Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sercaaaaaaan naptin seeeen.. bi de balla yedin.. ben 10gundur kepek ekmegi bile sürmüyorum agzima. Bak marketten kepekli galeta al. İnce kucuk olanlarindan. Kahvaltida ye sadece. Vazgecemiyorum diye birsey yook. Bak, bende burdaki insanlar sayesinde inan yemek istesem bile yemiyorum. Cunku, buraya bir söz vermisim gibi hissediyorum. Ondan yemiyoruum.. lutfen ekmegi hayatindan cikar. Ve yesil cay icmeye başla.

mevcan güzelim inan çok zor bir durum.. kendini simdiden strese sokmuşun...ay ay kıyamam çocuğuda suçlama senin yüzünden buradayım diyede.. biraaz sabret .. of ya.. nsanı ne hale getriyor şu en yakın akrabalarımızzzz yaaa.. onlara gitmek için can atmamaız gerekeirken kaçmak için kaçacak delik arıyoruz...

sabret güzelim yaaa...düzelir en kısa sürede umarım...

1- Bilinçaltınızda her sorunun cevabı vardır.Uykuya dalmadan önce bilinçaltına " Sabah altıda kalkacağım" emrini verirseniz sizi tam saatinde uyandıracaktır.
2- Her gece yatarken kendi kendinize söylediğiniz olumlu ifadeler sağlığınızın ve yaşantınızın kusursuz olması yönünde olsun; bilinçaltınız Bu ifadeyi buyruk olarak algılayıp buyruğunuzu yerine getirecektir.
3- Bir kitap ya da harika bir tiyatro eseri yazmak, fevkalâde bir konuşma yapmak istiyorsanız, bu fikri sevgiyle hissederek bilinçaltınıza iletin;o da size istediğiniz karşılığı verecektir.
4- Asla "bunu yapamam" ya da "şunun olması imkânsız" gibi sözler söylemeyin. Bilinçaltınız bunu yalın anlamlarıyla alacak ve bu düşüncelerden dolayı yapmak istediğiniz şey için yeteneğiniz olmadığını kabul edecektir.
5- Size zarar verecek ya da canınızı yakacak şeyler düşünmeyin. Çünkü neye inanırsanız onunla karşılaşacaksınız.
6- En doğru şekilde düşünüp hissetmeye başlarsanız huzurlu bir zihne sahip olmanız kaçınılmaz olur. Bilinçaltınız, zihninizden geçirip doğru olduğunu iddia ettiğiniz her şeyi kabul edecek ve size bunu yaşatacaktır.
7- Bilinciniz kapıdaki bekçidir. En önemli işlevi bilinçaltını, yanlış izlenimlerden korumaktır. İyi şeylerin olabileceğini ve şu anda olmakta olduğunu düşünmeyi her zaman tercih edin.

Şükrancım ben de bayramlardan nefret eder duruma geldim neredeyse. Ben de yok olmak istiyorum.
Hkmt çok sevindim senin afına. Ne güzel düzeldi araniz. Bozulmasın inşallah hiçbir zaman.
Mevcan yeni işinşz hayırlı olsun canım. Sen kızını alıp evine geçsen olmaz mı merak ettim. Allah yardımcın oldun. Çocuklar için insan herşeye katlanıyor...
Şencan ne yaptın sen kuzum yaaa... Neyse olan olmuş. Bizimle biraradayıen zamanla yemiceksin. Biz gelince aklına. Mesela ben akşam yemeğinden sonra meyve yerdim. Sehra yeme dedi. Şimdi alıştım okula götürüp orada yiyorum.
Ben eskiden pilavın bezelyenin yenmemesi gerektiğini bilmiyordum. Hep burada öğrendim. Sen de alışacaksın zamanla....
Ebru bize de vakit ayır lğtfeeeennnnn
Menüm:
7:30 bir dilim Çavdar domates salatalık biber 1 çatal peynir
11:00 2 mandalina
12:30 bir porsiyon ezogrlşn ve bir porsiyon sıpagetti
14:00 Sütlü nescafe
16:00 bir elma
17:30 1 servis kaşığı makarna ve 1 servis kaşığı et sote
Bugün spor yapar mıyım bilmiyorum.

buğün ne güzel işten çoktım kuaför e uğradım.. parfümüm aldım.. eve geldim eve geldim yemeğimi yaptım..sıra geldi spora derken bindim arabaya tam giderken gel arabanın biri bana çarp çok bir şey olmadı ama bide derler ya bayanlar iyi araba kullanamaz diye.. gelip çarpan erkekti...

neyse spora gittim ama biraz az yaptımmm..

buğün ne yedim ah neler yemedimki ama midem acayip rahatsız.. birazını istifrar ettim... spor dönüşüde 2yk barbunya yedim... tek hatırladığım bu.. gündüzü hatırlamayımda zaten .. ama yarın güzel bir menu ile karşınızda olacağım...

