Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Cancagızlar nasılsınız?Oglum bugün ögle uykusu uyuduğu için 12:15 te uyudu.Kalabalık gırgır şamata valla eve çıkasım gelmiyorYarın sabah 8 de uyanıp hemen kuaföre gidicez cümbür cömeat.Bu arada geçen yıl kaynımın nişanında giydiğim abiyeyi denedim 3 KİLO FARK DEGİL SANKİ 10 KİLO fark var gibi dapdar gedi.İçinde dönüyordum ama şimdi sımsıkıİyice yaglanmışımBugün ilk gün zor geçti yemekte 25 kişi olunca bolca çeşit olunca zor oldu.Ama eimin teyzesi diyetisyenle 10 kilo verdi 45 yaşında o beni hep durdurdu saolsun.Utandım valla kadın ka yaşında iradeli alışmış ekmeksiz yemeğe ben homini gırtlak yiyorum

BUGÜN:
Sabah:2dl.kızarmış ekmek,kk epynir,2 zeytin,3 banım reçel,çay
Ara:türk kahvesi
Ögle:1 tabak y.mercimek,yarm tabak makarna,1 turp,yarım domates
Ara:3 ısırık kıymalı börek,çay(neler vardı neler:18:)
Akşam:1 kepçe çorba,1 kepçe kuru fasulye,1 servis kasışı kapama,1 bardak kola
Ara:türk kahvesi

Özgecim valla bitsinde bende bi rahat nefes alayım.Özledim tüm gün kk nın bilgisayarımda aççık olmasını.Annenlere söyledin mi?Bişi isterse söyle özellikle tatlı kargoyla hemen kapında

Ebrucum sonunda denk gelebildik
Bu kimin dugunu ben karistirdim artik ben de bugun kisliklarin hepsini cikardim pantolonlar olmuyor kapanmiyor zaten pantolon almayi dusunmuyorum birkac .hamile pantolunu alirim zayiflasamda belini ayarlar giyerim yoksa 38 beden alayim zayiflarim desem de 5. Aydan sonra karnimdan dolayi veremem o yuzden sadece ust alicam bu kis
Bugun de bizde gorumcem ve eltimler caya geldi gene tutamadim bogazimi ustune ustluk 4 koca dilim kakakolu pasta kaldi esim de kakaolu sevmez yemez bakicaz artik bi hal caresine
Bu arada kizim gardes deyip karnimi opuyor ama sorunca kardes istiyomusun diye hayir diyor ve kiziyor aslinda hic bahsetmemel gerek sabiha paktuna oyle demisti dogunca ilk gorsun diye ama ben demesem esim ve kvler konusur yaninda zaten.

Bu binadaki halaısnın kızının
3 hafta sonra binada teyzesinn kızının
22 mart nişan aynı halasının ikizlerin diğeri yani hep düğün hep dügün

Evet canim ya alismisim hergun seni gormeye uzun zaman olmayinca bi garip hissettim.
Canimin cektigi hicbirsey yok canim cok saol dusunmeniz yeter aserme hic yasamadim kizimda umarim bu sefer bol bol sebze meyve ceker canim.
Bu arada kizlar hadi tahmin edelim bakalim cinsiyeti ne olcak bebislerin hkmet benimki icin kiz bebek diyor sizler ne dusunuyosunuz merak ettim
Tabi once saglikli olmasi o ayri hani aile icinde de tahmin yurutulur ya hep o acidan soyluyorum bu arada kizim olursa pelin olcakmis esim oyle istiyo selin pelin edi büdü gibi hic sevmem ama kizimin adini ben koydum diye birsey demedim
Oglum olursa da ben enes koyucam ins..

