- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.481
Kizlaaarrr günaydiinn,, herkeseee guzel bir gün diliyoruumm.
2gün once, yani tartinin ewe geldgi ilk gün tarti da. 86.0 gosteriyordu.
Sabah tartildim. 84.5 gosterdi.
Bu ne demek oluyor.
Giden 1.500 gr gitmis demek
Mutlumuyum ewett
o kadar çok işim varki malum son gün, acele acele yazıyorum,
kızlar sabah giyinirken,eşim mevcan farkındamısın ne kadar zayıfladın dedi,bende yok ya 59 um baksana dedim,hayır kilona takılma hatlarına baksana diyip yanıma geldineyse sonrası +18 olur
ve gerçekten bugün boy aynamda kendimi inceledim,hakikaten çok ince duruyorum,merdivenlerin bana baya faydası olmuş,bayram dönüşü foto ekliycem buraya
süper süper süpersin bebeğim
Sercancım sakın ümidini kaybetme bu işin daha başındayken. Ben bu topiğe başladığımda 67 kiloydum. Bak şimdi 58.5 oldum. Ben de ümitsizliğe düşüyodum, hiç zayıflayamayacakmışım gibi gelirdi. Bak şimdi azar azar hedef kiloma yaklaşıyorum. Bence de regl şişkinliği sebebiyle de verememiş olabilirsin. Çok şey farkeder canım. Sen de elinden geldiğince dikkat etmeye çalış.
Boydan kaybediyorum ben 158 boyum. Eski kiyafetlerimin hepsine giriyorum sukur. Belki de bunun rahatligiyla saldim kendimi. Boyuna masallah diyorum.Canim senin kilon super ben 55 olsam bi rabbim gosterse o kiloyu bana dogumdan once senin gibiydim ben ve herkes cok zayif oldugumu soylerdi boyum 168 ne guzel 100 gr gitmis isteeee bende o da yokkk
Tabi ki 900 gr verdin cnm.günaydın kızlar ve ortim
kilo bildirimim
geçen hafta: 59
pazartesi: 60
bugün: 59.1
şimdi ben 100 gram aldımmı,900 gram verdinmi,yorum sizin,
yanlız bu hafta insan üstü çaba sarfettim,malum yoğundumda,demekki geçen hafta sonu koca boğazımı tutsaymışım 57 kiloya ramak kalmıştı.
Sen kas yapmissin ondan kilon agir gelmis. Vucudun incelmis bak.o kadar çok işim varki malum son gün, acele acele yazıyorum,
kızlar sabah giyinirken,eşim mevcan farkındamısın ne kadar zayıfladın dedi,bende yok ya 59 um baksana dedim,hayır kilona takılma hatlarına baksana diyip yanıma geldineyse sonrası +18 olur
ve gerçekten bugün boy aynamda kendimi inceledim,hakikaten çok ince duruyorum,merdivenlerin bana baya faydası olmuş,bayram dönüşü foto ekliycem buraya
Kızlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim. Benim için yazdıklarınıza da çok teşekkürler. Bugün veremeyen veya az veren kıslar keyfiniz kaçmasın lütfen. Bayramdan sonra bomba gibi döneceğinize eminim. Bi önerim olcak kızlar. Mümkünse önümüzdeki bayram haftasında da dikkat etmeye çalışalım. Salmayalım kendimizi. Bayram diye çok yersem ve tartıda kötü bi sayı görürsem bütün çabalarım boşa gider, moralim bozulur benim.
İnş dikkat ederiz hepimiz.
Merhaba arkadaşlar.Bende 3 yıllık evliyim ve bir oğlum var.
Kilo 80,900 Hedef 60 inşallah hedefimize ulaşırız.10 gündür yediklerime dikkat ediyorum.82,250 den 80,900 e düştüm.İnşallah devamı da gelecek.
Menümü paylaşayım hemen :)
Kahvaltı=200 gr haşlanmış patates-Maydanoz-1 Domates
Kalori =138+10+19
Öğle =Tavuk şiş 2 adet 250 gr+ Salata
Kalori =275+18
Akşam =Ezogelin çorbası+Salata
Kalori =180+18
Ara =1 Hurma +2 ceviz
Kalori=28+84
Toplam =770 Kalori
Boydan kaybediyorum ben 158 boyum. Eski kiyafetlerimin hepsine giriyorum sukur. Belki de bunun rahatligiyla saldim kendimi. Boyuna masallah diyorum.
Tabi ki 900 gr verdin cnm.
Sen kas yapmissin ondan kilon agir gelmis. Vucudun incelmis bak.
Bayramda cikolata bile yemiycem ben.donuste gorusuruz kizlar...
Canım ben de emziriyorum daha az yemeye de dayanamıyorum, 2 saatte bir acıkıyorum ve ara öğün yapmadan zayıflayamam. Tek göğüsle emziriyorum zaten daha da az yersem tamamen gider. sütüm az benim. Bol bol su iç. Bildiğim kadarıyla süt, bulgur, soğan, yeşillik süt yapar. Bunları sık sık tüket. Sıcak duş da ve sıcak suyla göğüse masaj yapmak da sütün artmasında etkilidir.Ya canim sutum azalacak kesilecek diye pek dikkat edemiyorum galiba ne yapmalyim biraz akil ver banaaaa
hosgeldinn zehraaa...
Menün cook güzel, spor yapabiliyor musun
Canım ben de emziriyorum daha az yemeye de dayanamıyorum, 2 saatte bir acıkıyorum ve ara öğün yapmadan zayıflayamam. Tek göğüsle emziriyorum zaten daha da az yersem tamamen gider. sütüm az benim. Bol bol su iç. Bildiğim kadarıyla süt, bulgur, soğan, yeşillik süt yapar. Bunları sık sık tüket. Sıcak duş da ve sıcak suyla göğüse masaj yapmak da sütün artmasında etkilidir.
Sebze meyve ağırlıklı beslen. hamurişleri, kek, börek, poğaça filan az miktarda tüketmeye çalış, yapabilirsen de uzak dur. Günlük pişirdiğin yemeklerden de 5-6 şar kaşık yiyebilirsin. Daha azı sütünü azaltır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?