- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.101
kızlar selam....sayfalar yıne ilerlemiş maşallah...
ben yeni evimi temizledim geldim eşya toplamam gerek ama oturyorum cam silerken kalcamı ıncittım çok ağrıyo bende dinlenıyorum ...
allhtan evden çıkan evi sağolsun çok temiz bırakmısta hemen temızlendı ...
afiyet olsun canım bol bol süt olsun:))
nasılsın daha ıyısın sanırım ıns daha da ıyı olacaksın allh yardımcın olsunnn....
Elffciğim geçmiş olsun canım dikkat et kendine oralarda bi yakının da yok kim bakar sana. Yavaş yavaş yap. İnş komşuların gelen gidenlerin olur da yalnız kalmazsın. Köylerin çoğunda misafire, öğretmene çok hörmet edilir. Güzel bakılır, ilgilenilir. İnş kaldığın yer de öyledir. Hayırlı görevler sana.
Canım sen de haklısın ama beni üzen müdürün tutumu. Kaba davranması, bizleri itmesi. Onun da haklı olduğu noktalar olabilir. Ama geçen haftaki yağmurlu bir günde kızım montunu sınıfta unutmuş. Ben de kızımla çıkıp montu almak istedim. Ama kıyameti kopardı adam. Sanırsın ki ben teröristim. Okulunu elinden mi alıcam alt tarafı montunu alıp eve döncez. Bu kadar sinir neden. Ayrıca izin verilmeyecekse hiçbir veliye izin verilmemeli. İstediği içeri girebiliyor onlara karşı anlayışlı.
allah allh o neymıs öle kendını ne sanıyor kı anlamdım yanlı davranıyor o zaman ben tatlı sertten bahsetmıstım de ters ınsan heryerde ters ama ben okulda buna pek sevmıyrum eğitim kurumunda pek onaylamıyrum ....şikayet et canım bılıyorusn bakanlığın hattı var ama çokta takma ya salla veli toplantısında öğ özel olarak paylaşabilirsin hanı anlatılacak biryse..
canım okula gidersen kv bıraksana bebegı ya severken ıyı ya yarım saat bakıversınnn
Biliyorum Elffim tatlı sert olsa keşke. O zaman sorun olmazdı hiç. Evet belki okula yabancı kötü niyetle gelen kişiler de olabiliyo.
Haftasonu annemlere giderken okulun önünden geçiyodum. Okul bahçesinde hırpani kılıklı saç baş dağınık gençler vardı. Ama müdürün davranışına takıldım işte.
Kv asla bakmaz oğluma canım. Canı isterse bakıyo. Ben istersem bakmıyo. Eşime de söyledim oğlumu ve kızımı ne şartlarda okula götürdüğümü ama eşim diyo ki annem bakmak zorunda mı canı ister bakar canı istemez bakmaz diyo. Mecburum kendim götürmeye.
40 derece ateşle dört gün baygın gibi yatan torununa bi kerecik gelip bakmayan babanne böyle durumlarda bakar mı? Neyse öyle böyle bu sene de geçecek.
Vazgeçme canım ya her bebek bir olmaz, belki seninki uyku düzenini çabuk oturtanlardan olur. Benim kızım 1 yaşına gelince düzene girdi. Şimdi oğlumunkinin düzelmesini bekliyorum. Bi de seneye eşinle aynı yerde olursunuz belki. O zaman düşünürsünüz çocuk. Benim de çok sevdiğim bi bayan öğretmen var kardeşimin ingilizce öğretmeniydi. Yaşı çok genç. birkaç sene doğuda mecburi hizmet yaptıktan sonra şimdi istanbulda sürekli oturuyor ve iki çocuğu oldu. Eşiyle aynı yerdeler hep. İnş senin de öyle olur.ösge,havar bebekler nasıl bakalım annelik nasıl gidiyor ben çok heveslendım bebeğe ya ama( ben nerdeyım eşim nerde...
ebruuuu nasılsınnn??? nerdesınnnn....
uyuyormusunuz oğluşunlaaaa benım kuznın kızı öleydı tam bi gececıydı en son 3 yasında 4yasında onu bırakıp kendılerı yatıyorlardı o ısteğınde uyuordu kontrollü tabide uyku sorunu vardı sabahta kalkmazdı :))allh yardım etsın zor öle olunca günün çoğu gidiyor büyümesı de etkınlıyor tabı...
ayy bak böle oluncada bebekten vazgecıyorummmm:))
ölüyorum kızlar,37 numara ayaklarım 39 oldu,sabah tıkkır tıkkır hava atarmısın öyle,yorgunluktan bittim,menümü yazıp kaçıyım toplantı var,mevcan aşağı mevcan yukarı başlayacak gene
sabah:2 dilim kaşar,2 b.kurusu,yeşil çay
öğle:yarım tabak ıspanak,yoğurt,yarım tabak makarna
ara:1 elma
ara: ceviz,fındık,azda kuru üzüm yedim
çıkmaya yakın dolapta peynir gördüm domatesle onu tırtıklıycam,
su az maalesef
2 kupada yeşilçay
sabaha görüşürük muckkk
Kizlar kizim izin verdigince okdum gecmisi bugun kizkardesim geldi iki hamis oturuyoruz
aklimda kalanlar
Ebrucum aileler bi tepki vermedi haberler yok daha cunkuben dayanamadim bir tek kizkardesime soyledim esim soylucek annesine ilk gittiginde
Papatyacim niye sistin dr gitmedim diye kiz hamililegim kesin orda sıkınti yok eger merak ediyosun test yaptim cunku esim birkac gun daha gidelim demezse ben konusucam artik bana da sinir geldi cunku insan sagliklimi bi sorun var mi yok mu diye endise ediyor
Mevcancim ben topuklu ayakkabiya bayiliyorum ama giymeye cekiniyorum hic kokos bi tarzim yok malesef simdi hamisliktir bebektir gene giyemem topuklu
Elfcm cok gecmis olsun tatlim benim ya iyi bari ev isleri okadar zorlamamis esinle tez zamanda kavusursunuz insallah
Sukrancim sen yilin annesi ve esi odulunu hakediyosun cok sabirlisin kucuk bi bebekle hergun cocuk okula gotur getir kolay degil valla kv benden selamlar Allah affetsin onu
Hkmetcim aynen devam tatlim kendi hayatina bak hic moralini bozma esin trip atar atar vazgecer
Hawarcim sen nasilsin tatlim bulantinin azalmasina sevindim ikimizin birer kizi var bakalim dogumdan sonra bol bol dertlesir moral veririz birbirimize nasipse
Sehraa zuzu btlkubra kizlar cidden nerelerdediniz mersk ediyoruz sizleri
Ayy çok sevindim yaa canım. Bu akşam barışırsınız inş.kizlar son dakika haberii..
