Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menum
Sabah
2 dilim denge light
2 tane ligt ucgen peynir
1 er cay kasigi zeytin ezmesi ve ev yapimi kahvaltilik sos
1 haslanmis yumurta

Ara
5 minik kepekli galeta

Ogle
2 lahmacun
Yagsiz kirmizi lahana salatasi

Ara
10 cig badem
1 avuc beyaz leblebi

Aksam saat 15:00
Ceyrek porsiyon patates yemegi
5 minik galeta

Eşim hep ter döktü çok hasta bi yandan oğlum öksürdükçe uyandı.Bende boğazım gıcıklandı kulaklaırm kaşıntı gece hapşurup durdum.Oglum erken yttı diye sevinmiştim ama bu sabahta 6 da uyandıOrtası yok bu çocuğun ya 12 ya 6 tıÖksürmekten uyuyamadık ailecek.O uyurken anca işleirm yemeklerimi yaptım.Sizler nasılsınız?Geçmişe bi bakayım.

Düene mi girdi yoksa düzenden mi çıktı bende anlamadım valla canım 6 da çok erken yawTarif için çok teşekkür ederimFace yokTarifi deniycem mutlaka bugün hepmiz hastayız misafirin 3 aylık bebeg var iptal ettik başka akşama.
ebruuu ne kalabalıksınız maşallah hep eşinin tarafı sanırım ama ne kadar güzel tutucu bir aile sanırım ....ama yorucu işte bian önce evlensınlerde sende dınlen inş...

Eşimin ailesiyle herkesle çok iyi anlaşıyorum.Onlarda beni hiç ayırmazlar anlaşıyruz çok şükür yoksa bu bina evliliğim zindan olurdu bana.Kendi akrabalarım çok soğukturlar ama eşimin ailesi çok sıcakkanlı ve gidim gelimi birbirlerini tutmayı severler.Nasıl gidiyor gurbetlik canım

Ebrucum hepinize geçmiş olsun. Ailede biri grip olunca hepsine de geçiyo maalesef. Yoğunsunuz hep de koşturmaca gidim gelim üşütmüşsünüzdür dışarlarda. Son güneşli havalara aldanmayın sıkı giyinin canım. Oğlunun uykusu niye düzene girmiyo anlamadım bi türlü. senin oğlan benimkinden de büyük çoktan rayına oturması gerekirdi. Okadar da uğraşıyosun, dışarılarda, parklarda erken uyusun diye yoruyosun. Bi ara benim oğlum da öyleydi. geç yatmasına rağmen sabah 5 te 6 da uyanıyodu. Şimdi akşam 22: 00 de uyuyup sabah 7 de kalkıyo. Artık boşuna uğraşma canım. sen çabalayınca olmuyo ama kendi kendine düzene giriyo

Son düzenleme:

Saol canım havalardn sanırım.anlamadım canım.Gündüz çok uyumasına rağmen gece deliksiz uyuyordu.Şimdi erken kalkmasına rağmen gece mıkır mıkır ve uyanıyor.İNş. kışın düzene girer.

Merhaba kızlar
Nelson canım instagram fotoğraf paylaşabildiğin bir sosyal site. Aynı rfacebook Twitter gibi...
Ben tabi ki gülben ergenin yaşamını tahmin edebiliyorum. Sadece onuncu kadar çok zayıflamasını tebrik ediyorum. Onunvücudunu aklıma getirip motive olmaya çalışıyorum
Menüm;
07:30 domates salatalık 2-3 çatal peynir Çavdar ekmeği
08:45 şeftali
11:00 2 mandalina
12:30 bir kase mercimek, bir porsiyon Edirne ciğer tava, avuç içi kadar pide
15:00 ince bir dilim doğum günü pastası
Az sonra 3 mücver 3 yk barbunya salâta yoğurt
Sonra bitki çayı
Spor yaparım bugün

sabah:6,30: bir tane börek yağsız
8,30: 3 tane fıkdık büyüklüğünde kuraiye
12,00: bolca çorba-4-5 tane lahana sarma-yoğurt-1 dilim ekmek üzerine 1yk acılı ezme
14,30:5-6 tane ceviz-yarım armut
16,30: yarım börek yağsız+türk kahvesi
18,30:bir tabak lahana yemeği+ 5-6 kaşık barbunya+2yk çorba

spor yok ama yaparım belki...
15 dak yürüyüş .. 100 mekik..

su 1,5 litre içtim.. 2,5 a tamamlayacağım..

