- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.261
Merhaba arkadaslar bugun ben ne yaptim biloyor musunuz tost ekmegini tam 10 dilim kizartip balla yedim cok pisman oldum ama yedim dayanamadim bunlardan nasil vazgecebilorim bana yarim edin lutfennnnnn bu arada adim sercan kizlar cok samimi geldi burasi bana sizlerle hep konusmak istiyorum surekli girip bakiyorum bana mesaj falan var mi diye
slm anneler,pek keyfim yoktu yazamadım,
eşim iş değişikliği yaptı geçen hafta,yeni işi yorucu ama parası çok daha iyi,o yüzden çok geç geliyor,bende direk eve gidiyorum,kızımı çok geç getiriyordu ödevlerinde biraz aksama oldu bu günlerde,kayınvalidemin okuması çok zayıf,kayınpeder zaten aksi çocuğa bağırıyor,öğretmen bugün not yollamış ödevleri ile ilgili,kızım zaten sınıfın en küçüklerinden biraz moralim bozuldu,etüte vericem ama 2.dönem şu an maddi olarak hazır deiliz,iş çıkışı evden kızıma gidicem buda exstra 1 saat daha yol demek,gitmeyi dert etmiyorum ama 2-3 ay her akşam her akşam kayınpederin laflarına nasıl dayanıcam düşünmek istemiyorum,
eşimde mecburuz dişini sık misafir odasına gir kapınızı kapa ben gelene kadarda ödev yaptır oyun oynat diyor,
bugün itibari ile oraya gidicem haftada en az 3 gün
ne yapıcam nasıl dayanıcam ya,
arabada eşimde kalıyor ,
böğüre böğüre ağlamak istiyorummmmmm
sercaaaaaaan naptin seeeen.. bi de balla yedin.. ben 10gundur kepek ekmegi bile sürmüyorum agzima. Bak marketten kepekli galeta al. İnce kucuk olanlarindan. Kahvaltida ye sadece. Vazgecemiyorum diye birsey yook. Bak, bende burdaki insanlar sayesinde inan yemek istesem bile yemiyorum. Cunku, buraya bir söz vermisim gibi hissediyorum. Ondan yemiyoruum.. lutfen ekmegi hayatindan cikar. Ve yesil cay icmeye başla.
Şükrancım ben de bayramlardan nefret eder duruma geldim neredeyse. Ben de yok olmak istiyorum.
Hkmt çok sevindim senin afına. Ne güzel düzeldi araniz. Bozulmasın inşallah hiçbir zaman.
Mevcan yeni işinşz hayırlı olsun canım. Sen kızını alıp evine geçsen olmaz mı merak ettim. Allah yardımcın oldun. Çocuklar için insan herşeye katlanıyor...
Şencan ne yaptın sen kuzum yaaa... Neyse olan olmuş. Bizimle biraradayıen zamanla yemiceksin. Biz gelince aklına. Mesela ben akşam yemeğinden sonra meyve yerdim. Sehra yeme dedi. Şimdi alıştım okula götürüp orada yiyorum.
Ben eskiden pilavın bezelyenin yenmemesi gerektiğini bilmiyordum. Hep burada öğrendim. Sen de alışacaksın zamanla....
Ebru bize de vakit ayır lğtfeeeennnnn
Menüm:
7:30 bir dilim Çavdar domates salatalık biber 1 çatal peynir
11:00 2 mandalina
12:30 bir porsiyon ezogrlşn ve bir porsiyon sıpagetti
14:00 Sütlü nescafe
16:00 bir elma
17:30 1 servis kaşığı makarna ve 1 servis kaşığı et sote
Bugün spor yapar mıyım bilmiyorum.
slm anneler,pek keyfim yoktu yazamadım,
eşim iş değişikliği yaptı geçen hafta,yeni işi yorucu ama parası çok daha iyi,o yüzden çok geç geliyor,bende direk eve gidiyorum,kızımı çok geç getiriyordu ödevlerinde biraz aksama oldu bu günlerde,kayınvalidemin okuması çok zayıf,kayınpeder zaten aksi çocuğa bağırıyor,öğretmen bugün not yollamış ödevleri ile ilgili,kızım zaten sınıfın en küçüklerinden biraz moralim bozuldu,etüte vericem ama 2.dönem şu an maddi olarak hazır deiliz,iş çıkışı evden kızıma gidicem buda exstra 1 saat daha yol demek,gitmeyi dert etmiyorum ama 2-3 ay her akşam her akşam kayınpederin laflarına nasıl dayanıcam düşünmek istemiyorum,
eşimde mecburuz dişini sık misafir odasına gir kapınızı kapa ben gelene kadarda ödev yaptır oyun oynat diyor,
bugün itibari ile oraya gidicem haftada en az 3 gün
ne yapıcam nasıl dayanıcam ya,
arabada eşimde kalıyor ,
böğüre böğüre ağlamak istiyorummmmmm
Nelsonum geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın. Allah daha beterinden korusunbuğün ne güzel işten çoktım kuaför e uğradım.. parfümüm aldım.. eve geldim eve geldim yemeğimi yaptım..sıra geldi spora derken bindim arabaya tam giderken gel arabanın biri bana çarp çok bir şey olmadı ama bide derler ya bayanlar iyi araba kullanamaz diye.. gelip çarpan erkekti...
