Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

o kadar çok işim varki malum son gün, acele acele yazıyorum,

kızlar sabah giyinirken,eşim mevcan farkındamısın ne kadar zayıfladın dedi,bende yok ya 59 um baksana dedim,hayır kilona takılma hatlarına baksana diyip yanıma geldi neyse sonrası +18 olur

ve gerçekten bugün boy aynamda kendimi inceledim,hakikaten çok ince duruyorum,merdivenlerin bana baya faydası olmuş,bayram dönüşü foto ekliycem buraya

Kizlaaarrr günaydiinn,, herkeseee guzel bir gün diliyoruumm.

2gün once, yani tartinin ewe geldgi ilk gün tarti da. 86.0 gosteriyordu.
Sabah tartildim. 84.5 gosterdi.

Bu ne demek oluyor.
Giden 1.500 gr gitmis demek

Mutlumuyum ewett

ay bu arada kaç gündür yazamadım,

gülben ergene bende bayıldım,harika olmuş hatun ya,kıskançlığımdan ölüyorummmmmmmm

mevcan esler farkediyorsa kesin inceliyoruzdur. Fotonu heyeecanla bekliyoruz.

Kızlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim. Benim için yazdıklarınıza da çok teşekkürler. Bugün veremeyen veya az veren kıslar keyfiniz kaçmasın lütfen. Bayramdan sonra bomba gibi döneceğinize eminim. Bi önerim olcak kızlar. Mümkünse önümüzdeki bayram haftasında da dikkat etmeye çalışalım. Salmayalım kendimizi. Bayram diye çok yersem ve tartıda kötü bi sayı görürsem bütün çabalarım boşa gider, moralim bozulur benim.
İnş dikkat ederiz hepimiz.

Merhaba arkadaşlar.Bende 3 yıllık evliyim ve bir oğlum var.

Kilo 80,900 Hedef 60 inşallah hedefimize ulaşırız.10 gündür yediklerime dikkat ediyorum.82,250 den 80,900 e düştüm.İnşallah devamı da gelecek.

Menümü paylaşayım hemen :)

Kahvaltı=200 gr haşlanmış patates-Maydanoz-1 Domates
Kalori =138+10+19
Öğle =Tavuk şiş 2 adet 250 gr+ Salata
Kalori =275+18
Akşam =Ezogelin çorbası+Salata
Kalori =180+18

Ara =1 Hurma +2 ceviz
Kalori=28+84

Toplam =770 Kalori

Ya canim sutum azalacak kesilecek diye pek dikkat edemiyorum galiba ne yapmalyim biraz akil ver banaaaa

Canim senin kilon super ben 55 olsam bi rabbim gosterse o kiloyu bana dogumdan once senin gibiydim ben ve herkes cok zayif oldugumu soylerdi boyum 168 ne guzel 100 gr gitmis isteeee bende o da yokkk
Boydan kaybediyorum ben 158 boyum. Eski kiyafetlerimin hepsine giriyorum sukur. Belki de bunun rahatligiyla saldim kendimi. Boyuna masallah diyorum.
Tabi ki 900 gr verdin cnm.
Sen kas yapmissin ondan kilon agir gelmis. Vucudun incelmis bak.

Bayramda cikolata bile yemiycem ben. donuste gorusuruz kizlar...

hosgeldinn zehraaa...

Menün cook güzel, spor yapabiliyor musun

Son düzenleme:

Tesekkurler canim en kisa zamanda ellili rakamlar gormek istiyorummmm

Ya canim sutum azalacak kesilecek diye pek dikkat edemiyorum galiba ne yapmalyim biraz akil ver banaaaa
Canım ben de emziriyorum daha az yemeye de dayanamıyorum, 2 saatte bir acıkıyorum ve ara öğün yapmadan zayıflayamam. Tek göğüsle emziriyorum zaten daha da az yersem tamamen gider. sütüm az benim. Bol bol su iç. Bildiğim kadarıyla süt, bulgur, soğan, yeşillik süt yapar. Bunları sık sık tüket. Sıcak duş da ve sıcak suyla göğüse masaj yapmak da sütün artmasında etkilidir.

Sebze meyve ağırlıklı beslen. hamurişleri, kek, börek, poğaça filan az miktarda tüketmeye çalış, yapabilirsen de uzak dur. Günlük pişirdiğin yemeklerden de 5-6 şar kaşık yiyebilirsin. Daha azı sütünü azaltır.

hosgeldinn zehraaa...

