Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhabaaa kübaa, konusamadk ewet. Kilolar gidiyor ins daha gider

cnm ya calisiyorsan nasil firsatin olsun.
Burasii cok guzel bir ortam
Mevcan ebru sukran nelson elif sercan ozge sehra Papattya hawar kubra ve diger cici anneler muhabbetleri cok guzel.

günün muuu var hmm afyt olsn smdidn. Bizim yerimiz de ye .

off herkes burda ama ben top,giriyorum

güzel yorum yapan tüm arkadaşlarıma çokkkk teşekkür ederim,az basen az simitim var benim bütün derdim o

gelicem byyy

mevcaan is kadini olmak kolay degil canimcim.. cok yorma ama cook kalori harca okiş

ne guzeeel farkli bir sehire gidiyorsun. Bayrami doya doya yasayin insallah sercancim.. nete giremesende aklimizdasn cnm. Kilo almamaya baak . Seninde bayramn mubarek olsun. Su iç, bol bol..

çıtır annelerim

9 gün tatiliz

bol bol ödev yapıcaz allahın izniyle

ama en azından dinlenicem uykumu alıcam,

zaten et yemiyorum,baklava pek sevmem,çukuda yememeye özen göstericem,bayram dönüşü en kötü kilomu korumak istiyorum,

epru,ösge,db,nelson,papatya,hawar,kubra,sehra,şükomm,hkmt,fenodo,zuzu,

unuttuğum varsa affola,maaşallahımız var çünkü

hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun,ailenizle,bebişlerinizle çok güzel bayramlar görün,olaki uğrayamam beni çok özleyin emi canlarım

Ay ay ay herkesler ufaktan ufaktan bayram tatili için biyerlere gidiyor. Biz hiçbiyere gitmiyoruz. Ben topikte yalnız mı kalcam şimdi? Ühü ühü
Şaka bi yana görüşemezsek hepinize şimdiden iyi bayramlar.Ailenizle ve çocuklarınızla mutlu, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmenizi dilerim.

odevler icin allah koolaylik versin mevcan..
Dinleen bol bol..

Canim baska ilcede oturuyorlat sadece aramiz yarim saat keske baska yerlere giitseydik tatil yapsaydik ama gidemiyoruz istee

gidiyoruz diyince uzaak sanmstim. Yarim saat varsa neden erkenden gidiyorsunz sercancim..

sükrancim bendee burdaymm... napalm bayrami ailemzle guzel gecirelm insallaah.

Kizlarr, ogle menüm:
Karnibahar, havuc, brokoli, nohut ve dana eti hepsinin miktari az ,,, haslandii.
Ustunee de yogurt döktüm..

Ohhh afiyetle yedim.. ,))

Citirlarim merhaba
Ben hala hastanedeyim benim sıpa dönmüyor dr enerji ölçemedi. Şimdi kantine indim çiko yiyorum birazdan bi daha gidecem tekrar bakacak.

Tatil için yollara düşmeye başlamışsınız biz evde olacağız belki 2_3 gün il merkezine akraba arkadaş ziyaretlerine gideriz onun dışında evde oluruz dinlediniz kışlık hazırlıklarımı tamamlarım.

Tatile gidecek tüm arkidisler iyi bayramlar. Öpüldünüz

hawarcim,, cikoo mu o ne ki . Unuttuum ben, hic de cnm istemiyor. Sen ye yeeee, afyt olsnn.. bebis mutlu olurr .

sükrancim bendee burdaymm... napalm bayrami ailemzle guzel gecirelm insallaah.

İyi canım sevindim. Bayramda topiğe bakacak zamanım olmaz koşturmacadan ama vakit bulur da girersem, kimseyi bulamazsam içime dokunur valla. Sizlere öyle alıştım ki. Bu topikteki arkadaşlarımdan başka arkadaşım kalmadı. Hepsi sırtını döndü bana.
İyi ki varsınız kızlar yoksa çok yalnızlık çekerdim buralarda.

ewde oldugum surece topige girerim. Bize misafi gelmez cnm ya. Annemde wan a abimin yanina gtti. Bir tek kv ye gideriz o kadar. Benimde pek arkadasim yok. Sayenizde hayatim gunduzleri neşelendi. Aksam eş gelince yalniz kalmiyorsun.