Ojelerimi sürdüm çamaşırları astım geldim.Geçende yazmıştın ya hani solumda bişiler hissettim.Cvp yazamadım.Bende oğluma sınavdayken 13 haftalık 3kere vurdu.Tabi ben sınavı heyecandan nasıl yaptım hatırlamıyorum bile.Çıkışta eşimi aradım hemen hissettim dedimSonra herkes hissedemezsin çok küçük dediler ama 3 kere vurdu o neydi hala bilmiyorum.Ama oğlumu hep solumda hissetim ve doagana kadar solumdaydı.Hala solumda bi boşluk hissederim.O yüzden bence enes geliyorrrrrrrrrrr

Özgecim ben yatayım malum sabah erkenciyimSende ılık bi süt iç yat temizliği ve geç uyumayı bi kenara bırakiyi geceler öpyrom

EbruuuuValla ben de oyle hissediyom ama bilmiyorum zaten tekme atti demiyorum daha kolu bacagi yok ama kalp atisi gibiydi tik tik diye atti cok tuhafti bakalim hayirlisi hadi canim sende uyu yarin erken kalkicaksin benim kiz hala uyumadi tepemde donup duruyo onu yatirayim ben de)

günayydinn canecanelerrrr.
Adanaa daa artikk buuzzzz...
Güya günes varrrr, oglisin kahvltiisni yaptirdm.
Bende bulask makinesini bosaltim,, kahvaltimi yaparimm..
Yürütecinde suan, oturma odasindan salona geçiş yapti. Uçuyor resmen

Ayy canim benim cok tesekkur ederim vakit ayirip girip yazmissin.ins. İkimizin de hamililegi sorunsuz tamamlanir saglikla evlatlarimizi kucagimiza aliriz
Umarim sen de iyisindir.

ne demek canım benim çok sevindim görünce :) inşallah inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci hayırlı evlatlar olsun inşallah... ben iyiyim Allaha sükür oğluşumu bekliyorum...:) tekrar tebrikler

ayyyyy canım benim bende sizi özledim hamilelik çok iyi gidiyor mutluyum yani
sende üzme kendini kilo aldım diye sen değil misin kaç kilolar veren çıtır anne Ebru yine verirsin ben eminim... çok çok öpüyorum

Neler kacirmisim neler. Osge sen hamileymissin demek. Hayirli olsun. Tebrik ederim. gecmisi okumaya devam

kızlar selam.. nasılsınız???
benı merak etmışsınız ben geldım ... iyiyim evimi taşıdım yerleşmeye çalıyorum evın eksikleri halılar uymadı falan yenı halı aldık çok ama çok yoruldummmmmm....
perşembe gunu ayaklarımı hıssetmıyordum kızlarrrr...
dunde elektrıkler yoktu bugunde yenı fırsat buldum bu hafta okuldan raporluydum ev tasıyorum dıye yarın gıdıyorum bakalım nasıl olacaksa bakalım merak edıyorum hayırlısı dıyorum....
ben tartılduım ama kilo almısım ya ((((((((( hemde 1 kiloya yakın düşünün ya n neler yedım neler....
ama haftaya dıkkat edecem sözzzzz
ebru benı dahıl ettın mı ben nete gıremdıgım için haberım olmadı ama grupları belirlemedıysen ben de varımmmm...

ösge güldürmüşüm sebi sevındım ama hamıs yazmıssın hanı hamişş olsaydı belki kız yöresel bişey sandım:)))))kızkardesınınde hamile olduğunu bilmıyordum allh yardım etsın:)))

hkmt canım annenı görmussun çok sevındım ıns daha ıyı olursunuzzzzz

hkmt canım annenı görmussun çok sevındım ıns daha ıyı olursunuzzzzz

. Elif vee kizlarrr, kocişle arayi düzelttiikk..
Annemde kalmam , ewde bir gunde olsa olmamam özlemesi icin yetmiş demek ki. Dediginiz gibi herrseyi sinirden soylemis. Bi sarildi ki anlatamam
Yani kocam beni cooook sewiyor.
Mutlulugumu sizinle paylasmak istedim..
Herkese iyi gecelerrrr..
Cok öpüldünüz.

Son düzenleme:

Hayirli aksamlar 4 aylik bi oglum var birde vermem gereken 10 kilom var emziriyorum neler yapmam lazim bana yardimci olun lutfen mesajlarinizi bekliyorum lutfen kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…