- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
- 363
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.421
Düene mi girdi yoksa düzenden mi çıktı bende anlamadım valla canım 6 da çok erken yawebrucum iyi gecelerrrr.. canim bu tempoya iyi dayaniyorsun. Biz oyle akraba ziyareti falan yapmayiz, esim sewmiyor da. Siz ne guzel boyle akrabalar gidip gelmeler, yorucu ama guzeldir ya. İnan hasret kaldim ben. Tatli yorgunluk seninkisioglunun uykusunun duzene girmesine cok sewindim ya. Bnm oglan 6 bucuk aylik, gunduz pek uyumuyor. Aksam 6 dan sonra baygin halinde oluyor. 8 dedin mi gece uykusuna geciyor. Bende anca gece dinlenbiliyorumm. Ya misafirlerne neler yapacaksin. Bak benim ablam yemekle ugrasiyor. Hatta face de sayfasi da var. Bir borek tarifi vermek isterm sna. Ablamn tarifi. Yufkali yesil mercimek boregi.. pacanga gibi düsün. İcine pismis yesil mercimek koyuyorsun. Baharat olarak da karabiber cok yakisiyor. Muhtesem bir borek. İnan yapmaasi da cok kolay. Sigara boregi gibi dilimle ama dilim buyuk olsun, icine mercimek harci .. bu arada yufkanin ustne yag yogurt sūt sür. İcine de mercimek harcini sar. Allahm nasil cnm istedii yaaaaaaaaaaaa.
İstersen ablamn facedeki adresini de verebilrmmm..
ebruuu ne kalabalıksınız maşallah hep eşinin tarafı sanırım ama ne kadar güzel tutucu bir aile sanırım ....ama yorucu işte bian önce evlensınlerde sende dınlen inş...
Ebrucum hepinize geçmiş olsun. Ailede biri grip olunca hepsine de geçiyo maalesef. Yoğunsunuz hep de koşturmaca gidim gelim üşütmüşsünüzdür dışarlarda. Son güneşli havalara aldanmayın sıkı giyinin canım. Oğlunun uykusu niye düzene girmiyo anlamadım bi türlü. senin oğlan benimkinden de büyük çoktan rayına oturması gerekirdi. Okadar da uğraşıyosun, dışarılarda, parklarda erken uyusun diye yoruyosun. Bi ara benim oğlum da öyleydi. geç yatmasına rağmen sabah 5 te 6 da uyanıyodu. Şimdi akşam 22: 00 de uyuyup sabah 7 de kalkıyo. Artık boşuna uğraşma canım. sen çabalayınca olmuyo ama kendi kendine düzene giriyo
Düene mi girdi yoksa düzenden mi çıktı bende anlamadım valla canım 6 da çok erken yawTarif için çok teşekkür ederim Face yok Tarifi deniycem mutlaka bugün hepmiz hastayız misafirin 3 aylık bebeg var iptal ettik başka akşama.
bzimki de hergun 6da uyaniyor .. cook gecmis olsun hepinizeee.. acil sifalar diliyorum ebrucum..
Herkese selam dün buraya ne yediğimi yazıcım demiştim
Dün akşam ıspanak yemeği salata 1 tane sigara böreği
Sabah yumurt peynir domates biber zeytin 1 tane sigara böreği
Öğlen yaşlanmış karnıbahar ve 1tane ince biter çubuk çukulata
Emzirdiğim için zaten günde 4 litre su içiyorum . Şöyle bir sorun varki hergüne ortalama bir sağmadı 200 ccsüt çıkaran ben şu anda 100cc çıkmadı. İnşallah düzelir yoksa benim rejim hayal olur
sabah:6,30: bir tane börek yağsız
8,30: 3 tane fıkdık büyüklüğünde kuraiye
12,00: bolca çorba-4-5 tane lahana sarma-yoğurt-1 dilim ekmek üzerine 1yk acılı ezme
14,30:5-6 tane ceviz-yarım armut
16,30: yarım börek yağsız+türk kahvesi
18,30:bir tabak lahana yemeği+ 5-6 kaşık barbunya+2yk çorba
spor yok ama yaparım belki...
15 dak yürüyüş .. 100 mekik..
su 1,5 litre içtim.. 2,5 a tamamlayacağım..
papatuyam bende bakayım o siteye gülben belki benide gaza getiriiirr
Eşim hep ter döktü çok hasta bi yandan oğlum öksürdükçe uyandı.Bende boğazım gıcıklandı kulaklaırm kaşıntı gece hapşurup durdum.Oglum erken yttı diye sevinmiştim ama bu sabahta 6 da uyandıOrtası yok bu çocuğun ya 12 ya 6 tı Öksürmekten uyuyamadık ailecek.O uyurken anca işleirm yemeklerimi yaptım.Sizler nasılsınız?Geçmişe bi bakayım.
Bnmki de uyumazdi gunduzleri.
Anakucagina koy, cok konus onunla. Ne bilim oglum de , biseler anlat iste. Uslu durmasini sagla. Ben o aylrda kahvltiyi 3de ypardim. Hic durmazdi. Anakucagni alinca rahatlamistim. Ona koyuyordum ymk yaparken , o da masanin ustunde konusarak yemek yapardm.
Canim cok konustugum icin boyle hamileykende cok konusurdum simdide surekli ilgi istiyor salincagina koyuyoruz esimle biz ikimiz konusmaya basliyoruz nasil bagriyor karsina gecip onunla konusunca gulmeye basliyor goz temasi istiyor canim odada olup uzaktan konussam yine bagirior ya kucagimda olacak yada gozunun onunde olacam ne yapacagm boyle bilmiyorummm
canım bu ınstagrama nasıl üye olacam.. masa üstü bilgisayarda olmuyor mu yoksa...
kizlarrrrr,
Aksam menüm
Bi yagsiz gözleme
Haslanms yeşil mercimek üstüne yogurt..
Bu kdr...
Elifffcim orticimmmm bugn cookkca dikkatliydmmm. Sen aksaam yemegini ne yedin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?