şimdide çamaşırlar katlanacak...bulaşıklar yerleştirilecek.. mutfak süprülecek.. kıza ödev yaptırılacak inşallahh 21 de rahatlayacağım..

papatyam nasıl ldun güzelim merak ettim senii..

ebru kız hani yarışma ikilileriii.. gel artıkkk...

Canim cok sikkindi yedim ama bir daha yemeyecegim kizlar hepinize soz veriyorum eskisi gibi incecik olmak istiyorummmmmm,

Papatyacım çok zor bi durum gerçekten keşke bi çıkış yolu olsaydı bu durumdan. Bayramı annemlerde geçirip dönmeyi düşünüyordum ama kurban kesmeye karar vermiş eşim. Kv lerle ortak olmuş. Durum böyle olunca hiçbiryere kaçamıyorum maalesef.
Papatyacım bari sen uzaklaşsan. Sana kimse bişey diyemez diye düşünüyorum. Güçlüsün, gül gibi mesleğin var, ekonomik özgürlüğün var kimse seni ezemez ama belki de benim gibi yüz yüze gelmekten nefret ettiğin için huzursuzsun. İnş atlatırsın sen de bu günleri. Menünü beğendim bu arada. Spor yap, kulaklığını tak müzik eşliğinde leslie yap havan değişir bi süre de olsa. Çocuklar uyuyunca ben yapıcam.

Mevcan cim cok uzuldum. Zor bir durum. Kizin icin katlanacaksin. Araba da alirsin ins. Ikinci el bir araba cok pahali degildir bence. Senin huzurun mutlulugun daha onemli.

Nelsonum geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın. Allah daha beterinden korusun
O kadar çeşitli yiyecekleri tüketince midenin bozulması çok normal. Bikaç saate geçer. Yediğine içtiğine dikkat et canım. Sen bize lazımsın topiğimizin psikoloğu
:13:

Gecmis olsun nelson. Valla ben kaza yapsam ustune bir de spora gidemezdim helal sana.

Nelson sukran senin icin topigin psikologu demis ya. Gercekten mi psikoloksun yoksa dertlere yardimci oldugun icin mi arkadasim.

Psikologsan kafani agritmak icin bekliyorum burdayim.

Nelson çok geçmiş olsun. Trafikte sen istediğin kadar dikkatli ol karşındaki dijkatsşzse kaza kaçınılmaz oluyor. Allah beterinden korusun. Canım hala şıkkın aslında da pek çaktırmıyotum...
Şükrancım çok şükür çalışıyorum. Iyi bir işim de var. Benim ailem bana gelecek bayramda. 2. Gün giderler herhalde. Kv ile aynı şehirdeyşz. Kaynımve eltim gelirler şehir dışından. Kp hergün arar hadi gelin olmazsa biz gelelim diye. Gündüze bahane buluruz aklama arar. Akşama bahane buluruz yarın der. Ben bazı sebeplerden dolayı yaklaşık 1 yıldır kv ile konuşmuyorum.onun bundan haberi var mı bilmiyorum ama aptal değil ya anlamıştır herhalde. Bayramdan bayrama gidiyorum eşimin hatrına. Soru sorarsa cevap veririm onun dışında hiç konuşmam. Buna rağmen yüzsüz yüzsüz bana gelmem ister. Ben bayramda gitsem en fazla 4-5 saat otururum. O sormadıkça konuşmam telefonla uğraşırım. Ben görmek istemediğim için geriliyorum. Birbirimizi sevmiyoruz ama görev icabı biraraya geliyoruz

Nelson sukran senin icin topigin psikologu demis ya. Gercekten mi psikoloksun yoksa dertlere yardimci oldugun icin mi arkadasim.

