- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.461
kizlarrrrr,
Aksam menüm
Bi yagsiz gözleme
Haslanms yeşil mercimek üstüne yogurt..
Bu kdr...
Elifffcim orticimmmm bugn cookkca dikkatliydmmm. Sen aksaam yemegini ne yedin,
Kizlarr bittim valla nasil yorgunum anlatamam bugun sabahtan kizimi eltime birakip alisverise ciktim 3 saat tek basima dolastim rahat rahat alisveris yaptim sonra eve geldik esim getirdi aksam da avmye gittik yemek yedik kizima kasmir paltolar oluyo ya onlardan baktim ama gonlume gore bulamadim simdi evdeyim kizimi uyutuyorum
Biraz utum var onlari yapicam tv izlerken aslinda nasil uykum var anlatamam ama yarina kalsin istemiyorum
Bu arada bugun sicak sularimiz geldi 2 ay boyunca evde sicak su olmamasi meger ne zormus kac saat dusta kaldim bilmiyorum
Bu arada elfcm valla ben senin nerde oldugunu tam bilmiyorum desem bi ara malatyadaydin orasi aklimda kalmis yoksa seni de yazardim tatlim
Bu arada nelson sen kubram kubram diye yaziyosun ama btlkubra ne zamandir yok sen sanirim
Sukrana kubram yaziyon yazmadan edemedim okuyunca gulumsettin beni ilahiii nelson
Merhaba kızlar
Hem intikamı izledim hem 50 dakija sporumu yaptım hem de intikamdaki şahikanın zayıf vücudunu gördükçe hırskandım. Kadın geçen sezon daha kiloluydu.
Belsin canım gördün mü nasıl zayıflamış gülben. Diyet listesi güzelmiş de ben yapamam. Nerde yüzecem tuzlu suda... Iş var iş...
Instagram a üye oldun mu ekliyim seni
Ilk bildirim benden gelsin
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.6
Giden 600 gram
Gelen yok
Toplam giden 1.6 kilo
Haftaya hedef bu kiloyu korumak malum Bayram haftası
Hedef 60
Buna da şükür. Gramcgram da olsa gidecek. Bir de akşamları biraz daha hafif atlatabilsem çok güzel olacak
Kızlar günaydıııın. Nasılsınız bakalım? Bu sabah hiç ümidim yoktu bukadarından aslında dün tartılınca 60.5 ti. Ama yine kabızlık yüzündenmiş. Sabah bu rakamı görünce şaşırdım.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 59.2
Bu sabah Eki Görüntüle 828942
58.5
Giden 700 gr
Hedef kilo 55
Sağol Nelsonum evet çok güzel bi duygu ama o kadar mekik ve pilates yapmama rağmen göbekte bi değişiklik yok. başlangıçta 44 bedendim ama şimdi 40 beden kıyafetlerimin içine girebiliyorum rahatlıkla.canım tebrim ederim.. harikasın tatlım...baskülde insanın kilo verdini görmesi çok ğüzel bir duygudur
Kızlar günaydıııın. Nasılsınız bakalım? Bu sabah hiç ümidim yoktu bukadarından aslında dün tartılınca 60.5 ti. Ama yine kabızlık yüzündenmiş. Sabah bu rakamı görünce şaşırdım.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 59.2
58.5
Giden 700 gr
Hedef kilo 55
Kendine öyle deme kız. Bilinçaltı ile ilgili bize yazdıklarını unuttun mu. Kendin için olumlu şeyler düşün. Böyle kaçamakları arasıra hepimiz yapıyoruz. Kaldığın yerden devam edersin dikkat etmeye.Başlangıç 59.9
Geçen hafta 59.2
Bu hafta 59.7
Giden yok
Gelen 500
Toplam giden 200 gram...
ben bunu ha ettim...gece gece yersem olacağı buydu...
Bu hafta 53.2
Bu hafta giden 100 gr
Simdiki kilo 53.1
Hedef 50
Mevcan bu kadarcik gitmis.
Hayirli sabahlar ve hayirli cumalar canim harikasin ya bende sabah tartildim yine 69 niye hic gitmemis canim regl olcam ondan mi acaba etkisi varmidir onun senin kilonu bi gorsen canim ya neyi yanlis yapiyorum acabaaaaaa
Arkdaşım buraya yazdığını görünce bende arkadaşıma biraz akıl vermek istedim.
Gerçi metabolizman nasıl bilmiyorum ama.
Bence herşey ekmek yani hamur işi.
Iki gebeligimdede 25 _ 30 kilo aldım valahi.
Hemde erken doğum olduğu, için sürekli kortizonlu hormon iğneleri yapıldim. Haftada 3 gün .
buna rağmen oğlum 7 aylık kızım 8 aylık doğdu ve ben o kiloları sadece ekmeği yok ederek verdim.
Bir lokma yemedim. Emzirdim yedim herşeyden.
Ve bu bende alışkanlık oldu asla yemem ekmek.
Herşey yerim ama herşey. Ama çatlayacak kadar değil.
Ekmek sadece çocuklara alıyorum. Onlara bile çavdar ekmeği alıyorum.
Alışmasınlar diye. Inşallah vereceksin o kiloları. Kilo çok zor bir kilo bile gitse rahat oluyor insan
Bizde canim sadece uyurken ayriliypruz rabbim baska ayrilik vermesin cumlemizeee
kızlar günaydın ...ben kilo bildirimi yarın yaparım bugun ewe gıdecem yarında yola cıkıacaz bayram için...
şimdi okula geldım de çocuklar yok ortada beklıyorum...
hkmt canım kusura bakma yenı gördummm....
benım yurtta ne çıkarsa yıyorum...
aksam ki menu de:
1 kepçe mercimek crb.servıs kaşığı ile patlıcan oturtturma ve yıne servıs kaşığı makarna ama yarsını bıraktım.birde bir salkım üzüm...bunları çok kaç yudum ekmekle yedımm...
gece de çay içtim kızlarla...
Kilo bildirimi
Geçen hafta 59.2
58.5
Giden 700 gr
Hedef kilo 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?