Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın kızlar:
sabah sabah kuaföre gittim. kaşlarımı aldırdım. hafta sonu yapacaktım ama sağolsun eşim mahvetti beni. gidememiştim. bu kez onu affetmicem artık....usandım bu kv sorunundan artık ya.....

Bu dusuncenden dolayi seni tebrik ediyorum ve sana birsey soyleyeyim esinin ailesi ne kadar kotu olursa olsun alttan alip birsey yapmafigin zaman esin senin yaninda daha cok olur birde sen yaptigini Allah rizasi icin yap rabbim karsiligini fazlasiyla verir sana hic suphen olmasin canim..

günaydın ben geldimmmm

ne bu kaynanalardan çektiğiniz sizin ya,millet kaynanadan çeker ben kayınpederden,

haftasonu çok kaçırdım itiraf ediyorum,sabah tartı tokat deil bildiğin tekme attı yüzüme pöffff

papatyam,tartışma sebebiniz eşini ailesi sanırım,ben kavganın çok uzatılmasından yana deilim ama,bazende çok bunaltıyorlar insanı be,bi kaç gün tripli gez burnu sürtsün,sanki 3 günlük evlisin,kavga ile sorunlar çözülecek zannediyor bu odun erkekler,kaç sene olmuş siz evleneli mok var dimi ananız yüzünden kalp kırıyorsunuz,

eprumm ne yoğun hatun oldun sen öyle yaww

ösgemm gittinmi hiç doktora,herşey yolunda dimi

db cim,canım çok üzüldüm sana,eşinin ailesini istemediğine göre ciddi şeyler yaşamıssın belli,gelsinler bakalım bayramda,belki bi şeyler azda olsa yoluna girer,

yeni bir arkadaşımız gelmiş hoş gelmiş,

herkesi kocaman öpüyorum,bayram haftası işlerim birikti,tatile çıkmadan bitirmem lazım sonra uğrarım şimdilik byy

Mevcancım; eşim babasından çok korktuğu için surat yapmasın diye hep beni ezer. Nasılsa papatya çantada keklik. 3 gün surat yapar. Ama bu kez durum çok farklı. Hafta sonu bir sürü planım vardı. Alt üst etti hepsini. Beni gözüm yaşlı bıraktı gitti.

günaydın çıtrlarımm

papatyam kavgalar insanı yıpratıyor.. birde üzerini ağlayıp kendini mahvetmişşin.. muhakkah sorunlar bizi üzüyor.. ama bir kadın ağladığı zaman ben daha cok üzülüyorum.. bende çok sulu gözüm de.. kendimede cok kızıyorum ağladığım zamanlarda..

db canım olaylara iyi yönünüden bakmak insanı daha huzurlu ediyo..

mevcan ğünaydın pozitif enerjimiz..

ebrum yarış listesini açıklamadın halın toparlanamadınmı.. haydi yarış başladı eşliremiz kim bilelim demi..

hikmett herşeyin düzeldiğine cok sevindim... ben demiştim değilmi.. boşanmak öyle kolay olsaydı bu topik çıtır anneler topiği değil dullar topiği olurdu.. allah yinede o güne koymasın.. şakası bile içimi ürpertti...

özgem bebeiş nasıl... sen nasılsın,,,

kübra-zuzu-elif ay kimler vardıya hepinizi öpüyorummm

ve bennn cuma gündüz harika bir ğün ğeçirdim.. ama eve ğidiş saatimde koptu kıyamet.sorun değilde sonuç oldu iyi oldu.... kaç zamandır sabrettiğim olay patladı ben patladımmm.karşıdaki patladı.. ortalık kan revan tabiri caizse...ama elde yapılan kavga sonucunda kazanan olmadı ama oh be rahatladım ve sorunda çözüldü... ama sesim kısıldı düşünün artık ne kadar bağırdı isem.. ağzımda yaralar çıktı.. sporuma gidecek dermanım kalmadı..,. aldım bir sakinleştirdici uyudum.. ama kendimi bir kuş gibi hafiflemiş hissettimmm..

cumartesi ve pazarda yatılı misafirlerim vardı.. muhteşem bir hafta sonu geçirdem.. yedim de yedim... tatlılar çig köftelerr..

ve şimdi hafta sonu aldığım kiloları ve de üzerine biraz daaha kilo vermek icin buradayım.. buğun salonda sporum allah izin verirse ğideceğim....

