- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.221
Kizlar iyi aksamlar kizcemi yatirirken size bskayim dedim haftasonu deyüü ( deyü demisken sehraa deli kari nerdesin cok ozledim seni) pek giren olmamis
Bugun cok yoruldum kizlar ya dun misafir vardi cocuk cok olunca ev batti cerez cigdem yendi kizim cay doktu haliya bir de hali sildim yemegim hic yoktu yemek yaptim ev sil supur camasir as balkon yika aksam oldu.
Elffcm tasinmak ne zordur bilirim hele ki kimse yoksa yaninda Allah kolaylik versin okuluna hemen alisirsin ins.
Bu arada haklisin hamıs yazinca insanin aklina gelmemesi normalhata bende.
Hkmetcim ohh cok sukur annenin de gonlu oldu siz de baristiniz Allah mutlulugunuzu daim etsin kavgasiz tartismasiz evlilik olmaz muhim olan saygi ve sevgi ayni olcude kalsin.
Hayirli aksamlar 4 aylik bi oglum var birde vermem gereken 10 kilom var emziriyorum neler yapmam lazim bana yardimci olun lutfen mesajlarinizi bekliyorum lutfen kizlar..
iyi geceler fenodooo..
Bnmde bebegm 6ayliiik,, 18 20 gunde 5bucuk kilo gittii.. su iç, ozgeninde dedigi gibi sütün azalmaz. Süt ürünlerini cook tüket ki, sütün kalitesi de azalmasin.. normal ekmek yeme kepek ekmek ye,, sabah ac karnina bir bardak ilik suya elma sirkesi, limon koy.. orani az olsun ama. Mesela bi tatli kasigi.. ben oyle yapiyorum. Salata ye kahvaltida, hem tok tutar, hem besleyici.. cay yerine kahvlti da süt iç.
Bi deee burayi takip ettt.. yediklerini buraya yaz, ögün ögün ... inan burdaki kizlar sayesinde de zayifladm beeen.. daha da 10kilo vermem gerekk..
İnanmayi da unutmaaaaa
Yaparmiyim acaba deme Ya piiii ccc aaa mm
Deeee
İyi geceler..
Kizlar iyi aksamlar kizcemi yatirirken size bskayim dedim haftasonu deyüü ( deyü demisken sehraa deli kari nerdesin cok ozledim seni) pek giren olmamis
Bugun cok yoruldum kizlar ya dun misafir vardi cocuk cok olunca ev batti cerez cigdem yendi kizim cay doktu haliya bir de hali sildim yemegim hic yoktu yemek yaptim ev sil supur camasir as balkon yika aksam oldu.
Elffcm tasinmak ne zordur bilirim hele ki kimse yoksa yaninda Allah kolaylik versin okuluna hemen alisirsin ins.
Bu arada haklisin hamıs yazinca insanin aklina gelmemesi normalhata bende.
Hkmetcim ohh cok sukur annenin de gonlu oldu siz de baristiniz Allah mutlulugunuzu daim etsin kavgasiz tartismasiz evlilik olmaz muhim olan saygi ve sevgi ayni olcude kalsin.
. Elif vee kizlarrr, kocişle arayi düzelttiikk..
Annemde kalmam , ewde bir gunde olsa olmamam özlemesi icin yetmiş demek ki. Dediginiz gibi herrseyi sinirden soylemis. Bi sarildi ki anlatamam
Yani kocam beni cooook sewiyor.
Mutlulugumu sizinle paylasmak istedim..
Herkese iyi gecelerrrr..
Cok öpüldünüz.
Hkmetcim çok sevindim inan ki. İnş bi daha öyle şeyler yaşamazsınız. Mutluluğunuz daim olsun canım.. Elif vee kizlarrr, kocişle arayi düzelttiikk..
Annemde kalmam , ewde bir gunde olsa olmamam özlemesi icin yetmiş demek ki. Dediginiz gibi herrseyi sinirden soylemis. Bi sarildi ki anlatamam
Yani kocam beni cooook sewiyor.
Mutlulugumu sizinle paylasmak istedim..
Herkese iyi gecelerrrr..
Cok öpüldünüz.
Hoşgeldin Fenodocum. Bebeğin daha çok küçükmiş ama yine de porsiyonlarını azıcık küçülterek, bol su içerek, sebze meyve, süt ve süt ürünleri tüketerek işe başlayabilirsin. Özge gereken herşeyi yazmış aslında fazla söze gerek yok. Burda bizimle birlikte menü paylaşarak, kendini çok sıkmadan yediklerine dikkat ederk kilo verebilirsin.Hayirli aksamlar 4 aylik bi oglum var birde vermem gereken 10 kilom var emziriyorum neler yapmam lazim bana yardimci olun lutfen mesajlarinizi bekliyorum lutfen kizlar..
Dbcim zor günler geçirmişsin canım, Allah yardımcın olsun. Hem torunları için olmasaymış diyolar hem de özledik diyolar. Nasıl iş bu ya anlamıyorum. İyi bari eşin vazgeçirmiş gelmekten, yüz yüze gelmek zorunda kalmayacaksın. Herşey eşte bitiyo canım. Böyle durumlarda eşler destek olmayınca, ailesine karşı korumayınca bizde dayanma gücü kalmıyo, sinirlerimiz bozuluyo. İnş huzurlu bi bayram geçirirsiniz.Slm kizlar.
Yine ben ve dertlerim. Depresyondayim sanirim. Cildirtacaklar sonunda beni.
Esimin o gerizekali anne ve baasi bayramda bize gelmeye niyetlenmisler. Esime kizdim kustum. Kavga ettim. Sonunda bayrama bize gelemeyecekler.
Dedim oylecanlari istedi migelemezler. Ben ne zaman istersem gelecekler.
Kizlar ben hamileyken cekmedigim kalmadi. O zaman torunlari icin olmasaymis keske diye konusan mallar simdi torunlarini ozlemisle.
Esime de dedim. Tum yasadiklarimin suclusu sensin. Cocuk olmasa bosanirdim dedim
Dün gece geç geldik ve çok yorgundum.Deliksiz bi uyku çekmişim çok iyi geldi.Öglen geç kalktık.Kahvlaı sonrası teyzesinin kızının çeyizini almaya geldiler.Eşyaları taşıdık.Sonra ogluşa bayram alışverişi yaptık.Anneme geçtim bişiler yedim.Sonra mutfağı yerleştirmeye yeğeninin evine gittik.Mutfagı zor hallettik..Ogluşu yıadım uyuttum banyo wc temizledim.Bu saat oldu.Hiç evde durmaya fırsatım yok bu aralar kızlar.Evimi düzenimi slzeri özledim valla.Geçmişe bi bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?