papatuyam bende bakayım o siteye gülben belki benide gaza getiriiirr

Canim sen emzirirken sadece bunlarimi yiyorsun ekmek ye normal insanlarin diyeti gibi olmaz emziren annenin diyeti ben gittim diyetisyene oglumu kucagimda gorunce emzirenlere asla diyet uygulamiyom dedi bende oylece ciktim geldim ama netten emziren anne diyetlerine baktim onu uyguluyorum sende oyle yap sutum azalsaydi onuda yapmayacaktim ama iyi cok sukur sana tavsiyem meyve yerine hurma varya haci hurmasi onu ye feci sut yapiyor dene gor canim ama sutunu azaltma sakin bebisinin ona ihtiyaci var cunku sen cok az yemissin boyle yersen azalir tabi sut sen netten bak dedigime canimmm

nelsooonnn tmm ogunlerin guzel, ama guzelde yemissin canimm.. su dA var yuruyus ve mekik de var. O yuzdn sıkma canini

Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin

kizlarrrrr,
Aksam menüm
Bi yagsiz gözleme
Haslanms yeşil mercimek üstüne yogurt..

Bu kdr...

Elifffcim orticimmmm bugn cookkca dikkatliydmmm . Sen aksaam yemegini ne yedin,

Canim cok konustugum icin boyle hamileykende cok konusurdum simdide surekli ilgi istiyor salincagina koyuyoruz esimle biz ikimiz konusmaya basliyoruz nasil bagriyor karsina gecip onunla konusunca gulmeye basliyor goz temasi istiyor canim odada olup uzaktan konussam yine bagirior ya kucagimda olacak yada gozunun onunde olacam ne yapacagm boyle bilmiyorummm

Kızlar genel olarak hepimiz bu hafta cozuttuk. Yarın hepimiz için sonuçlar vahim galiba. Tartı günü biliyosunuz. İnş bayramdan sonra toparlarız. menüm

kahvaltı 1 yumurtadan kavurmalı omlet (1 çay kaş. yağ ile)
yarım domates * kk peynir* şekersiz çay

Öğlen 1 küçük kase yoğurt * 1 tabak salata
1 dl ekmek

ara 1 küçük kase üzüm * limonlu şekersiz çay

Akşam 5 kaşık tavuklu patates yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

Ara 1 elma

bnde hep yanimda zaten . Uyurkeen ayriliyoruzz allahtan yatagnda yatiyor.

canım bu ınstagrama nasıl üye olacam.. masa üstü bilgisayarda olmuyor mu yoksa...

kizlarrrrr,
Aksam menüm
Bi yagsiz gözleme
Haslanms yeşil mercimek üstüne yogurt..

Bu kdr...

Elifffcim orticimmmm bugn cookkca dikkatliydmmm . Sen aksaam yemegini ne yedin,

Arkdaşım buraya yazdığını görünce bende arkadaşıma biraz akıl vermek istedim.
Gerçi metabolizman nasıl bilmiyorum ama.
Bence herşey ekmek yani hamur işi.
Iki gebeligimdede 25 _ 30 kilo aldım valahi.
Hemde erken doğum olduğu, için sürekli kortizonlu hormon iğneleri yapıldim. Haftada 3 gün .
buna rağmen oğlum 7 aylık kızım 8 aylık doğdu ve ben o kiloları sadece ekmeği yok ederek verdim.
Bir lokma yemedim. Emzirdim yedim herşeyden.
Ve bu bende alışkanlık oldu asla yemem ekmek.
Herşey yerim ama herşey. Ama çatlayacak kadar değil.
Ekmek sadece çocuklara alıyorum. Onlara bile çavdar ekmeği alıyorum.
Alışmasınlar diye. Inşallah vereceksin o kiloları. Kilo çok zor bir kilo bile gitse rahat oluyor insan

Kızlar kızım tepemde hadi anne oyun oynıycam anne diye bekleyince su ve sporu yazamadan kapattım. 2 lt su
1 saat markete gidiş geliş, 100 hundred hareketi, 30 mekik, yarım saat leslie ile yürüyüş, 15 dk pilates.

Öğretmen olan arkadaşlarım size bişey sorcam. Kızım ödev yapmayı hiç istemiyor, hep erteliyor. Öğlen 12:30 da okula gidiyor ama akşam gelince yapmak istemediği gibi sabah da öğlene kadar hep erteliyo. 2 sıra yapıp oyuna gidiyo
tekrar hatırlatıyorum 1-2 sıra daha yapıyor gideceği son 10 dk ya kadar uğraşıyoruz.Çok üzülüyorum ya. Şu an hala
ödevinin başında oyalanıp duruyor. Hergün 6-8 sayfa ödevimiz var napcaz böyle bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…