Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ohh kizlar ne guzel sayfalar ilerlemis ama ben katilamiyorum dun gece kizim hic uyuyamadi cok kotu oksuruyor hiriltisi var sabah hemen dr gittik dr cocuk nefes alamiyo bronslari hep dolmus dedi ilac yazdi ve hava verdik cocuga drun muayenesinde hava verildi
Yarin tekrar gidicez .hava verilcek
Bayramdan sonra test yapilsin alerjisi olabilir dedi acaba halilardan mi cok etkilendi hergun supuruyorum ama bilemedim iste.
Sigara icilmiyor zaten evde dr kolonyaya parfume bile olabilir alerjisi dedi cok moralim bozuldu eve geldim kizimin odasini komple bosallttim sildim supurdum carsaf yastik ne varsa degistirdim yatak koruyucularini yikadim evi komple sil supur yemek yedik sonra buyuk eltime caya gittik karnimda sol yanim cok agriyor hic oturmadim bugun ama yapabilcegim biseyde yoktu kendimi suclu hissettim her ne kadar hergun dip temel is yapmasamda supurge tutup toz aliyorum ama yetmedi demek ki dr oksurugunu tetikleyen birsey var diyor test sonucunda cikacak bakalim neymis kizariyor cocugum oksururken.
Bu haftamda cope gitti isten gucten hep saat 8 gibi yemek yiyebildim zaten midem bulaniyo saat gece 1 olmus ben de hala tam gaz bulanti mevcut.
Su ilk aylar gecse ne iyi olcak.

Bu satte niye mi burdayım.Oglum öksürük krizi geçirdi resmen.Su verdim gıcık yapmıştır dedim.Yok kusacak öksürürken tıkandı resmen.Şurup verdim yok yok devam ediyor.Eşim kalktı benimde boğazım kurudu petekleri kapatıp odayı hvalandır dedi.Oglumun alarjisi var ya ondan da olmuş olabilir.Şimdi çizgi film istedi izliyor.Çok uykkusu var ama öksürmektan uyuyamıyr.Bugün hiç bişeyi yoktu halbuki :44:O böyle olunca moralim çok bozuluyor.Sbah sağlık ocağına yada dr götürürüm bakalım alarjik mi yoksa bogazlaarımı??Anlamıyourm sıcacık evde soğuk bişide içmyor bi avm ye gidiyoruz yada dışarı çıkıyoruz böyle oluyor ne kadar hassas bünyeler var.

Özgecim geçmiş olsun.Alerjik olabilir dediklerine göre.Odasındaki halıyı kaldır şimdilik.Yastıgı yorganı battaniye gibi tüylü şeyler olmasın.Pamuk olması gerek.Oglumdada az miktarda ev tozu vardı.Arada böyle etkileniyor.Halı mecbur evde var malum kış.Ama odasında ince bi örtü var.Toz alırım mutlka.İleri derecede olanlara,krem parfüm vernel vs.. yasak.İnş. alerjik değildir ve iyileşir canım.Sen hala dr gitmedin dimiBen çatlardım gitmesemİhmal etme bulantıların için belki ilaç verir.

Ebrucum teşekkür ederim canım kremalı bisküvi göndereyim sana da. Ama daha yemiycem yarışma için hiç iyi olmasss. Bu arada geçmiş olsun oğluna canım. Sen de bi dr a götür istersen. Bronşit olabilir o da. Bu aralar çok yaygınlaştı.

Özgecim geçmiş olsun Seline. Bizimkiler ne çabuk hastalanıyolar ya. Canım temizliğe dikkat ettiğini hepimiz biliyoruz ama temiz olsa da yeni olsa da başlı başına halıya filan alerjisi olabilir. İnş kronikleşmeden tedavisini yapmaya başlarlar.

