Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar iyi aksamlar kizcemi yatirirken size bskayim dedim haftasonu deyüü ( deyü demisken sehraa deli kari nerdesin cok ozledim seni) pek giren olmamis
Bugun cok yoruldum kizlar ya dun misafir vardi cocuk cok olunca ev batti cerez cigdem yendi kizim cay doktu haliya bir de hali sildim yemegim hic yoktu yemek yaptim ev sil supur camasir as balkon yika aksam oldu.
Elffcm tasinmak ne zordur bilirim hele ki kimse yoksa yaninda Allah kolaylik versin okuluna hemen alisirsin ins.
Bu arada haklisin hamıs yazinca insanin aklina gelmemesi normal hata bende.
Hkmetcim ohh cok sukur annenin de gonlu oldu siz de baristiniz Allah mutlulugunuzu daim etsin kavgasiz tartismasiz evlilik olmaz muhim olan saygi ve sevgi ayni olcude kalsin.

Fenodo hosgeldin oncelikle evladini Allah bagislasin daha cok kucuk bebis oncelikle cok acele etme 10 kilo emin ol istedikten sonra 3 4 ayini alir
Anladigim kadariyla sen hamilelikten once zayif biriydin ve suan kiyafetlerinin icine girememek seni rahatsiz etmis.
Ben de ayni ruh halini yasadim ben diyete kizim 6 aylikken basladim ve yaptigim sey saglikli beslenmek oldu sutum hic azalmadi ustune artti cunku bol su icmeye basladim ben cok aburcubur yiyordum kahvalti aliskanligim yoktu ve gece cok atistiriyordum senin suan nasil beslendigini bilmiyorum ama yapptigim seyleri soyleyebilirim
1- gunde mutlaka 2.5 3 lt su bu olmazsa gerisini yapmamin pek anlami olmaz
2-ekmegi 3 -4 ince dilimle sinirla
Kahvalti-2 ogle-1 aksam 1 dilim
3- kahvalti peynir domates salatalik bol bol yesillik limon sık ye yumurtan 1 tatli kasigi bal ya da recel 1 porsiyon meyve kahvaltini cok guzel yap doyarak kalk sofradan
Sonra ara ogun meyve sut ya da yogurt
Oglen tost ya da sebze yemegi yogurt 1 dilim ekmek
Ya da 1 tabak sossuz makarna
Ara
Meyve ya da 1 avuc badem findik vb.
Aksam et ( kofte-balik- tavuk)salata 1 dilim ekmek.
Oglenle aksam arada yer degistir
Olmuycaklar sunlar asitli icecek kesinlikle yok bebisede zararli
Tatli haftada 2 ogunde yersin baska zaman yeme
Aksam yemeginde hem pilav hem et hem sebze ekmek 3 4 turlu yersen kilo alirsin tek tip ye aksamlari
Sebze salata ya da et salata 1 ince dlm ekmek.
Sabah ve oglen guzel ye yfmegini ama boylece sutun etkilenmez hsmurisi tatli aburcubur ve asitli icecekler olmayinca kilo vermen hizlanir zaten canim
Ne guzel oturup yazdim ya bi de uygulasam yaa

ozgeee canimciiim, coook tesekkür ederimmm.... inanilmaz mutluyum
5,ekim ciktgmz gün onu da kutladii.. bugün enguzeel hediye aramizn düzelmesi oldu.
Annesigil gelmiştii,, oturduk cay ictik. Annesigili arabayla ewe birakti. Geldi , duş aldi. Yatak odasina gider diye düsündmm, ama gitnedi. aksam 7den gece12ye kadar tv izledk, muhabbet ettik, oglumuzla oynadik. Ogliş 8de uyudu.. sarildik dolu
,)))))
Simdi huzurlu ve musmutlu bir sekilde uyucaaam... iyi uykular size de cankizlar

Hayirli aksamlar 4 aylik bi oglum var birde vermem gereken 10 kilom var emziriyorum neler yapmam lazim bana yardimci olun lutfen mesajlarinizi bekliyorum lutfen kizlar..

iyi geceler fenodooo..
Bnmde bebegm 6ayliiik,, 18 20 gunde 5bucuk kilo gittii.. su iç, ozgeninde dedigi gibi sütün azalmaz. Süt ürünlerini cook tüket ki, sütün kalitesi de azalmasin.. normal ekmek yeme kepek ekmek ye,, sabah ac karnina bir bardak ilik suya elma sirkesi, limon koy.. orani az olsun ama. Mesela bi tatli kasigi.. ben oyle yapiyorum. Salata ye kahvaltida, hem tok tutar, hem besleyici.. cay yerine kahvlti da süt iç.
Bi deee burayi takip ettt.. yediklerini buraya yaz, ögün ögün ... inan burdaki kizlar sayesinde de zayifladm beeen.. daha da 10kilo vermem gerekk..
İnanmayi da unutmaaaaa
Yaparmiyim acaba deme Ya piiii ccc aaa mm
Deeee
İyi geceler..