Papatya,osge
Biz bayrama gitmiyoruz. Hem soguk hem de bi huzurlu vakit gecirelim dedik. Gecen gitmemizde abisi esime saldirdi. Mahkemelik olduk. Hepsi ailesinin sucu tabi.

Simdi o ogullariyla kusler. Bize sarmak istiyorlar. Ksacasi bu.

Kızlar bende eşim ve kv sorunlarımla canınızı sıktığımı düşünüyordum. Ama görüyorum ki sizin de sorunlarınız benimkilerle
aynı. Napcaz böyle bilemiyorum. Ben de bayramda onlarla bayramlaşıp yüzlerini görmeyi hiç istemiyorum. Ne yazık ki eşim kolumdan
tuttuğu gibi zorla götürecek. Kayınpeder de aynı. Yaptıkları davranış affedilir gibi değil aslında. Onlara gidersem aynı şeyleri tekrar
yaşıycam. Çok yakında olmaları kabus benim için. Hiç huzur yok. Şu eşler de hiç anlamıyo bizleri yaa. Ailelerini kanatsız melek gibi görüyolar.

Tamam ufak tefek hataları varsa affedersin, barışırsın olduğu gibi kabul edersin ama yaptığı hatalar unutulmayacak şeylerse zor. Keşke şu bayramda buharlaşıp kaybolsam da bayramlaşmak zorunda kalmasam. Doğru sözlü bi kv olsa yüzleşirim
mertçe hesap sorarım neden bana bunu yaptın diye. Ama oğlunun yanında yalan söyleyip yemin ediyosa, beni yalancı çıkarıyosa
ben yüzleşsem nolcak. Böyle aileyle barışılır mı

Son düzenleme:
Kizlar ben geldim kizimda ben de hastayiz cok halsizim yaa ustune de bulanti olunca hic cekilmiyor.
Mevcan nelson iyi olmaya calisiyorum kizlar dr randevu aldim aslinda yarina istedim ama doluymus carsambaya verdi nasipse gidicem.
Dbcim iyilik yap denize at demisler sen sana yakisani yap esin bunu gorup mutlu olcaktir
Sukrancim neden sorunlarinla bizi sıkasın ki ben senden daha cok derdimi anlatiyorum oyle dusunme bir daha.
Senin kv ile basedilmesi cok zor cunku yalan konusuyor dedigin gibi yuzlessen ne olacak Allah'a havale ediceksin bunlari cok dusunup kendini yipratmiycaksin emin ol degmez cunku sen degerlisin ve iki cocugunun sana iht. Var onlara harca enerjini
Ebrucum tabisii dobik halini gormek istemiyorum gul cemalini gormek istiyorum didin ya iltifat aldim diye ondan merak ettim sadece bu arada anlattigin gibi cok sistiysen acimiycam cekicem fircayi sana ( diyene bak sanki ben 0 bedenim de)

Sukran benim kv de ayni oyle yalanci bo de yemin ediyor. Ben esinin hatrina baristim. Eltim kaynima inat cok da iyi oldum ama kendime saygimimyitirmeye basladigimi anlayinca mesafeli olmaya karar verdim.

Isimiz zor. Eslerimiz aklini kullanmiyor, olan bize oluyor. Esimin ortasi yok. Ya ailesini silecek ki onceden yapti bunu. Ya da iyi olacak. He diyecek her dediklerine.

Fenodo merhabaa.. bnde o bisiklettn suruyorum simdi. Bende firsat buldukca yapiyorum. Bebisi uyuttm
Bende cikamiyorm e hava da sogudu.

Özgecim aslında o kadar takmıyorum ama şu bayramı da bi atlatabilseydim gerisine aldırmazdım. Kurbanda ortağız onlarla ayrıca da kayınpeder de zorla çağırır yukarı. Kv de mutlu olur ben ayağına gidince. Bana çektirmek hoşuna gidiyo. Neyse sana da çok geçmiş olsun canım keşke yakınında bu zor günlerinde Seline bakabilecek bi yakının olsaydı. Arkada bi çocuğu daha olup hamilelik çekmek çok zor. Benim bulantılarım 6-7 ay sürdü bi de hem kızımın bakımı hem de bulantılar çok zor oluyodu. İnş en kısa zamanda geçer canım

