Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nelsonum tamam canım hemde resimli menü paylaşıcam. Kilo vereceğimize eminim. Dün tok olmama rağmen çok güzel bi rakam gördüm tartıda. yine bozuldu demiştim ya kabızlık sorunum geçince geçen haftaki kilomun da altında olduğumu gördüm.
Bu sabahta çok hastaydım yine. Bulantı ve baş ağrısı ikisi bir bastırdı bugün. Regl yüzünden işte. Öğlen kızımı babası götürdü okula.
Anca toparladım ben de kendimi.

kübram ben ebruden umudu kesmiştim ondan buğünkü menüm pek iç acacı değil ama yaın daha iyi olacak..

menum --eleştiri serbest canım...

sabah:
6,30: 3 dilim kaşar-3 dilim ekmek-1 yumurta
8,30: bir dilim kek
11,00: neskafe 1 şekerli ve kremalı
12,00: marul-yoğurt-1 por.barbunya-yarım dilim kek
akşamı şimdiden yazayımda:

17,30: yarım por barbunya+salata

su: 2 litreye tamamlayacağım
spor: 30 dak aerobik yapmayı planlıyorum.. yapamazsam da yaparsamda yazarım...

kizlarrrr, hasta oldgmdn bu yanaa karnim midem şiş yaaa.. cnm skildiiiıi.
Yarin hastalgmn son günü..
Sbh salata
Bir peyirli gozlemee. Yufka kucuktu ama..

Oglen
Oglana corba ypmistm ondn ictm

Ara 2mandalina

Cok gecmis olsun arkadasim insallah cok daha iyi olursunnnn

teşekkür ederim canım.. sende aramıza hoşğeldin.. kendinle ilgili biilği verirmisin.. kaç yaşındasın.. kilon boyun hedefin evlimisin..yazdı isende ben kaçırdım sanırımmm

Evi topladım süpürdüüm sildim banyı wc ogluşa ve eşime 4-5 parça ütü yaptım giyindik babamızı bekliyoruz.Eşmin izmirden küçük halası burda avm ye gidelim ordan kv dedi bende tamam dedim.İşlerimi bitirdim birazdan gidicez.Akşama erken dönerim evimde dizi keyfi bile yapamıyorum yaw.Bugn çavdar ekmeği aldım ohh miss gibi özlemişim.Pür dikkatim mekiğimi çekip yatıccam akamları ve gündüleri çay demlerniken çekigii çekicem.Menüde paylaıcam papatyam :13:İn. kv güzel mamacıklar yapmamıştır:18:Yapsda azıcık yiyicem.

Fenedooo, kepek hem kansızlık hem kabız yapıyor.Çavdar ve tam buğday yemeni tavsiye ederim

Menün genel olarak güzel kek olmasaydı daha iyi olurdu diycem ama akşam ben de 3dl kek yedim o yüzden sana bişey diyemiycem. Ben de daha dikkatli olucam. Eşli olunca moralim bozuk olsa bile yarışma var diye çok dikkat ediyorum.

kız şimdiki kilomuzla hedefimiz aynı gibi,,yaa ben en son 59,1 dim.. tabi hafta sonu kilo aldım ama geri toparlarım sanırımmm.. eh hedefimizde aynı 55.. hadi sıkalımda gitsin kilolar

kız şimdiki kilomuzla hedefimiz aynı gibi,,yaa ben en son 59,1 dim.. tabi hafta sonu kilo aldım ama geri toparlarım sanırımmm.. eh hedefimizde aynı 55.. hadi sıkalımda gitsin kilolar

Evet ya yoldaşım ben de cuma 59.2 ydim. Belki de Ebru o yüzden bizi eşleştirdi. Hedefimize de ne kaldı ki şunun şurasında. Bağışlayalım gitsin kilolarımızı kilo almak isteyenler topiğine

Paylasamasan da olur. Ben sana guveniyorum. Saat 6 dan sonra meyve dahi yeme yeter benim icin.

Menum

Kurt gibi acikiyorum. 2 saatte bir aclik geliyor. Menum dolu dolu o yuzden.

Sabah
1 tam bugday unundan ev pogacasi
1 tatli kasigi zeytin ezmesi
1 tatli kasigi ev yapimi kahvaltilik sos

Ara
1 dilim denge light ekmek
1 pinar livht ucgen peynir

Ogle
1 Lahmacun
Yagsiz sossuz kirmizi lahana salatasi

Ara ya da aksam
3 kofte
2 porsiyon sade pirinc pilavi
2 corba kasigi yogurt
Ygsiz sossuz kirmizi lahana salatasi
Kirmizi biber sotesi 1 corba kasigi

Acikirsam aksam
Actifry patates kizartmasi
Kirmizi lahana salatasi

Spr olarak adimsayardan 8000 adim hedefledim kalorisini de yazarim.

ortak ben zaten 6 dan sonra bir şey yemiyorum,çok acıkırsam 1 mandalina felan sanırım vücut alıştı artık gram vermiyor,200-300 gram verirsem göbek atıyorum sabah tam 60 kilo geldim,haftasonu 1 kilo almışım,ha yediklerimi toplasan 1 kilo etmez ama nasıl +1 deyim bende anlamadım,neyse cumaya ne olacak bende meraktayım,haftasonu şu koca boğazımı tutsam süper olacak ama nasıl,

menüne gelirsek öğlen 1 lahmacun yemişsin,günün geri kalanını hafif atlatasınki kilo veresin,o 3 tane köfte fırında ise yanına bol salata tamamdır,pilavı sakın yeme,pilav yerine,cacık,1 mandalina felan tüket bence,ha eğer yediysen saat 4 dahada bi şey yeme kapa ağzını kır dizini aaaaaaaaaa