Tünaydın kızlar.İşte başlık işte ben
Dün akşam otelde düğünümüz çok güzel geçti.Saçım makyajım güzel oldu.Herkes ve bende beğendim.Ama kilo aldığımı resimlerde görünce kararımda kesinleştim.Geçmişe bakayım.Bugün gider yegenn çeyizi çıkıcak evden.3 hafta sonra düğün var yine

Tesekkur ederim cevabin icin basaracagim inaniyorum sizlerde destek olun haberleselim surekli esim ogretmen kucuk bi ilcedeyiz disarida yuryus yapma sansim yok zaten oglumda cok kucuk cikamiyorum ama evde kondisyon bisikleti var gunluk 20 dk yapiyorum yeterli mi sizce....

kızlar selamm.. ben yurduma geldımmm ....ay burda üni öğ var 17 yasındalar yaaaa...
gençliğim aklıma geldi çok şekerler ıns yurtta temelli kalırım bu haftalık kalıcm ....baklım hayırlsı
bu ara takılan yok sanırım herkes mesgul mu??????

ösge nasılsın cnm ya anlştık ben farklı bı anlmı olur ddıye dusundum yöresel kelımelerı severımde....
evı tasıdım bıttı ama bende bittim...
amın ınş daha ıyı olacak baklım...

çok sevındım allh bozmasınnnnnn cnm....

Slm kizlar.
Yine ben ve dertlerim. Depresyondayim sanirim. Cildirtacaklar sonunda beni.

Esimin o gerizekali anne ve baasi bayramda bize gelmeye niyetlenmisler. Esime kizdim kustum. Kavga ettim. Sonunda bayrama bize gelemeyecekler.

Dedim oylecanlari istedi migelemezler. Ben ne zaman istersem gelecekler.

Kizlar ben hamileyken cekmedigim kalmadi. O zaman torunlari icin olmasaymis keske diye konusan mallar simdi torunlarini ozlemisle.

Esime de dedim. Tum yasadiklarimin suclusu sensin. Cocuk olmasa bosanirdim dedim

Merhaba kızlar
Db canım ya üzülme ben şunu anlayamadım. Neden kv size geliyor. Bayramda büyükler evde oturur küçükler ziyaret eder. Kv nin evine ziyarete gelecek başka çocuğu yok mu. Neyse ki problemi halketmişsin. Hafta sonu biz de kavga ettik kv yüzünden. Eşimle konuşmuyorum şimdi. Bir süre daha konuşmayı düşünmüyorum.
Ellf canım Allah yardımcın olsun.
Yeni bir arkadaş gelmiş. Ismini hatırlayanadım şu an. Aramıza hoşgeldin...

İyi geceler canlar nasilsiniz
Bugun sabah erkenden uyandik masus kizimi uyutmadim sutunu verdim cizgifilm actim oyaladim oglende erken uyudu uyandi simdi uyuyor.
Bugun dinlenmeye calistim ama ayaga kalktigim heran migdem bulandi su bile ictikten sonra kotu oluyorum ilk aylar zor oluyor malesef sonra hamile oldugumu unutuyorum zaten
Ebrucum su fotolari biz de gorsek hani bilgisayarda ne varsa onu koy gerisini sonra koyarsin bu arada .hedefine ulasmani cani gonulden istiyorum canim gercekten istedikten sonra yapicagini biliyorum canim
Dbcim kv sana neler yapmis boyle ki onlarin yuzunu bile gormek istemiyorsun ayrica bana da sacma geldi bayramda buyukler gelmez ki bu arada uzak mi oturuyosunuz birbirinize cok
Neyseki gelmiycekler yoksa tatsiz bi bayram olcakti senin icin
Papatyacim az cok tahmin ediyorum kavga konusunu onceden de bahsetmistin kurban meselesinden bayram oncesi küslük yapma bence ayrica esin cok fazla anne sozuyle hareket etmiyor ama erkek neticede arada sacmalayabiliyorlar bu konuda.

Hkmetcim çok sevindim inan ki. İnş bi daha öyle şeyler yaşamazsınız. Mutluluğunuz daim olsun canım.

