- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.501
gunaydınn kızlar nasılsınız sizi uzun zamandır ihmal edıyorum özür dilerim sizleri çok özledim hepiniz iyisinzidir umarım ben iyiyim çok şükür bundan sonra sık sık burdayım inş :):)
kilo bildirimimi yapıyorum
başlangıç 84.400
gecen hafta 82.200
bu hafta 82.00
giden 200 gr
bu hafta regl haftamdı biraz kaçırdım ama yinede 200 gr vermişim kızlarr
şimdi size gelelim
özgecim bebişin hayırlı ugurlu olsun canım inş saglıkla sıhhatle kucagına alırsın kuzunu
ebrucumm geçmişi okudum baya yogunsun aman maş :) oglusada dikkat et hastalanmış çok geçmiş olsun canım
mevcannnn kızzz resimlerini gordummm sen bildiğin zayıfsın deliiii çokta güzelsin maşallah
papatya sen nasılsın canım gülbenı bende takip ediyorum gerçekten çok zayıfladıı bu arada instagramda seni takip etme isterim
nelsonn sen nasılsın canım umarım herşey yolundadır
hikmet canım sende hoşgeldi ben bayadır giremediğim için konuşma fırsatımız olmadı ama gördüm kilolar gidiyo yavas yavas
şükrancıım sen nasılsın canım maşallah sana kilocuklar gidiyoo oh oh ne güzel
kızlar unuttugum olduysa kusura bakmasın lütfen artık buralardayım hepinizi öptümm :)))
Hoşbulduk canımmmm :)
Teşekkür ederim menümü beğenmene sevindim.Ben nasıl bu topiği görmedim yahu
Canım spor yapamıyorum malesef.Yoğun çalışıyorum bir de akşam çocuk ev işi derken hiç fırsatım olmuyor.Yapabilsem iyi olacak ama nerdeee.Belki bayramdan sonra yürüyüşe başlarım.
aramıza biri gelmiş hoşgelmiş..
evet ümitsizliğe kapılmıyorum.. iradesizliğime kızıyorum.. ama illaki ben 55 kiloyu göreceğim.. bu beni mutlu edecek ve ben mutlu olmak için ogazımı tutacağım.. ama bayramdan sonra inşallah..
hafta ici 59 - 60 - 59,9 - 58,8 gibi sayıları basklümde gördüm.. ğünlük yediğim şeyler bine etkiledi.. bu hafta ekmeği ve karbonhitratı çok kaçırdımm ğece yedigim içinde basküle yansıdı...bakalım bayram sonrası nasıl olacak...
buğün akşam arkadaşa ğideceğz coçuk görmeye.. cumartesi ğününm var.. yerim sanırım.... pazarda güzel bir kahvaltı yapmayı planlıyorum..
ben şimdiden tatil moduna girdim...bayram sonrası cuma kilo bildirimi yaptığımda kilomu korumak hedefimmm.. ama ondan sona inşallah dikkat edeceğim...
off herkes burda ama ben top,giriyorum
güzel yorum yapan tüm arkadaşlarıma çokkkk teşekkür ederim,az basen az simitim var benim bütün derdim o
gelicem byyy
Kizlar bugun ogleden sonra esim okuldan gelince yola cikacz kayinvalidemlere gidecegiz ve haftaya pazara kadar yokum orda nette yok giremeyecem azda olsa verip gelecm kilo.hepinizi gercekten ozleyecgm cok alistim sizlere simdiden bayraminiz mubarek olsun Allah huzurlu mutlu guzel bir bayram gecirmeyi nasip etsin insallah.suan bi yandan valiz hazirliyorum bi yandan oglumla konusuyorm bi yandanda yaziyorm hep kosturmaca icindeyiz yinede gitmiyr bu kilolarrrrr
çıtır annelerim
9 gün tatiliz
bol bol ödev yapıcaz allahın izniyle
ama en azından dinlenicem uykumu alıcam,
zaten et yemiyorum,baklava pek sevmem,çukuda yememeye özen göstericem,bayram dönüşü en kötü kilomu korumak istiyorum,
epru,ösge,db,nelson,papatya,hawar,kubra,sehra,şükomm,hkmt,fenodo,zuzu,
unuttuğum varsa affola,maaşallahımız var çünkü
hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun,ailenizle,bebişlerinizle çok güzel bayramlar görün,olaki uğrayamam beni çok özleyin emi canlarım
Canim baska ilcede oturuyorlat sadece aramiz yarim saat keske baska yerlere giitseydik tatil yapsaydik ama gidemiyoruz istee
Ay ay ay herkesler ufaktan ufaktan bayram tatili için biyerlere gidiyor. Biz hiçbiyere gitmiyoruz. Ben topikte yalnız mı kalcam şimdi? Ühü ühü
Şaka bi yana görüşemezsek hepinize şimdiden iyi bayramlar.Ailenizle ve çocuklarınızla mutlu, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmenizi dilerim.
Citirlarim merhaba
Ben hala hastanedeyim benim sıpa dönmüyor dr enerji ölçemedi. Şimdi kantine indim çiko yiyorum birazdan bi daha gidecem tekrar bakacak.
Tatil için yollara düşmeye başlamışsınız biz evde olacağız belki 2_3 gün il merkezine akraba arkadaş ziyaretlerine gideriz onun dışında evde oluruz dinlediniz kışlık hazırlıklarımı tamamlarım.
Tatile gidecek tüm arkidisler iyi bayramlar. Öpüldünüz
sükrancim bendee burdaymm... napalm bayrami ailemzle guzel gecirelm insallaah.
İyi canım sevindim. Bayramda topiğe bakacak zamanım olmaz koşturmacadan ama vakit bulur da girersem, kimseyi bulamazsam içime dokunur valla. Sizlere öyle alıştım ki. Bu topikteki arkadaşlarımdan başka arkadaşım kalmadı. Hepsi sırtını döndü bana.
İyi ki varsınız kızlar yoksa çok yalnızlık çekerdim buralarda.
Ah canim bi bilsem niye erkenden gittigimizi gidecekmisiz iste bu kadar cikiyoruz canim biz kendinize iyi bakin kizlar fazla yemeyinn haaaa donuste kontrol var optum hepinizi
Son birsey yazayim esim arabaya esyalari tasiyor kizlar beni unutmayin sakinnnnnn ay cikamiyorum bagimlilik yaptiniz neyse azar isitmeden oglani alip cikayim gorusuruzzzzzzzAllaha emenet ediyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?