç ay bıraktı okulu. Yine çok ağlıyodu. Hiçkimseyi dinlemedi. Öğretmeni 2 defa eve gelip onu okula gitmesi için ikna etmeye çalıştı. Ama kzım öğretmeni gelince ona sarılıp başka odaya kaçıp ağladı. Öğrtmn
gidene kadar da odadan çıkmadı. Ama vazgeçmedi öğretmen onu ikna etti. Bakalım bu sene nolcak. Müdüre gelince Milli eğitime şikayet etmek istiyorum ama kızımdan acısını çıkarır diye bişey yapamıyorum.
merhaba kızlar:
sehra, zuzu nerelerde.
Elffciğim geçmiş olsun canım dikkat et kendine oralarda bi yakının da yok kim bakar sana. Yavaş yavaş yap. İnş komşuların gelen gidenlerin olur da yalnız kalmazsın. Köylerin çoğunda misafire, öğretmene çok hörmet edilir. Güzel bakılır, ilgilenilir. İnş kaldığın yer de öyledir. Hayırlı görevler sana.kızlar selam....sayfalar yıne ilerlemiş maşallah...
ben yeni evimi temizledim geldim eşya toplamam gerek ama oturyorum cam silerken kalcamı ıncittım çok ağrıyo bende dinlenıyorum ...
allhtan evden çıkan evi sağolsun çok temiz bırakmısta hemen temızlendı ...
çıtırlarımmm
özgem hamilelik zor iş.. benmi gebeliklerimde çok sıkıntılı geçerdi.. allah yardımcın olsun..
elif canım düzeneni kur ve bize uzun uzun yazzz.. bu aralar yogunsun ama allah sağlık versin inan herşiy düzelir,,
hikmet tatlım aklım sende kaldı ne yaptın nasılsınnn...dualarım seninle güzelimm..
havar nerelerdesin kız uğrada iki yaz çizz ununtma bizi..
zuzuuu faceden burayada zaman ayırr..
papatyamm tatlım sporun tabiki faydasını göreceğiizz,,moralini topla.. kendine uğraş bul.. mutlu olmük için bahaneler bul.. bu aralar yaşadığım şeyleri bir bilsen sen nasıl ayakta duruyon.. o kişilerin nasıl yüzüne bakıyon derdinn.. genel yazdım ayrıntıya girmeyeceğim zaten..beni iki ğündür o kada yorduki spor beni resmen yerlerde süründüm yaparken.. ama bir saate tamamladım.. buğünde spor merkezinde.. hocamız bizi mahvetmişti.. zaten gurup sayımız çok az 7 kişiyiz ama pazartesi ğünü 3 kişi spor yaptık.. kişiye özel spor oldu bizimkisi...
mevcan kız hayat dolu çıtırım nasılsın
şükran menün iyi bence .. papatyaya yazdıklarımı sende üzerine alın güzelimmm
Evet şimdilik seviyor okulu ama belli olmaz. Anaokulunda birkaç ay bıraktı okulu. Yine çok ağlıyodu. Hiçkimseyi dinlemedi. Öğretmeni 2 defa eve gelip onu okula gitmesi için ikna etmeye çalıştı. Ama kzım öğretmeni gelince ona sarılıp başka odaya kaçıp ağladı. Öğrtmn
gidene kadar da odadan çıkmadı. Ama vazgeçmedi öğretmen onu ikna etti. Bakalım bu sene nolcak. Müdüre gelince Milli eğitime şikayet etmek istiyorum ama kızımdan acısını çıkarır diye bişey yapamıyorum.
. Ogle yemegimmm..
Ogluma corba yaptim.
Patates kabak havuc az pirinc az mercimek
Hasladm iyice. Ona corba yaptim.
Bana da biraz icinden aldim. Haslanms yesil mercimegim de vardi. Hepsini birlestirdim. Ustun yogurt doktumm.. ve simdi yiyorumm..
Ee afiyet olsun bana,, eee et olmasn ama dimi kizlar..
şükrancım olur öyle çocuklarda alımaya bilir yada okuldakı ark sorunu olabilir sorunu tespit etmek önemli olan.....
birde karışmak gibi olamsın ama yanlı davranmak istemıyorum ama biliyırum kendımde mudurluk yaptım öle olmak zorunda olıuyo bazen sadece 1 kişi 2 kiş değil çünkü çeşit çeşit ınsan olıyo tabı mudurun kısılığıde çok önemli onuda biliyorum ...birde ayrımcılık yapamıyorusun eşit davranmak adına bazen öle davranılıyo onu söylyeyım dedım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?