- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.201
Ayy canim benim cok tesekkur ederim vakit ayirip girip yazmissin.ins. İkimizin de hamililegi sorunsuz tamamlanir saglikla evlatlarimizi kucagimiza aliriz
Umarim sen de iyisindir.
Kahvlatı sonrası mutfağı topladım yerini sildim.Ogluşu birazdan erken yatırıcam ögle uykusuna.Gce mışıl mışıl uyuduİnş. düzene gireriz.Oglum uyuyunca yerleri silicem kışlıkların birazı kalmıştı onları çıkartıp yerleştiricem menükür yapıcam.Sonra molada uğrarım yine.
Muhalleeb,aramıza hoşgeldin10 kilo nedirki yeterki iste
Hawarım,bebişe rağmen vermişsin
Hapyy,canım nasılsın özlemiştik seni.Nasıl gidiyor hamilelik?
Şükranım,600 çok iyi ve azminle daha iyi vericeksin.
Mevcanım,300 almaktansa iyiddir ama menüler çok iyiydi aslında.
Nelsonum,kilonu korumuşsun canım tebrik ederim
Yarış olsun yağlar gitsin bende artık kendime geleyim.Kimler katılmak istiyorsa yazsın.Kişi sayısına göre grupları belirleriz.
Ebrucum sonunda denk gelebildik
Bu kimin dugunu ben karistirdim artik ben de bugun kisliklarin hepsini cikardim pantolonlar olmuyor kapanmiyor zaten pantolon almayi dusunmuyorum birkac .hamile pantolunu alirim zayiflasamda belini ayarlar giyerim yoksa 38 beden alayim zayiflarim desem de 5. Aydan sonra karnimdan dolayi veremem o yuzden sadece ust alicam bu kis
Bugun de bizde gorumcem ve eltimler caya geldi gene tutamadim bogazimi ustune ustluk 4 koca dilim kakakolu pasta kaldi esim de kakaolu sevmez yemez bakicaz artik bi hal caresine
Bu arada kizim gardes deyip karnimi opuyor ama sorunca kardes istiyomusun diye hayir diyor ve kiziyor aslinda hic bahsetmemel gerek sabiha paktuna oyle demisti dogunca ilk gorsun diye ama ben demesem esim ve kvler konusur yaninda zaten.
Hkmetcim cooookkkkk sevindim canim iyi haberlerini bekliyoruz
Sukrancim kendine haksizlik etme lutfen senin cektigini her kadin cekmez kendi degerinin farkina var cocuklarin cok sansli senin gibi bi anneleri var
Elffcm kizkardes iyi oluyo cidden yaa dertlesebiliyon bu arada cok guldum cok tatlisin yaaa biz kizlar arasinda hamiş diyoduk arada yani hamile demek kizkardesim 36 haftalik hamile ben de yeni hamileyim iki hamis ondan dedim
Sukrancim ebrucum sehraa sizlere bisi sorcam ben bugun karnimin sol alt kisminda saat tik tik eder ya oyle bi sey hissett gun icinde birkac kez oldu sizde de olmusmuydu merak ettim
günayydinn canecanelerrrr.
Adanaa daa artikk buuzzzz...
Güya günes varrrr, oglisin kahvltiisni yaptirdm.
Bende bulask makinesini bosaltim,, kahvaltimi yaparimm..
Yürütecinde suan, oturma odasindan salona geçiş yapti. Uçuyor resmen
hkmt canım annenı görmussun çok sevındım ıns daha ıyı olursunuzzzzz
. Elif vee kizlarrr, kocişle arayi düzelttiikk..
Annemde kalmam , ewde bir gunde olsa olmamam özlemesi icin yetmiş demek ki. Dediginiz gibi herrseyi sinirden soylemis. Bi sarildi ki anlatamam
Yani kocam beni cooook sewiyor.
Mutlulugumu sizinle paylasmak istedim..
Herkese iyi gecelerrrr..
Cok öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?