- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.441
bnde hep yanimda zaten. Uyurkeen ayriliyoruzz allahtan yatagnda yatiyor.
Canim sen emzirirken sadece bunlarimi yiyorsun ekmek ye normal insanlarin diyeti gibi olmaz emziren annenin diyeti ben gittim diyetisyene oglumu kucagimda gorunce emzirenlere asla diyet uygulamiyom dedi bende oylece ciktim geldim ama netten emziren anne diyetlerine baktim onu uyguluyorum sende oyle yap sutum azalsaydi onuda yapmayacaktim ama iyi cok sukur sana tavsiyem meyve yerine hurma varya haci hurmasi onu ye feci sut yapiyor dene gor canim ama sutunu azaltma sakin bebisinin ona ihtiyaci var cunku sen cok az yemissin boyle yersen azalir tabi sut sen netten bak dedigime canimmm
yok canım bunlar sadece sabah ve öğlen yemeği
öğleden sonra 1 elma 1 mandalina
ikindi 1 tane hurmalı kurabiye
akşam etli taze fasülye, bulgur pilavı 1 kase yoğurt
( ben ekmek yerine bulgur pilavı yiyorum kuru soğan ile dehşet süt yapıyor.)
Anladim canim ben her ogun bir dilim tam bugday ekmegi yiyorum. Ve bol bol hurma yiyorum bebisin kac aylik canim?
benim kız 9.5 aylık seninkisi
Kızlar kızım tepemde hadi anne oyun oynıycam anne diye bekleyince su ve sporu yazamadan kapattım. 2 lt su
1 saat markete gidiş geliş, 100 hundred hareketi, 30 mekik, yarım saat leslie ile yürüyüş, 15 dk pilates.
Öğretmen olan arkadaşlarım size bişey sorcam. Kızım ödev yapmayı hiç istemiyor, hep erteliyor. Öğlen 12:30 da okula gidiyor ama akşam gelince yapmak istemediği gibi sabah da öğlene kadar hep erteliyo. 2 sıra yapıp oyuna gidiyo
tekrar hatırlatıyorum 1-2 sıra daha yapıyor gideceği son 10 dk ya kadar uğraşıyoruz.Çok üzülüyorum ya. Şu an hala
ödevinin başında oyalanıp duruyor. Hergün 6-8 sayfa ödevimiz var napcaz böyle bilmiyorum.
Önerilerin için teşekkürler canım. Deniycem yazdıklarını da. Çok şey denedik eşimle. Bilgisayar kullanmama cezası verdik. yaparsa küçük bir ödül koyduk heveslensin diye. İlgileniyorum da ama ısrar edip üstüne gidince de yapmak istemiyor kendi haline bırakırsak da 2 sıra ödev yapıp bırakıyor. günde belki 20 kere hatırlatıp uyarıyorum. Bu arada kızım 1. sınıfa gidiyor. Bugün verilen ödev 2 sayfa 3 rakamı çizmek. Bir sayfasını yaptı daha 4 sayfa ödevi var diğerleri de noktaları birleştirme, şekiller.
ne kadar kararlı olursam olayım kaçıp gidiyor dersin başından, söz dinlemiyor, babası bile sert olmasına rağmen ondan bile çekinip yapmıyor ödevini.
Çok teşekkür ederim canım ilgilenip çözüm sunduğun için. sabah uygulamaya başlıycam yazdıklarını. İnş başarabiliriz.
Nelsonum canın sağolsun bayramdan sonra tamgaz devam ederiz. Ben de haftaiçi salı moral bozukluğu yüzünden yediğim kekler ve çiko yüzünden kaybettim.sabah artıda çıkacak gibiyim... gitti bu haftada
Nelson un dediklerinin uzerine diycek soz bulamadim. Onun dediklerini uygula cnm. Ve kural olustur muhakkak odevlerini aksamdan yapsin.Kızlar kızım tepemde hadi anne oyun oynıycam anne diye bekleyince su ve sporu yazamadan kapattım. 2 lt su
1 saat markete gidiş geliş, 100 hundred hareketi, 30 mekik, yarım saat leslie ile yürüyüş, 15 dk pilates.
Öğretmen olan arkadaşlarım size bişey sorcam. Kızım ödev yapmayı hiç istemiyor, hep erteliyor. Öğlen 12:30 da okula gidiyor ama akşam gelince yapmak istemediği gibi sabah da öğlene kadar hep erteliyo. 2 sıra yapıp oyuna gidiyo
tekrar hatırlatıyorum 1-2 sıra daha yapıyor gideceği son 10 dk ya kadar uğraşıyoruz.Çok üzülüyorum ya. Şu an hala
ödevinin başında oyalanıp duruyor. Hergün 6-8 sayfa ödevimiz var napcaz böyle bilmiyorum.
Çıtırlarım iyi geceler,lanet bir gün geçirdim,lavobaya gidecek vaktim olmadı,şu an deli gibi açım ama aldıklarımı vermek için midemi dinlemiyorum,db canım dikkat et kendine afiyet olsun,yedim diye üZülme önce sağlık,ben bu hafta kilo verdim ama anca aldığımı verdim sanırım,ortimm seni çok yanlız bıraktım affet,bayram dönüşü bomba gibi gelicem,o hafta senle toZu dumana katalım,ojelerimi sürdüm:) uykuya doğru yol alıyorum sabah yüzümüz güler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?