Hayirli aksamlar 4 aylik bi oglum var birde vermem gereken 10 kilom var emziriyorum neler yapmam lazim bana yardimci olun lutfen mesajlarinizi bekliyorum lutfen kizlar..
Hoşgeldin Fenodocum. Bebeğin daha çok küçükmiş ama yine de porsiyonlarını azıcık küçülterek, bol su içerek, sebze meyve, süt ve süt ürünleri tüketerek işe başlayabilirsin. Özge gereken herşeyi yazmış aslında fazla söze gerek yok. Burda bizimle birlikte menü paylaşarak, kendini çok sıkmadan yediklerine dikkat ederk kilo verebilirsin.
Dbcim zor günler geçirmişsin canım, Allah yardımcın olsun. Hem torunları için olmasaymış diyolar hem de özledik diyolar. Nasıl iş bu ya anlamıyorum. İyi bari eşin vazgeçirmiş gelmekten, yüz yüze gelmek zorunda kalmayacaksın. Herşey eşte bitiyo canım. Böyle durumlarda eşler destek olmayınca, ailesine karşı korumayınca bizde dayanma gücü kalmıyo, sinirlerimiz bozuluyo. İnş huzurlu bi bayram geçirirsiniz.

Kızlar evime döndüm ben. Basküle pil de aldım ama almaz olaydım. Gene sinirlerim bozuldu. Cuma günü boşuna sevindim. Eve dönünce pili değiştirip yeniyi taktım ve 62.6 bu seferde. Gel de çıldırma. İnş kabızlık ve regl şişkinliğidir diycem ama bu kadar fark da olur mu yaaaaa!

Menüm
Sabah 2-3 çatal patates kızartması
2 banım reçel * kk peynir
4 zeytin * yarım dilim trabzon ekmeği

ara 1 avuç yeşil üzüm * 1 kupa şekersiz çay

Öğlen yoğurtlu salata * 1 kase çorba* 1 dl trbzn ekmeği

ara yarım muz * 1 avuç karışık fındık kuru üzüm

akşam 3 kaşık tavuk sote * 3 kaşık pilav* 1 bardak ayran

ara special k

su 1.5 lt
spor 30 dk markete gidiş geliş
15 dk pilates* 20 mekik

Son düzenleme:
Dün gece geç geldik ve çok yorgundum.Deliksiz bi uyku çekmişim çok iyi geldi.Öglen geç kalktık.Kahvlaı sonrası teyzesinin kızının çeyizini almaya geldiler.Eşyaları taşıdık.Sonra ogluşa bayram alışverişi yaptık.Anneme geçtim bişiler yedim.Sonra mutfağı yerleştirmeye yeğeninin evine gittik.Mutfagı zor hallettik..Ogluşu yıadım uyuttum banyo wc temizledim.Bu saat oldu.Hiç evde durmaya fırsatım yok bu aralar kızlar.Evimi düzenimi slzeri özledim valla.Geçmişe bi bakayım.

Fenedoooooo ,aramıza hoş geldin.Bebegin daha çok küçük çok sıkmadan kendini sadece şimdilik abur cuburu keserek yavaş yavaş başlarsın.

Özgecim,dobiş halimi mi görmek istiyorsunKaynımdan almakdık fotoları.Hemde fırsat bulamıyorum ki kendime vaktim kalmıyor.

Hkmtm,çok sevindim canım barışmanıza

Db,Bende bugn bşeye kızdım tartıştık.Yemege vurdum kendimi.Ama düşündüm ki 2-3 gün sonra illa barışıcaz ee nolcak olan bana olacak yediklerim yag olacak göbüşte kalacakSıkma canını

Papatyam ,bazen bu erkekleri anlamıyorum.Onlarda bizi anlamıyorlar

Şükranım,tartıya fazla takılma cuma günü bu güzel menülerinle yine en az 500-600 bekliyorum senden

Sehra zuzuu btlkbra iyimisiniz kızlar nerdesiniz,

Mevcanım atom karıncam benim yarın sabah neşelendir motive et bizi

Sainlesince dusundum ve gelseler 3 gun kalicaklar zaten dedim. Gelsinler dedim. Benim kardesim de gelicek. Bilet bulsmadigindan 4 gun bizde kalicak.

Bizbize olamiycaz hayal ettigim gibi yani. Benim kardesim kaliyorken esimin ailesi ne kadar kotu de olsa esimin ailesi kalmazsa esim uzulur.

Kıss Ebruuu bu ne yoğunluk be güzelim yakında bizimle yazışabilmen için randevu almamız gerekecek . Aslında senin açından seviniyorum. Sıkılmaya zaman bulamazsın düğünler, kınalar, çeyiz götürüp getirmeler, oturursunuz, yer içer güzel zaman geçirirsiniz. Ama biraz bize de bıraksınlar seni yaw.
Tartı olayına gelince de kilo verebileceğime ben de inanıyorum ama doğru göstermezse, sürekli farklı gösterirse ben haftada 2 kilo
versem bile sevindiremez. Bi öyle bi böyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…