- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.321
Ebrucum teşekkür ederim canım kremalı bisküvi göndereyim sana da. Ama daha yemiycem yarışma için hiç iyi olmasss. Bu arada geçmiş olsun oğluna canım. Sen de bi dr a götür istersen. Bronşit olabilir o da. Bu aralar çok yaygınlaştı.Kızlar şimdi 150 mekik çekip yatıyorum.Geçmişe baktım.Keyifler iyi yarış moduna girmiş herkesAz yiyen kazansın Şükranımın resimleri çok cici ve iştah açıcı olmuş Canım şimdi kremalı bisküvi istedi
Özgecim geçmiş olsun Seline. Bizimkiler ne çabuk hastalanıyolar ya. Canım temizliğe dikkat ettiğini hepimiz biliyoruz ama temiz olsa da yeni olsa da başlı başına halıya filan alerjisi olabilir. İnş kronikleşmeden tedavisini yapmaya başlarlar.Ohh kizlar ne guzel sayfalar ilerlemis ama ben katilamiyorum dun gece kizim hic uyuyamadi cok kotu oksuruyor hiriltisi var sabah hemen dr gittik dr cocuk nefes alamiyo bronslari hep dolmus dedi ilac yazdi ve hava verdik cocuga drun muayenesinde hava verildi
Yarin tekrar gidicez .hava verilcek
Bayramdan sonra test yapilsin alerjisi olabilir dedi acaba halilardan mi cok etkilendi hergun supuruyorum ama bilemedim iste.
Sigara icilmiyor zaten evde dr kolonyaya parfume bile olabilir alerjisi dedi cok moralim bozuldu eve geldim kizimin odasini komple bosallttim sildim supurdum carsaf yastik ne varsa degistirdim yatak koruyucularini yikadim evi komple sil supur yemek yedik sonra buyuk eltime caya gittik karnimda sol yanim cok agriyor hic oturmadim bugun ama yapabilcegim biseyde yoktu kendimi suclu hissettim her ne kadar hergun dip temel is yapmasamda supurge tutup toz aliyorum ama yetmedi demek ki dr oksurugunu tetikleyen birsey var diyor test sonucunda cikacak bakalim neymis kizariyor cocugum oksururken.
Bu haftamda cope gitti isten gucten hep saat 8 gibi yemek yiyebildim zaten midem bulaniyo saat gece 1 olmus ben de hala tam gaz bulanti mevcut.
Su ilk aylar gecse ne iyi olcak.
Bu satte niye mi burdayım.Oglum öksürük krizi geçirdi resmen.Su verdim gıcık yapmıştır dedim.Yok kusacak öksürürken tıkandı resmen.Şurup verdim yok yok devam ediyor.Eşim kalktı benimde boğazım kurudu petekleri kapatıp odayı hvalandır dedi.Oglumun alarjisi var ya ondan da olmuş olabilir.Şimdi çizgi film istedi izliyor.Çok uykkusu var ama öksürmektan uyuyamıyr.Bugün hiç bişeyi yoktu halbuki :44:O böyle olunca moralim çok bozuluyor.Sbah sağlık ocağına yada dr götürürüm bakalım alarjik mi yoksa bogazlaarımı??Anlamıyourm sıcacık evde soğuk bişide içmyor bi avm ye gidiyoruz yada dışarı çıkıyoruz böyle oluyor ne kadar hassas bünyeler var.
Hosbulduk canim 15 aylik evliyim 4 aylik oglum var suan 69 kiloyum hedefim 55.
52 ile hamile kalmistim 18 kilo aldim hamilelikte. ilk kirk gun annemler ne varsa yedirdiler sut olsun diye bende sistim de sistim ama eski halimi cok ozledim ben oyle olmak istiyorum yaparim demi.esim ogretmen oldugu icin duzenlidir yemek saatlerimiz o yonden sorun yok simdi bugun ki menumu yazayim sana bi bak bakalim
Sabah:2 dilim ekmek 1 yumurta az peynir az zeytin
Arada mandalina yedim
Oglen:1 dilim ekmek bir kase corba bir tavuk butu haslama bol limonlu salata
Arada badem yedim biraz
Aksamalican yemegi yogurt
Canim nasil iyi mi yediklerim cok mu yoksa ne olur bende zayiflamak istiyorum sizler gibi yanlislarimi duzeltin bu arada gunluk uc litre su icerim emziriyorum kizlar birde bunu da soyleyeyim mesajlarinizi bekliyorum optum kokulu kokulu
Kızlar inşallah iyisinizdir tıkırtıkır gidiyordur kilolar bende tık yok malesef bayramda ankarada olacağım için iyice salmış durumdayım ablamla alakalı bazı sıkıntılar oldu dakika ayrılmadım yanından okul dışında ne evime ne size vakit ayırabildim öpüyorum sizi kızçelerrr
Kızlar inşallah iyisinizdir tıkırtıkır gidiyordur kilolar bende tık yok malesef bayramda ankarada olacağım için iyice salmış durumdayım ablamla alakalı bazı sıkıntılar oldu dakika ayrılmadım yanından okul dışında ne evime ne size vakit ayırabildim öpüyorum sizi kızçelerrr
kızlar ben kaçtım bi bakayım benım çocuklara :)) grss yıne öğle arasında yazarımmm....
mevcannnnn nasılsın senı unuttum sanma tek tek cvp vermeyı dusunuyordum ama olmadı şimdilik işler nasıl yoğunsun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?