- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.281
Kızlar peşpeşe gidince böyle odlu.Üç yeğen arka arkaya evlenince durum bu.Sıkılmıyorum evet değişiklik kalabalık cucrcurna banada iyi geliyor.Sorunlarımı unutuyorum aslında.Ama evimi düzenimide özlemedim değil hani.Sizlerede gece vakit ayırıyorum bak ütü yapacaktım kaldı size yazıyorumKıss Ebruuu bu ne yoğunluk be güzelim yakında bizimle yazışabilmen için randevu almamız gerekecek. Aslında senin açından seviniyorum. Sıkılmaya zaman bulamazsın düğünler, kınalar, çeyiz götürüp getirmeler, oturursunuz, yer içer güzel zaman geçirirsiniz. Ama biraz bize de bıraksınlar seni yaw.
Tartı olayına gelince de kilo verebileceğime ben de inanıyorum ama doğru göstermezse, sürekli farklı gösterirse ben haftada 2 kilo
versem bile sevindiremez. Bi öyle bi böyle.
Sorma canım tatlı yoğunluk bunlar.Kpeder konusuna takılma.İlla birinden biriyle kötü olabilirsin.Kiminin kv kiminin eşi kiminin kpederi....Kapan odaya kızınla ilgilien borcun bitene kdar tıka kulaklarını.Bak çocuğuna bakıyolar onun hatrına duyma boşver.eprumm ne yoğun hatun oldun sen öyle yaww
ösgemm gittinmi hiç doktora,herşey yolunda dimi
db cim,canım çok üzüldüm sana,eşinin ailesini istemediğine göre ciddi şeyler yaşamıssın belli,gelsinler bakalım bayramda,belki bi şeyler azda olsa yoluna girer,
yeni bir arkadaşımız gelmiş hoş gelmiş,
herkesi kocaman öpüyorum,bayram haftası işlerim birikti,tatile çıkmadan bitirmem lazım sonra uğrarım şimdilik byy
Canım belirlerim sorun değil amaben size sordum sehra ve zuzu yok uğramıyor.2 li eşleşme oluyor diye.Tekrar yarışmak isteyenleri yazayım çift sayı olurssa yarışılır tabiisiiiiii.Bu arada geçmiş olsun canımgünaydın çıtrlarımm
papatyam kavgalar insanı yıpratıyor.. birde üzerini ağlayıp kendini mahvetmişşin.. muhakkah sorunlar bizi üzüyor.. ama bir kadın ağladığı zaman ben daha cok üzülüyorum.. bende çok sulu gözüm de.. kendimede cok kızıyorum ağladığım zamanlarda..
db canım olaylara iyi yönünüden bakmak insanı daha huzurlu ediyo..
mevcan ğünaydın pozitif enerjimiz..
ebrum yarış listesini açıklamadın halın toparlanamadınmı.. haydi yarış başladı eşliremiz kim bilelim demi..
hikmett herşeyin düzeldiğine cok sevindim... ben demiştim değilmi.. boşanmak öyle kolay olsaydı bu topik çıtır anneler topiği değil dullar topiği olurdu.. allah yinede o güne koymasın.. şakası bile içimi ürpertti...
özgem bebeiş nasıl... sen nasılsın,,,
kübra-zuzu-elif ay kimler vardıya hepinizi öpüyorummm
ve bennn cuma gündüz harika bir ğün ğeçirdim.. ama eve ğidiş saatimde koptu kıyamet.sorun değilde sonuç oldu iyi oldu.... kaç zamandır sabrettiğim olay patladı ben patladımmm.karşıdaki patladı.. ortalık kan revan tabiri caizse...ama elde yapılan kavga sonucunda kazanan olmadı ama oh be rahatladım ve sorunda çözüldü... ama sesim kısıldı düşünün artık ne kadar bağırdı isem.. ağzımda yaralar çıktı.. sporuma gidecek dermanım kalmadı..,. aldım bir sakinleştirdici uyudum.. ama kendimi bir kuş gibi hafiflemiş hissettimmm..
cumartesi ve pazarda yatılı misafirlerim vardı.. muhteşem bir hafta sonu geçirdem.. yedim de yedim... tatlılar çig köftelerr..
ve şimdi hafta sonu aldığım kiloları ve de üzerine biraz daaha kilo vermek icin buradayım.. buğun salonda sporum allah izin verirse ğideceğim....
Fırsat yok ki cnım bak yine saat ka oldu.Bu arada dr. çarşmba gidecekmişsin.Vlla ben sabırsız ve mrekten ilk günü giderdim nasıl dayanıyorsunKizlar ben geldim kizimda ben de hastayiz cok halsizim yaa ustune de bulanti olunca hic cekilmiyor.
Mevcan nelson iyi olmaya calisiyorum kizlar dr randevu aldim aslinda yarina istedim ama doluymus carsambaya verdi nasipse gidicem.
