- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.301
ortağım şükran kız akşamları menü paylaşımı istiyorum.. gazlayalım birbirimizide az da olsa kilo verelim.. ğecen hafta 59,1 de kalmışım.. üzerine kilo aldım hafta sonu.. hatta sabah kahvaltısıda kötü ama --ama eksiğe düşmek için elimden geleni yapacağım.. daha 4 ğünümüz var değilmi...
Nelsonum tamam canım hemde resimli menü paylaşıcam. Kilo vereceğimize eminim. Dün tok olmama rağmen çok güzel bi rakam gördüm tartıda. yine bozuldu demiştim ya kabızlık sorunum geçince geçen haftaki kilomun da altında olduğumu gördüm.
Bu sabahta çok hastaydım yine. Bulantı ve baş ağrısı ikisi bir bastırdı bugün. Regl yüzünden işte. Öğlen kızımı babası götürdü okula.
Anca toparladım ben de kendimi.
Cok gecmis olsun arkadasim insallah cok daha iyi olursunnnn
Menün genel olarak güzel kek olmasaydı daha iyi olurdu diycem ama akşam ben de 3dl kek yedim o yüzden sana bişey diyemiycem. Ben de daha dikkatli olucam. Eşli olunca moralim bozuk olsa bile yarışma var diye çok dikkat ediyorum.kübram ben ebruden umudu kesmiştim ondan buğünkü menüm pek iç acacı değil ama yaın daha iyi olacak..
menum --eleştiri serbest canım...
sabah:
6,30: 3 dilim kaşar-3 dilim ekmek-1 yumurta
8,30: bir dilim kek
11,00: neskafe 1 şekerli ve kremalı
12,00: marul-yoğurt-1 por.barbunya-yarım dilim kek
akşamı şimdiden yazayımda:
17,30: yarım por barbunya+salata
su: 2 litreye tamamlayacağım
spor: 30 dak aerobik yapmayı planlıyorum.. yapamazsam da yaparsamda yazarım...
kız şimdiki kilomuzla hedefimiz aynı gibi,,yaa ben en son 59,1 dim.. tabi hafta sonu kilo aldım ama geri toparlarım sanırımmm.. eh hedefimizde aynı 55.. hadi sıkalımda gitsin kilolar
ortimmmm
şu an + dayım maalesef, geçen hafta 59 kiloydum,bu haftaki hedefim aldıklarımı verip 58.9 u görmek,yoğunum ama seni yanlız bırakmamak için menü paylaşımına özen göstericem,kilon bu arada harika ben 53 kiloyu anca rüyamda görürüm gibi
Menum
Kurt gibi acikiyorum. 2 saatte bir aclik geliyor. Menum dolu dolu o yuzden.
Sabah
1 tam bugday unundan ev pogacasi
1 tatli kasigi zeytin ezmesi
1 tatli kasigi ev yapimi kahvaltilik sos
Ara
1 dilim denge light ekmek
1 pinar livht ucgen peynir
Ogle
1 Lahmacun
Yagsiz sossuz kirmizi lahana salatasi
Ara ya da aksam
3 kofte
2 porsiyon sade pirinc pilavi
2 corba kasigi yogurt
Ygsiz sossuz kirmizi lahana salatasi
Kirmizi biber sotesi 1 corba kasigi
Acikirsam aksam
Actifry patates kizartmasi
Kirmizi lahana salatasi
Spr olarak adimsayardan 8000 adim hedefledim kalorisini de yazarim.
ortak ben zaten 6 dan sonra bir şey yemiyorum,çok acıkırsam 1 mandalina felansanırım vücut alıştı artık gram vermiyor,200-300 gram verirsem göbek atıyorum sabah tam 60 kilo geldim,haftasonu 1 kilo almışım,ha yediklerimi toplasan 1 kilo etmez ama nasıl +1 deyim bende anlamadım,neyse cumaya ne olacak bende meraktayım,haftasonu şu koca boğazımı tutsam süper olacak ama nasıl,
menüne gelirsek öğlen 1 lahmacun yemişsin,günün geri kalanını hafif atlatasınki kilo veresin,o 3 tane köfte fırında ise yanına bol salata tamamdır,pilavı sakın yeme,pilav yerine,cacık,1 mandalina felan tüket bence,ha eğer yediysen saat 4 dahada bi şey yeme kapa ağzını kır dizini aaaaaaaaaa
Hem pilav hem ekmek olmamis cnm. Ama aksam super olmus.menümü yazayım
sabah:ince bir dilim yaş pasta,şekersiz çay (arkadaşın doğum günüydü oda dışarı çıkıyordu bugün acele oldu )
öğlen:1 kase yayla çorbası,5 yemek kaşığı buldur pilavı,3 yemek kaşığı sebzeli bezelye,yarım dilim beyaz ekmek
ara:ekşi elma
şimdi:beyaz leblebi,yeşil çay
saat 6 gibi: 1 kase daha yayla çorbası içicem
dahada bi şey yemem
akşam kayınvalideme gidicem yine,ödevimiz az ama eşim geç gelecekmiş,özlerim kuzumu
Gozlemeyi yagsiz yapiyorsan zayiflarsin cnm. Hem tok tutuyor insan sIk acikmamis oluyor.kizlarrr moduuum coook düşükkk...
Sbh yinee gozleme yaptim yedim..
Aksam ..
Bi tabak salata
Bi goZlemeeee
Yaaa cnm istediii napimmm...
Saglik ocagnda tartildmm,, 84 gosterdiiiii...
Hastalanmad once mideem hiic yoktu hos yemiyordum simdi gorsenz sasarsnzzz..
Offf napicam beeen,, sporsuz yürüyüuşsüz nasil vericem bu kilolariii..
Cnm biseler yemek istiyor heeep..
Bu saatten snra bise yemicem ams.
Smdii yesilcayy iciyormm
Ooffff
Basimda agriyoorrrrr..
Sizde benimle konusmuyorsunuz. ;(((
Kızlar selam gerçi oğlumun ağlamaları yüzünden her zaman fotolu menü paylaşamıyorum ama fırsat buldukça yükliycem.
Kahvaltı[/B][/I][/COLOR]Eki Görüntüle 826343 Eki Görüntüle 826344 Eki Görüntüle 826345 Eki Görüntüle 826346
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta * 3 yeşil zeytin
kk beyaz peynir * 1 dl ekmek
Öğlen 1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt* 1 dl ekmek
ara 1 küçük kase nar * 2 kremalı bisküvi
1 fincan şekersiz çay
akşam 2 kaşık pilav * 1 tabak salata
su 1.5 lt
spor 45 dk yürüyüş
15 dk pilates
teşekkür ederim canım.. sende aramıza hoşğeldin.. kendinle ilgili biilği verirmisin.. kaç yaşındasın.. kilon boyun hedefin evlimisin..yazdı isende ben kaçırdım sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?