neyse spora gittim ama biraz az yaptımmm..
buğün ne yedim ah neler yemedimki ama midem acayip rahatsız.. birazını istifrar ettim... spor dönüşüde 2yk barbunya yedim... tek hatırladığım bu.. gündüzü hatırlamayımda zaten .. ama yarın güzel bir menu ile karşınızda olacağım...
şimdide çamaşırlar katlanacak...bulaşıklar yerleştirilecek.. mutfak süprülecek.. kıza ödev yaptırılacak inşallahh 21 de rahatlayacağım..
papatyam nasıl ldun güzelim merak ettim senii..
ebru kız hani yarışma ikilileriii.. gel artıkkk...
buğün ne güzel işten çoktım kuaför e uğradım.. parfümüm aldım.. eve geldim eve geldim yemeğimi yaptım..sıra geldi spora derken bindim arabaya tam giderken gel arabanın biri bana çarp çok bir şey olmadı ama bide derler ya bayanlar iyi araba kullanamaz diye.. gelip çarpan erkekti...
neyse spora gittim ama biraz az yaptımmm..
buğün ne yedim ah neler yemedimki ama midem acayip rahatsız.. birazını istifrar ettim... spor dönüşüde 2yk barbunya yedim... tek hatırladığım bu.. gündüzü hatırlamayımda zaten .. ama yarın güzel bir menu ile karşınızda olacağım...
şimdide çamaşırlar katlanacak...bulaşıklar yerleştirilecek.. mutfak süprülecek.. kıza ödev yaptırılacak inşallahh 21 de rahatlayacağım..
papatyam nasıl ldun güzelim merak ettim senii..
ebru kız hani yarışma ikilileriii.. gel artıkkk...
Nelson sukran senin icin topigin psikologu demis ya. Gercekten mi psikoloksun yoksa dertlere yardimci oldugun icin mi arkadasim.
Psikologsan kafani agritmak icin bekliyorum burdayim.
Şükrancım ben de bayramlardan nefret eder duruma geldim neredeyse. Ben de yok olmak istiyorum.
Hkmt çok sevindim senin afına. Ne güzel düzeldi araniz. Bozulmasın inşallah hiçbir zaman.
Mevcan yeni işinşz hayırlı olsun canım. Sen kızını alıp evine geçsen olmaz mı merak ettim. Allah yardımcın oldun. Çocuklar için insan herşeye katlanıyor...
Şencan ne yaptın sen kuzum yaaa... Neyse olan olmuş. Bizimle biraradayıen zamanla yemiceksin. Biz gelince aklına. Mesela ben akşam yemeğinden sonra meyve yerdim. Sehra yeme dedi. Şimdi alıştım okula götürüp orada yiyorum.
Ben eskiden pilavın bezelyenin yenmemesi gerektiğini bilmiyordum. Hep burada öğrendim. Sen de alışacaksın zamanla....
Ebru bize de vakit ayır lğtfeeeennnnn
Menüm:
7:30 bir dilim Çavdar domates salatalık biber 1 çatal peynir
11:00 2 mandalina
12:30 bir porsiyon ezogrlşn ve bir porsiyon sıpagetti
14:00 Sütlü nescafe
16:00 bir elma
17:30 1 servis kaşığı makarna ve 1 servis kaşığı et sote
Bugün spor yapar mıyım bilmiyorum.
Bu hafta hiç yarışma moduna giremedim. Utanç menüm
sabah 2 milföy böreği* 1 dilim nutellalı ekmek
çay
ara yok
Öğlen 5 tabak türlü* 1 kase cacık
1 dl ekmek
ara 1 muz * yarım elma
ara 4 kuru kayısı
Akşam 4 kaşık pilav* 5 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran
ara 2 bardak çay * 3 dl ıslak kek.
1 sosyete şeker
Su 2 lt
Spor 1 saat avm de dolaşmak
10 dk pilates
Falza söze gerek yok beni hergün kırıp ağlatan eşime teşekkürlerimi bildiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?