Menün cook güzel, spor yapabiliyor musun

Hoşbulduk canımmmm :)

Teşekkür ederim menümü beğenmene sevindim.Ben nasıl bu topiği görmedim yahu

Canım spor yapamıyorum malesef.Yoğun çalışıyorum bir de akşam çocuk ev işi derken hiç fırsatım olmuyor.Yapabilsem iyi olacak ama nerdeee.Belki bayramdan sonra yürüyüşe başlarım.

gunaydınn kızlar nasılsınız sizi uzun zamandır ihmal edıyorum özür dilerim sizleri çok özledim hepiniz iyisinzidir umarım ben iyiyim çok şükür bundan sonra sık sık burdayım inş :):)
kilo bildirimimi yapıyorum
başlangıç 84.400
gecen hafta 82.200
bu hafta 82.00
giden 200 gr
bu hafta regl haftamdı biraz kaçırdım ama yinede 200 gr vermişim kızlarr
şimdi size gelelim
özgecim bebişin hayırlı ugurlu olsun canım inş saglıkla sıhhatle kucagına alırsın kuzunu
ebrucumm geçmişi okudum baya yogunsun aman maş :) oglusada dikkat et hastalanmış çok geçmiş olsun canım
mevcannnn kızzz resimlerini gordummm sen bildiğin zayıfsın deliiii çokta güzelsin maşallah
papatya sen nasılsın canım gülbenı bende takip ediyorum gerçekten çok zayıfladıı bu arada instagramda seni takip etme isterim
nelsonn sen nasılsın canım umarım herşey yolundadır
hikmet canım sende hoşgeldi ben bayadır giremediğim için konuşma fırsatımız olmadı ama gördüm kilolar gidiyo yavas yavas
şükrancıım sen nasılsın canım maşallah sana kilocuklar gidiyoo oh oh ne güzel
kızlar unuttugum olduysa kusura bakmasın lütfen artık buralardayım hepinizi öptümm :)))

aramıza biri gelmiş hoşgelmiş..

evet ümitsizliğe kapılmıyorum.. iradesizliğime kızıyorum.. ama illaki ben 55 kiloyu göreceğim.. bu beni mutlu edecek ve ben mutlu olmak için ogazımı tutacağım.. ama bayramdan sonra inşallah..

hafta ici 59 - 60 - 59,9 - 58,8 gibi sayıları basklümde gördüm.. ğünlük yediğim şeyler bine etkiledi.. bu hafta ekmeği ve karbonhitratı çok kaçırdımm ğece yedigim içinde basküle yansıdı...bakalım bayram sonrası nasıl olacak...

buğün akşam arkadaşa ğideceğz coçuk görmeye.. cumartesi ğününm var.. yerim sanırım.... pazarda güzel bir kahvaltı yapmayı planlıyorum..

ben şimdiden tatil moduna girdim...bayram sonrası cuma kilo bildirimi yaptığımda kilomu korumak hedefimmm.. ama ondan sona inşallah dikkat edeceğim...

Anladim canim esimle aram bozuliyor vercegin 3 5 kilo oglundan onemlimi birz ertele ek gidaya gecince basla diyor bende yavas yavas basladim iste birer dilim ekmek yiyorum yemek yiyorum canim iste ben hamurisi yemiyorum kilo yapan ekmekhamurisi sanirim

aslında yemek yemeye bizi iten sebepleri araştırmamız kilo vermemizde işe yarıyormuş..
regl dönemleri harıç çok yemek yediğim zamanlar streli oldugum zamanlar oluyor.. o sırada yemek yeme isteğimi kontrol edebilirsem daha başarılı olacağım...her yemek yediğimde stresli olmuyorm tabiki ama o zamanlarda doymak bilmiyorum.. EFT Yİ DENEYECEĞİM BAYRAM SONRASINDA,,,

off herkes burda ama ben top,giriyorum

güzel yorum yapan tüm arkadaşlarıma çokkkk teşekkür ederim,az basen az simitim var benim bütün derdim o

gelicem byyy

Kizlar bugun ogleden sonra esim okuldan gelince yola cikacz kayinvalidemlere gidecegiz ve haftaya pazara kadar yokum orda nette yok giremeyecem azda olsa verip gelecm kilo.hepinizi gercekten ozleyecgm cok alistim sizlere simdiden bayraminiz mubarek olsun Allah huzurlu mutlu guzel bir bayram gecirmeyi nasip etsin insallah.suan bi yandan valiz hazirliyorum bi yandan oglumla konusuyorm bi yandanda yaziyorm hep kosturmaca icindeyiz yinede gitmiyr bu kilolarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…