Dbcim iyilik yap denize at demisler sen sana yakisani yap esin bunu gorup mutlu olcaktir
Sukrancim neden sorunlarinla bizi sıkasın ki ben senden daha cok derdimi anlatiyorum oyle dusunme bir daha.
Senin kv ile basedilmesi cok zor cunku yalan konusuyor dedigin gibi yuzlessen ne olacak Allah'a havale ediceksin bunlari cok dusunup kendini yipratmiycaksin emin ol degmez cunku sen degerlisin ve iki cocugunun sana iht. Var onlara harca enerjini
Ebrucum tabisii dobik halini gormek istemiyorum gul cemalini gormek istiyorum didin ya iltifat aldim diye ondan merak ettim sadece bu arada anlattigin gibi cok sistiysen acimiycam cekicem fircayi sana ( diyene bak sanki ben 0 bedenim de)
Şükrancım ben de bayramlardan nefret eder duruma geldim neredeyse. Ben de yok olmak istiyorum.
Hkmt çok sevindim senin afına. Ne güzel düzeldi araniz. Bozulmasın inşallah hiçbir zaman.
Mevcan yeni işinşz hayırlı olsun canım. Sen kızını alıp evine geçsen olmaz mı merak ettim. Allah yardımcın oldun. Çocuklar için insan herşeye katlanıyor...
Şencan ne yaptın sen kuzum yaaa... Neyse olan olmuş. Bizimle biraradayıen zamanla yemiceksin. Biz gelince aklına. Mesela ben akşam yemeğinden sonra meyve yerdim. Sehra yeme dedi. Şimdi alıştım okula götürüp orada yiyorum.
Ben eskiden pilavın bezelyenin yenmemesi gerektiğini bilmiyordum. Hep burada öğrendim. Sen de alışacaksın zamanla....
Ebru bize de vakit ayır lğtfeeeennnnn
Menüm:
7:30 bir dilim Çavdar domates salatalık biber 1 çatal peynir
11:00 2 mandalina
12:30 bir porsiyon ezogrlşn ve bir porsiyon sıpagetti
14:00 Sütlü nescafe
16:00 bir elma
17:30 1 servis kaşığı makarna ve 1 servis kaşığı et sote
Bugün spor yapar mıyım bilmiyorum.
Hayirli sabahlar kizlar birsey soracagim sizlere ben kepek ekmegi yedigimdem beri basim donuyor kansizlik yapoyormus ben kansizim zaten ilac kullaniyoum tam bugday ekmegi yesem artik diyorum olur mu sizce :26:
oo ben de varim bu yarista. Hem de mevcanimla.
kilomu guncelliyim o zaman 53.2 olmusum yiye yiye. ama kendimi tutucam bakalim.
kızlar akşam üşümekten mahvoldum.. kus kus öldüm resmen.. bir yandan gözüm --bir yandan üşüme kendime ancak ğeldim sabaha.. çok şükür buğün iyiyim.. lensimi takabildim sonunda.. o kadar ğözüm ağrıyoduki takamıyordum .. şimdi düzeldim..
bu hafta yarış var.. çok iddialı değilim ama kilo almaktan iyidir sanırım.. dikkat etmeliyizki ğelecek hafta bayram var...
papatyam ğüzelim erkeler işte çocuk gibiler ğereksiz şeyler yüzünden çok üzüyorlar bizi..
özğem yazının faydası oldu ise ne ğüzel.. hayat felsefemiz olmalı bu tür yazılarrr
Hayirli sabahlar kizlar birsey soracagim sizlere ben kepek ekmegi yedigimdem beri basim donuyor kansizlik yapoyormus ben kansizim zaten ilac kullaniyoum tam bugday ekmegi yesem artik diyorum olur mu sizce :26:
çok geçmiş olsum bebeğim,dün kaza akşamına hastalanma nazarmı dedi kız yoksa sana,şu an iyisindir umarım,
kepekli ekmek kansızlık yapar,bana yasak mesela,tam buğday,çavdar felan tüket canım
Nelson
hkmtm
şükran
mevcan
ebruli
elff
dB
Papatyam
fenedoo
Bu kadarız sanırım.Sehra zuzu ve btlkbradan ses seda yok merak ediyorum.Örn muhalle diye bi arkadaş uğramış ve yarış istemişti ama yok ortalarda.O yüzden kim kesin yarışacaksa menü paylaşacaksa yarışmalı.
Papatya-ebruli
Şükran-Nelson
Mevcan-Db
Hkmetm-Elff
çok geçmiş olsum bebeğim,dün kaza akşamına hastalanma nazarmı dedi kız yoksa sana,şu an iyisindir umarım,
kepekli ekmek kansızlık yapar,bana yasak mesela,tam buğday,çavdar felan tüket canım
şimdi iyiyim canım .. çok şükür... taş ğibiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?