Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar iyi geceler.Öglen çeyiz yerleştirmeye gittik.Akşam geç geldk ve daha bitmedi.Kv yemek yiyip ogluşu alıp eve geldim.Evi topladım oğlumu uyttum size bakıyorum.Daha ütü yapıcamEvimi özledim valla iş miş temizlk hakgetire

Kızlar peşpeşe gidince böyle odlu.Üç yeğen arka arkaya evlenince durum bu.Sıkılmıyorum evet değişiklik kalabalık cucrcurna banada iyi geliyor.Sorunlarımı unutuyorum aslında.Ama evimi düzenimide özlemedim değil hani.Sizlerede gece vakit ayırıyorum bak ütü yapacaktım kaldı size yazıyorum
Sorma canım tatlı yoğunluk bunlar.Kpeder konusuna takılma.İlla birinden biriyle kötü olabilirsin.Kiminin kv kiminin eşi kiminin kpederi....Kapan odaya kızınla ilgilien borcun bitene kdar tıka kulaklarını.Bak çocuğuna bakıyolar onun hatrına duyma boşver.
Canım belirlerim sorun değil amaben size sordum sehra ve zuzu yok uğramıyor.2 li eşleşme oluyor diye.Tekrar yarışmak isteyenleri yazayım çift sayı olurssa yarışılır tabiisiiiiii.Bu arada geçmiş olsun canım
Fırsat yok ki cnım bak yine saat ka oldu.Bu arada dr. çarşmba gidecekmişsin.Vlla ben sabırsız ve mrekten ilk günü giderdim nasıl dayanıyorsunBugün falımda bereketli bi erkek ocugu yolda haneye huzur getirecek demiş

Ayırıyorum canım benim bak ogluşu yatırır yatırmaz pc başındayım. bi ton ütü varMenün güzel caanım.Bu arada eşinle aran bozulmuş.Aynı evde aynı yatağı aynı yastığı paylaştığımız sürece mutlaka barışacağız.O yüzden nasılsa ilerde barışacaksam kendimi yıpratmayayım üzmeyeyim diye düşün.Eşinle fazla muattap olma sinirin geçene kaar.

Nelson
hkmtm
şükran
mevcan
ebruli
elff
dB
Papatyam
fenedoo

Bu kadarız sanırım.Sehra zuzu ve btlkbradan ses seda yok merak ediyorum.Örn muhalle diye bi arkadaş uğramış ve yarış istemişti ama yok ortalarda.O yüzden kim kesin yarışacaksa menü paylaşacaksa yarışmalı.

Papatya-ebruli
Şükran-Nelson
Mevcan-Db
Hkmetm-Elff

güzel dilekleriniz ve önerileriniz için herkese teşekkür ederim,bayram haftası olduğu için işleri yetiştirmeye çalışıyorum,sizlerle uzun uzun sohbet etmeyi çok özledim ne zaman düzene girecek yeni ofisimiz bilmiyorum,tek bayan kaldım burda herkes herşeyi bana soruyor,bunalıyorum iyice,

dün 7 gibi kayınvalidemdeydim,gittiğimde misafir vardı evde,dedesi ödev yaptırmış ama pek düzgün deildi,o ödevle gitse kızım mutlaka ikaz alırdı,içeri girdim güleryüzlüydü bana karşı 5 dak yanlarında oturdum,nasıl yapıcaz,her gün nasıl gidip gelinicek muhabbeti oldu,iyi oluyor sana yakınımdan ev almazsan böyle sürünürsün dedi (aynı muhitte oturuyoruz aramız araba ile 10 dak ama aynı yöne otobüs olmadığı için farklı bölgeye gidip tekrar binmek gerekiyor) bende çekeceğim bu dönem sadece 2.dönem etüte vericem ordan direk eve gelir,seneyede kim öle kim kala dedim ve odaya girdim,1,5 saat ders yaptık,oynadık sonra eşim geldi hemen eve geçtik,saolsun canımı sıktıklarını bildiği için anne evde yerim mevcan bi dünya yemek yapmıştı dedi.

bugün ödev durumuna göre gidicem,zaten 9 günde bayram tatili kızımda bende bol bol dinlenmiş olucaz,

Hayirli sabahlar kizlar birsey soracagim sizlere ben kepek ekmegi yedigimdem beri basim donuyor kansizlik yapoyormus ben kansizim zaten ilac kullaniyoum tam bugday ekmegi yesem artik diyorum olur mu sizce :26:

papatyam çok zor biliyorum,kızımı alıp eve gitmem 1 saat,diğer msjımdada yazdım,araba olsa 10 dakika ama otobüs yönü ters olduğu için 2 kere in bin yapmam gerekiyor,eve gidene kadar soğuktan uykusu geliyor,bende mecburen orda kalıp ödev yaptırmak zorundayım,

nelsonum çok geçmiş olsun canım,allah beterinden korusun,kazanın ufağı büyüğü olmaz insan gerçekten çok etkileniyor.