Psikologsan kafani agritmak icin bekliyorum burdayim.

yok güz<elim ya ben psikolog değilim.. sınıf öğretmeniyim.. ama yaşantılarımız tecrübelerimiz bizi konuşturuyor.. doğru yanlış bir yorum yazıyorum.. faydası olursa ne ala...

gözlerim bir kaç gündür sıkıntılı..sanırım mikrop kapmış... çok uzun süreli bir yere odaklı bakamıyorum.. yaşarıyor...ama sen yaz gözlerim ağrımazsa cevap yazabildiğim kadar yazarım çıtırım..

birazdan ağda yapayım d,yorum ama leslerim olmadan nasıl göreceğim bilemiyorum...(gözlerim acıdığı için lenslerimide takamıyorum)

ya kaza yerine eşimi çağırdım.. eh eşim gelmeden spor salonunun sahibi yakın diye ona sen git demiş. o geldi.. çokda birşey yoktuya gittim spora.. ama bana çarpan jip(böyle yazılıyor değil mi) hareket halinde çarpsa idi benim o kapı kesin yok olmuştu... sadece dokundu acıcık içine girdi kapı..

kzılar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...

papatyam lütfen rahat ol.. 3-4 gün değilmi bayran sık dişini geçsin..şimdiden üzülüp de hayatı kendine zehr etme.. kaç kez daha bu yaşta olacağız.. kaç kez daha bu günü yaşayacaksın.. geçen ömürü geri getirem,yoruz değilmi...

Son düzenleme:
Yok be nelsonum ben bayramı ork takmıyorum. Çok geriliyoru. Ama şimdiden düşünsem de birşey değişmeyecek sonuçta. Mecbur yaşanacak.
Ben eşime çok kırgınım.
Oğlan uyudu kızlar. Ay kafam kalkmıyo. Spor yapsam ama nasıl zor geliyor. Ojelerimi değiştirmeye bile üşeniyorum.

Bu hafta hiç yarışma moduna giremedim. Utanç menüm

sabah 2 milföy böreği* 1 dilim nutellalı ekmek
çay

ara yok

Öğlen 5 tabak türlü* 1 kase cacık
1 dl ekmek

ara 1 muz * yarım elma

ara 4 kuru kayısı

Akşam 4 kaşık pilav* 5 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran

ara 2 bardak çay * 3 dl ıslak kek.
1 sosyete şeker

Su 2 lt
Spor 1 saat avm de dolaşmak
10 dk pilates

Falza söze gerek yok beni hergün kırıp ağlatan eşime teşekkürlerimi bildiririm.

kizlarr, hepimzin modu düsük bakiorm daaa bnmdee oylee. Bende ydiiim bugun.

Sbh menüm:
salataaaa
Bir yufkadan pynirli gozlemee

(Ozlemistm yediiim yaaa :"( )

Ogleee:
2 taneee peynirli boreek
Salataa

Aksam:
2ymk kasigi bamya
Yarim kase yogurt

Aralarda meyve yedim
Yesil cay ictim (yaninda 2kaymakli bisküvi)

Mideeem 1gunde nasil sisti,, bide hastaym ztn..

Nelson gecmis olsn canimciimm..

3gundur rüyada gibiym sormaaa . Allahm bozmasn .

nutellaaaa hmmm ne sewerdm beee.
İnan ewde olsa bnde bugün yerdim..
Oyuzdn sıkma caniniii ltfnnn. .

Offf gene dertler cogalmis bayramustu gercekten cok zor papatya ve sukran gormek istemediginiz halde kv ile yuzyuze bakmak ama eslerin annesi iste atsan atilmaz hesabi birkac saat idare edersiniz artik bu kadar uzulmeyin
Mevcancm .neresi oldugu onemli degil insanin yapmak istemedigi birseyi yapmak zorunda olmasi oraya gitmek zorunda olmasi evet can sıkıcı bi durum ama esin icin bu fedskarligi yapmak zorundasin cunku sen dedin beni anliyor dertlesiyoruz diye esinin dedigi gibi yap hadi gel kizim derslerimizi yapalim de kspat kendini bi odaya cok mu sinir etti kp evde esine dok icini belki o biraz ikaz eder babasini gecici bi sure canim az sabir.
Nelson cok cok gecmis olsun Allah beterinden korusun canim yaa bilincaltiyla ilgili yazdigin yazi cok iyi geldi iyi ki paylastin unuttugum bilgileri hatirlatti bsna olumlama yapmak cok faydali gercekten zayiflama da olsun diger konularda olsun bunu yapicam artik
Kizlar gozumu zor acik tutuyorum atladigim varsa affola gercekten kizim cok fena hasta ben de hic iyi hissetmiyorum kendimi umarim bayrama biraz olsun toparlanmis oluruz oglen uykusu uyumama ragmen cok uykum geldi sanirim vucudum dinlenmek istiyor ig optum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…