Ah canim bi bilsem niye erkenden gittigimizi gidecekmisiz iste bu kadar cikiyoruz canim biz kendinize iyi bakin kizlar fazla yemeyinn haaaa donuste kontrol var optum hepinizi

Son birsey yazayim esim arabaya esyalari tasiyor kizlar beni unutmayin sakinnnnnn ay cikamiyorum bagimlilik yaptiniz neyse azar isitmeden oglani alip cikayim gorusuruzzzzzzzAllaha emenet ediyorum sizleri

Ah canim bi bilsem niye erkenden gittigimizi gidecekmisiz iste bu kadar cikiyoruz canim biz kendinize iyi bakin kizlar fazla yemeyinn haaaa donuste kontrol var optum hepinizi

Son birsey yazayim esim arabaya esyalari tasiyor kizlar beni unutmayin sakinnnnnn ay cikamiyorum bagimlilik yaptiniz neyse azar isitmeden oglani alip cikayim gorusuruzzzzzzzAllaha emenet ediyorum sizleri

sercaaan, iyi tatilleerr.
Allaha emanet ol.

kizlar, leslie 500 adim onu yaptim. 5dk surdu. Cok iyi geldi.
Siz leslie yaptimm diyordunuz ben bise anlamiyordum, netten leslie yazinca step oldgnu anladm tskler kizlar

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geen hafta:57.4
Bu hafta:56.5
Giden:900
Gelen:yok
HedEF:52

Oglumu şimdi uyuttum.Bakalım yine erken mi kalkacak:44:Tabi bilmiyosunuz gece 4 te kalktı gözleri kapalı ama hep salla dedi.8:1o da uyudu ama ağladım hep gözlerim kapanıyor burnum tıkalı başım dönüyor uykusuzluk sallamaktan ayaklarım koptu.Ayaklarımda uyumuşuz 2 saat.Sonra yeğenin mevlüdü vardı.Gitmesem olmazdı.Bi odaya oğlumu uyutmaya diye girdim.Bide baksalar uyumuşuz.Pilavlar yenmiş çay demlenip içilmiş insanlar gitmiş biz kalmışızAma öyle tatlı ve öyle iyi geldiki uyumak kendime geldim diyebilrim.Anneme geçtim ordan kuafare epilasyona ugrdım.Eşim ve ben hala kötüyüz oğlum maşallah papağan gibi konuşuyor aman o iyi olsunda biz büyükler dayanırız.Geçmişe bakayım kim 1. merak içindeyim

Geçmişi okuyamadam tek tek ama göz gezdirdim.Ama yazmıycam urnum tıkalı felaket uyumak dinlenmek istioyurm ve sizleri seviyorummmmmmmm

Bu kadar kilo vereceğimi sanmıyordum birazda regl şişkinliği gitmiş sanırım.AmA motive etti beni haftaya 55 li rakam göreceğim inş.Herkes eşiyle verdiği kiloyu yazsın kim birinci?

Ebruli-papatya
900+600:1.500 :13:

günaydiiiinnnnn.. ee sayfaa kimsesizzz kalmiss amaaa yaaaa
Bu saatlerde sayfanin dolu olmasina alismisim.Daha kahvalti yapamadm. Bizim burda su yla ilgilibbir calisma yapiyorlar. Dun aksama kadar sular yoktu. O yuzden oglanda bende yikandik ogliş uyudu, bende uyuyabilirdim ama ew isleri ben bekler. Makineye camadir attim, gunesliyken hava degerlendirmek gerekir dimi ama
Kahvaltidan once leslie 1 yapicaam. Sonra salataayla kahvlti yapicam. Salata yemeye bayiliyorum yaaaa insallaah oglis uyanmazda ewi de derler, toplatrim. Az bulasigim var, onu da yikarim. Kociş arabanin bakimini yaptirmaya gitti, ogle sonu disari cikariz, gezeriz dedi. Aramiz cok iyi masallaah, migren ilaclaini birakti kendine geldi. İlaclar sinir katsayisini arttiriyordu da. Kizlar, cok mutluyum. Allahm bozmasin. İlk gunku aşkla bibirmize bakiyoruz. Allahim kimsenin ,ewdeki huzurunu bozmssin kizlar.
Sizi de özlediiimmm yaaaa .

Günaydın kızlar. Kaç gündür uykusuzum ya oğlum sabahın 6 sında uyanıyo. Aslında akşam 21:30- 22 gibi uyuyo ama ben uyuyamadım. Akşam yapılabilecek bazı işlerimi halledeyim dedim. Bayram temizliğine girişicem. Çocuklar ve uykusuzluk yüzünden nasıl yapabiliceksem artık. . Başım ağrıyğlumu uyutunca başlarım artık. Evim küçük. 2 günde hakkından gelirim evelallah. Boş vaktim olursa uğrarım yine. Hepinize iyi haftasonları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…