Kofteleri yedim midemdeler. evet bir sey yememem gerek artik.

menümü yazayım

sabah:ince bir dilim yaş pasta,şekersiz çay (arkadaşın doğum günüydü oda dışarı çıkıyordu bugün acele oldu )
öğlen:1 kase yayla çorbası,5 yemek kaşığı buldur pilavı,3 yemek kaşığı sebzeli bezelye,yarım dilim beyaz ekmek
ara:ekşi elma
şimdi:beyaz leblebi,yeşil çay
saat 6 gibi: 1 kase daha yayla çorbası içicem

dahada bi şey yemem

akşam kayınvalideme gidicem yine,ödevimiz az ama eşim geç gelecekmiş,özlerim kuzumu

kizlarrr moduuum coook düşükkk...
Sbh yinee gozleme yaptim yedim..

Aksam ..
Bi tabak salata
Bi goZlemeeee

Yaaa cnm istediii napimmm...
Saglik ocagnda tartildmm,, 84 gosterdiiiii...
Hastalanmad once mideem hiic yoktu hos yemiyordum simdi gorsenz sasarsnzzz..
Offf napicam beeen,, sporsuz yürüyüuşsüz nasil vericem bu kilolariii..
Cnm biseler yemek istiyor heeep..
Bu saatten snra bise yemicem ams.
Smdii yesilcayy iciyormm
Ooffff
Basimda agriyoorrrrr..
Sizde benimle konusmuyorsunuz. ;(((

Son düzenleme:
Kızlar selam gerçi oğlumun ağlamaları yüzünden her zaman fotolu menü paylaşamıyorum ama fırsat buldukça yükliycem.

Kahvaltı[/B][/I][/COLOR]

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta * 3 yeşil zeytin
kk beyaz peynir * 1 dl ekmek

Öğlen 1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt* 1 dl ekmek

ara 1 küçük kase nar * 2 kremalı bisküvi
1 fincan şekersiz çay

akşam 2 kaşık pilav * 1 tabak salata

su 1.5 lt
spor 45 dk yürüyüş
15 dk pilates

Son düzenleme:
Hem pilav hem ekmek olmamis cnm. Ama aksam super olmus.

Gozlemeyi yagsiz yapiyorsan zayiflarsin cnm. Hem tok tutuyor insan sIk acikmamis oluyor.

Ne tuzel bir menu bu. istah acici. Aa kremali giskuvi olmamis. Tatli yasak olmali.

Mevcan kendimi tutamadim 1 dikim denge light ve patates kizartmasi yedim azicik.:18:

teşekkür ederim canım.. sende aramıza hoşğeldin.. kendinle ilgili biilği verirmisin.. kaç yaşındasın.. kilon boyun hedefin evlimisin..yazdı isende ben kaçırdım sanırımmm

Hosbulduk canim 15 aylik evliyim 4 aylik oglum var suan 69 kiloyum hedefim 55.
52 ile hamile kalmistim 18 kilo aldim hamilelikte. ilk kirk gun annemler ne varsa yedirdiler sut olsun diye bende sistim de sistim ama eski halimi cok ozledim ben oyle olmak istiyorum yaparim demi.esim ogretmen oldugu icin duzenlidir yemek saatlerimiz o yonden sorun yok simdi bugun ki menumu yazayim sana bi bak bakalim
Sabah:2 dilim ekmek 1 yumurta az peynir az zeytin
Arada mandalina yedim
Oglen:1 dilim ekmek bir kase corba bir tavuk butu haslama bol limonlu salata
Arada badem yedim biraz
Aksamalican yemegi yogurt
Canim nasil iyi mi yediklerim cok mu yoksa ne olur bende zayiflamak istiyorum sizler gibi yanlislarimi duzeltin bu arada gunluk uc litre su icerim emziriyorum kizlar birde bunu da soyleyeyim mesajlarinizi bekliyorum optum kokulu kokulu

İyi geceler kızlar.Az önce geldik kalabalıktan muhabbeten eve gelesim yoktu.Oglum buün uyumaddı hep ağladı.Uyuttum az önce uyumamasına rağmen 12 de uyudu zorla yani.Açımmmm ama şükranın resimlerini görünce açım demeye utana utana açım dedim.

BUGÜN:
11:30=1.5dl.çavdar,kk peynir,5dl.sucuk,yeşilçay
12:15=türk kahvesi
15:30=küçük bi kase yoğurtlu makarna,2 milföy,çay
spor:avmde 2 saat yürümece
19:15=yarım kase çorba,yarım dl.ekmk,yarm bardak kola,2 servis kaşığı püre,bol slaata,kk tahin helva

Akşam yemeğinde kalabalıktık ve 2 eşit ana yemeğe dokunmadım.Normalde olsa herşeyten tam ve hepsinden yerdm.Ama papatyamı ve yarışı düşündüm.Bugün avmde aynalarda hep kendime baktım ye ye nereye kadar dedim.Şimdi 5-6 üzüzm attım ağzıma.Yatayım en iyisi yoksa mutfağa atarım kendimi:18:

Kızlar şimdi 150 mekik çekip yatıyorum.Geçmişe baktım.Keyifler iyi yarış moduna girmiş herkesAz yiyen kazansınŞükranımın resimleri çok cici ve iştah açıcı olmuşCanım şimdi kremalı bisküvi istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…