Ebrucum cok cok gecmis olsun bence oglunun oksurugu alerjik muhtemelen kizimda kizarsna kadar oksuruyor dun birsey tetikledi herhangi birsey olabilir bilemezsin ki dr bize eger alerjikse eve buhar makinesi almaniz gerekebilir dedi kizimin oksurugu ilaclara ragmen 1 aydir devam ediyor
Bu arada odasindaki ve yatak odasinin halisi daha gelmedi o yuzden uyudugumuz odalarda hali yok ama orttugum battaniye tuylu tuylu alerji durumunu bilmedigim icin sermistim artik onu sermem pamuk alirim ona ozel
Bana gelince bugun icin randevu almistim canim oglen bi aksilik cikmazsa gidicez ilk gunlerde ben de heves ettim gitmek icin ama esimin basina isle ilgili cok talihsiz bi olay geldi kendi dizinden yuruyemiyecek durumda ama dr gitmedi o yuzden gidelim diye israr etmedim sonra kendi dedi zaten dr ara randevu al bebek icin diye ama fazla heyecanli degilim kizima cok moralim bozuldu cunku eger alerjiyse yasaklarla yasamak zor olcak kendi icin de
Ama gene de Allh beterinden korusun neler neler var

Saol sukrancim bayramdan sonra test yapilcak biz de ona gore hareket edicez bakalim ins.ilaclarla tedavi olcak cinstendir

özgecim ve ebrulim eğer çok öksürüyorlarsa eczaneden wiks alın . çocuklarınızın ayakların altına sürün. sırtına ve göğsüne sürün.. sürdüdeğünüz yere havlu koyun sıcak tutsun diye..ama çocuklarınıza koklatmayın.. ve bir yk wiksi sıcak su içerisinde eritip odasonda peteğin üzerini koyun.. oda kapısınıda kapalı tutursanız havaya karışan wiks kokusu çoçuklarınzı biraz rahatlatacaktır..

tatlım münen böyle olursa ve kaçamak yapmazsan illaki kilo verisin.. ama net var nasılsa evde.. 10-15 dak spor yaparsan daha çok sıkılaşırsın..

günaydın kızlar:
fenodo ben menünü çok beğendim. bu şekilde gidersen kilo vermemen için hiç bir sebeb yok.
şükrancım ne güzel fotolu paylaşmışsın. bu şekilde daha iyi oluyor. en de yapmaya devam ediyim bari elimden geldiğince. bisküvi olmamış. onun dışında iyidir.
özge ebru çok geçmiş olsun kuzucuklara. ihmal etmeden doktora götür özgecim. alerji falan ne varsa çıksın ortaya inşallah.
ben dün menü yazamadım. onun içn şimdi arzediyorum....
07:30 domates, salatalık, azcık peynir, 2 çilek, bir dilim çavdar
09:00 10 adet badem
11:30 2 mandalina
12:30 bir dilim ekmek, acıka, et sote, salata
16:00 bir mürdüm, bir şeftali
19:00 3 adet küçük biber dolma, yoğurt, salata
akşam 3 mil yaptım.

günaydın çıtırlarım,

şükommmm fotoların ne güzel öyle yawww,menünde gayet iyi,

eprumm,ösgemm çok geçmiş olsun,kıyamam kuzularınıza,maalesef benim kızımda hasta,okul açıldığından beri grip,devam eden burun akıntısı ve boğaz ağrısı var,

ortimmm,bugün kaçamak yapma lütfen,patates matates yok bak kızarım aaaa,bana gelince dünki menümün dışında hiç bir şey yemedim,yattığımda saat gece 12 ydi,karnım dümdüzdü ama sabah şiş bi karınla uyandım,tartı dünden daha fazla gösterdi beni,ben bu işten bir şey anlamadım gitti,uykudan uyanıp tartılmak iyi gelmiyor galiba bana,cumadan umudum kalmadı ne yalan söyleyeyim,aç yatıyorum,deli gibi hareket halindeyim ama tartı hep + da pöfff

nelson,papatya,elif,fenodo,hkmt,hawar ve artık pek uğramayan çıtır anneler öptüm hepinizi

saat 6 da uyumuşuz 8 de yie aynı öksürük tıkandı yavrum uyuyamadığı için ağlıyor hep.Saglık ocağına götürdüm.Bogazları çok kötü dedi.Antibiyotik ilaç verdi.Şimdi geldik eve biraz simit ve süt yedi.Uykun var mı deyince uyumıycam der hep şimdi var anne diyor.Biraz daha yorulsun uyuturum.Bende uyumayı düşünüyorumDün temizledim gece geç girdik eve.Üsütn körü toplayayım şimdi bulaşıkları yerleştireyim.

