Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar günaydın ...ben kilo bildirimi yarın yaparım bugun ewe gıdecem yarında yola cıkıacaz bayram için...
şimdi okula geldım de çocuklar yok ortada beklıyorum...

kizlarrrrr,
Aksam menüm
Bi yagsiz gözleme
Haslanms yeşil mercimek üstüne yogurt..

Bu kdr...

Elifffcim orticimmmm bugn cookkca dikkatliydmmm . Sen aksaam yemegini ne yedin,

hkmt canım kusura bakma yenı gördummm....
benım yurtta ne çıkarsa yıyorum...
aksam ki menu de:
1 kepçe mercimek crb.servıs kaşığı ile patlıcan oturtturma ve yıne servıs kaşığı makarna ama yarsını bıraktım.birde bir salkım üzüm...bunları çok kaç yudum ekmekle yedımm...
gece de çay içtim kızlarla...

şükracım burasın günaydınnnn.....
kızın için üzüldüm senı bıraz yoracak ama sonraki senelrde rahat edersın ödev alışkanlığı olursa...

Kızlar günaydıııın. Nasılsınız bakalım? Bu sabah hiç ümidim yoktu bukadarından aslında dün tartılınca 60.5 ti. Ama yine kabızlık yüzündenmiş. Sabah bu rakamı görünce şaşırdım.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 59.2
Bu sabah

58.5
Giden 700 gr
Hedef kilo 55

Son düzenleme:

ah canım amann benim kafam krışmıştır,, kişileri karıştırırım ara sıra,,,sen deyince fark ettim,...

papatyam ınstagram mı neyse onu halledemedim ama üye oldugumda sana habed verirm eklersin beni.. ayrıca güzel kilo vermişinnn.. tebrikler canım...

canım tebrim ederim.. harikasın tatlım...baskülde insanın kilo verdini görmesi çok ğüzel bir duygudur

Başlangıç 59.9
Geçen hafta 59.2
Bu hafta 59.7
Giden yok
Gelen 500
Toplam giden 200 gram...

ben bunu ha ettim...gece gece yersem olacağı buydu...

canım tebrim ederim.. harikasın tatlım...baskülde insanın kilo verdini görmesi çok ğüzel bir duygudur
Sağol Nelsonum evet çok güzel bi duygu ama o kadar mekik ve pilates yapmama rağmen göbekte bi değişiklik yok. başlangıçta 44 bedendim ama şimdi 40 beden kıyafetlerimin içine girebiliyorum rahatlıkla.

Son düzenleme:

Hayirli sabahlar ve hayirli cumalar canim harikasin ya bende sabah tartildim yine 69 niye hic gitmemis canim regl olcam ondan mi acaba etkisi varmidir onun senin kilonu bi gorsen canim ya neyi yanlis yapiyorum acabaaaaaa

Şükrancım tebrik ederim. gram gram da olsa mutlu oluyor insan.
nelson canım üzülme. inşalah vericez bu kiloları.
bu akşam pizza yicem oğlumla. ne zamandır söylüyordu.
ben de dün sporumun 7. haftasını bitirdim. haftaya 8 hafta bitince foto yüklücem. bakalım değişiklik var mı...

Başlangıç 59.9
Geçen hafta 59.2
Bu hafta 59.7
Giden yok
Gelen 500
Toplam giden 200 gram...

ben bunu ha ettim...gece gece yersem olacağı buydu...
Kendine öyle deme kız. Bilinçaltı ile ilgili bize yazdıklarını unuttun mu. Kendin için olumlu şeyler düşün. Böyle kaçamakları arasıra hepimiz yapıyoruz. Kaldığın yerden devam edersin dikkat etmeye.

Bu hafta 53.2
Bu hafta giden 100 gr
Simdiki kilo 53.1
Hedef 50

Mevcan bu kadarcik gitmis.

Bu hafta 53.2
Bu hafta giden 100 gr
Simdiki kilo 53.1
Hedef 50

Mevcan bu kadarcik gitmis.

Canim senin kilon super ben 55 olsam bi rabbim gosterse o kiloyu bana dogumdan once senin gibiydim ben ve herkes cok zayif oldugumu soylerdi boyum 168 ne guzel 100 gr gitmis isteeee bende o da yokkk

Hayirli sabahlar ve hayirli cumalar canim harikasin ya bende sabah tartildim yine 69 niye hic gitmemis canim regl olcam ondan mi acaba etkisi varmidir onun senin kilonu bi gorsen canim ya neyi yanlis yapiyorum acabaaaaaa

Sercancım sakın ümidini kaybetme bu işin daha başındayken. Ben bu topiğe başladığımda 67 kiloydum. Bak şimdi 58.5 oldum. Ben de ümitsizliğe düşüyodum, hiç zayıflayamayacakmışım gibi gelirdi. Bak şimdi azar azar hedef kiloma yaklaşıyorum. Bence de regl şişkinliği sebebiyle de verememiş olabilirsin. Çok şey farkeder canım. Sen de elinden geldiğince dikkat etmeye çalış.

aybüke canim arkadasim tesekkur ederimmm.. ya wallaa yemek yemeynce cabuk kilo veren bir insanimdir. Ekmegi hayatimdan cikarali aylar oldu. Bende eşim yiyor diye normal ekmek ewe giriyor. Cavdar ekmegi bile yemiyorum. Kepekli galeta warya onu yiyorum, o da kahvaltida,, kilolar gidiceek ins azimliyim. İnan dogumdan sonra 40gunde verdm de sonra geri aldim hepsini. Bundan 2 3 ay once 93 94 kiloydum. Simdi ise 85 kiloyumm. Daha da yolu var. Ta kii 73 70 e kadar.

günaydın kızlar ve ortim

kilo bildirimim
geçen hafta: 59
pazartesi: 60
bugün: 59.1

şimdi ben 100 gram aldımmı,900 gram verdinmi,yorum sizin,

yanlız bu hafta insan üstü çaba sarfettim,malum yoğundumda,demekki geçen hafta sonu koca boğazımı tutsaymışım 57 kiloya ramak kalmıştı.

şükommm o ne güzel bir resim öyle yawww,

papatyam tebrik ederim bebeğim,gram gramda olsa gidecek bu kilolar

nelsonum,kaçırdığını hep itiraf etmiştin zaten,bunu bir duraksama olarak düşünelim,bayramda dikkat edip sonrasında verelim kiloları

Günaydın çıtirlar ben yine cuma cuma hastanedeyim 2'li tarama yapılacak ama dr daha gelmedi
Kilo bildirimimi yapayım
Başlangıç :66.6
Geçen hafta: 64.4
Bu hafta : 65
Gelen: 600
Toplam giden : 1.6
Hedef : 75'in üstüne çıkmamak
Bu hafta fazla aldım son 3 aksamdir kaşık kaşık çıkö yiyorum ondan oldu
Kilo veren herkesi tebrik ederimmm

Bizde canim sadece uyurken ayriliypruz rabbim baska ayrilik vermesin cumlemizeee

Aminn cnm benimm..

kızlar günaydın ...ben kilo bildirimi yarın yaparım bugun ewe gıdecem yarında yola cıkıacaz bayram için...
şimdi okula geldım de çocuklar yok ortada beklıyorum...

Menun cok Zenginmiss ama olsun cok yoruluyorsundur canim yaaa..

Sükraan eee supersinn ,)gdiooo kilocuklarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…