Esım aradi, sesi gayette sicak geliyordu. Birsey lazim mi dedi. Ekmek al istersen dedim. Baska bise lazim mi dedi yok dedim. Barbunya yemegi yaptim, pilav yptim dedim. Tamam dedi.
Aradan 5dk gecmedi yine aradi.
Ewde kahvaltilik eksik bise war mi dedi.
Biliyor adece kahvalti yaptgmi,, peynir zeytin sucuk salam alim mi dedi. Peynir alabilrsin dedm. Tmm dedi.. kendine de findik al dedim. Aldm dedi. Hollugu inmis sankii...
Az da olsa sevindirik oldum.
Ogluma yogurt yediricem, yedirmeden once yzayim dedim.
Sizi sewiorum kizlaaarrr.
İlerleyen saatlerde yazarim. İns tartismayiz
kizlar son dakika haberii..
Esım aradi, sesi gayette sicak geliyordu. Birsey lazim mi dedi. Ekmek al istersen dedim. Baska bise lazim mi dedi yok dedim. Barbunya yemegi yaptim, pilav yptim dedim. Tamam dedi.
Aradan 5dk gecmedi yine aradi.
Ewde kahvaltilik eksik bise war mi dedi.
Biliyor adece kahvalti yaptgmi,, peynir zeytin sucuk salam alim mi dedi. Peynir alabilrsin dedm. Tmm dedi.. kendine de findik al dedim. Aldm dedi. Hollugu inmis sankii...
Az da olsa sevindirik oldum.
Ogluma yogurt yediricem, yedirmeden once yzayim dedim.
Sizi sewiorum kizlaaarrr.
İlerleyen saatlerde yazarim. İns tartismayiz
menüm
Kahvaltı az beyaz peynir* 2 yeşil zeytin
2 dl ekmekten yağsız tost
yarım domates* şekersiz çay
ara yok
Öğlen 2 minik biber dolması
3 kaşık kapuska yemeği
ara 1 salkım üzüm* şekersiz çay
Akşam 2 minik biber dolması ( akşam bu hiç olmadıama bugün çok acıkıyorum ben ya)
3 kaşık türlü
ara special k
su 2 lt
spor yok ( çok halsizim bugün)
Kizlar kizim izin verdigince okdum gecmisi bugun kizkardesim geldi iki hamis oturuyoruz
aklimda kalanlar
Ebrucum aileler bi tepki vermedi haberler yok daha cunkuben dayanamadim bir tek kizkardesime soyledim esim soylucek annesine ilk gittiginde
Papatyacim niye sistin dr gitmedim diye kiz hamililegim kesin orda sıkınti yok eger merak ediyosun test yaptim cunku esim birkac gun daha gidelim demezse ben konusucam artik bana da sinir geldi cunku insan sagliklimi bi sorun var mi yok mu diye endise ediyor
Mevcancim ben topuklu ayakkabiya bayiliyorum ama giymeye cekiniyorum hic kokos bi tarzim yok malesef simdi hamisliktir bebektir gene giyemem topuklu
Elfcm cok gecmis olsun tatlim benim ya iyi bari ev isleri okadar zorlamamis esinle tez zamanda kavusursunuz insallah
Sukrancim sen yilin annesi ve esi odulunu hakediyosun cok sabirlisin kucuk bi bebekle hergun cocuk okula gotur getir kolay degil valla kv benden selamlar Allah affetsin onu
Hkmetcim aynen devam tatlim kendi hayatina bak hic moralini bozma esin trip atar atar vazgecer
Hawarcim sen nasilsin tatlim bulantinin azalmasina sevindim ikimizin birer kizi var bakalim dogumdan sonra bol bol dertlesir moral veririz birbirimize nasipse
Sehraa zuzu btlkubra kizlar cidden nerelerdediniz mersk ediyoruz sizleri
ölüyorum kızlar,37 numara ayaklarım 39 oldu,sabah tıkkır tıkkır hava atarmısın öyle,yorgunluktan bittim,menümü yazıp kaçıyım toplantı var,mevcan aşağı mevcan yukarı başlayacak gene
sabah:2 dilim kaşar,2 b.kurusu,yeşil çay
öğle:yarım tabak ıspanak,yoğurt,yarım tabak makarna
ara:1 elma
ara: ceviz,fındık,azda kuru üzüm yedim
çıkmaya yakın dolapta peynir gördüm domatesle onu tırtıklıycam,
su az maalesef
2 kupada yeşilçay
sabaha görüşürük muckkk
kızlar selam...
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederimmmm...iyim biraz ama yürürken çok basamıyorum...geçer inşşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?