Kızlar inşallah iyisinizdir tıkırtıkır gidiyordur kilolar bende tık yok malesef bayramda ankarada olacağım için iyice salmış durumdayım ablamla alakalı bazı sıkıntılar oldu dakika ayrılmadım yanından okul dışında ne evime ne size vakit ayırabildim öpüyorum sizi kızçelerrr

Özge,şükran,nelson,papatya,mevcan saolun arkadaşlar.

Nelson,önerin aklımda bulunsun canım.

Mevcanım,senin kıznıda geçmiş olsun.Havalar dengesiz olunca hastalık kaçınılmaz oluyor.

papatam menün ve sporun başarılı ortagım:13:

Sehram şükür bi haber edebildin.Çok merak ettik.İnş. çok ciddi bişi degildir:44:

sehraaa seni çok merak ettik kuzum,umarım önemli bir şey deildir,

eprumm uyu sende tatlım,uykusuz kalıp hasta felan olursan,kuzuya kim bakar annesi

kızlar selam.... kaç gündür okuyorum ama girp yazma fırsatım olmuyo okul sonra yurt oradada herkes bısey soruyo her görduğumle tanısıp 1 saat konusuyorum:))) burası ıyı gıbı ama okul nasıl olur bılmıyorum sabahları cok sis oluyo uzun suryo yol kışın ne yaparım ben bilmıyorum hiç.... kaldığım yere gelince ay çok eğlenıyorum kızlarla gençliğime döndum resmen ortalama 18 yasındalar ve çok şekerler daha çok gençler ya allh yanlıştan saklasın.....oda ark var 2 tane :))) maşallh bırı çok tatlı özgüven süper .....sağolsunlar bana çaylar kekler hizmetler abla abla diye ... yanlız bırakmıyorlar pazartesi birlikte spor yaptık bekledıler benı resmen.....

ama birde yazıflar anlatamam size moralim bozuluyo hepsı ip yutmuşlar hadı küçükler dıyorum ay benım annemde böle teyzemde böle dıyorlar :))) genetik anladığım kadarıyla bi benım genlerde şişkolouk var:))))))

okuldayım tenefüsteyız ..birleştırılmış sınıf olunca bıraz karısık oluyo kafama göre tenefüs yapıyorum....

ösge ve ebru çok geçmiş olsun allh çocuklarınıza şifa versınnnn....
ortağım nerde benımmm hkmt :)))
fenoda hoşgeldın canım....
nelson papatya db55 şükran nasılsınızzz...
kızlar aklıma gelenler bu kadar kusura bakmayın ...

sehra nerdesınnnn inş kötü bişey yoktur allh yardımcınız o0lsunn...

kızlar ben kaçtım bi bakayım benım çocuklara :)) grss yıne öğle arasında yazarımmm....
mevcannnnn nasılsın senı unuttum sanma tek tek cvp vermeyı dusunuyordum ama olmadı şimdilik işler nasıl yoğunsun sende

evet canım maalesef çok yoğunum,merkez ofis halen aktif olduğu için,burada personel eksiği var,tek bayan olarak herşey benim üstüme kaldı,koştur koştur babaanneye gidip ödeve oturuyoruz,eve gitmem 9 u geçiyor,kızı doyur uyut,yemek yap evi topla,beslenmeyi hazırla,duştu ojeydi derken 12 olmadan yatamıyorum,bedenim iflas etmek üzere

tatlım gece gece kaçamak yaptım.. 2 dilim ekmekle cin biber turşusu ve 2-3 yk acılı ezme yedim..3 çatalda tatlı yedim...kızlara yedirirkin ağzıma atıvermişim...

sporuda 30 dak değil 15 dak yapabildim ..50 mekik çektim...daha fazla dayanamadım,,kilomu korursam ne isterim bu haftaa

senin munünün yanında benimki çok kötü ya.. kusura bakma yoldaşim.. ama sabah bir kaç lokma atıştırdığım halde tartıldım gecen haftaya göre eksi sayılırım...zaten senn o yedikleri ben yesem ooo.. çok ğüzeldi menün canım hakkını yememek lazımm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…