Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

yok canım bunlar sadece sabah ve öğlen yemeği
öğleden sonra 1 elma 1 mandalina
ikindi 1 tane hurmalı kurabiye
akşam etli taze fasülye, bulgur pilavı 1 kase yoğurt
( ben ekmek yerine bulgur pilavı yiyorum kuru soğan ile dehşet süt yapıyor.)

Anladim canim ben her ogun bir dilim tam bugday ekmegi yiyorum. Ve bol bol hurma yiyorum bebisin kac aylik canim?

tatlım ödevlerini akşam bitirmesine özen gösterin..
okuldan gelince yemeğini yesin ve mutlaka ödevlerini geceden bitirsin.. bu konuda tutarlı olursanız.. kural koyar ve uygularsanız eninde sonunda uyacaktır.. sabah okuma metinleri kalabilir..
siizin tutmunuz çok önemli.. başınızdan savmak için tamam yarın yaparsın diye birkez derseniz hiçbir işe yaramaz bu yöntem..
oturup beraber bir ders çalışma planı yapın.. ama beraber ve bu plana uyun..
tv ve bilgisayar zleme oyun oynama konusunda öncelik sırasını derslerine verin.. bunları bitirdiği takdrde sevdiği şeylerle ödüllerindirin..
ders çalışmak istemiiyorsa yanına gidin beraber ödev yapın ama devamlı yanında durmayıda alışkanlık haline getirmeyin..
çocuğunuzu iyi tanıyan sizlersiniz.. ödül yöntemini kulanın cazadan uzak durun ama sizi kulanmasınada fırsat vermeyin..

papatyam gülben ergen deyince ilgimi çekti paylaşayım dedim..

İşte Gülben Ergen’in Diyet Listesi
* Sabah 08.00 kalkar kalkmaz 1 litre su
* 08.30′da yürüyüşe çıkıyor ve tam tamına 8 km yürüyor. Tabi bu temponuza bağlı siz kendinize de göre de bunu ayarlayabilirsiniz. Yürüyüşünü tamamladıktan sonra da tuzlu suda 20 dakika boyunca yüzüyor.
* Saat:10.30 sıralarında kahvaltı yapıyor. Kahvaltıda yumurta, lor peyniri ve bol maydanoz yiyor.
* Ara: Sade Türk Kahvesi
* Öğleyin salata ve türlü ( hindi göğüslü türlü )
* Ara: Isırgan çayı içiyor ve yoğurt yemekte. Yoğurdunu da böğürtlenli yiyor.
* Akşam: Salata ve yanında da balık yiyor.

Önerilerin için teşekkürler canım. Deniycem yazdıklarını da. Çok şey denedik eşimle. Bilgisayar kullanmama cezası verdik. yaparsa küçük bir ödül koyduk heveslensin diye. İlgileniyorum da ama ısrar edip üstüne gidince de yapmak istemiyor kendi haline bırakırsak da 2 sıra ödev yapıp bırakıyor. günde belki 20 kere hatırlatıp uyarıyorum. Bu arada kızım 1. sınıfa gidiyor. Bugün verilen ödev 2 sayfa 3 rakamı çizmek. Bir sayfasını yaptı daha 4 sayfa ödevi var diğerleri de noktaları birleştirme, şekiller.
ne kadar kararlı olursam olayım kaçıp gidiyor dersin başından, söz dinlemiyor, babası bile sert olmasına rağmen ondan bile çekinip yapmıyor ödevini.

Son düzenleme:

canım set davranmayın.. çocuğu bıktırırsınız.. okulu sevdirmeye çalışın... iyilikle yaptırın.. bağırmanız kızınızın ödevi tamamlamamasına neden olur.. güle oynaya şakalaşa rak yapın.. bilgisayr oynamamayı ceza olrak değilde hadi yarım sayfa yapalım 10 dak bilgisayar oynayalım diyerek bilgisayarı ödül olarak kulanın.. ödev yapmazsan bilgisayar oynayamazsınız derseniz aslında ödev yapmak istemeyen çocuğunuzu iki türlüğ cezalandırmış gibi söz sarf ediyorsunuz demektir.. şöyleki:
1 ödev yapmak istemeyen kııznıza zorla ödev yaptırıyorsunuzki bu ifade karşısında zaten ödevini bitrimez.
2- ödevini bitirmeyeceği için bilgisayarıda yasaklıyorsunuz.. buda 2 ceza oluyor..

aslında ceza ödül yöntemi doğru ama ifade yanlış olduğu için öyle anlaşıyor ...

yani ödevi ceza olarak göstermeyin.. cazip kılın.. öğretmeninden oluldan kendi çocukluğunuzdan olumlu örnekler verin.. olumsuz mesaj içeren olumsuz ifadelere yer vermeyin konuşmalarınızda.. kendini onun yerine koyun öyle konuşun.. sonuçta oyun çağında oljul çağına geçiş zor.. kurallara hemen uyum sağlamakta zorlanabilir. bunu hoş gürün ama kabul etmeyin.. düzeltmeye çalışın...