şükranım,epruum,ösgemmm,diğer çıtırlarım herkese tek tek cvp yazamıyorum lütfen bu hafta beni affedin,db ile eşleşmişin ne güzel,dietime dikkat ediyorum şu an halen + dayım aldığım kiloyu versem yetecek bana,menü paylaşmaya özen göstericem,ortimm bu hafta çok aktif olamam şimdiden affola,

cuma günü 9 gün tatile çıkıyoruz,evimde bol bol dinlenip kızımla ilgilenmek istiyorum,9 günlük hedefim sadece kilo korumak olucak,bazen yorulduğumu hissediyorum,

şimdilik kaçıyorum tekrar uğruycam

kızlar akşam üşümekten mahvoldum.. kus kus öldüm resmen.. bir yandan gözüm --bir yandan üşüme kendime ancak ğeldim sabaha.. çok şükür buğün iyiyim.. lensimi takabildim sonunda.. o kadar ğözüm ağrıyoduki takamıyordum .. şimdi düzeldim..

bu hafta yarış var.. çok iddialı değilim ama kilo almaktan iyidir sanırım.. dikkat etmeliyizki ğelecek hafta bayram var...

papatyam ğüzelim erkeler işte çocuk gibiler ğereksiz şeyler yüzünden çok üzüyorlar bizi..

özğem yazının faydası oldu ise ne ğüzel.. hayat felsefemiz olmalı bu tür yazılarrr

oo ben de varim bu yarista. Hem de mevcanimla.
kilomu guncelliyim o zaman 53.2 olmusum yiye yiye. ama kendimi tutucam bakalim.

Hayirli sabahlar kizlar birsey soracagim sizlere ben kepek ekmegi yedigimdem beri basim donuyor kansizlik yapoyormus ben kansizim zaten ilac kullaniyoum tam bugday ekmegi yesem artik diyorum olur mu sizce :26:

ttatlım zaten kepekli ekmek yeme tam buğday ekmeğe ye...

oo ben de varim bu yarista. Hem de mevcanimla.
kilomu guncelliyim o zaman 53.2 olmusum yiye yiye. ama kendimi tutucam bakalim.

ortimmmm

şu an + dayım maalesef, geçen hafta 59 kiloydum,bu haftaki hedefim aldıklarımı verip 58.9 u görmek,yoğunum ama seni yanlız bırakmamak için menü paylaşımına özen göstericem,kilon bu arada harika ben 53 kiloyu anca rüyamda görürüm gibi

çok geçmiş olsum bebeğim,dün kaza akşamına hastalanma nazarmı dedi kız yoksa sana,şu an iyisindir umarım,

kepekli ekmek kansızlık yapar,bana yasak mesela,tam buğday,çavdar felan tüket canım

çok geçmiş olsum bebeğim,dün kaza akşamına hastalanma nazarmı dedi kız yoksa sana,şu an iyisindir umarım,

kepekli ekmek kansızlık yapar,bana yasak mesela,tam buğday,çavdar felan tüket canım

şimdi iyiyim canım .. çok şükür... taş ğibiyim..

ortağım şükran kız akşamları menü paylaşımı istiyorum.. gazlayalım birbirimizide az da olsa kilo verelim.. ğecen hafta 59,1 de kalmışım.. üzerine kilo aldım hafta sonu.. hatta sabah kahvaltısıda kötü ama --ama eksiğe düşmek için elimden geleni yapacağım.. daha 4 ğünümüz var değilmi...

aslı astarı vereceğim 4 kg ama bir türlü gitmiyor kilolarım.. acaba ğereken özeni göstermiyormuyum.. ama bayramdan sonra bu işi çok sıkı tutacağım.. baskülde 55 rakamını görmek istiyorummmmm

Son düzenleme:
tatlım diyetisyen işini düşündün mü.. bayramdan sonra gitsen :) kendin için.. hem uğraş olur hemde kilonu verirsinnn

Son düzenleme:
merhaba kızlar:
sabahtan derslerim vardı. az sonra yemeğe çıkıcam bir arkadaşla.
mevcanım çok zor. allah yardımcın olsun canım. evlatlar için katlanılıyor işte. ben de oğlanı 1. sınıfta iken etüde vermiştim.
biz çok faydasını gördük.
nelson çok geçmiş olsun. allah beterinden saklasın. eşimle hala konuşmuyıruz. bir süre daha bu şekilde devam etcek sanırım.
ebru menü yaz canı oldu mu. bu hafta azcık da olsa vermek şeytanın bacağını kırmak istiyorum artık....

Çıtirlar günaydın
Kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum
Nelson geçmiş olsun canım
Papatya canım üzme kendini bizde zaman zaman aynı sorundan tartışırız benim eşimde annesinden çok korkar. Bende bazen üzülürüm ben yerine geldiginde ailemi karşıma alabiliyorum ama eşim asla bende ailemi üzdüğünü için üzülürüm.
Ösge canım umarım kısa zamanda geçer bulantilar benimki bayağı azaldı.Ama troid sonucum biraz az çıktı dr ilacı azaltır dedim ama aynen devam dedi içim pek rahat değil.

Demekki basim ondan donuyordu dengemi kaybettim resmen cok tesekkur ederim tam bugday aldirdim esime biraz once yedim yemekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…