- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.241
Sainlesince dusundum ve gelseler 3 gun kalicaklar zaten dedim. Gelsinler dedim. Benim kardesim de gelicek. Bilet bulsmadigindan 4 gun bizde kalicak.
Bizbize olamiycaz hayal ettigim gibi yani. Benim kardesim kaliyorken esimin ailesi ne kadar kotu de olsa esimin ailesi kalmazsa esim uzulur.
Sukran benim kv de ayni oyle yalanci bo de yemin ediyor. Ben esinin hatrina baristim. Eltim kaynima inat cok da iyi oldum ama kendime saygimimyitirmeye basladigimi anlayinca mesafeli olmaya karar verdim.Kızlar bende eşim ve kv sorunlarımla canınızı sıktığımı düşünüyordum. Ama görüyorum ki sizin de sorunlarınız benimkilerle
aynı. Napcaz böyle bilemiyorum. Ben de bayramda onlarla bayramlaşıp yüzlerini görmeyi hiç istemiyorum. Ne yazık ki eşim kolumdan
tuttuğu gibi zorla götürecek. Kayınpeder de aynı. Yaptıkları davranış affedilir gibi değil aslında. Onlara gidersem aynı şeyleri tekrar
yaşıycam. Çok yakında olmaları kabus benim için. Hiç huzur yok. Şu eşler de hiç anlamıyo bizleri yaa. Ailelerini kanatsız melek gibi görüyolar.
Tamam ufak tefek hataları varsa affedersin, barışırsın olduğu gibi kabul edersin ama yaptığı hatalar unutulmayacak şeylerse zor. Keşke şu bayramda buharlaşıp kaybolsam da bayramlaşmak zorunda kalmasam. Doğru sözlü bi kv olsa yüzleşirim
mertçe hesap sorarım neden bana bunu yaptın diye. Ama oğlunun yanında yalan söyleyip yemin ediyosa, beni yalancı çıkarıyosa
ben yüzleşsem nolcak. Böyle aileyle barışılır mı
Tesekkur ederim cevabin icin basaracagim inaniyorum sizlerde destek olun haberleselim surekli esim ogretmen kucuk bi ilcedeyiz disarida yuryus yapma sansim yok zaten oglumda cok kucuk cikamiyorum ama evde kondisyon bisikleti var gunluk 20 dk yapiyorum yeterli mi sizce....
Özgecim aslında o kadar takmıyorum ama şu bayramı da bi atlatabilseydim gerisine aldırmazdım. Kurbanda ortağız onlarla ayrıca da kayınpeder de zorla çağırır yukarı. Kv de mutlu olur ben ayağına gidince. Bana çektirmek hoşuna gidiyo. Neyse sana da çok geçmiş olsun canım keşke yakınında bu zor günlerinde Seline bakabilecek bi yakının olsaydı. Arkada bi çocuğu daha olup hamilelik çekmek çok zor. Benim bulantılarım 6-7 ay sürdü bi de hem kızımın bakımı hem de bulantılar çok zor oluyodu. İnş en kısa zamanda geçer canımKizlar ben geldim kizimda ben de hastayiz cok halsizim yaa ustune de bulanti olunca hic cekilmiyor.
Mevcan nelson iyi olmaya calisiyorum kizlar dr randevu aldim aslinda yarina istedim ama doluymus carsambaya verdi nasipse gidicem.
Dbcim iyilik yap denize at demisler sen sana yakisani yap esin bunu gorup mutlu olcaktir
Sukrancim neden sorunlarinla bizi sıkasın ki ben senden daha cok derdimi anlatiyorum oyle dusunme bir daha.
Senin kv ile basedilmesi cok zor cunku yalan konusuyor dedigin gibi yuzlessen ne olacak Allah'a havale ediceksin bunlari cok dusunup kendini yipratmiycaksin emin ol degmez cunku sen degerlisin ve iki cocugunun sana iht. Var onlara harca enerjini
Ebrucum tabisii dobik halini gormek istemiyorum gul cemalini gormek istiyorum didin ya iltifat aldim diye ondan merak ettim sadece bu arada anlattigin gibi cok sistiysen acimiycam cekicem fircayi sana ( diyene bak sanki ben 0 bedenim de)
slm anneler,pek keyfim yoktu yazamadım,
eşim iş değişikliği yaptı geçen hafta,yeni işi yorucu ama parası çok daha iyi,o yüzden çok geç geliyor,bende direk eve gidiyorum,kızımı çok geç getiriyordu ödevlerinde biraz aksama oldu bu günlerde,kayınvalidemin okuması çok zayıf,kayınpeder zaten aksi çocuğa bağırıyor,öğretmen bugün not yollamış ödevleri ile ilgili,kızım zaten sınıfın en küçüklerinden biraz moralim bozuldu,etüte vericem ama 2.dönem şu an maddi olarak hazır deiliz,iş çıkışı evden kızıma gidicem buda exstra 1 saat daha yol demek,gitmeyi dert etmiyorum ama 2-3 ay her akşam her akşam kayınpederin laflarına nasıl dayanıcam düşünmek istemiyorum,
eşimde mecburuz dişini sık misafir odasına gir kapınızı kapa ben gelene kadarda ödev yaptır oyun oynat diyor,
bugün itibari ile oraya gidicem haftada en az 3 gün
ne yapıcam nasıl dayanıcam ya,
arabada eşimde kalıyor ,
böğüre böğüre ağlamak istiyorummmmmm
Mevcanım çok üzüldüm canım hayat bize bazen ne kadar zor durumlar yaşatıyor, seçenek bırakmıyor çıkış yoluna. Hadi çok küçük olsa kreşe verirdin ama okulu var bide. Kızın babannede kalmaktan hoşnut değilse başka bi çare bulmak lazım. Görümcenlerde kalsa okul daha uzak düşecek sanırım. Oraya gittiğinde kapıyı açan kayınpederin değilse, eşinin dediği gibi onunla yüz yüze gelmeden başka odaya geçin. Canım yarının neler getireceğini bilemeyiz. Moralini bozmamaya çalış. Belki de beklenmedik bir şekilde olumlu gelişmeler de olabilir sen bugünler için kafanı yor. Gelecek günleri de düşünme. Allah yardımcın olsun canım. İnş bi çözüm bulursunuz.
Fenodo merhabaa.. bnde o bisiklettn suruyorum simdi. Bende firsat buldukca yapiyorum. Bebisi uyuttm
Bende cikamiyorm e hava da sogudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?