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım ilgilenip çözüm sunduğun için. sabah uygulamaya başlıycam yazdıklarını. İnş başarabiliriz.

Kizlarr bittim valla nasil yorgunum anlatamam bugun sabahtan kizimi eltime birakip alisverise ciktim 3 saat tek basima dolastim rahat rahat alisveris yaptim sonra eve geldik esim getirdi aksam da avmye gittik yemek yedik kizima kasmir paltolar oluyo ya onlardan baktim ama gonlume gore bulamadim simdi evdeyim kizimi uyutuyorum
Biraz utum var onlari yapicam tv izlerken aslinda nasil uykum var anlatamam ama yarina kalsin istemiyorum
Bu arada bugun sicak sularimiz geldi 2 ay boyunca evde sicak su olmamasi meger ne zormus kac saat dusta kaldim bilmiyorum
Bu arada elfcm valla ben senin nerde oldugunu tam bilmiyorum desem bi ara malatyadaydin orasi aklimda kalmis yoksa seni de yazardim tatlim
Bu arada nelson sen kubram kubram diye yaziyosun ama btlkubra ne zamandir yok sen sanirim
Sukrana kubram yaziyon yazmadan edemedim okuyunca gulumsettin beni ilahiii nelson

Merhaba kızlar
Hem intikamı izledim hem 50 dakija sporumu yaptım hem de intikamdaki şahikanın zayıf vücudunu gördükçe hırskandım. Kadın geçen sezon daha kiloluydu.
Belsin canım gördün mü nasıl zayıflamış gülben. Diyet listesi güzelmiş de ben yapamam. Nerde yüzecem tuzlu suda... Iş var iş...
Instagram a üye oldun mu ekliyim seni

Sabah 65 li bi rakam görsem tartıd. Şeytanın bacağını kırsam

Çıtırlarım iyi geceler,lanet bir gün geçirdim,lavobaya gidecek vaktim olmadı,şu an deli gibi açım ama aldıklarımı vermek için midemi dinlemiyorum,db canım dikkat et kendine afiyet olsun,yedim diye üZülme önce sağlık,ben bu hafta kilo verdim ama anca aldığımı verdim sanırım,ortimm seni çok yanlız bıraktım affet,bayram dönüşü bomba gibi gelicem,o hafta senle toZu dumana katalım,ojelerimi sürdüm:) uykuya doğru yol alıyorum sabah yüzümüz güler inşallah

Kızlar düzene girdik sanırım yine 23:00 da uyuduAma sabahta 6 da uyanmasın yaaaaaaa:84:Evi mutfağı topladım çamaşır astım bi kaç parça ütüledim ıhlamur içiyorum ve yatana kadar içicem.Tartıda artı çıkmakta var ama boğazlarım kötü.

BUGÜN:
Sabah:1dl.çavdar,1dl.peynir,yarım salata,2 zeytin,2 çatal reçel,ıhlamur
Ara.:1 çay,1 türk kahvesi,2 çatal kek(eşimin halasında)
Ögle:1 tabak bulgur pilavı,2 kaşık yoğurt,yarım kase kayısı komposto(annem yapmış )
Ara:ıhlamur
Akşam:1 tabak patates yemeği,4 salata turşusu,1.5 çavdar,kk tahin helva
Ara:2 mandalina,ıhlamur

Spor:40 dk. pazarda alışveriş

Ilk bildirim benden gelsin
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.6
Giden 600 gram
Gelen yok
Toplam giden 1.6 kilo
Haftaya hedef bu kiloyu korumak malum Bayram haftası
Hedef 60
Buna da şükür. Gramcgram da olsa gidecek. Bir de akşamları biraz daha hafif atlatabilsem çok güzel olacak

Nelson un dediklerinin uzerine diycek soz bulamadim. Onun dediklerini uygula cnm. Ve kural olustur muhakkak odevlerini aksamdan yapsin.

Asil ben senden ozur dilerim. Tartilmaya korkuyorum su an.:18: grip oldum. O yuzden dun oyle hissettim galiba. Bir daha olmiycak boyle kacamaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…