Son düzenleme:
anneleerrriimmm,, dünden bu yana internet yoktu. İnannin sıkıldm yaa, sizleri de özleeedimmm.. hafta sonummm muhtesem gectii.. kocaam ilk günküu gibi hali ve bakişlariiiii nneoldu da böylesin diyorummm icimdn geliyor diyor. Bol bol iltifatt ilgiii .
Aksama en sewdigi yemegi yaptim.. ew misss , bn missss.. saclarimi düzlestirdm . Guzel olduum haniiii
Gcmise baktim da bayram geliyor diye sewinemiyoruz bile. Cocuklugumu özledimm yaaa... sükran sıkma canini arkadaşm yaaa.
Özgee gecmis olsuun. Bi anda hawalar soguduu,, dikkat etmek gerek.

slm anneler,pek keyfim yoktu yazamadım,

eşim iş değişikliği yaptı geçen hafta,yeni işi yorucu ama parası çok daha iyi,o yüzden çok geç geliyor,bende direk eve gidiyorum,kızımı çok geç getiriyordu ödevlerinde biraz aksama oldu bu günlerde,kayınvalidemin okuması çok zayıf,kayınpeder zaten aksi çocuğa bağırıyor,öğretmen bugün not yollamış ödevleri ile ilgili,kızım zaten sınıfın en küçüklerinden biraz moralim bozuldu,etüte vericem ama 2.dönem şu an maddi olarak hazır deiliz,iş çıkışı evden kızıma gidicem buda exstra 1 saat daha yol demek,gitmeyi dert etmiyorum ama 2-3 ay her akşam her akşam kayınpederin laflarına nasıl dayanıcam düşünmek istemiyorum,

eşimde mecburuz dişini sık misafir odasına gir kapınızı kapa ben gelene kadarda ödev yaptır oyun oynat diyor,

bugün itibari ile oraya gidicem haftada en az 3 gün

ne yapıcam nasıl dayanıcam ya,

arabada eşimde kalıyor ,

böğüre böğüre ağlamak istiyorummmmmm

mewcaan,, kizin icin biraz katlanacaksin. Kp de ne aksi bir adam yaa, allah yardim etsin canim .. sıkma canini..

Mevcanım çok üzüldüm canım hayat bize bazen ne kadar zor durumlar yaşatıyor, seçenek bırakmıyor çıkış yoluna. Hadi çok küçük olsa kreşe verirdin ama okulu var bide. Kızın babannede kalmaktan hoşnut değilse başka bi çare bulmak lazım. Görümcenlerde kalsa okul daha uzak düşecek sanırım. Oraya gittiğinde kapıyı açan kayınpederin değilse, eşinin dediği gibi onunla yüz yüze gelmeden başka odaya geçin. Canım yarının neler getireceğini bilemeyiz. Moralini bozmamaya çalış. Belki de beklenmedik bir şekilde olumlu gelişmeler de olabilir sen bugünler için kafanı yor. Gelecek günleri de düşünme. Allah yardımcın olsun canım. İnş bi çözüm bulursunuz.

canım,kızım babannesine dedesine çok düşkün,birbirlerini çok seviyorlar, kızımı çokta şımartıyorlar ama kayınpeder sürekli kızımı azarlıyor,yok zıpladın,yok kanalı deiştirdin,yok koştun ben gidince başlıyor şu kızına bi şey söyle,bıt bıtta bıt bıt yani,okula en yakın kayınvalidem,herkes ankaranın farklı bölgelerindeler,geleceği düşünmek istemiyorum ama olmuyor bu 2-3 ay bitermi ya bitermii

kızımın iyiliği ve eğitimi için sıkıca dişimi gidicem her akşam oraya pofff

off kızlar ne zaman üzülüp stres yapsam,ağzımdan gözümden yara çıkardı,ne kadar takılıp üzüldüysem dudağımın kenarı uçukladı,ağlamak istiyorum,maddi durumumu toparlayıp kendi şahsıma bi araba alıp tüm bu dertlere son vermek istiyorumm ama önümüzdeki 3 yıl imkansızzzzzzzz

Fenodo merhabaa.. bnde o bisiklettn suruyorum simdi. Bende firsat buldukca yapiyorum. Bebisi uyuttm
Bende cikamiyorm e hava da sogudu.

Merhaba arkadaslar bugun ben ne yaptim biloyor musunuz tost ekmegini tam 10 dilim kizartip balla yedim cok pisman oldum ama yedim dayanamadim bunlardan nasil vazgecebilorim bana yarim edin lutfennnnnn bu arada adim sercan kizlar cok samimi geldi burasi bana sizlerle hep konusmak istiyorum surekli girip bakiyorum bana mesaj falan var mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…